Kupnja nove odjeće: Ovi savjeti će vam uštedjeti novac i potpuno osvježiti vašu garderobu!

Proljeće je najbolje vrijeme za osvježavanje garderobe i uobičajeno je kupiti novu odjeću. Ali sve ovo košta vrijeme i novac! Međutim, svatko od nas prirodno želi uštedjeti takav otpad što je više moguće. Kako to možemo učiniti, a istovremeno obnoviti svoj izgled na vrijeme za nadolazeću sezonu? Evo naših savjeta kako kupiti novu odjeću i iskoristiti je na najbolji način.

Kupovina nove odjeće može biti vrlo zgodna!

žene haljine ideje odjeću kupiti

Dovedite ormar u red!

Većina nas kupuje previše. Imamo odjeću koju smo davno zaboravili. Neke smo od njih kupili prije mnogo godina i više ne znamo. Neki su beznadno zastarjeli, ali drugi zasigurno mogu postati aktualni kroz spiralu mode.

Zato uredite ormar i odaberite odjeću.

Uzmite klasične bluze s otmjenim dizajnom

ideje za kupovinu košulja kupiti odjeću

Prije nego što kupite novu odjeću, dobro je srediti staru!

Preporučujemo da ih podijelite u tri grupe. Jedan od njih bila bi odjeća koju očito više ne želite nositi. Možda vam više ne izgledaju dobro ili ste jednostavno promijenili ukus i ne želite ih više nositi. Druga skupina su oni odjevni predmeti koje uvijek volite imati, ali će vam možda trebati malo osvježenja ili prilagodbe. Neki komadi samo se moraju raširiti ili malo suziti i onda dobro pristaju. Ove godine posebno su aktualne i klasične haljine s iznenađujućim detaljima. Tako da od stare odjeće možete napraviti nešto zaista originalno tako što ćete unijeti određenu promjenu. Na jakni možete izrezati drugi džep ili asimetrično izrezati rukav na crnoj haljini. Također možete dati prišiti preveliki pribor ili naglasiti struk modernim remenom. U treću skupinu spada odjeća koju ćete rado ponovno odjenuti jer vam i dalje pristaje, a i dalje vam se sviđa. Time ćete biti jasni koju ćete odjeću poslije lakše kupiti i koja će vam doista dugo služiti.

Pastelno plava boja sada je moderna, ali možda je već imate u svom ormaru

Kupujte odjeću - modernu žensku odjeću

Odvojite vrijeme za planiranje unaprijed za sljedećih nekoliko mjeseci

Učinite nešto zabavno u cijeloj stvari! Sjednite sami ili s prijateljima i lutajte malo naprijed u vremenu. Što ćete raditi sljedećih nekoliko mjeseci? Hoćete li putovati, imati puno službenih prilika za slavlje ili možda puno izlaziti s prijateljima? Kako bi planiranje bilo još zabavnije, može se popratiti ukusnom kavom ili čajem, možda čašom vina i ugodnom hranom. Dajte si malo vremena da sanjate! Koja odjeća vam je potrebna za lijepe trenutke koji su pred vama? Što već imate sa sobom i što biste trebali dodati u svoju garderobu??

Uz malu prilagodbu, od stare odjeće možete napraviti trendovski ulični stil

kupiti savjete i trikove za odjeću

Počnite s grubim planom!

Prvi korak je okvirno planiranje. To znači da sami određujete vrste odjeće koje će vam trebati. Na primjer, mogli biste primijetiti da imate dovoljno kratkih suknji i hlača. No, nedostaju vam dulje hlače izrađene od lakih, ljetnih tkanina. Što je s majicama i majicama? Imate li dovoljno odgovarajućih dodataka? Čim primijetite točno gdje se kvar nalazi, možete ići u detalje!

kupiti odjeću velika održivost

Prioritet je višenamjenska odjeća

U dobro uravnoteženom ormaru multifunkcionalni odjevni predmeti igraju vodeću ulogu. Riječ je o onima koji se mogu kombinirati s puno, a prikladni su i za različite prigode. Čim ga imate dovoljno, postići ćete osnovnu razinu udobnosti u svakodnevnom životu. Isto se odnosi i na dodatke poput remena, torbi, nakita, cipela itd..

Još jedna vrlo aktualna nijansa!

Kupujte odjeću - trend ženske mode

Nešto super trendovsko kao nagrada za trud!

Sada ste uložili veliki trud u osvježavanje svoje garderobe na najpraktičniji mogući način. Sada možete mirne savjesti kupiti zaista trendi odjeću! Možete riskirati neke fancy dizajne koji su super aktualni ove sezone. Nastavite li razumno s količinama, nije važno je li jedan ili drugi odjevni predmet nakon godinu dana više nije super ažuriran. Ponekad morate uživati ​​u trenutku u potpunosti!

Kombinirajte moderne frizure s modernom odjećom!

Kupujte odjeću - trendi frizure

Mislite ekološki prihvatljivo!

Ekološki prihvatljivo razmišljanje je u trendu! Morali biste staru odjeću na neki način reciklirati. Veliki lanci za to imaju posebne spremnike. Određenu odjeću u dobrom stanju mogli bi ponovno koristiti socijalno ugroženi ljudi u našoj zemlji ili u drugim zemljama. Kad kupujete potpuno novu odjeću, obratite pozornost na njezino podrijetlo i održivost. Trebali biste poštivati ​​zlatno pravilo “manje je više” i tako se ponašati odgovorno! Bolje je platiti malo više, ali kupiti nešto od Fairtrade -a i nešto što je proizvedeno prema načelima održivosti u ekološkom smislu.

Želimo vam puno sjajnih trenutaka sa svježim odijelom!

Organizirajte ormar prije kupnje nove odjeće!

kupiti odjeću osvježiti ormar

Možda ćete u svoju garderobu morati dodati nove majice?

muški trendovi - ideje - kupujte odjeću

Možda se želite počastiti novom elegantnom haljinom?

ideje moderne ženske odjeće kupuju odjeću