Trendovi ženskih traperica 2019. za sezonu jesen / zima

Kad govorimo o tkaninama koje nikada ne izlaze iz mode, slobodno se može reći da je traper definitivno jedan od njih! Tkanina je toliko raznolika i pogodna i za toplo i za hladno doba godine. Traperice su omiljeni odjevni predmet mnogim ljudima širom svijeta! Ovi i drugi odjevni predmeti od trapera pod velikim su utjecajem mode. Danas, pogledajmo neke od trendova traperica 2019. za ovu sezonu jesen / zima. Upoznajte svoju omiljenu odjeću i idite u korak s modom!

jeans trendovi 2019 jesen moda trendy traperice

Trenutni trendovi traperica 2019 za nešto hladniju sezonu

Općenito, trendovi traperica mogu se opisati na sljedeći način: Klasični krojevi s daškom nostalgije iz 70-ih i 90-ih, ali privlačniji nego ikad. Ovdje navodimo neke od trendovskih modela traperica i kratke savjete za vas kako kombinirati traper odjeću. Ali i sa Alba Moda možete pronaći najnovije traperice i drugu modernu odjeću i pribor.

Traperice s prorezom: Sve ovisi o utoru! Oblik traperica ovdje gotovo da ne igra ulogu, glavna stvar je da traperice imaju prorez na krajevima nogu. Bilo da se nalazi sprijeda ili sa strane, otvoreno ili se može zatvoriti, stvar je ukusa. Prorez posebno dobro pristaje na ravne noge i zvono. Ove traperice savršene su za žene s dugim nogama! Traperice s prorezima mogu se izvrsno kombinirati s gležnjačama ili cipelama s visokim potpeticama.

jeans trendovi 2019 Ultra Cuff Jeans ženske

Traperice s ultra manžetom: Okrenuti rub trend je od ljeta, a nastavlja se i na jesen. Sve vrste traperica mogu se podići smotanjem. Čak i moderne, široke Slouchy traperice, koji su nasljednici dečkovog modela mogu se okrenuti i izgledati još bolje. Traperice Ultra Cuff prikladnije su za sportski izgled u kombinaciji, na primjer, s hladnim zdepastim tenisicama. Ali samouvjerene i avanturističke žene elegantno ih nose s visokim potpeticama (pumpe).

Redone traperice: Ravnog kroja i duljine nogu koja seže tik iznad gležnja, ovo su Redone Jeans. "RE / Gotovo" je zapravo robna marka koja se usredotočuje na davanje starog tekstila novom dizajnu. Dakle, ne samo da živite održivo, već ga i nosite. Traperice, koje sežu preko gležnja, izgledaju sjajno, prikladne su za svaku vrstu figure i mogu se dobro kombinirati sa svime.

ženski trendovi traperice trendovi 2019 moderne ženske traperice

Trendi boje traperica u trendu 2019

Izađite iz klasične boje plavih traperica! Šareno će biti u jesen i zimu 2019. Napokon možete nositi udoban oblik traperica u svojoj omiljenoj boji. Smeđi i sivi tonovi posebno su ažurirani. Oni od vas kojima se ne sviđa toliko šareno mogu se vratiti na varijantu tamnog trenda – tamni i sirovi traper. Posljednja dva izgledat će još modernije i učinkovitije okretanjem krakova nogu prema van.

Kombinirajte trendi traperice s jednako ažuriranom ženskom torbom za sezonu. Samo pokažite da imate istančan osjećaj za modu i prošećite gradom s osjećajem za modu!

preuređeni trendovi trendova ženske modne traperice 2019

Ženska moda 2019. Jeans trendovi 2019     bijeli traperice trendovi ženskih traperica 2019