Taustakuva englantilaiseen tyyliin (yli 95 ideaa): tyypilliset muotoiluominaisuudet ja yleiskatsaus parhaista väriyhdistelmistä

Englantilaistyylinen taustakuva on yhdistelmä yksinkertaisuutta ja tyylikkyyttä

Englantilaistyylinen taustakuva on yhdistelmä yksinkertaisuutta ja tyylikkyyttä

Mikä on taustakuva englantilaiseen tyyliin: yksinkertaisuus tai ylellisyys? Ehkä enemmän samaa yksinkertaisuutta, mutta omalla tavallaan ylellistä. Tai ehkä tämä on luksusta, yksinkertaistettu siinä määrin, että ihmiset, jotka eivät ole kuninkaallista verta, eli me kaikki, voivat maistaa sitä? Ajattele sitä samalla kun nautit äskettäin liitetystä englanninkielisestä taustakuvasta. Nykyaikaiset trendit sanelevat muodin kaikille uusille ja uskomattomille suunnitteluratkaisuille, mutta englantilaistyyliset taustakuvat ovat edelleen kysyttyjä. Miksi se tapahtuu?

Ensinnäkin tämä on ei-triviaali vaihtoehto seinien koristeluun, vaikkakin melko klassinen. Toiseksi, se antaa meille samalla lämpöä ja mukavuutta, jota ei yksinkertaisesti oteta huomioon monissa nykyaikaisissa materiaaleissa. Kolmanneksi englantilaiset taustakuvat erottuvat yksinkertaisista viivoista ja kuvioista. Ei abstraktioita.

Solu olohuoneen sisustuksessa, sisustettu englantilaiseen tyyliin

Solu olohuoneen sisustuksessa, sisustettu englantilaiseen tyyliin

Englantilaistyylinen sisustus: tapetti, jossa kukkapainatus ja katto

Englantilaistyylinen sisustus: tapetti, jossa on kukkapainatus ja katto

Tyypillisiä englantilaisen sisustuksen ominaisuuksia:

 • Pystysuunnassa kulkevat raidat; piirustusten läsnäolo seinillä;
 • Kuvien ääriviivat ovat yleensä yksinkertaisia, mutta niissä on jäljitetty ääriviivat;

 • Pinnoitteiden koristelu eri kuvioilla (mutta niitä ei ole liikaa);
 • Vakiovärien käyttö, ei kontrasteja ja epätyypillisiä ratkaisuja.
 • Piirustusten ja ideoiden yksinkertaisuus, ratkaisujen puute, joiden merkitystä sinun on ajateltava.

Vaaleat tapetit ja tummat huonekalut ovat yhdistelmä, joka luo kodikkaan tunnelman. Vihannesteema englantilaisen tyylin taustakuvassa

Vaaleat tapetit ja tummat huonekalut ovat yhdistelmä, joka luo kodikkaan tunnelman. Vihannesteema englantilaisen tyylin taustakuvassa

Tekstiilit ja puu

Englantilainen tyyli merkitsee taustakuvan käytön lisäksi tekstiilien tuomista ympäristöön. Nämä ovat erilaisia ​​pöytäliinoja, peitteitä, ikkunoiden verhoja jne. Mutta samaan aikaan kankaan väri on yhdistettävä taustakuvaan..

Puukalusteet ovat myös olennainen osa englantilaista tyyliä. Mutta yleensä nämä ovat huonekaluja, jotka on valmistettu jaloista puulajeista, mikä antaa sisätiloille aristokratian ja jäykkyyden, joka on ominaista englantilaiselle teemalle. Vaikka huonekalut näyttävät edustavalta, ne eivät kuitenkaan ole eräänlainen “museonäyttely”, mutta ne ovat käteviä käyttää ja luovat tarvittavan mukavuustason..

Sisustuksen ominaisuudet käyttäen englantilaista taustakuvaa

 • Englantilaisessa sisustuksessa voi olla samanaikaisesti tummia ja kylläisiä värejä, joten punaiset, kultaiset, vaaleanpunaiset ja siniset värit sopivat koristeluun. Mutta vaaleat aiheet sopivat hyvin myös englantilaiseen sisustukseen, vaikka silloin on parempi laimentaa yksitoikkoisuus tyydyttyneiden värien lisäyksillä..

