Crveni konac kao narukvica – upoznajte UMAI nakit

narukvica crveni konac odlična kutija za nakit

Crveni konac kao narukvica – funkcionalna narukvica

Jeste li praznovjerni? Okrećete li se tri puta kad vam crna mačka prijeđe put? I nosite li sa sobom čari sreće da vam sudbina postane milosrdnija? Ako ste jedan od tih momaka, možda imate crvenu nit na zglobu?

Moguće je spojiti zaštitnu funkciju crvenog konca i ljepotu nakita u jedno. Ženama će se ovo posebno svidjeti, zar ne? U ovom članku želimo vas upoznati s UMAI nakitom, odnosno narukvicama od crvenih niti koje možete jednostavno kupiti na internetu.

Veličanstvena kombinacija dijamanta i zlata

narukvica od crvenih niti zlatni dijamant

Znak beskonačnosti u zlatu

narukvica od crvenih niti zlatni beskraj

Učinci i čarobna moć kamenja poznati su ljudima stoljećima. Zato se koriste i kao sastavni dijelovi različitih vrsta nakita; i u narukvicama. Dakle, nakit nije vrijedan samo za sebe, već i za funkcionalnu uporabu. Mnogi misle da neki ljudi ne misle dobro s njima. Da biste se zaštitili od negativne energije stranaca, oslonite se na snagu crvenog konca. Neki jednostavno vežu crvenu nit oko zapešća, ali drugi je žele u obliku elegantnog nakita. Zato preferiraju narukvice s crvenim koncem. Crvena nit tako može zaštititi, ali se također može pretvoriti u prekrasan stilski nakit.

Jednostavna narukvica 

crveni konac zlatni elementi narukvica nakit

Crveni konac sa srebrnim srcem

narukvica od crvenih niti srebrno srce

Biste li i vi htjeli imati lijepu narukvicu koja vam nudi zaštitu i prosperitet, a istodobno svojom ljepotom privlači svačiju pažnju? UMAI narukvice mogu se pobrinuti za to! Ne oklijevajte, oni će upotpuniti vašu prekrasnu kolekciju nakita jer su elegantni i nježni. Pažljivo ih pogledajte ovdje i odaberite model koji vam se najviše sviđa! Neki dizajni sadrže srebrne elemente, drugi zlatne. Što vam je draže?

Srebrno srce ukrašeno kamenjem

crveni konac srebrno kamenje nakit

Nježni srebrni cvijet

narukvica crveni konac srebrni cvjetni nakit

Narukvica bi mogla biti izvrstan dar!

crveni konac zlatni krug narukvica nakit