BBQ grill til en sommerbolig: en oversigt over moderne modeller til det mest lækre og behagelige ophold

Stilfuld grill i sten

Stilfuld grill i sten

En tur til landstedet indebærer ikke kun et frisk pust og mulighed for at slappe af efter en hård arbejdsuge eller endda tilbringe en hel ferie. De fleste mennesker går til dachaen til en picnic, som inkluderer madlavning over en bål. Mange foretrækker at tænde en åben ild og, som ægte romantikere, se det, synge sange i nærheden af ​​det og lave grill på kulene. Moderne teknologi er imidlertid trådt frem og giver elskere komforten og bekvemmeligheden ved en grill til deres sommerhus. Overvej kompleksiteten ved valg af designs og deres vigtigste fordele.

Stilfuld og massiv grill til en moderne have

Stilfuld massiv grill til en moderne have

Stationær grill til sommerhuse

Stationær grill til sommerhuse

Moderne lysthus til sommerhuse med indbygget grill

Moderne lysthus med indbygget grill

Fordelene ved teknikken til madlavning over åben ild er indlysende. For det første er de forbundet med den høje madlavningshastighed: det tager tre gange kortere tid end madlavning under andre forhold. For det andet har de tilberedte retter en særlig aroma og smag. For det tredje bevarer ingredienserne til madlavning deres saftighed, mens de taber usundt fedt. For det fjerde ligger et stort plus i bevarelsen af ​​næringsstoffer i produkter..

17

Designfordele til kebab

Sammenlignet med traditionelle grillgrill giver disse griller dig mulighed for at tilberede mere varierede retter. De har også andre fordele, der giver dig mulighed for at lave mad hurtigt, effektivt og velsmagende..

 1. På den traditionelle grill er der mulighed for at tilberede delikate lækre retter – kødprodukter, grøntsager og endda korn.
 2. Praktisk madlavningsteknologi giver dig mulighed for ikke at frygte, at ingredienserne flyver til kulene.
 3. Takket være grillen er det muligt at tilberede relativt store madvarer, herunder grillet kylling.
 4. Det er muligt at bruge forskellige typer brændstof, for eksempel gas.

Hvis du beslutter dig for at købe en grill til en sommerbolig, kommer du ikke til at fortryde det, for du får mulighed for at hygge dig og samtidig nyde lækre retter, mens du er i naturen.

Sommerhytter i jugendstil med den samme originale grill

Den originale grill på landet i jugendstil

En bærbar grill passer godt ind i det indre af et sommer sommerhus

En bærbar grill passer effektivt ind i det indre af et sommer sommerhus

Du kan tilberede ethvert måltid med gasgrillen

Du kan tilberede ethvert måltid med gasgrillen

Funktioner ved produktvalg: hvad man skal kigge efter

Der er flere kriterier, man skal passe på, når man vælger dette strukturelement:

 • funktionelle funktioner indebærer beregning af produktet til en almindelig grill, rygning eller tilberedning af lækker grill;
 • type brændstof til madlavning: traditionelt tages der hensyn til kul, brænde, gas;
 • kvaliteten af ​​det færdige produkt med hensyn til smag. Traditionelt er sommerboere guidet af deres egen erfaring og feedback fra folk, der allerede ejer sådanne enheder;
 • den sæsonbestemte anvendelsesfaktor, som afgør, om det er muligt at bruge enheden året rundt, eller om den udelukkende er beregnet til foråret, sommerperioden. Hele sæsonenheder har en lille baldakin, der beskytter produkter mod våd nedbør;

Hyggelig landlig veranda i landlig stil med gasgrill

Hyggelig landlig veranda i landlig stil med gasgrill

Smukt lysthus i middelhavsstil med grill

Smukt lysthus i middelhavsstil med grill

 • vedligeholdelsesfunktioner: nogle typer strukturer kræver yderligere rengøring og vedligeholdelse;
 • materiale til fremstilling af en grill: talrige forbrugeregenskaber ved det færdige produkt afhænger af det.

En grill til et sommerhus i trækul vil være en ideel mulighed, da det giver dig mulighed for at få lækre retter på kort tid..