 • Huoneen värimaailma on valittava ottaen huomioon sen sijainti: jos ikkunat ovat etelään, kylmät, hillityt sävyt tekevät; jos pohjoiseen – kirkkaat motiivit.
 • Sinun on myös otettava huomioon huoneen koko. Pienen huoneen taustakuva valitaan yleensä vaaleaksi. Suuriin huoneisiin sopii mikä tahansa sävy, myös tummemmat, jotka toisin kuin vaaleat sävyt vähentävät tilaa visuaalisesti.
 • Kun valitset materiaalin huoneen sisustamiseen englantilaiseen tyyliin, voit käyttää mitä tahansa taustakuvaa – paperia, vinyyliä, kuitukangasta. Mutta tekstiilitaustakuva ansaitsee erityistä huomiota, koska kangas on yksi tärkeimmistä elementeistä englantilaisen suunnittelun luomisessa. Toinen vaihtoehto on käyttää taustakuvaa, joka jäljittelee “vanhaa kipsiä” – erittäin tyylikäs ja teema.

Englanninkielinen paperitaustakuva, jossa on sekkipainatus

Englanninkielinen paperitaustakuva, jossa on sekkipainatus

 • Piirustuksissa on yleensä luonnollisia kohteita, geometrisia muotoja, kukkakoristeita. Englantilaistyylinen taustakuva ruudullisella kuviolla on myös suosittu nyt.
 • Kehittyneemmän ilmeen saamiseksi taustakuva voidaan yhdistää erilaisiin materiaaleihin, kuten puun aksentteihin..
 • Yksitoiminen taustakuva englantilaisessa sisustuksessa ei aina näytä mielenkiintoiselta; yksitoikkoisuuden laimentamiseksi voit lisätä koristeita kehyksillä, listoilla, hyllyillä ja muilla puisilla ominaisuuksilla.

 • Virkistymiseen tarkoitetuissa huoneissa käytetään yleensä englantilaisia ​​kukkakuvia (pieniä tai suuria). Samaan aikaan seinillä voi olla joitain ylimääräisiä aksentteja, mutta ne eivät aiheuta ilmakehän raskautta eivätkä häiritse rentoutumista.

Tärkeä! Englanninkielisen sisustuksen tärkeä piirre on kodikkaan ilmapiirin luominen kaikesta sen esillepanosta huolimatta. Siksi kirkkaita aiheita ja tulosteita on käytettävä oikein, jotta niitä ei ole liikaa..

Väriratkaisut taustakuvaksi englantilaiseen tyyliin

Menestyneimmät värit ovat:

 • pastellivärit: kerma, beige jne..
 • kylläiset vaihtoehdot: punainen, sininen, niiden muunnelmat.

 • Ruskeaa käytetään usein täydentävänä värinä..

Neuvoja! Yleisin vaihtoehto sisustuksen värisuunnittelulle englantilaiseen tyyliin on seinien liittäminen vaaleilla sävyillä.

Tyylilliset ohjeet englantilaisen taustakuvan luomisessa

Kun katsot valokuvaa englantilaiseen tyyliin, huomaat, että jotkut niistä eroavat toisistaan ​​melko merkittävästi. Näyttää siltä, ​​että tyyli on yksi ja sen pääpiirteet ovat samat, mutta siitä huolimatta siinä voidaan erottaa useita tärkeimpiä tyylisuuntia:

 • Georgian tyyli. Sille on ominaista “klassikoille” tyypillisten kuvioiden selkeys ja symmetria. Viivat ovat enimmäkseen suoria, mutta tästä huolimatta tapetti näyttää varsin vaikuttavalta ja hienostuneelta. Toinen suunnan piirre on kukkakuvioiden käyttö.

 • Viktoriaaninen tyyli. Tässä tyylissä tehdyt taustakuvat ovat samankaltaisia ​​kuin intialaiset tuotteet: suuret kuviot värikkäillä viivoilla, kukka- ja kasviteemat – kaikki tämä oli perinteistä 1800 -luvun intialaisten palatsien suunnittelussa;
 • Kuninkaallinen propaganda. Tuotteissa voidaan kuvata kruunuja ja muita monarkistisia tarvikkeita. Tämä on klassinen englantilainen taustakuva..

