31 prekrasan dizajn podnih vaza – ideje za vaš moderan, umjetnički namješten dom

prekrasne podne vaze dizajniraju narančastu stropnu rasvjetu

31 prekrasan dizajn podnih vaza – ideje za vaš moderan, umjetnički namješten dom

Kad govorimo o planu da svoj stan ukrasimo prekrasnim “vazama”, obično ne zamišljamo ništa više od preslatkih vaza za cvijeće koje ukrašavaju pomoćni stolić u dnevnoj sobi ili blagovaonski stol. Podne vaze, međutim, izvrstan su alat kada je u pitanju pretvaranje nekog turobnog i zaboravljenog kuta u čudnu žarišnu točku u prostoriji.

Veliki izbor modela koji se danas nudi pogoduje korištenju podnih vaza u brojnim različitim objektima i konstelacijama soba. Učinkovite su u svakoj prostoriji i u većini slučajeva odgovaraju i dominantnoj temi mjesta.

Pretvorite podnu vazu u umjetničko djelo

by Barrett Studio arhitekti

prekrasne podne vaze dizajniraju zelenu originalnu modernu kuću

Naravno, ovisi o tome kakvu podnu vazu želite koristiti i koje ste teme i motive odabrali prilikom opremanja sobe. Pogledajte raznolike unutarnje prostore koje ovdje predstavljamo, kao i način na koji su podne vaze integrirane u njihov dizajn – zasigurno se ne biste mogli oduprijeti i iskušenju da nabavite nekoliko.

Lijepa dnevna soba – prekrasne podne vaze

autor Albi Homes

prekrasne podne vaze dizajniraju glamurozan slatki čelik

Elegantan dnevni boravak ukrašen staklenim podnim vazama

prekrasne podne vaze dizajnira staklenu jednokutnu sofu sive boje

Hladne suvremene potkrovlje – staklene podne vaze sa osušenim stabljikama zabodenim unutra

prekrasne podne vaze dizajniraju staklene visoke grane

Eklektično namješten dnevni boravak – podna vaza u prugama prekrasne podne vaze dizajniraju narančastu fotelju ugrađenu u zid od kamina od opeke

Ogromna podna vaza na stubištu

prekrasne podne vaze dizajniraju čvrsti kut stepenica

Polu -minimalistička kupaonica – atraktivna podna vazadizajn kupaonskih podnih vaza okrugli sudoper zidna ogledala

Glatka i elegantna podna vaza savršeno se uklapa u interijer moderne rezidencije

prekrasna podna vaza dizajnira blagovaonicu šik rezidenciju

Svijet s mnogo mogućnosti

Podne vaze – od visokih i impozantnih do nježnih i nenametljivih – proizvedene su u svakom posebnom obliku, veličini i boji kojih se sjetite. Ponude su jednostavno beskrajno raznolike. Stoga se ovi popularni dodaci mogu koristiti u svim vrstama stanova i namještaja. Bez obzira što u vašoj sobi zapravo nedostaje, uvijek postoji podna vaza koja bi lako mogla popuniti prazninu!

Visoke dvostruke podne vaze s obje strane zidnog ogledala

prekrasne podne vaze dizajniraju zidno zrcalno prebivalište

Izvorni ukras u vinskom podrumu

prekrasne podne vaze dizajniraju ukrase vinskih podruma

Visoka, upečatljiva podna vaza dodaje dramatičan naglasak dizajnu interijera

prekrasna podna vaza dizajnira kauč pored stolne podne svjetiljke

Ako pričvrstite podne vaze u jarkim i živahnim tonovima, vaš će interijer zasjati novom bojom svježe boje. Ostali dragulji, međutim, spojili bi se besprijekorno s ostatkom objekta. Za one koji žele zadovoljiti svoju želju za minimalističkim ukrasom, preporučujemo ove lijepe podne vaze u neutralnim bojama koje se besprijekorno stapaju sa zidovima sobe.

Moderna, sjajna blagovaonica – elegantan ambijent i ukrasprekrasne podne vaze dizajniraju akrilne stolice drvene podnice

Tamni zidovi u kontrastu su sa svijetlim namještajem – malim sjajnim podnim vazama

prekrasan dizajn podnih vaza dnevni boravak bijela fotelja

Još originalnije ideje za ukrašavanje podnim vazama

prekrasna podna vaza dizajnira elegantan podni zid prekrasne podne vaze dizajniraju rustikalni šarm prekrasan dizajn podnih vaza ugrađen u kutne prozore kamina

Savršeno za bilo koju temu

Kad uzmete u obzir većinu modernih stanova, zadatak ugradnje podnih vaza u njihov dekor pokazalo se prilično jednostavnim poslom – sljedeći dizajni ukrašenih lonaca, na primjer, bili bi jednako elegantni u elegantno namještenim modernim sobama kao i u urbanim minimalističkim. poput prostora. Eklektično opremljeni stambeni prostori mogu u svako doba smjestiti šarenu podnu vazu, ali ako je vaš interijer tradicionalan, možda bi bilo prikladno da se odlučite za nešto rustikalno. Bez obzira na teme i motive koji prevladavaju u vašem domu, možete biti sigurni da će podna vaza unijeti blagi tračak klase i osjećaj sofisticiranosti.

 prekrasne podne vaze dizajniraju prozor bijeli žuti kauč hotel prekrasne podne vaze dizajniraju kožni crni kauč chic

Za najkreativnije nadarene, kreativne i snalažljive neće biti previše teško podnu vazu i njezino okruženje preinačiti u izvrsno umjetničko područje. Sve što vam treba je samo malo mašte i malo slobodnog vremena kako biste pustili mašti na volju.

jednostavna podna vaza ideja crvena stolica za ljuljanje dizajn dnevnog boravka blagovaonica elegantne staklene stolne viseće lampe drvo šarene modne podne vaze kutna zelena boja elegantna blagovaonica plava rasvjeta podna vaza upečatljiva podne vaze atraktivan dnevni boravak kutni kauč jastuci police

Dašak svježine

Podne vaze jasno nam daju naslutiti da u svoje domove pozovemo prirodne zelene tonove. Sljedeća se tendencija može primijetiti u većini modernih stambenih soba: Zbog iznimno popularne prigušene palete boja koja se preferira u njihovom namještaju, često izgledaju gotovo izražajne. Dok se šareni potezi u obliku hladnog pribora u takvim slučajevima posebno pomažu, ništa se ne može usporediti s čarolijom svježeg cvijeća i zelenog bilja. Za podne vaze možete upotrijebiti čak i grančice breze ili bambus, pa će oni svojim atraktivnim vizualnim efektom doći do izražaja.

podne vaze mnogo malih velikih dnevnih soba kauč udoban staklene podne vaze drveće biljke moderni dizajn interijera šik podna vaza bijele zelene sadne fotelje

Podne vaze često su vrlo korisne kada postoji potreba za simetrijom u prostoriji. Ako se postave na pametan način, mogu učiniti prava čuda kako bi vratili ravnotežu, a da ni najmanje ne naruše uređenu atmosferu. Sreću podnih vaza nalazimo u njihovoj prirodi da se lako transportiraju i prazne te na taj način bez poteškoća mijenjaju i svoje mjesto i svoj cvjetni teret. Tako se izgled vaše sobe može svaki put obnoviti. Odvedi jedno kući da vidiš razliku!

vaza za cvijeće velika izvanredna hodnička tranzicijska kuća duge bijele podne vaze dekor zidna dekoracija slikarska stolica klasična prozirna podna vaza prave prirodne grane moderna blagovaonica staklene bijele podne vaze uzorak