Izrada prstena za salvete za Božić – elegantne ideje i upute za svečani ukras stola

Svečano postavljanje blagovaonskog stola za Božić igra veliku ulogu u ovoj posebnoj prigodi. Uostalom, stolni ukrasi često su prvo što vaši gosti vide kad uđu u blagovaonicu. Mnogi su mišljenja da određena jela imaju bolji okus s prikladno osmišljenim stolom. Stoga bi trebao izgledati elegantno i privlačno te savršeno odgovarati stilu ostatka vašeg doma. Osim toga, tema ukrašavanja trebala bi biti odmah prepoznatljiva, bez obzira na to jeste li odabrali klasične motive ili moderan dizajn. Mnogi se ljudi obično oslanjaju na lokalne ili digitalne trgovine za ukrašavanje kako bi pronašli sve što im je potrebno za veliku zabavu. No jeste li znali da mnoge stavke koje se često nude možete stvoriti vlastitim rukama? U današnjem članku fokusirat ćemo se na DIY prstenove za salvete. Uostalom, salveta izgleda sve ljepše. Ovdje ćete pronaći fantastične ideje i vrlo jednostavne upute za izradu prstena za salvete koje će vas zasigurno inspirirati.

Ako je moguće, petljajte s prirodnijim materijalima

Prstenje od salvete za Božić - izradite elegantne ideje i upute za svečani ukras stola prirodnim materijalima

Ovi prstenovi za salvete ne samo da izgledaju lijepo, već i fantastično mirišu na cimet

Prstenje za salvete u obliku tinkera za Božić - stilske ideje i upute za svečani stolni ukras deko ukrašavanje stola štapići cimeta

Napravite prstenove za salvete s jelovnikom

Za mnoge domaćine i goste bolje je ako jelovnik svima poznat i nikome ne predstavlja iznenađenje. To vam omogućuje, na primjer, poput restorana, da upoznate goste s posebnim prehrambenim navikama ili alergijama. Možete napisati mali popis alergena za svoja pripremljena jela, ponuditi veganske, bezglutenske, bez šećera ili s malo ugljikohidrata.

Jednostavno ispišite ili napišite svoj jelovnik na traku papira u boji, jednom ga omotajte oko lijepo presavijene salvete i zalijepite oba kraja na stražnju stranu. Naravno, ovaj jednostavan dizajn možete ukrasiti raznim odgovarajućim priborom – vrpcama, perlicama, zimzelenim granama, malim ukrasima itd..

Impresionirajte kaligrafskim vještinama

Prstenje za salvete u obliku tinkera za Božić - elegantne ideje i upute za jelovnik za ukrašavanje svečanog stola popis gostiju kreativnih

Napravite prstenove za salvete sa zvoncima

Ako su vam “Jingle Bells” omiljene božićne pjesme, vaš stol bi bio potpuno nepotpun bez ovih fantastičnih prstenova za salvete. Možete čak i pjevati svi zajedno, otresati slatka zvona i stvoriti još svečanije raspoloženje. Djeca su zbog toga posebno sretna.

Ove prstenove za salvete možete jednostavno izraditi tako da pregršt zvona nanizate na komad cvjetne žice, uvijete oba kraja i sakrijete čvor pod mašnom. Tako da ove prstene možete koristiti iz godine u godinu.

Ova zvona dolaze u raznim bojama

Prstenje od salvete za Božić - Stilske ideje i upute za svečani ukras stola s božićnim zvonima

Napravite prstenove za salvete sa slatkišima

Slatke poslastice poput čokolade, karamele, medenjaka i stollena pripadaju Božiću poput Djeda Božićnjaka. Iako se u njima obično uživa nakon večere, svojim malim gostima i onima sa slatkim zubima možete unaprijed priuštiti malo zadovoljstva.

Sve što trebate učiniti je izrezati nekoliko većih licitarskih srca ili muškaraca, u sredini čašom napraviti rupe pa ih tako ispeći. Zatim presavijenu salvetu provucite kroz rupu, pazeći da kolačiće ne razbijete.

Umjesto slatkiša, naravno možete ispeći slane pogače

Prstenje od salvete za Božić - elegantne ideje i upute za svečani stol ukrasni jestivi prstenovi serivetten xoxo

Napravite prstenove za salvete s kartonskim cijevima

Odbacujete li nakon uporabe WC, papirnate ubruse i ostale kartonske cijevi? Neka se onda iznenade i nadahnu te i druge slične ideje. S njim se možete petljati na svestran i divan način. Jamčimo da nitko od vaših gostiju ne može pogoditi što se nalazi iza njihovih prstena za salvete. Osim ako vaši gosti nisu jednako aktivni hobisti kao i vi.

