Onnistuneita esimerkkejä talon julkisivun muuttamisesta ikkunaluukut (puiset, metalliset, muoviset) avulla. Teemme sen yksinkertaisesti ja kauniisti (+ arvostelut)

Onnistuneita esimerkkejä talon julkisivun muuttamisesta ikkunaluukut (puiset, metalliset, muoviset) avulla. Teemme sen yksinkertaisesti ja kauniisti (+ arvostelut)

Kesämökkien ikkunaluukut ovat muuttuneet mielenkiintoisiksi yksityiskohdiksi, jotka on koristeltu piirustuksilla, taottuilla osilla tai kaiverruksilla. Ota selvää, mitkä lajikkeet ovat. Mikä on niiden tarkoitus. Ja mikä materiaali valita, jotta et pettyisi. Tietoja kaikesta artikkelissa.

Toiminnallinen tarkoitus

Maalaistalon ikkunaluukut ovat lakanneet suorittamasta suojaustoimintaa ja muuttuneet täysimittaiseksi koriste-elementiksi. Kun he valitsevat ikkunakehysten koristeluun sopivan mallin, he päättävät etukäteen määrätyt tehtävät, jotka hänen on suoritettava, jotta he eivät pääse pois sivuston yleisestä suunnittelusta.

Perinteiset modernin talon mallit

Perinteiset modernin talon mallit

Se on mielenkiintoista sinulle: YLEISKATSAUS: Mitkä ovat kaihtimet ikkunoissa (yli 200 kuvaa): kaikenlaisia ​​malleja kotiisi

Suojaava toiminto

Metalliset tai puiset ikkunaluukut vähentävät mahdollisuutta päästä taloon. Murtoilta suojaamiseksi ne on varustettu turvallisilla lukkoilla sisältä tai ulkoa. Varkaiden toimet herättävät naapureiden huomion estämällä murtautumisen. Lukkorakenteista tulee este ikkunan aukon eteen, rakennukseen on vaikeampi päästä. Puusta tai metallista valmistetut mallit, joilla on ummetus, miellyttävät kesäasukkaita, jotka jättävät maalaistalon ilman valvontaa useita päiviä.

Usein tällaisiin ikkunaluukkuihin asetetaan lukko.

Usein tällaisiin ikkunaluukkuihin asetetaan lukko.

Energian säästäminen talon sisällä

Lämpö katoaa ovien ja ikkunakehysten halkeamien kautta, jopa monikammioisten kaksoisikkunoiden asennus ei poista luonnoksia. Lämpöenergian vuotojen vähentäminen auttaa tiivisteiden tiivistettyä asennusta, joka sopii tiiviisti ikkuna -aukkoihin. Lämmön säilyttämisen takuu on luonnollisesta puusta valmistetun mallin kiinnitys, jossa on vähintään läpikierre ja joka on asennettu sääntöjen mukaisesti.

Pidä lämpö talossa hyvin

Pidä lämpö talossa hyvin

aurinkosuoja

Ikkunaluukut-kaihtimet hallita valaistuksen ja varjostuksen tasoa. On suositeltavaa sulkea ikkunat kokonaan kuumalla säällä, jotta auringonvalo ei pääse huoneisiin. Tämä vaihtoehto miellyttää eteläpuolelle ilman korkeita puita rakennettujen talojen omistajia.

Moderni versio rullakaihtimista

Moderni versio rullakaihtimista

Koristeellisuus

Ikkunaluukut toistavat kalusteet ja puutarhatontin lähellä maalaistaloa. Tavalliset puumallit on maalattu kirkkailla väreillä maalaismaisen tai maa tyyli. Vanhan kartanorakennuksen tyyliä varten, jossa on veistetyt ikkunaluukut, on suositeltavaa tilata ne puukäsityöläisiltä, ​​jotka vanhentavat puisia yksityiskohtia. Metalliset ikkunaluukut, joissa on taottuja koristeellisia sulkeumia, jotka kuvaavat kukkia, lehtiä tai eläimiä, näyttävät mielenkiintoisilta..

Omistaja riittää maalaamaan puitteet maaleilla leikkaamalla kukkakoristeita puukankaalle palapelillä. Metallirakenteet näyttävät massiivisilta, mutta jättävät vähemmän tilaa mielikuvitukselle.

Kauneus ja mukavuus ovat etusijalla

Kauneus ja mukavuus ovat etusijalla

Maalaistalolle mallit valitaan halutun toiminnallisuuden mukaan. Jos haluat ostaa koristeellisen rakenteen, on väärin ottaa yhteyttä päällikköön kalliista teräksisistä ikkunaluukuista, joissa on sisäänrakennettu lukitusjärjestelmä..

