70+ hvide stue design ideer (fotos)

70+ hvide stue design ideer (fotos)

Hvid tiltrækker med sin lethed, renhed og prang. Det ser altid godt ud i interiøret og giver mange muligheder for designeksperimenter. Den var især populær i 20’erne og legemliggjorde aristokratiets traditioner, og i 60’erne begyndte moderne minimalisme at dukke op og danne sig, hvor den handlede i en helt anden kapacitet. Komfortabel, rolig og naturlig, hvid bruges aktivt i interiører, der trækker mod naturlige materialer. Til indretning af en stue er dette en win-win-base for udførelsen af ​​kreative ideer..

Interiør stilarter

Hvid er grundlaget for de fleste stilarter. Det gælder både klassikere og moderne ultramoderne trends. Bortset fra den sterile hospitalsskygge er der masser af variationer, der passer til ethvert interiør. Dette er en række antikke templer, marmorskulpturer og luksuriøse paladsstiklister, lakonismen i de japanske og skandinaviske stilarter, teknologien til hi-tech og elegancen i Provence. Den hvide stue er behagelig, hyggelig og lys. Det er behageligt at bruge tid i det om aftenen, tage en pause fra bekymringer, slappe af og møde gæster.

Hvid stue i moderne stil

Det er svært at finde noget mere alsidigt og praktisk til moderne stuer. Højteknologisk, minimalisme, moderne og nutidig popkunst er baseret på lyse nuancer. Nu hænger de alle sammen tæt sammen. De grundlæggende principper forbliver generelle: funktionalitet, enkelhed og komfort.

Kunstige materialer bruges aktivt: plast, forkromet stål og glas. Blanke overflader matcher spejle, metal og spotlights. Der antages næsten altid et multifunktionelt arbejdsområde. Der bruges meget teknologi, kompleks belysning, rumzonering. I en sådan stue er det lige så behageligt at læse en bog, se en film eller sidde ved en bærbar computer..

Hvid stue i moderne stil - Indretning Hvid stue i moderne stil - Indretning

Hvid stue i Provence -stil

De franske provinsers stil adskiller sig kraftigt fra det amerikanske land og den sædvanlige landstil. Dette er elegance, lethed og åbent dekorativt..

Provence er en overflod af hvide og lyse, sarte pastelfarver, plantemotiver, naturlige teksturer. Hovedfarverne er lavendel, mynte, oliven, lyserød, fortyndet gul og blå. Der bruges let træ, flettede elementer, hør og bomuld, sart blonder. Det er elegante møbler, sofaer og lænestole med ben, pyntepuder, klassiske kommoder og glaserede skænke. Indendørs planter og blomsterarrangementer ser godt ud i sådan en stue..

Hvid stue i Provence -stil - Indretning Hvid stue i Provence -stil - Indretning

Hvid stue i art deco -stil

Art Deco er en af ​​de mest komplekse og fantasifulde stilarter. Den er velegnet til store, rummelige stuer med brede vinduer og masser af lysindfald. På grund af monumentaliteten og det store antal detaljer er hvidt især vigtigt i sådan en stue. Det skaber en neutral baggrund og overbelaster ikke interiøret..

Den vigtigste del af art deco er lysspillet og overflod af spejle, og til denne hvide farve passer perfekt. Derudover forstørrer det visuelt stuen. I et sådant interiør bruges ikke en ren steril nuance, men mere komplekse variationer: elfenben, cremet, pulverformet, creme.

Art Deco hvid stue - Indretning Art Deco hvid stue - Indretning

Hvid stue i antik stil

Den antikke stil i stueinteriøret er vanskelig at skabe, men den ser original og usædvanlig ud. Stilen i det antikke Rom og det antikke Grækenland kræver plads og monumentalitet. Natursten bruges aktivt, især marmor. Det er velegnet til efterbehandling af gulve, vindueskarme, pejse og andre ting.

Du kan forfine væggene med kalkmalerier og stuklister. Der er plads og budget, komplekse lofter er skabt. Men du kan også stoppe ved et strækbart lærred og dekorere det med en ornamenteret gesims. Møbler med forgyldning bruges aktivt. Hvis dette er et træ, så er det hugget.

Glem ikke hovedelementet i den antikke stil – søjler og figurer. Du kan begrænse dig selv til deres dekorative efterligning og buster. Blandt tilbehøret bruges også vaser og amfora dekoreret med mytologiske motiver aktivt..

