Valg af en vase til frugt: en oversigt over lyse og originale muligheder for enhver smag

En interessant og stilfuld løsning til en moderne spisestue

Stilfuld løsning til en moderne spisestue

Ingen god ejer ønsker at rode sit hjem op med nips, især hvis deres rolle er ubetydelig. Indretningen skal trods alt være praktisk og funktionel, kombinere flere muligheder. Denne regel gælder først og fremmest køkkenrummet, som skal forblive stilfuldt og hyggeligt, uden at det ikke er blottet for interessante detaljer. Og en af ​​de dekorative og funktionelle egenskaber ved et moderne køkkenrum er en frugtvase..

Usædvanlig lys frugtskål

Usædvanlig lys frugtskål

Hvorfor købe en frugtskål?

Vasen, hvor frugterne opbevares, er ikke kun en dekorativ detalje, men også en praktisk genstand. Det kan blive objektet nummer et på festbordet, det kan også bruges til at servere slik til bordet. Og frugterne selv, stilfuldt og harmonisk lagt i en sådan vase, bliver en ægte dekoration af interiøret på grund af lyse farver og frisk naturlig aroma. Frugtvasen spiller en særlig rolle – at tiltrække alle familiemedlemmers opmærksomhed og dermed minde om behovet for at genopbygge forsyningen af ​​vitaminer.

Fade lavet af gennemsigtigt glas kan være velegnede til et Art Nouveau interiør

Fade lavet af gennemsigtigt glas er velegnede til et Art Nouveau interiør

Lille lyst køkken med et rundt spisebord

Lille lyst køkken med et rundt spisebord

Varianter af vaser til opbevaring af frugt

Ligesom enhver nyttig indretning kan frugtvaser være meget interessante, usædvanlige og varierede. De er lavet af et stort antal materialer og kan præsenteres i forskellige former, farver, variationer..

Fremstillingsmateriale

Moderne producenter stræber efter at opnå et optimalt resultat, derfor giver de markedet et stort antal produkter i en lang række..

 1. Keramik ser stilfuldt og dyrt ud, kræver ikke særlig pleje. Bagsiden er de høje omkostninger og den relative skrøbelighed.
 2. Fajance er billig, fremhæver perfekt interiøret. Minus – udseendet er enklere end for eksempel porcelæn.
 3. Træ. Sådanne produkter har en lang levetid og en behagelig pris. Minus – ikke egnet til opbevaring af saftige frugter på grund af evnen til at absorbere fugt.
 4. Krystal har et raffineret og ædelt udseende, ideel til frugter, der har en lys svær.
 5. Glas, porcelæn. Materialerne er ikke billige, men de er ideelle til alle stilbilleder af køkkener.

  Glasvarer er mere velegnede til en klassisk stil

  Glasvarer egnet til klassisk stil

 6. Rustfrit stål. Disse vaser er yderst holdbare og kan have enhver form..

En lignende kreativ løsning er velegnet til en veranda.

En lignende kreativ løsning er velegnet til en veranda.

Enhver form og farve kan være lavet af plast

Enhver form og farve kan være lavet af plast

Denne mulighed er velegnet til minimalistisk interiør.

Denne mulighed er velegnet til minimalistisk interiør.

Så materialerne til fremstilling af vaser er forskellige, og hver har sine egne fordele og ulemper. En kompetent integreret tilgang til design af hjemmelokaler garanterer en hyggelig atmosfære i dit hjem.

Det er vigtigt at vide! Kombinerede produktmodeller kan ofte findes på udsalg. For eksempel kan håndtagene laves af et materiale og kroppen af ​​et andet..

16

Produktets form

I øjeblikket til salg kan du finde et stort antal og forskellige beholdere til frugt med de mest originale, bizarre former. Men vi vil overveje interessante klassiske muligheder, der er mest almindelige på vores breddegrader..

 1. Vase med ben. Det er vigtigt at være opmærksom på skålens bredde, da et bredt produkt vil kunne rumme den maksimale mængde frugt og vil være mere holdbar..
 2. Tiered option. Denne model er virkelig elegant, den kendetegnes ved sin øgede kompakthed. Det er repræsenteret af flere plader med en fælles binding i form af en stang. Denne tilgang sparer plads og giver dig mulighed for at skabe ekstraordinære kompositioner..
 3. Kreative løsninger. Disse kan være krøllede vaser med en bølgepapoverflade og usædvanlige mønstre. Du kan vælge interessante muligheder for produkter efter din smag og træffe dit valg.

Der er således et stort antal af alle slags vaser, som du vil kunne lide af deres originalitet, unikhed..

16

Farve og mønster

Det er nødvendigt at vælge denne parameter afhængigt af hvilket resultat du forventer af det generelle stilbillede af dit værelse. Moderne producenter tilbyder et stort antal farver, der er ideelle til enhver type og funktion i lokalerne og kan supplere interiøret med noget usædvanligt. I dag kan du hente vaser i alle farver – fra lyse til klassiske og pastel.

Sådan keramik ser smuk og rig ud

Sådan keramik ser smuk og status ud

En interessant løsning i en nautisk stil

En interessant løsning i en nautisk stil

Sådan vælger du den rigtige frugtvase?

Der er flere nuancer, der er vigtige at overveje og tage i betragtning, når de går på jagt efter en frugtvase..

 1. Det er vigtigt at være opmærksom på, at produktet kombineres med det overordnede interiørbillede. Især skal vasen matche de grundlæggende elementer i køkkenet, fade. Ideel, når køkkenredskaber og tilbehør ligner et harmonisk ensemble.
 2. Forskellige farver på vasen præsenteres i en bred vifte, men deres valg bør tage højde for rummets generelle stil. Hvis f.eks. Møblerne præsenteres af elegante klassikere, bør du foretrække rolige toner i samme spektrum som det generelle rum. Hvis vi taler om progressive minimalistiske retninger, er kontrasterende accenter ønskelige, og en frugtvase vil være en af ​​dem..
 3. Hvis rummet allerede har dekorative elementer i form af vaser, fade og krukker, skal vasen vælges under hensyntagen til deres designløsning, så sammensætningen bevarer sin integritet og originalitet i stilen.
 4. Når du vælger en vase til frugt, skal der lægges særlig vægt på designet af siderne. Det er vigtigt, at de er høje nok til at undgå at falde ud af bær og frugt..

En kompetent tilgang til valg af en vase giver dig mulighed for at opnå en stilart i interiøret og gøre det originalt og unikt. Ved at følge disse retningslinjer kan du se frem til sofistikeret stil og unikt design.

Stilfuld løsning med retter skiller sig ikke ud fra det overordnede interiør

Stilfuld indvendig løsning

Køkken med bordplade i mørkt træ og matchende frugtskål

Køkken med bordplade i mørkt træ og matchende frugtskål

Skandinavisk stil observeres ikke kun i møbler, men også i retter.

Skandinavisk stil og møbler og bordservice