Se on mielenkiintoista sinulle: YLEISKATSAUS: Kuinka valita ja ripustaa kaihtimet muovi- ja puuikkunoihin? 220+ (Kuva) keittiön, makuuhuoneen, parvekkeen sisätiloissa

Rakennustyypin mukaan

Ennen ikkunakehysten koristamista se määritetään vaaditun mallin tyypillä. Hinnat erotetaan asennuksen ja komponenttien monimutkaisuudesta, käytetyn materiaalin määrästä ja sisustuksesta.

Hinnat riippuvat materiaalista

Hinnat riippuvat materiaalista

Se on mielenkiintoista sinulle: YLEISKATSAUS: Rullakaihtimien asentaminen muovi -ikkunoihin omin käsin: pätevän mallivalikoiman vivahteet

Swing -mallit – ajattomia klassikoita

Asennettu kaksikerroksiseen skandinaaviseen taloon, maalaiseen kartanoon, jossa on mustat ja beigenväriset julkisivut. Swing -ikkunaluukut, joissa on runsaasti sisustusta – venäläisen tyylin valinta, jossa läpivienti ja helpotusveistos ovat tervetulleita.

Muoti on taas palannut

Muoti on taas palannut

Rakenteet korkeilla ikkuna -aukoilla, joissa on koukut seinään, näyttävät kauniilta, jotta puitteet eivät läpäise tuulenpuuskista tai vedosta. Asennettuna raskaat mallit on saranoitu rungon molemmille puolille.

Metalli - luotettavampi ja kestävämpi

Metalli – luotettavampi ja kestävämpi

Näkymät

Yksittäinen lehti vahvistettu ikkunan kehyksen sivulta. Käytä suljettaessa lukituskappaletta, joka on asennettu vastakkaiselle puolelle. Sopii tyylikkäästi suuriin maalaistaloihin provence, koristeltu pastellisävyillä ja koristelulla julkisivut villin jäljitelmä kivi tai kipsi “kuoriaiskuoriaisen” tyypin mukaan. Mallit on suositeltavaa valmistaa luonnollisista puu, peitä väritön lakka tai maalaa hiekalla tai maitomaalilla.

Valoisia ja kauniita vaihtoehtoja

Valoisia ja kauniita vaihtoehtoja

Kaksilehtiset ikkunaluukut – käytetään usein maalaistalojen ja huviloiden suunnittelussa. Nämä ovat kaksi symmetristä puukangasta, jotka on kiinnitetty ikkuna -aukon molemmille puolille. Lukitsemista varten keskelle on asennettu erityinen lukko tai koukku, joka kiinnitetään rakennuksen sisä- tai ulkopuolelta..

Tulet varmasti pitämään näistä ikkunaluukut

Tulet varmasti pitämään näistä ikkunaluukut

Kaksilehtiset rakenteet korostavat talojen omaperäisyyttä italialaisten klassikoiden tyyliin houkuttelemalla rapattuja tai tiilisiä julkisivuja, runsaasti ikkuna-aukkoja ja tilavia terasseja.

Esivalmistetut tai taitettavat mallit voit avata ikkunat kokonaan, puoleen tai neljännekseen säätämällä huoneen valaistusastetta. On suositeltavaa asentaa aukkoihin, jotka ovat suuria ja jotka koostuvat useista liikkuvista elementeistä. Arkkitehdit kehittävät suunnitelmia teräksestä, puusta tai muovista valmistetuille esivalmistetuille ikkunaluukkuille innovatiivisten suunnittelutrendien mukaisesti. Rakennuksen luonnollinen ilmanvaihto säilyy auringonvalolta suojautumisen taustalla.

Taittorakenteet ikkunoille

Taittorakenteet ikkunoille

Se on mielenkiintoista sinulle: YLEISKATSAUS: 265+ talotyylivalokuvaa – muistoja julkisivuista

Rullakaihtimet – rullakaihtimet tai rullakaihtimet

Nostorakenteet ovat kaihtimia, jotka rullaavat ylhäältä sisäänrakennetun mekanismin vaikutuksesta. Ne suorittavat suojaavan ja energiaa säästävän toiminnon, yhdistyvät harmonisesti rakennuksen tyyliin ja vievät vähän tilaa asennuksen aikana.