Za ove prstenove jednostavno morate prepoloviti običnu toaletnu rolu, premazati je zanatskim ljepilom ili ljepilom za topljenje i ukrasiti filcom, šljokicama, svjetlucavima, papirom u boji, tkaninom ili štapićima cimeta. Ne postaje ništa lakše od toga!

Na taj način vaši prstenovi igraju i dodatnu ulogu kao oznake s imenima

Prstenje za salvete za tinker za Božić - elegantne ideje i upute za svečanu dekoraciju stola toaletna rola deko osjećala notu

Ovaj slatki Rudolf izrezan je iz wc role

Prstenje od salvete za Božić - elegantne ideje i upute za svečani ukras stola sobovi rudolf serviette deko

Prstenje za salvete za tinker za Božić - elegantne ideje i upute za svečani ukras stola šljokica crvene deko roletne

Napravite prstenove za salvete bojom na tabli

Boja na ploči postaje sve popularnija, osobito u dječjim sobama. Međutim, ne može se koristiti samostalno na zidovima. Mnogi hobisti koriste ovu posebnu boju za pisanje i crtanje kredom na šalicama, podmetačima, saksijama i drugim neobičnim površinama.

Za ove prstenove za salvete potrebno vam je samo nekoliko laserski izrezanih drvenih ukrasa za božićno drvce ili jednostavnih malih drvenih diskova. Prvo nanesite boju za ploču u nekoliko slojeva. Nakon sušenja, na njega možete napisati ljubavne poruke za svakog gosta. Ukrasi obično već imaju vrpcu kojom možete vezati salvete. Za drvene diskove morat ćete pričvrstiti komad trake na stražnju stranu. Odlično iznenađenje i poklon ideja za najmilije!

Boju za ploču već možete pronaći u svakoj trgovini rukotvorinama ili na internetu

Prstenje od salvete za Božić - Stilske ideje i upute za svečani ukras stola

Vidite kako lako i brzo možete napraviti jedinstvene prstenove za salvete? To je prekrasna božićna aktivnost kojoj se može pridružiti cijela obitelj. Neka vam kreativnost bude slobodna i stvorite fantastične prstenove za salvete koji će vas očarati.

Prstenje od salvete za Božić - Stilske ideje i upute za svečani ukras stola, toaletne role, tkanina od filca

Prstenje za salvete za tinker za Božić - elegantne ideje i upute za ukrašavanje svečanog stola klasična ukrasna vrpca

Prstenje za salvete za tinker za Božić - elegantne ideje i upute za svečani ukras stola, uradi sam šarene ukrase

Presavijte izreze na papiru kako biste im dali 3D efekt

Prstenje za salvete za tinker za Božić - elegantne ideje i upute za ukrašavanje svečanog stola izrezi iz papira sobova

Naravno, možete koristiti i pravu vrbu maca

Prstenje od salvete za Božić - elegantne ideje i upute za svečani stol ukras maca vrba deko priroda

Prstenje za salvete u obliku tinkera za Božić - Stilske ideje i upute za ukrašavanje svečanog stola pailletten deko ljubičasta servieta

Prstenje za salvete za tinker za Božić - elegantne ideje i upute za svečani stol ukras cvjetni stol lijep

Prstenje od salvete za Božić - Stilske ideje i upute za svečani ukras stola

Minimalistički i moderni DIY prstenovi za salvete posebno su popularni u posljednje vrijeme

Prstenje za salvete za tinker za Božić - elegantne ideje i upute za svečani ukras stola moderan stilski minimalistički ukras od kože

Prsten za salvete za tinker za Božić - elegantne ideje i upute za ukrašavanje svečanog stola upute od vune jednostavno

Prstenje od salvete za Božić - Stilske ideje i upute za ukrašavanje svečanog stola pređa vuna deco ukrašena

Prstenje za salvete u obliku tinkera za Božić - elegantne ideje i upute za svečani ukras za stol ukras štapića cimeta aromatičan

Listove eukaliptusa možete pronaći u bilo kojoj cvjećarnici za Božić

Prstenje od salvete za Božić - elegantne ideje i upute za svečani stolni ukras minimalistički moderan ukras s lišćem eukaliptusa

Prstenje za salvete za tinker za Božić - elegantne ideje i upute za svečani stol ukras pompons pređa šareni ukras

Shvatite da se ove snježne pahulje sastoje od pojedinačnih dijelova slagalice?

Prstenje od salvete za Božić - elegantne ideje i upute za svečani ukras pahuljica slatkiša

Prstenje od salvete za Božić - stilske ideje i upute za svečani stol ukras moderne ideje drvo

Prstenje za salvete za tinker za Božić - elegantne ideje i upute za svečani stol ukras poklon vrpca ukras šarene