I Andy Warhols fodspor: et udvalg af pulserende interiører med pop -art tapeter og plakater

Et eksplosivt spil af farve og form i et tapet i popart -stil

Et eksplosivt spil af farve og form i et tapet i popart -stil

Popart-stilen er trådt ind i hjemmet siden midten af ​​50’erne i det 20. århundrede. Derefter begyndte man aktivt at afholde udstillinger af malerier af fashionable kunstnere, der arbejdede i denne retning. Opgaven for denne stil er at chokere og gøre banalitet til en usædvanlig og levende virkelighed. Hovedtræk ved sådan tapet er at blive et moderne kunstværk på væggen. Det er et frit spil med farve, tekstur, form og størrelse på ornamentet.

Vi spiller i kontrast - en lakonisk stil i interiøret og en ekstravagant væg med lyst tapet

Vi spiller i kontrast – en lakonisk stil i interiøret og en ekstravagant væg med lyst tapet

Typer af popkunst som kunst

Uanset hvilken indflydelse mode kan have på design, giver lyse farver og ikke-standardideer altid glæde og overraskelse. For at passe ind i pop art -stil anbefaler designere interessante ideer.

Enkelhed skat

Elskere af minimalisme vil blive overlykkelige over den enkle, billige, men imponerende idé om at spille på kontraster. Hvis 4 vægge eller flere dele af en accentvæg er klistret over med monokromatisk tapet i forskellige lyse farver, bliver gæsterne overvældet af kreativitet lige fra døren.

Der er ikke noget begreb om overmætning i popkunst.

Der er ikke noget begreb om overmætning i popkunst.

Råd! Når du dekorerer simple almindelige vægge, kan du bruge en interessant teknik – accent loftet! Fototapet med et lyst mønster på loftet – toppen af ​​det usædvanlige.

Du kan også slå loftet ved hjælp af dine yndlingshelte - ubegrænset flyvning for fantasi

Du kan også slå loftet ved hjælp af dine yndlingsfigurer – fantasien er ikke begrænset

God gammel retro

Lærred med billeder af fotos fra 50’erne, 60’erne og endda 30’erne, tapet i form af rester af aviser og blade – sådan et monokromt farveskema passer godt til moderne og vintage stilarter.

13

Et eller andet sted i rumfelterne i Alpha Centauri

Noter af romantik sammenflettet med eksotisk tilføjer store malede blomster fra fantasiens verden. De findes ikke i haver eller jordisk natur, men de besøger os ofte i fantasien. Sådanne lærreder vil harmonisk passe både ind i landlig stil, hvis fantasien ikke tager for langt fra virkeligheden og ind i moderne og endda højteknologisk..

Råd! I sidstnævnte tilfælde kan du understrege og dekorere hjørnezonen med et sådant lærred og efterligne et grønt hjørne med prøver indsamlet af rumforskere fra en ukendt planet i stjernebilledet Cygnus.

En dråbe urealitet i dit interiør

En dråbe urealitet i dit interiør

Hjemmeudstilling i stil med Andy Warhol

Denne samtidskunstner er kendt for sit out-of-the-box arbejde-sure portrætter af berømtheder og skildringer af samtidige produkter. Lyse streger og en række gentagne billeder “hooked” publikum, hans mesterværker blev udsolgt fra de første minutter efter åbningen af ​​udstillingshallerne.

Råd! For at dekorere et usædvanligt værelse kan det indsættes med et fototapet, der viser en kultkendis. Smilet på et eller to hundrede ansigter til Marilyn Monroe eller en anden stjerne, du elsker, vil helt sikkert blæse alle væk..

Fortælle

Sig nej til kedelig soveværelseindretning

Ide! Omklædningsrum dekoreret med flerfarvede sko vil glæde enhver fashionista i mange år.

Lille hemmelighed: et pop art -værelse kan dekoreres med egne hænder ved hjælp af en stencil og malingskasser

Lille hemmelighed: et pop art -værelse kan dekoreres med egne hænder ved hjælp af en stencil og malingskasser

  • Hvis du er træt af de rutinemæssige og typiske vægge a la cafe eller stilleben i ånden af ​​”shmat spæk, løg og et glas vodka på bordet”, køkkenrummet, dekoreret med billeder af suppe dåser i alle farver regnbue, vil helt sikkert forfriske om morgenen og muntre dig. Og hvis udlejer ikke er blottet for ironi og selvironi, vil lærredet i form af en interessant gris blandt retterne, som let kan laves på bestilling, fortælle om det.
  • Et børneværelse kan blive et sandt paradis og en fabrik for fremtidige kreative berømtheder, hvis du køber tapet eller tuschmaling, som du kan male med specielle maling på. Enhver børns “kunst” lige der vil med rette blive kaldt “pop art”. Og det er okay, at det vil være solide abstraktioner og kaotiske linjer og figurer, alt dette er længe blevet forklaret med sætningen “Jeg er en kunstner, jeg ser det på denne måde”!

13

Råd! Hvis du ikke tør give børneværelset til at blive revet i stykker af dine børns fantasi, skal du rette deres impulser i den rigtige retning. For eksempel kommer et smukt håndtegnet tapet fra alle dine familiemedlemmers håndaftryk..

