Moderni partnerski prstenovi – simbol vječne ljubavi

Kad ste zaljubljeni, to bi trebao znati cijeli svijet. Jer baš kao i sreća, ljubav postaje jača kad se dijeli. A kad se dvoje ljudi vole, žele otvoreno pokazati svoje zajedništvo. Za razliku od zaručničkog i vjenčanog prstena, partnerski prsten relativno je nova pojava. Simboliziraju intimnu ljubav i duboku vezu, a da partnera ne stavljaju pod preveliki pritisak. A u vrijeme kada bračni odnos nije jedini mogući oblik zajedničkog života za ljubavnike, partnerski se prstenovi pokazuju posebno prikladnima i popularnima. Oni su također vrlo često prvi korak ka dugoročnom partnerstvu koje seže od zaruka do braka i, u najboljem slučaju, do dijamantnog vjenčanja.

Možda zbog svoje neformalnosti, između ostalog, partnerski prsten preferiraju mnogi tek zaljubljeni parovi koji još nisu spremni za “pitanje svih pitanja” i “da”, ali se ipak osjećaju jako povezani i žele zauvijek ostati zajedno. Za razliku od vjenčanog prstenja ili skupog pasijansa s velikim dijamantima, partnerski prstenovi obično su izrađeni od srebra, kirurškog nehrđajućeg čelika, paladija ili titana. Potpuno novi trend je i keramika, koja se osjeća još lakšom i doprinosi savršenoj udobnosti nošenja.

partnerski prsten thomas sabo srebrni usamljeni prsten vjenčani prsten zaručnički prsten

Poželjni su klasični prstenovi koji su također ukrašeni izražajnim uzorcima i značajnim simbolima. Dva partnerska prstena izgledaju u osnovi isto ili barem vrlo slično i idealno se mogu prilagoditi ostatku nakita, kao i budućim vjenčanim prstenovima, jer ih u mnogim slučajevima ne zamjenjuje bilo koji drugi prsten.

Partnerski prstenovi ne predstavljaju instituciju ili ritual. Ali naprotiv! Ovi prstenovi znače bezuvjetnu, vječnu ljubav – koja je zapečaćena isključivo povjerenjem i dubokom naklonošću onih koji se vole.

Partnerski prstenovi s kvalitetom robne marke i visokom klasom

Ne samo draguljarnice, već i brojne internetske trgovine trenutno nude partnerske prstene svih vrsta. Tako možete jednostavno i sigurno kupiti savršene komade nakita. Visokokvalitetni brendovi poput Thomas Sabo također pokazuju visoku klasu kada su u pitanju partnerski prstenovi i izvrsnu vrhunsku kvalitetu s optimalnim omjerom cijene i performansi.

partnerski prsten thomas sabo srebro

Klasična elegancija izrađena od visokokvalitetnog srebra 925 – pocrnjenog ili poliranog – često je zaokružena simbolima beskonačnosti ili ljubavnim čvorovima. Često je za ukrašavanje prstena ženskih prstenova poželjno cirkonijsko kamenje ili čak dijamanti, ovisno o ukusu i stilu partnera. U posljednje vrijeme sve je češći moderan dvobojni izgled koji je vrlo popularan i kod žena i kod muškaraca.

partnerski prstenovi thomas sabo prstenovi od srebrne trake

Koju veličinu prstena imam??

Ako niste sasvim sigurni koje veličine prstena su vam potrebne pri naručivanju prstena za partnere putem interneta, to možete saznati vrlo jednostavno. Uz pomoć kalkulatora veličine prstena ili predloška veličine prstena izravno na Internetu. Sada postoji čak i aplikacija koja vam u tome može pomoći. Sve što trebate učiniti je postaviti jedan prsten na zaslon mobilnog telefona i nakon toga odabrati odgovarajuću veličinu zvona. potpuna!

Kako se partnerski prstenovi najbolje održavaju?

Naravno, svaki materijal treba svoju posebnu njegu. U usporedbi s titanom ili nehrđajućim čelikom, srebrni nakit je nešto ranjiviji po pitanju ogrebotina. Pravo srebro također s vremenom gubi malo na sjaju. Ne brini! Potrebne su impregnirane krpe za čišćenje iz trgovine nakitom. To olakšava poliranje vaših srebrnih partnerskih prstenova i oni opet sjaje kao novi.

partnerski prstenovi thomas sabo srebro bijelo zlato zauvijek zajedno

Trajna ljubav i prijateljstvo također prirodno trebaju vrlo osobnu i pomalo skrivenu notu. S pojedinačnim graviranjem, koje većina proizvođača nudi besplatno, ovo se pitanje može riješiti vrlo jednostavno. Romantične izjave o ljubavi, imena ili važan datum mogu se ugravirati u bilo koji partnerski prsten različitim fontovima po želji. Baš odlično!

partnerski prsten thomas sabo srebrni prsten set