Hvid stue i antik stil - Indretning

Hvid stue i skandinavisk stil

Den skandinaviske stil i stuen er lethed, enkelhed og komfort. Dens lakonisme afspejler fuldt ud lakonismen i det nordlige folk. I klassisk skandinavisk stil spores århundredets før sidste tendenser, og i moderne retning er funktionel minimalisme i spidsen. Hvid er lederen overalt.

Det skandinaviske interiør repræsenterer alle de nuværende økotrends. Disse er udelukkende naturlige materialer og bevidst uhøflighed, når du vælger tekstur af træ og tekstiler. Store møbler bruges ikke, kun lette funktionelle hylder og præfabrikerede sektioner, oftest birk eller fyr. Der er ingen komplicerede beslag og en overflod af indretning. Uldtæpper, pyntepuder, stearinlys og aromatiske lamper er velegnede til at give komfort. Ledsagerfarver – varme, rige, men ikke for lyse: mursten, sennep, sandet, chokolade.

Hvid skandinavisk stue - Indretning Hvid skandinavisk stue - Indretning

Finisher og materialer

Hvid farve i stueindretning har to hovedfordele. For det første giver det dig mulighed for at kombinere alle farver. Dette er en alsidig baggrund og en lige så alsidig ledsager til klassiske nuancer og til sarte pasteller og til lys neon. For det andet giver hvid dig mulighed for uendeligt at eksperimentere med teksturer og teksturer. Udover kedelig kalkning er der præget plastre, tapeter for enhver smag, natursten og kunststen, fliser, maling og emalje, bleget træ, et stort udvalg af tekstiler og et væld af andre alternativer. Dette giver dig mulighed for at gøre ethvert interiør unikt og uopretteligt og med et minimum af indsats og omkostninger..

Etage

Et hvidt gulv er altid svært, fordi det er let at blive snavset. Hvide plader og sten er de mest praktiske, men de bruges sjældent i stuen. En bekvem mulighed er hvidt laminat. Det er holdbart og let at rengøre. Til grove stilarter, som en hems, er et selvnivellerende gulv velegnet. Hvidkalket træ er i harmoni med klassisk interiør eller Provence. Gulv-til-loft-tæpper er muligvis ikke særlig behagelige, da de er svære at rengøre. Men et lille luftigt tæppe i rekreationsområdet kan altid vaskes eller renses.

Hvid stue Design - Gulvfinish Hvid stue Design - Gulvfinish

Vægge

Væggene i den hvide stue kan klistres over med tapet. Så de ikke er for kedelige, skal du være opmærksom på blomster- og blomsterornamenter, striber, geometriske mønstre, etniske motiver. Når du vælger en ren hvid finish, skal du være opmærksom på malbart tapet. Hvidt er let snavset, og det vil til enhver tid være muligt at rette op på situationen uden anstrengelse.

Tekstureret gips med forskellige grader af lettelse ser også interessant ud. Det kan også være dekorative finishplader, maling og andre materialer. En interessant løsning er en mosaik eller naturstenindsatser, en ubehandlet, men malet murstensvæg, marmordekoration, stukstøbning. Neutral hvid giver dig mulighed for at eksperimentere med forskellige teksturer og deres kombinationer.

Lyse accenter ser stilfulde ud på en hvid baggrund. Det kan være en indretning eller en hel væg malet i en rig og rig farve..

Hvid stue design - Vægdekoration Hvid stue design - Vægdekoration

Loft

Ved dekoration af stuens loft er der to hovedmuligheder: en klassisk kalkning eller en spændingsstruktur. Malingen er velegnet til perfekt flade overflader. Det sparer plads. Stræklofter tillader dig derimod ikke at bekymre dig om justering, men skjuler samtidig en del af kommunikationen indeni og bygger lamper ind. Hvidt strækloft kan være mat eller blank, næsten spejlet.

Hvid stue Design - Loftsfinish Hvid stue Design - Loftsfinish

Møbel

Hvide møbler er en stilfuld moderne trend. Hun ser lys og højtidelig ud på trods af sin enkelhed. Det er altid elegant chic. Til fremstilling bruges træ, MDF og plast. Når du vælger, skal du overveje væggenes farveskema. En mørk baggrund vil give en følelse af stringens og klarhed, en lys baggrund – luftighed og elegance, og en rig kontrastfarve er velegnet til elskere af lyse kreative løsninger.

Hvide møbler med urørt træstruktur passer perfekt ind i traditionelt interiør sammen med et hvidt flygel. Hvidlakeret til sofistikerede stilarter som Art Deco og plast kombineret med glashylder og krombeslag til et moderne look.