Taustakuva englantilaiseen tyyliin: valmistajista

On suositeltavaa ostaa englantilaistyylisiä seinien taustakuvia englantilaisilta yrityksiltä, ​​jotka valmistavat tuotteita, jotka vastaavat perinteisiä standardeja mahdollisimman paljon. Tuotteet eroavat paitsi kuvioista ja väreistä myös materiaalin tiheydestä ja rakenteesta. Tämän avulla voit luoda erittäin harmonisen sisustuksen jokaiseen huoneeseen tyylin yhtenäisyydestä huolimatta, joka on olemukseltaan ainutlaatuinen..

Tyylikäs makuuhuone englantilaiseen tyyliin. Kukkapainettu taustakuva ei lisää sisätilojen painoa

Tyylikäs makuuhuone englantilaiseen tyyliin. Kukkapainettu taustakuva ei lisää painoa sisätiloihin

Englantilainen tyyli olohuoneessa

Värisävyn valinta riippuu huonekaluista: vaaleaan asetukseen voit käyttää vaaleaa seinäkoristelua, mutta jos huonekalut ovat hyvin tummia, ei ole suositeltavaa liimata samanlaisia ​​taustakuvia – tämä ei luo tarvittavaa mukavuutta.

Kukka-aiheet, kiharat ja suorat viivat ovat suosittuja vaaleilla kankailla. Koska nämä värit eivät rasita näköä, niitä voidaan käyttää kaikkien seinien koristamiseen. Mutta jos valitaan tummat kankaat, on suositeltavaa keskittää huomionsa yhteen seinistä ja käyttää muita värejä koristamaan loput.

Neuvoja! Tiettyjen seinien asettaminen kiinteisiin väreihin luo visuaalisesti erotettujen alueiden vaikutuksen..

Kirkkaat lisäosat ovat yleensä sisätiloissa paikallisesti, yleensä takka -alueella tai sohvan lähellä. Koristeluun seinät voidaan liittää puuta tai tiilimuurausta jäljittelevillä tapeteilla, mutta tällaiset aksentit ovat tervetulleita vain silloin, kun niitä on vähän..

Ruudullinen taustakuva on klassikko sisustettaessa olohuonetta englantilaiseen tyyliin, koska solujen järjestyksen avulla voit käyttää sekä vaaleita että tummia sävyjä. Kaikki seinät voidaan sisustaa tällä tavalla..

Toinen suunnitteluvaihtoehto on vaakasuora sisustus, kun kuviot sijaitsevat seinän toisessa osassa, toinen on yksivärinen ja ne yhdistetään käyttämällä samanlaisia ​​värejä paletissa (esimerkiksi beige ja ruskea).

Englantilaiselle sisustukselle ominainen piirre: tavallinen tavallinen taustakuva. Ominaisuus mielenkiintoisessa monimutkaisessa värissä

Englantilaiselle sisustukselle ominainen piirre: tavallinen tavallinen taustakuva. Ominaisuus mielenkiintoisessa monimutkaisessa värissä

Neuvoja! Erilaiset puiset aksentit ovat merkityksellisiä vain melko tilavassa olohuoneessa. Ne eivät myöskään sovellu, jos korkea kaappi asennetaan huoneeseen esimerkiksi seinää vasten.

Englantilainen tyyli makuuhuoneessa

Täällä taustakuvan ei pitäisi olla täynnä edes pieniä yksityiskohtia – kaiken pitäisi olla unelias ja yksitoikkoinen. Tyydyttyneet värit, kirkkaat elementit ja suuret kuviot eivät liity huoneeseen – ne vain häiritsevät.

Optimaalinen ratkaisu makuuhuoneeseen on ostaa pastellivärisiä taustakuvia, joissa on kukkateemoja, raitoja tai romboita.

Toisin kuin olohuone, jossa pääkaluste (takka tai sohva) on korostettu kirkkaalla taustalla, makuuhuoneessa sängyn läsnäoloa ei korosteta..

Neuvoja! Sängyn yläpuolelle voit sijoittaa kangastaustapaneelin, ja harmonisemman sisustuksen saamiseksi voit tehdä saman kuvion muille tekstiileille (verhot, tyynyt, peitot jne.)

