Bicikl za fitness bicikl – Ciclotte kombinira luksuz i funkcionalnost

Fitness bicikl sobni bicikl ciclotte cigle

Kombinirani projekt funkcionalnosti, luksuza i ergonomije – Ciclotte

Ciclotte je inovativni sobni bicikl dizajniran i proizveden u Italiji. Uređaj kombinira dizajnersku ideju u smislu oblika i tehnologije te kombinira tradicionalnu estetiku s funkcionalnom uporabom kućnog trenera.

Ciclotte je izrađen od posebnih materijala poput ugljika, čelika i stakloplastike, pa ste dobili potpunu inovaciju u fitnes industriji zahvaljujući osebujnoj tehnologiji epicikloidnog prijenosnog sustava.

Dizajnirao ga je Luca Schieppati – mladi dizajner iz Milana, a proizveo Lamiflex Group u Bergamu, Ciclotte odmah upada u oči svojom opremom koja uvijek naglašava funkcionalne aspekte.

Cilj je bio stvoriti dizajn za svakodnevni život, gdje rad i opuštanje, kretanje i zabava dijele jednu dimenziju, u fleksibilnom razdoblju u kojem svi objekti stupaju u interakciju.

Zahvaljujući svojim linijama koje su inspirirane ergonomijom i nude najvažnije stvari, Ciclotte je oboje – sprava za fitness i komad namještaja u isto vrijeme koji se može integrirati u različite prostorije.

Fitness bicikl sobni bicikl

Fitness bicikl sobni bicikl luksuzna crna ergonomija

Veliki kotač iz Ciclottea čini kamen temeljac projekta. Veliki prsten koji je pretvoren u objekt vrhunskog inženjeringa na staromodnom motociklu s kraja 1800 -ih predodređen je postati neophodan u svijetu dizajnera i luksuznom fitnesu. Ostale značajke izdvajanja uključuju iznimne karbonske ručke, zaslon osjetljiv na dodir, nadahnuti sustavima kućne automatizacije. S tehničkog gledišta, Ciclotte je osmišljen tako da prikazuje dinamičan i laganiji prikaz kočenja koji je idealan za vježbe visokog intenziteta poput predenja.

Ciclotte ispostavilo se da je prirodna posljedica projekta Ciclò, inovativnog primjera gradskog bicikla koji je dio zbirke izložene u Muzeju dizajna Triennale u Milanu.

Ne zauzima nikakav prostor u ulaznom prostoru

Fitness bicikl sobni bicikl dizajn okoliša dizajn prirode

Ne brinite više o tome gdje ćete postaviti sobni bicikl, možete ga postaviti bilo gdje u kući. Modni dizajneri pokušavaju iznova stvoriti robne marke privatnih robnih marki kako bi bili u toku sa stilom života svojih kupaca, stoga se nemojte iznenaditi ako nađete suradnju s brojnim tvrtkama izvan modnog prostora. Tipičan dizajn je sobni bicikl Roberto Cavalli for Ciclotte Collection, koji sada predstavljamo.

Vrijedna prezentacija proizvoda

Izložba fitness bicikla sobnog bicikla

Muški izgled

podnice pločice fitness bike sobni bicikl

  Pogodno za žene

Učinkovit ukras za sobni bicikl za fitness

Dostupno u nekoliko boja

Vrste fitnesa Boje bicikla za vježbanje

Izuzetna, inovativna tehnologija

Ručka za sobni bicikl luksuznog dizajna za fitness

Uredski i kućni fitnes

Abažur za fitnes bicikl

Namještaj za dnevni boravak – podna lampa sa stilom

Tepih biciklistički tepih okrugli projekt suradnja fitness bicikla

Ciclotte – elegantna i funkcionalna

Fitness bicikl sobni bicikl oko prstena

Sjajna površina – bicikl

Fitness okvir za fotografije zidni bicikl sobni bicikl crne površine

U zatvorenom bazenu

Fitness bicikl sobni bicikl kameni zidni bazen

Možete čak koristiti i sobni bicikl Ciclotte u kupaonici

staklena pregradna zidna kada kada drvo fitnes bicikl sobni bicikl zidna lampa