S pravim priborom za savršen izgled ljeti

Elegantno i prikladno odijevanje nije uvijek izravno povezano s odjećom ili stasom. Vjerovali ili ne, moglo bi se reći da ni kombinacije boja niti izbor uzoraka nisu presudni za trendi izgled. No, mali detalji poput šalova, nakita svih vrsta i torbice mogu otkriti mnogo o karakteru nositelja i njegovim sklonostima. Upravo kroz svjesno odabrani pribor možete definirati, dodati ili jednostavno probiti različite odjevne linije ili stilove.

dodatak kvačilo mickey mouse

I što duže razmišljate o priboru, lakše ćete primijetiti da nije lako donijeti dobre odluke o njima. Iako na tržištu postoji dovoljno velik asortiman, previše se vremena troši na traženje odgovarajućeg pribora, što je ponekad zaista neugodno.

Imajte ovaj problem osnivači Codello internetske trgovine također uhvatili u koštac i došli na ideju o postavljanju prodajnog mjesta samo za pribor i torbe.

Rečeno i gotovo! Prijateljska trgovina vrlo je stvarna i odabir u njoj jako nas se dojmio, zbog čega volimo napisati izvještaj o njoj.

Koliko ste često obraćali pažnju na svoj pribor? I koliko ste često oni koji se smatraju suvišnima održanog? Sada ljeti imate najbolju priliku isprobati pribor i pronaći pravi za sebe.

flamingo ružičasti pribor

Dugo očekivana festivalska sezona i odgovarajući pribor

Festivalska sezona upravo doseže vrhunac i svaki tjedan možete ponovno otkriti urbanu kulturu i mladu i popularnu glazbenu scenu. Kratke hlače, majice i japanke, to je sve što vam treba kada ste na festivalu, često se misli i složili bismo se. Ali što ako tražite više samoizražavanja kroz odjeću i pribor ili želite poslati poruku?

pomorski pribor

U ovom slučaju savjetujemo vam da odaberete šal ili određenu torbu samo za ovaj festival. Tako ovaj pribor za vas dobiva pripadnost i dublje značenje.

Na web stranici Codello možete otkriti šalove, marame, futrole za telefone s popularnim motivima i još mnogo toga te ih prikladno filtrirati po bojama, tkaninama i uzorcima. Iznenadit ćete se koliko smiješnih i inspirativnih stvari proizlazi iz toga, poput ružičastog flamingo spasavajućeg kola ili petlje jednoroga? Ne bi li to bilo ostvarenje sna ili savršena ideja za dar?

dodatak dumbo

Hrabro prelistajte net i pronađite pravu stvar, ono što vas najbolje predstavlja i odražava. Naslonite se na sjećanja iz djetinjstva i omiljene heroje i sastavite vrhunski izgled za svaku priliku, tako da se možete stilizirati i redefinirati na različite načine.

Uredništvo vam želi puno zabave i uspjeha!

botanički pribor

pribor od kikirikija