Til hvide polstrede møbler er det bedre at straks købe sengetæpper eller aftagelige betræk. Lyse polstringer bliver hurtigt snavsede, og læderet skinner. Betrækkene kan i det mindste vaskes efter behov. Derudover kan de suppleres med gardiner eller andre detaljer af samme nuance og tekstur..

Hvid stue Design - Møbler Hvid stue Design - Møbler

Indretning og belysning

En hvid stue er den perfekte base for enhver indretning. En sådan baggrund giver dig mulighed for at legemliggøre alle stilarter, derfor kan indretningen være så forskelligartet som muligt. For elskere af hjemmeplanter er det svært at finde en bedre mulighed. Væggene vil blive dekoreret med malerier og vægmalerier. Næsten enhver producent har hvide apparater, og uafhængigt hvidt tilbehør går aldrig af mode. Legemliggørelsen af ​​ildstedet vil være en ægte eller elektrisk pejs..

Hvide tekstiler er både naturlig bomuld og dyre, elegante materialer som silke og satin. Ægte hvidt læder bruges i dyre og elegante stilarter. For enkel minimalisme er hvide persienner eller romerske nuancer velegnede. Hvide møbelbetræk og sengetæpper ser stilfulde ud. Men husk, at dette er en af ​​de mest lunefulde farver til tekstiler. Det kræver konstant og skånsom pleje..

Ved at vælge belysningen i det hvide rum kan du igen lege med sin skygge. Du kan få et blødere og varmere eller koldere og trodsigere interiør. Den mest praktiske er belysning på flere niveauer, som giver dig mulighed for at zonere rummet og justere den nødvendige mængde lys. Hvid i sig selv er en god reflektor. Farvede LED -baggrundsbelysninger kan bruges til slående accenter. I moderne stilarter, for eksempel, bruges neon nu aktivt..

Hvid stue Design - Indretning og belysning Hvid stue Design - Indretning og belysning Hvid stue Design - Indretning og belysning

Lille stue i hvid

Til en lille stue er hvid det bedste valg. Det forstørrer og udvider rummet visuelt, hæver lofter, tilføjer lys. Til solrige og varme værelser er kølige nuancer velegnede, under grå eller blå, hvilket vil give en følelse af friskhed; til stuer, der vender ud mod nordsiden – hvid med afgang i creme, beige og andre varme farver.

Moderne stuer i minimalisme eller højteknologisk stil ser perfekte ud. Præcis og funktionalitet er hovedkriterierne ved planlægning af det indre af et lille rum. Det er hvidt, der er kernen i disse stilarter. Du kan eksperimentere med Provence og andre retninger. Det vigtigste er at undgå overskydende indretning, tunge teksturer og ikke overbelaste rummet..

Til zonering skal du bruge lette skillevægge eller gennemskinnelige strukturer. Hvis layoutet tillader det, er en lille stue perfekt kombineret med et køkken, entre eller balkon. Sofistikeret multi-level belysning giver dig mulighed for at opnå maksimal komfort, og glas- og spejloverflader vil yderligere forstærke effekten.

Lille stue i hvidt - Indretning Lille stue i hvidt - Indretning Lille stue i hvidt - Indretning

Stue design i hvidt – foto

Vi tilbyder dig et udvalg af de bedste fotografier af lyst og hyggeligt interiør i hvide stuer. Se, sammenlign, bliv inspireret, vælg stil og design efter smag!

Indretning af stue i hvid farve - foto Indretning af stue i hvid farve - foto Indretning af stue i hvid farve - foto Indretning af stue i hvid farve - foto Indretning af stue i hvid farve - foto Indretning af stue i hvid farve - foto Indretning af stue i hvid farve - foto Indretning af stue i hvid farve - foto Indretning af stue i hvid farve - foto Indretning af stue i hvid farve - foto Indretning af stue i hvid farve - foto Indretning af stue i hvid farve - foto Indretning af stue i hvid farve - foto Indretning af stue i hvid farve - foto Indretning af stue i hvid farve - foto Indretning af stue i hvid farve - foto Indretning af stue i hvid farve - foto Indretning af stue i hvid farve - foto Indretning af stue i hvid farve - foto Indretning af stue i hvid farve - foto Indretning af stue i hvid farve - foto Indretning af stue i hvid farve - foto Indretning af stue i hvid farve - foto Indretning af stue i hvid farve - foto Indretning af stue i hvid farve - foto Indretning af stue i hvid farve - foto Indretning af stue i hvid farve - foto Indretning af stue i hvid farve - foto Indretning af stue i hvid farve - foto Indretning af stue i hvid farve - foto