Täydellisesti yhteensopiva tapetti, jossa on herkkä pastelliväri ja kukka -aihe Lontoon makuuhuoneeseen

Täydellisesti yhteensopiva tapetti, jossa on herkkä pastelliväri ja kukka -aihe Lontoon makuuhuoneeseen

Massiiviset tummasta puusta valmistetut huonekalut sopivat englantilaiseen sisustukseen. Mutta tällaisille huonekaluille on välttämätöntä luoda aurinkoinen muotoilu, esimerkiksi käyttää kasviteemaisia ​​taustakuvia, jotka antavat tuoreuden sisustukseen..

Englantilainen tyyli on mielenkiintoinen, koska siinä yhdistyy tyylikkyys ja yksinkertaisuus. Siksi, jos huoneen huonekalut ovat melko hienostuneita, makuuhuoneen sisätilojen taustakuvan tulisi olla yksivärinen; ja jos huonekaluista puuttuu teeskenteleviä muotoja, kuviot ja huomiota herättävät yksityiskohdat ovat merkityksellisiä taustakuvassa.

Neuvoja! Kätevin tapa käyttää kuvioita seinäkoristeissa on keskittyä johonkin vyöhykkeeseen koristamalla seinä väreillä, jotka erottuvat vaaleampaa tai tummempaa taustaa vasten. Tämä menetelmä ei ainoastaan ​​korosta huoneen pääkoriste -elementtiä, vaan myös antaa sille oikean muodon..

Englantilainen tyyli keittiössä

Englantilaisen keittiön sisustus muistuttaa enemmän maalaismaista tyyliä kuin modernia. Taustakuvilla, kuten muillakin viimeistelyillä, on oltava antiikkivaikutus, tätä varten voit ostaa kankaita, jotka jäljittelevät mitä tahansa materiaalia. Voit myös käyttää häkkiä ja nauhaa samanlaiseen retro -tyyliin..

Luonnollinen tapetti on myös loistava vaihtoehto keittiön sisustamiseen englantilaiseen tyyliin. Kasvikuvat auttavat luomaan kodikkaan ilmapiirin, jossa on mukava kokata ja ruokailla. Mutta suuret kuviot eivät ole kovin sopivia, ne vain häiritsevät.

Englantilaisessa keittiössä voi olla kylläisiä sävyjä ja tummia värejä, mutta niiden on oltava tasapainossa vaaleiden sävyjen kanssa. Keittiön tumma taustakuva on käytännöllisempi, joten niiden käyttö on varsin suosittua. Mutta sitten huonekalujen ja sisustuksen pitäisi olla kevyt.

Englantilainen tyyli muissa huoneissa

Englantilainen tapetti voidaan liimata paitsi olohuoneeseen, makuuhuoneeseen tai keittiöön myös käytävään. Käytävälle loistava vaihtoehto olisi kangas, joka jäljittelee kipsiä tai tapettia ja jossa on kompaktit tulosteet vaaleilla väreillä..

Kukkakuvioinen taustakuva englantilaistyyliseen ruokasaliin. Pehmeät beiget puukalusteet ja muut puuelementit ovat perinteisiä valintoja

Kukkakuvioinen taustakuva englantilaistyyliseen ruokasaliin. Pehmeät beiget puukalusteet ja muut puuelementit ovat perinteisiä valintoja

Toimistolle sopivat mykistettyjen värien tuotteet, jotka luovat tarvittavan tunnelman. Piirustukset – pienet ja ei kovin kylläiset tai vielä paremmat – ilman piirustuksia, raidallinen tai ruudullinen, tämä on ihanteellinen toimistoon.

Englantilaistyyliset taustakuvat miellyttävät paitsi Union Jackin faneja, myös kaikkia yksinkertaisten muotojen ystäviä, kohtuullisen kirkkautta, puuta yksityiskohdissa ja kankaita … kaikkialla. Ja myös niille, jotka haluavat luoda epätyypillisen sisustuksen: voit katsella tapettiluetteloa Internetissä kerran ymmärtääksesi nykyaikaisilla markkinoilla saatavilla olevien tuotteiden valikoiman.