Trenutni trendovi traperica: traper za sve prilike!

Obožavatelji traperica, pazite! Pitate se kakve traperice trebam nabaviti sljedeće??" Pa, zapravo ne postoji par traperica, jer je ovaj kultni odjevni predmet toliko udoban, u trendu i svestran da samo želimo njih koliko god možemo. Nekoliko desetljeća prošlo je od izuma plavih traperica ili trapera mnogi trendovi u trapericama pojavljivali su se jedan za drugim. Danas ćemo vam reći koje su najnovije, a koje su već u porastu.

Traperice ili plave traperice?

Američka riječ traper zapravo dolazi od francuskog "Serge de Nîmes" – što znači nešto poput tkanine iz grada na jugu Francuske Nîmes. To je u osnovi robusna tkanina traperica, tkana od konoplje i pamuka i ima specifičnu plavu boju koju do danas poznajemo kao klasiku. Patentirano kao "Hlače s klinama" Krajem 19. stoljeća u SAD -u, najnošenije hlače na svijetu do danas su prešle dug, dramatičan put. Na kraju, traperice su uspjele od jednostavne radne odjeće postati simbol pobune i postati najpopularniji i najhitniji odjevni predmet svih vremena te su dospjele na međunarodne piste visoke mode.

sandale s visokim brdima ljetna odjeća poderane traperice

Trendovi traperica za nadolazeću sezonu jesen / zima

Neosporni must have kad je riječ o trapericama definitivno su klasični modeli, koji se tada preferiraju u tamnoplavoj boji za jesen i zimu te svijetloplavoj za proljeće i ljeto. Ovisno o vlastitom ukusu i specifičnom tipu tijela, trendovi traperica poput boyfriend traperica i dugo slavnih i još uvijek u trendu uskih traperica neki su od najpopularnijih. Oni se mogu kombinirati s gotovo bilo kojom odjećom i mogu se nositi u različitim prilikama s odgovarajućim topom i dodacima. Najvažnije je uvijek savršeno pristajanje i, naravno, optimalna udobnost nošenja. Ova dva kriterija su najvažniji pri odabiru pravih traperica. Stoga se odlučite za najveću moguću rastezljivost tkanine, osobito za traperice koje su blizu tijela.

uske traperice ljetni traper uništen izgled

Sve ovisi o duljini!

Novi trend koji se ove godine osjetio u svim modelima traperica je duljina 7/8. Posvuda možete vidjeti modele do teletine i gležnja, koji se onda savršeno slažu s elegantnim pumpama, balerinkama ili čak sportskim cipelama. Često je rub ukrašen ili pohaban. Jednostavno cool!

otrcane elegantne odjeće crne traperice

Novi moto trapera par excellence: glavna stvar je uništena!

Traperice rabljenog izgleda već su dugo popularne. Ovaj trend će se definitivno nastaviti i sljedeće godine. Već neko vrijeme takozvani uništeni izgled također dobiva na popularnosti i može se vidjeti u gotovo svakoj trgovini traperica i svugdje na ulicama i u kafićima. Gotovo da nije važno radi li se o uskim, dečkokim ili trapericama. S velikim rupama, istrošenim i pohabanim, svaki traper izgleda sjajno! Takve traperice izgledaju posebno elegantno i moderno kada se nose s tajicama s čipkastim uzorcima ispod. Isprobajte ga!

mrežaste tajice s trapericama uništenog izgleda

I polako se učvršćuje novi ili bolje rečeno zaboravljeni trend traperica: uske traperice ravnog kroja. Ovi modeli traperica poznati iz 80 -ih zasigurno će se vratiti u sljedećoj sezoni, zajedno s nešto širim krojem hlača, što je izazvalo veliku buku početkom 90 -ih.

trendovi ženskih traperica jesen zima 2017

Ne samo asimetrične haljine od cipela ovog ljeta bile su vrlo trendi i često su ih nosile mnoge žene. Ovaj trend jasno se utvrdio i u trapericama. Prednji kratki stražnji dugačak! Asimetrični rub definitivno slavi svoj preporod.

Zaključak:

Uz ove brojne, svježe trendove traperica, nije ni čudo što želimo imati sve njih odjednom – nove traperice za svaku priliku! Traperice su toliko svestrane i bezvremenske da ih se nikada ne možete zasititi. Dakle, pogledajte sve nove trendove i uvijek iznova otkrivajte ove svjetski poznate i najpopularnije hlače!

Zabavite se i pronaći ćete ono što tražite!

 uništen moderni traperice traperice    poderani uski traperice trendovi 2017. bijele traperice