Modeli 5G pametnih telefona bit će na tržištu do kraja 2019. godine

Mnoga velika imena u proizvodnji pametnih telefona potvrđuju da će ove godine biti mnogo 5G modela. Tu spadaju modeli Samsung Galaxy S10, Huawei P30, Oneplus 7. Osim toga, postoji izjava predsjednika Qualcomma, Christiana Amona, koji smatra da svi proizvođači androida trenutno rade na 5G verzijama. Osim toga, to je bila velika tema CES -a 2019. Do kraja 2019. modeli 5G pametnih telefona jednostavno će biti tu – to je već sigurno.

Mobilni uređaji 5G potpuno će nam promijeniti živote

najbolji pametni telefoni 5G tablet

Što je s modelima pametnih telefona 4G i 3G?

Tako će 5G tehnologija uskoro biti dostupna svima. No znači li to da će 4G i 3G tehnologije biti potpuno suvišne? Ne, definitivno ne! Ovi će zasigurno ostati tamo neko vrijeme. Međutim, jedno je potpuno sigurno – 5G tehnologija će radikalno promijeniti našu percepciju najboljih modela pametnih telefona.

Sada je na tržištu mnogo elegantnih 5G modela

najbolji pametni telefoni četiri modela

Kako će 5G tehnologija zapravo promijeniti naše živote??

Što zapravo za naše živote znači da se bavimo 5G tehnologijom. Riječ je o proširenoj virtualnoj percepciji stvarnosti. Računalna grafika će se stopiti sa stvarnim svijetom na takav način da će se spoj ove dvije činiti kao nešto potpuno prirodno. Bavili bismo se poboljšanim streaming rezolucijama. Holografski prikazi te se postiže povećana čvrstoća.

Imat ćemo veliku propusnost, a to nam daje mrežni pristup puno više gadgeta i uređaja. Zahvaljujući vašoj mašti, kombinirajte ove tehnologije s zaslonima koji se više uopće ne dodiruju. Možete li uopće zamisliti kakve će vam mogućnosti takav pametni telefon pružiti?

Što se tiče dizajna, 5G uređaji bit će slični prethodnim generacijama

najbolji pametni telefoni nekoliko različitih modela

S 5G uređajima od sada ćemo našu stvarnost percipirati vrlo različito

mobitel u ruci najbolji pametni telefoni

5G uređaji neće učiniti 3G i 4G suvišnim

više mobitela uspravno najbolji pametni telefoni

5G pametni telefoni postaju sve više standard

odlični mobiteli najbolji pametni telefoni