33 aktualne i kreativne ideje za školske čunjeve

Konačno škola počinje! Prva osnovnoškolci navijaju, stoje ondje u elegantnoj odjeći i drže kreativne školske čunjeve čvrsto na rukama. Prvi školski dan u Njemačkoj vrlo je poseban dan za milijune djece. Odabir savršenog školskog češera ovih je dana neophodan za svakog roditelja. Iz tog razloga želimo s vama podijeliti naše brojne ideje i korisne savjete.

Prvi dan škole jedinstveno je iskustvo koje će se zauvijek pamtiti

1-day-school-bag

Školski češeri ili šećerni čunjevi stara su tradicija u Njemačkoj koja se osvrće na dugu povijest. Počelo je unatrag, ali šećer je vrlo važan dio prvog dana škole od 18. stoljeća. U prošlosti su mališani i njihovi roditelji imali razne kreativne torbe samo za 1..

Škrti školski dan.

Danas postoji ogroman izbor finih kartonskih materijala, koji se uvijek mogu preoblikovati i izrađeni su u različitim bojama. Također imate priliku i sami izraditi školski stožac za svoju malu, jer pristup ovom DIY projektu ne zahtijeva nikakvo predznanje. Prije svega, trebali biste sa svojim djetetom razgovarati o glavnoj ideji, motivima i teksturama za školski stožac. Ako vaše dijete nema jasnu ideju o tome, imamo nekoliko savjeta za vas.

Glavna ideja šećernog češera, naravno, ovisi o spolu djeteta. Posljednjih godina motivi iz raznih dječjih filmova postali su osobito popularni za ukrašavanje torbi. Ako vaše dijete ima omiljeni film ili određenog omiljenog glumca, onda bi maleno moglo imati sjajnu ideju za svoj školski stožac. Vrlo često djevojke ne žele teksture ili hladne boje, već ukras s lutkama, ružama, pa čak i sirenama.

Dizajnirajte školski stožac prema individualnom ukusu vašeg djeteta

genijalan ukras školske torbe

Kombinacijom 2 do 3 različite fine kartonske kutije, ovi motivi postaju prava atrakcija u školskom dvorištu. Za razliku od djevojčica, dječake obično više zanima sadržaj školske torbe, a ne kreativni dizajn. Za dječake možete odabrati motive s automobilima i herojima iz njihovih omiljenih filmova, poput “Ratova zvijezda”, “Ninjago” ili “Lego film”. Predložite djetetu nekoliko ideja i odlučite se za izvediv projekt.

Na popisu materijala nema mnogo stvari. Duga fina kartonska kutija vrlo je važna. Nabavite 2-3 komada različitih boja. Fini karton trebali biste škarama izrezati vrlo precizno u četvrtinu kruga. Za čvrstu školsku torbu potrebne su vam 2 kutije ovog oblika, tako da u torbu možete staviti više stvari i slatkiša. Možete odabrati različite boje za unutarnju i vanjsku stranu.

Dizajn bi trebao biti kreativan i jedinstven

genijalna školska torba

Naši urednici saželi su najpopularnije školske čunjeve u sljedećoj galeriji slika. Zato se dopustite nadahnuti!

 Nogometni podsjetnici također su izvrstan izbor za ukrašavanje

bvb-škola torba-nogomet

cool-and-beautiful-school-bag

kreativna školska torba minions školska torba

Natrag u školu sjajna školska torba

školska torba batman  ideje školske torbe za automobile cool-school-bag cool-school-bag-tips cool-and-beautiful-school-bag dino školska torba školska torba za nogomet žuta školska torba

creative-school-bag-car minion školska torba  doll-school-bag-tinker ideje za školske torbe za lutke školska torba robota škola-torba-tinker- schultüte-cool i kreativno Ideje za ukrašavanje školskih torbi ideje za školske torbe školska torba-kreativno-ukras

savjeti za školske torbe vidi školsku torbu školska torba uradi sam školska torba super mario

žensko-školska torba ponovna upotreba školskih torbi