  • Hvis du ikke vil male direkte på tapetet, kan du gå en mere præcis vej – oprette flere lyse skitser, sammensætte dem og give dem til et firma, der laver skræddersyede fototapeter. Som et resultat får du et unikt interiør i dit eget design i bogstaveligste forstand..
  • Et moderne kontor behøver heller ikke at være kedelig retro, fyldt med massivt egetræsmøbler eller skinnende et kontor med gråt tapet, der let kigger ud af huller blandt smalle reoler. Ned med stereotyper – vi frigør accentvæggen for en enorm, prætentiøs og lys dollar. Det er ham, der i sidste ende vil tiltrække held og lykke økonomisk..
  • Hvis du kan lide at gå på Internettet i lange aftener, kan du vende dig til computerens emne, men nærme dig det fra en anden vinkel. Og må alles yndlingsbidte æble hjælpe dig – Apple -logoet.

13

Graffiti

Gadekunstnernes kreativitet efterlader sjældent nogen ligeglade. Nogle gange ser man, hvordan byens myndigheder hensynsløst maler over væggene malet med spraydåser, “i kampen mod vandaler”: det ville være rart at male noget over hele væggen som dette i stuen eller soveværelset. Graffiti er en god idé at dekorere ethvert rum, selv et soveværelse..

Lys, stilfuld, moderne - det handler om væggen malet med balloner

Væg malet med balloner – lyst, stilfuldt, moderne

Råd! Folk, der har valgt popart -stilen til indretning, har en anden tankegang, en individuel indre verden og er forskellige fra resten, og har derfor råd til et gangster -soveværelse i stil med filmen “Sin City”.

Luksuriøse sorte vægge med hvide konturer og sjældne, men veltilrettelagte stænk af skarlagen vil gøre dig klar til bykriminalitet og romantiske nateventyr. Sådan et værelse vil ikke passe til et glamourøst par, men det vil blive en afsætningsmulighed for et usædvanligt par filmgæster..

Perfekt kombination af klassiske farver

Perfekt kombination af klassiske farver

Hvis du vil have væggene dekoreret med mere neutrale billeder, kan du vælge et lærred med en stilfuld gammel og bestemt monokrom bil.

Råd! Elsker dette tema, såvel som tegneserie-billeder og teenagere. For voksne børn kan du trygt lime tapet-plakater fra den samme film, de har sikkert set det før deres forældre.

Hvis dine børns smag adskiller sig fra din mening, så lad dem selv vælge deres helt og yndlingsbillede. Det er ligegyldigt, om det er den seksarmede Shiva fra Mortal Kombat, Jokeren eller den giftige dame fra Batman. Dette er deres troskab! Og forældrene overlades til at respektere teenagerens verden, fordi han er en praktisk formet personlighed med sine egne præferencer og interesser..

13

Komplet kunst ikke-standard

Hvis du kan lide helt usædvanlige ting, kan du købe holografiske tapeter, der viser bylandskaber, gamle slotte eller efterligning af volumetriske rum eller et hul i væggen. På grund af typen af ​​mønster og holografiske detaljer udvider de rummet og åbner praktisk talt andre verdener og portaler for parallelle universer. Dette er en unik idé at lege med loft eller grunge stil.

Illusion eller virkelighed ?!

Illusion eller virkelighed?!

Råd! Dekorer vægge og lofter med kreative accenter, leg med belysning, kassér typiske lysekroner og arranger flere zoner med spotlights placeret på forskellige måder – halvcirkler, buer, S -bogstaver osv..

Et par enkle regler

På trods af at popkunst er en fri stil, der ikke genkender grænser, råder designere dig til at være opmærksom på nogle punkter. Popkunst er en meget lys trend, og hvis du overbelaster et værelse med farve, vil det blive fra et usædvanligt kunstobjekt til en uklar “flok små ting”.

16

Sådan undgår du almindelige fejl?

  1. Der bør være én vægt. Hvis det er en lys væg, tager den form alene. De tre andre vægge, gulv og loft fungerer som en beskeden baggrund for det og understreger dets unikke karakter. Hvis der er planlagt et mirakelloft, skal alle 4 vægge og gulvet være monokromatisk, men 4 forskellige farver får lov at matche de øverste malinger.
  2. Store billeder skal være på den største væg. Læg ikke et stort ansigt i grafisk stil i et lille rum, det ser ikke godt ud. Harmoni skal overholdes i alt.
  3. Mørke toner “spiser” visuelt rummet, de kan fås i store rum. Hvis dit område ikke er specielt bredt, skal du foretrække lysindstillinger..

Pop-art tapet er et rigtigt fund for kreative mennesker, der får en god mulighed for at prøve rollen som dekoratør. Tør, opret, stå op, og hvem ved, måske ved at kontakte et enkelt projekt for at printe det på fototapeter, vil du blive bemærket og modtage mere end en enkelt ordre, og dine kreative impulser giver dig mulighed for at lave din yndlingshobby dit yndlingsværk!

13