Prstenje s dragim kamenjem u boji daje angažman onome što određuje

Tko je rekao da je bijeli dijamant neophodan za zaruke? Ako je žena Obožava boje, nema razloga ne usklađivati ​​komad nakita koji bi vas trebao usrećiti cijeli život prema ovoj želji. Još jedna prednost posjedovanja zaručničkog prstena drago kamenje u boji je to što upada u oči zbog svoje jedinstvenosti. No, s toliko različitih mogućnosti, kako pronaći jedan zaručnički prsten? odgovara posebnoj dami? O tome govori ovaj članak. 

Prstenje sa dragim kamenjem u boji daje zaručnički angažman za nešto zaručnički prsten 1 Prstenje sa dragim kamenjem u boji daje zaručnički angažman nešto zaručnički prsten 2

Kraljevski izbor 

Stručnjaci iz KLENOTA U ateljeu za nakit savjetuju: „Prilikom odabira zaručničkog prstena uvijek biste trebali odabrati onaj osobnost, kao i to Izgled Razmislite o svojoj budućnosti – svaki dragi kamen je jedinstven i trebao bi se, naravno, podudarati s njegovim nositeljem. ” Što se tiče cijene, jesu Safiri i rubini među doslovno “kraljevskim” vrstama dragog kamenja. Prvi predstavlja simbol mudrosti i inventivnosti te je stoga napravljen za intelektualne žene. Posebno dobro pristaje Žene s plavim očima, bez obzira jeste li plavuša ili brineta. Catherine, vojvotkinja od Cambridgea, nosi jedan od ovih zaručničkih prstenova od safira. Onaj vatreni rubin međutim, postaje poseban duhovite žene s tamnom kosom oduševljenje. 

Prstenje sa dragim kamenjem u boji daje zaručnički angažman nešto Zaručnički prsten 3

Ljubav u ružičastom

Ružičasti dragi kamen ujedinjuje svoje na poseban način nježna elegancija i oni dolaze na svoje mjesto na zaručničkom prstenu, posebno u kombinaciji s bijelim zlatom. Morganit i turmalin dva su glavna kamena u ovoj kategoriji. Posebno su prikladne za romantične duše i dame s nagibom Pastelne nijanse.

Prstenje s dragim kamenjem u boji daje zaručnički angažman nešto zaručnički prsten 4

Boje prirode

Osim tamnijih safira, postoje Zaručnički prsten s dragim kamenjem također drago kamenje koje podsjeća na jedinstveno plavetnilo čudesnog elementa vode. Dame sa “hladnijim” raspoloženjem često padaju na blijedoplavu Akvamarin, nešto jače topaz ili plavo-ljubičasta Tanzanit očarati. Voda često na nas djeluje umirujuće, ali svi znamo nemjerljivu snagu mora tijekom oluja. Stoga je ovo kamenje savršeno za dame koje Zrači mirno, ali u isto vrijeme nevjerojatno su jaki

Što kažete na novu varijaciju klasika?

Kad je žena iz vaših snova tradicionalna, ali sumnjate da bi mogla biti jedinstveni zaručnički prsten želje onda jesu Prstenje sa dijamantima u boji možda idealan izbor. Budući da imaju istu kvalitetu i dugovječnost kao i njihovi bezbojni kolege, ali daju komadu nakita dodir poseban sjaj

Međutim, prirodni dijamanti su jarkih boja izuzetno rijetko i jako skupo. “Obrađeni” dijamanti su daleko pristupačniji i stoga češći među draguljarima. Blijede su boje prije tretmana, ali njezine jesu Ljepota zaista dolazi na svoje kada se boja pojača. Postoje različite nijanse za odabir, ali već neko vrijeme uživaju dijamanti boje šampanjca raste popularnost, jer se ova bezvremenska nijansa može divno kombinirati. 

Prstenje sa dragim kamenjem u boji daje zaručnički angažman nešto zaručnički prsten 5

Prilikom odabira savršenog dragog kamena za zaručnički prsten, na raspolaganju je mnoštvo gradacija boja. Jeste li već pronašli svoj savršeni kamen??