Fascinantan luster skulpture koji dočarava tajanstvenu atmosferu

fascinantan skulptura luster umjetnička djela spavaća soba impresivna

Fascinantan luster skulpture koji dočarava tajanstvenu atmosferu

Podsjetnici na zastrašujuće priče iz našeg djetinjstva – na vrijeme kada je najveći izazov bio prošetati začaranim šumama, koje su nas suočile potpuno preobražene po mraku – oba su umjetnika, Thyra Hilden i Pio Diaz, zajednički poznat kao HildenDiaz, stvorio je jedinstveno umjetničko djelo koje je dizajnirano … da visi sa stropa.

Sablasno impresivan, pogotovo kad su svjetla upaljena, ovaj zagonetni, tajanstveni luster predmet je koji biste trebali zanemariti ako (još uvijek) uživate u lutanju po divljim šumama. Evo riječi umjetnika koji opisuju svoj manje konvencionalni rad: Jednostavnom gestom promjene, poput pojačavanja svjetline u jezgri lustera, svjetlo transformira cijelo okruženje i dodaje karakter, jer umjetničko djelo baca prekomjerne sjene na zidove i strop prostorije u kojoj visi. “

Ekstravagantni proizvod nosi naziv Forms in Nature

fascinantna skulptura luster umjetničko djelo bijela figura

Umjetnici su sebi postavili cilj rekonstruirati učinak koji Ernst Haeckel stvara u svojim crtežima i tako stvoriti potpuno neobično iskustvo za gledatelja. Kako vam se čini ovaj članak i biste li ga kupili za svoj dom??

Zamislite sebe u prostoriji u kojoj, kako noć pada nad gradom, grane i grmlje bacaju sjene na grad

fascinantna skulptura luster umjetničko djelo sjena

Šuma koja kruži oko izvora svjetlosti gotovo se osjeća previše stvarnom

fascinantna skulptura luster umjetničko djelo sjena strašno