Rullakaihtimet vievät vähän tilaa

Rullakaihtimet vievät vähän tilaa

Rullakaihtimien värivalikoima:

 • Perussävyt beige, musta, ruskea täydentävät naturalistista sisustusta, jota käytetään usein koristettaessa hirsi- tai puumökkejä.
 • Klassinen muotoilu edellyttää maidon, beigen, norsunluun tai norsunluun rullakaihtimien asentamista.
 • Mökin tyyppisiä taloja, joissa on punatiilinen julkisivu, täydentävät rullaverhot, jotka sopivat yhteen – helakanpunainen tai rubiinin sävy.
 • Jos haluat antaa ripauksen leikkisyyttä ja keveyttä, on suositeltavaa kääntyä turkoosin, smaragdin tai lilan muotoilun puoleen..
 • Rakennus tyylikkäästi korkeateknologia täydentävät kaihtimia metallin, pronssin tai hopean värisenä.

Sisäverhot ovat koristeellisempia

Sisäverhot ovat koristeellisempia

Rullakaihtimet suositellaan maalattavaksi värillä, joka toistaa maalaistalon yleisen sävyn, tai koristeltu yhdellä paletilla katon tai perustuksen sävyllä.

Irrotettavat ikkunaluukut – suojaamaan taloa tunkeilijoilta

Asennettu omistajien poissaolon aikana, saapuessaan he poistavat rakenteen ikkuna -aukoista. Viimeisenä koristeellisuus, tärkeintä on vahvat ovien lukot, jotka pitävät talon omaisuuden varkailta.

Tämä vaihtoehto takaa luotettavan suojan

Tämä vaihtoehto takaa luotettavan suojan

Vaihtoehtoinen vaihtoehto ulkomalleille ovat huoneen keskelle rakennetut sisärakenteet.. Sisäiset ikkunaluukut on varustettu samoilla turvalukkoilla, mutta niillä on selkeitä koristeellisia toimintoja. Omistajat pitävät malleista, joissa on lakoninen ilme, ne avautuvat talvella ilman pääsyä pakkasilmaan. 

Materiaalin valinta

Valmistajat valmistavat puusta, metallista tai muovista valmistettuja rakenteita. Maalaistalojen omistajat valitsevat talouden keinu- tai sisustusmallit, sisustuksen ja lisäosien määrän, monipuolisuuden.

Enimmäkseen puiset ovat yhä suositumpia

Enimmäkseen puiset ovat yhä suositumpia

Puurakenteet

Puumallien valmistuksessa ne käyttävät vuoria, kieli- ja uralevyjä tai säleitä. Puulajeista suositellaan lehmää tai mäntyä, harvemmin tammea, jossa on kovaa puuta. Lehtia pidetään kalliina vaihtoehtona. Muut rodut eivät sovellu käsittelyyn, koska ne ovat epävakaita lämpötilan vaihteluille, lumelle ja sateelle.

Mallien yleisyys selittyy useilla eduilla:

 • Suuri määrä ehdotuksia suunnittelutoimistoilta. Puu voidaan käsitellä, markkinoilla myydään kolmiomaisia, neliömäisiä ja kaarevia malleja. Maalit ja lakat levitetään niihin maalaamalla ja veistämällä yhdessä metallielementtien kanssa.
 • Huoneen valaistuksen ohjaus. Asenna ovet annosteltavaa valoa varten, on suositeltavaa avata puoliksi tai kokonaan mukavan oleskelun vuoksi.
 • Ympäristöystävällinen materiaali. Puu edistää huoneen mikroilmaston muodostumista, tasapainottaa lämpötilan ja kosteuden. Rakenteista tulee este kadun pölyltä, melulta ja luonnoksilta.
 • Vähintään sisustetut ikkunaluukut näyttävät sisätiloissa kalliilta, niistä tulee maalaistalon minkä tahansa tyylin viimeistely.

Ne näyttävät kalliilta ja kauniilta julkisivulta

Ne näyttävät kalliilta ja kauniilta julkisivulta

Puurakenteet vaativat vuosihuoltoa, joka koostuu maalauksesta, lakkauksesta ja sienilääkkeistä. On suositeltavaa tarkistaa ikkunaluukut varhain keväällä homeen, tuholaisten tai sienen varalta ongelman poistamiseksi, mätäneiden osien vaihtamiseksi.