En grill er en uundværlig ting for en sommerbolig

BBQ grill giver dig mulighed for at lave lækre måltider på kort tid

Stilfuldt og moderne interiør i et lille sommerhus med gasgrill

Stilfuldt moderne interiør i et lille sommerhus med gasgrill

BBQ grill til en sommerbolig: sorter, muligheder og muligheder

Den varme årstid forudsætter ikke kun en kardinal ændring af garderobe og image, men også picnic i naturen. I den varme årstid vil du tilbringe flere dage og aftener med din familie – og hvordan kan du gå her uden en overdådig fest? Til at organisere sådanne arrangementer er en shish kebab lavet af grøntsager eller kødprodukter velegnet – dette er en signaturret på ethvert bord. Du kan vise og demonstrere din kulinariske kunst i enhver del af din have, du skal bare beslutte dig for et sæt egenskaber, der giver dig mulighed for at træffe et smart valg:

 1. Hvis webstedet er af en åben type, er bærbare elementer perfekte til det. Mange af dem er lette, så de kan vælges ud fra virksomhedens størrelse og det krævede område..
 2. Fordelen ved stationære konstruktioner er, at de er udstyret med ekstra rum, der bruges til opbevaring af brændstof. De giver dig også mulighed for at tilberede snesevis af portioner på samme tid..
 3. Når du bruger en grill i et lysthus eller i et andet rum med en begrænsning, er det værd at foretrække gitter, der fylder mindst..

Købet af en grill på kul til en sommerbolig er en glimrende løsning for dem, der ønsker at have det sjovt og elsker lækkert tilberedte gourmetretter.

Fusionsstil lysthus med træfyret stationær grill

Fusionsstil lysthus med træfyret stationær grill

Lille hyggelig veranda med indbygget grill

Lille hyggelig veranda med indbygget grill

Gasgrill er den perfekte løsning til ethvert måltid

Gasgrill er den perfekte løsning til ethvert måltid

Konstruktionstype

Ofte monteres installationer i et område med åbne områder, så der skal udvises særlig forsigtighed ved valg af fremstillingsmateriale:

 • Keramik – et miljøvenligt materiale bidrager til fuld bevarelse af produkternes grundlæggende ernæringsegenskaber samt undgår ubehagelig lugt fra dampe.
 • Rustfrit stål er den bedste løsning, men ikke egnet til de mennesker, der lægger vægt på grillens ideelle udseende: under brug falmer dele af en sådan struktur, mister deres udseende.
 • Emaljerede elementer betragtes som de mest upålidelige, fordi belægningen forringes hurtigt, men prisen er overkommelig og med sjælden brug af produktet kan denne mulighed blive acceptabel.
 • Støbejern er det mest holdbare materiale med en lang levetid. Med hensyn til æstetiske indikatorer er det ikke ringere end produkter fremstillet af andre materialer.

Uanset hvilken gasgrill, du vælger til en sommerbolig, skal du styres af parametrene og formålene, dette giver dig mulighed for at vælge den bedste mulighed, samtidig med at de nødvendige kvaliteter og egenskaber ved produktet bevares.

Smuk og praktisk keramisk grill

Smuk og praktisk keramisk grill

Emaljeret bærbar grill til sommerhuse

Emaljeret bærbar grill til sommerhuse

Design og deres funktioner

Stationær grill

Han er engang placeret et bestemt sted, som er tildelt ham for evigt. Det er værd at vælge et passende område i dit sommerhus, hvor alle familiemedlemmer vil samles ved frodige larmende fester. Fordelene ved en stationær grill er, at den konstant er ét sted, så det er muligt at indrette den i overensstemmelse med det omgivende landskab. Og hvis du køber et helårsprodukt, kan du nyde den udsøgte smag af mad tilberedt i frisk luft året rundt..

Hængende grill

Designet er arrangeret på en sådan måde, at brugeren laver huller langs grillens sidedele på begge sider og derefter fører en kæde igennem dem. Traditionelt har dette design ikke været bærbart, selvom det er muligt. Fordelen er, at produkterne er jævnt brunet, stuvet og røget, så de færdigretter smager fantastisk. Hængende grill er stationære, så de kan også designes til at matche det omgivende landskab og fungere som en facade.