Tarve maalata vuosittain

Tarve maalata vuosittain

Esimerkkejä suunnittelijoiden mielenkiintoisista ehdotuksista:

 • Chalet-tyylinen maalaistalo on sisustettu veistetyillä puisilla ikkunaluukuilla. Maalin tai tahran väri valitaan samalla sävyllä kuin meikkivoide, on suositeltavaa käyttää suklaan sävyjä.
 • Päättäväiset kesäasukkaat, jotka haluavat toteuttaa unelma lasi -ikkunoista, käyttävät massiivisia puurakenteita seinien koko pinnalla. Ikkunaluukut kääntyvät alas ja muuttuvat terasseiksi ympäri taloa. Nostettaessa ne sulkevat huoneen kokonaan estäen varkaiden pääsyn.
 • Eurooppalaiset perinteet ilmentyvät pergolan ja puuovien yhdistelmässä. Kiipeilykasveja saa käyttää pergolassa suojaamaan taloa melulta, auringonvalolta ja pölyltä.
 • Maalaismaisen tyylin näyttäminen asennettaessa rakennetta, jossa on veistettyjä puita, peuroja ja lintuja. Laserleikkausasiantuntijat esittävät alueelle tyypillisiä monimutkaisia ​​kuvioita kansankirjonnan muodossa.

Monilehtiset ikkunaluukut koristeluun

Monilehtiset ikkunaluukut koristeluun

Jos haluat piilottaa ovet uteliailta katseilta, maalaa ne sopimaan seiniin, jos haluat näyttää ne kaikessa kauneudessaan, maalaa ne kontrastiväreillä. Kirkkaan paletin sisustussuunnittelut herättävät välittömästi huomiota ilman sisustusta.

Metalliset ikkunaluukut

Metallirakenteet suojaavat taloa murtautumiselta, vaikka ne näyttävät raskailta. Käytä asennukseen teräslevyjä, sinkittyä aluslevyä, alumiinia ja vastaavia materiaaleja, jotka kestävät korroosiota.

Raskas, mutta luotettavampi

Raskas, mutta luotettavampi

Maalaistalon ikkunat on peitetty monoliittisilla rautalevyverhoilla suojaamaan tunkeutumiselta. Vaihtoehto maksaa paljon – kaihtimet metallirungossa, jossa on kiinteitä tai kiinteitä säleitä telineiden välissä. Lukkomekanismit on rakennettu niihin sisältä tai ulkoa, turvallisella lukolla varustettu mekanismi auttaa vähentämään törmäysmahdollisuuksia..

Aukkoisen metalliristikon taotut elementit, jotka suorittavat koristeellisia ja suojaavia toimintoja, peittävät ikkunan aukot luotettavasti.

Ruostumaton teräs näyttää yhtä hyvältä

Ruostumaton teräs näyttää yhtä hyvältä

Alumiinirakenteilla, jotka usein jäljittelevät puisia ikkunaluukkuja, on koristeellisia ominaisuuksia. Ne suorittavat koristeellisia toimintoja, suojaavat pölyltä ja auringolta, mutta eivät ole verrattavissa luotettavuuteen rautaikkunoiden kanssa.

Maalaistalojen omistajat pysähtyvät mallin ja hintaluokan koosta huolimatta, mutta asianmukaisella suojalla korroosiota ja ruostetta vastaan ​​he saavat vahvan ja kestävän suojan varkaiden tunkeutumiselta..

Kaunis puun jäljitelmä

Kaunis puun jäljitelmä

Muoviset muunnelmat

Kevyiden muovimallien kiinnittämiseen ei tarvita betonia tai tiiliseinää, ne asennetaan ikkunan runkoon. Ne tarjoavat laajan valikoiman malleja, joissa on jäljitelmä metalli- ja puurakennetta, värejä ja koristeosia.

Muoviset ikkunaluukut eivät ole hyödyllisiä talon suojaamiseen, niitä käytetään yksinomaan koristustarkoituksiin. Minimi huolellisuus on pyyhkiä pöly pinnalta, sinun ei tarvitse lakata tai maalata joka kausi.

Suorittaa yksinomaan koristeellisia toimintoja

Suorittaa yksinomaan koristeellisia toimintoja

Malleissa ei ole metallille ja puulle ominaisia ​​vikoja. Kesäasukas asentaa itsenäisesti rakenteen ilman naapureiden apua. Ennen ostamista on suositeltavaa mitata tarkasti ikkunakehysten parametrit, jotta niitä ei voida erehtyä luukun koon kanssa..

VIDEO: Nykyaikaiset ikkunaluukut

Lähtö

Ikkuna -aukkojen koristelurakenteita käytetään usein esikaupunkien asuntorakentamisessa. Pastelliväristen metallirullaverhojen laajan asennuksen taustalla palaa trendi kääntää puisia ikkunaluukkuja, joissa on runsaasti sisustusta, piirustuksia ja kaiverruksia. Omistajien makuun tarkoitetut ikkunaluukut edistävät maalaistalon mikroilman säilymistä, joka on suunniteltu lepäämään viileässä ja puolipimeässä.

KUVAGALLERIA (yli 130 kuvaa)