17

Bærbart produkt

Det er en lille præfabrikeret enhed, der ikke kun kan betjenes i forstæder, men også at tage med dig til naturen i byforhold. Produktet fylder ikke meget og giver dig mulighed for at tilberede lækre måltider. Fordelen ved denne mulighed er hurtig montering og adskillelse, så du slipper for at rode med tilberedningen af ​​kebaben. Denne type konstruktion kan let transporteres i bilen, da den ikke fylder meget i bagagerummet. Og hvis det er nødvendigt, kan du bære det i dine hænder – den lave vægt giver dig mulighed for at gøre dette uden særlige vanskeligheder.

Indbygget mulighed

Denne type produkt er massiv, så det største plus er muligheden for at placere meget mad. Fordelene er også i dens styrke, pålidelighed og stabilitet. En sådan struktur er traditionelt opført under forstæder og bruges til rekreation af store virksomheder. Dens fordele er, at installationen ikke fylder meget og giver dig mulighed for at lave lækker mad til et stort antal mennesker..

17

Pejs + grill

Denne enhed fungerer efter det velkendte to-i-et-princip. Sådanne produkter rejses ofte i lysthuse, hvor lufttemperaturen om aftenen bliver en størrelsesorden lavere. Design giver ikke kun mulighed for at varme op ved bålet, men også at lave mad på bålet.

Røgeri

Produktet ligner en støbejerntønde udstyret med en lukbar struktur. Under den kan du nemt lave ild, og produkter til madlavning lægges på pallen. Yderligere flyttes denne palle til tøndeområdet, der lyser fra ilden. I en lukket beholder finder madlavning af høj kvalitet sted, i forbindelse med hvilken den ikke kun får en udsøgt smag, men bevarer sine nyttige stoffer.

Stationær bekvem, omend massiv grill med et røgeri

Stationær massiv grill med røgeri

Intern klassifikation

Der er et stort antal forskellige grille, og de mest almindelige er kulgrill til sommerhuse. Gasinstallationer bruges også ofte.

Gasgrill

Gasdrevne produkter har en klar fordel – mange muligheder og rige funktionelle funktioner. Tilberedningstemperaturen reguleres ved at tilføre gas til visse plader i den keramiske kogeplade. En anden fordel er den høje opvarmningshastighed, som giver dig mulighed for at tilberede bestemte retter så hurtigt som muligt. Ulempen er, at maden ikke har en intens aroma..

Træprodukter

Sådanne designs er ideelle til stegning af ethvert kødprodukt. De er også meget udbredt til rygning. Den største ulempe ved produkter er udseende af sod og snavs efter tilberedningsprocessen..

Lille original træfyret grill

Lille træfyret grill

Toscansk konstruktion

Det er en særlig bærbar type installation udstyret med en lille metalgrill og udstyret med ben. Denne type konstruktion er den enkleste, den bruges i vid udstrækning til at forberede et stort antal retter i en pejs i hjemmet..

Elektrisk princip

Denne type installation er efterspurgt. Det fungerer som en opadrettet brazier og efterlader de tilsvarende mærker på fadene. Temperaturregulering udføres ved hjælp af en indbygget termostat. Ulempen er, at den tilberedte mad ikke har den unikke aroma af levende ild..

Så det vil ikke være svært at købe en kulgrill til en sommerbolig. Når du har valgt den rigtige enhed, skal du vælge tilbehør og specialplejeprodukter for at sikre en lang levetid. Det obligatoriske sæt indeholder traditionelt tænger, tændstikker af lang type, gafler, skovle, briketter. En kompetent tilgang til valg af en enhed garanterer dig et vidunderligt tidsfordriv i naturen og et godt humør. Og du kan nyde frisk kebab eller andre madvarer tilberedt på bålet, selv hele året rundt!

En lille bærbar kulgrill er velegnet til både sommerhuse og en simpel picnic i naturen.

En lille bærbar kulgrill er velegnet til både sommerhuse og en simpel picnic i naturen.