Kaffehusdesign: en oversigt over hyggeligt interiør til ægte gourmeter og kaffeelskere

Moderne let kaffebar med små runde borde

Moderne let kaffebar med små runde borde

Designet af kaffehusene danner virksomhedernes image og giver kaffeelskerne mulighed for at suge lækre varme drikke i en hyggelig atmosfære. Hvad kunne være bedre end at starte dagen med en kop din yndlings espresso eller latte i en kaffebar, hvor luften er gennemblødt af duften af ​​knuste kaffebønner, den insinuerende nynnen af ​​kaffemaskiner og det ikke-trivielle interiør inspirerer frugtbar aktivitet?

Lille kaffebar i loftstil

Lille kaffebar i loftstil

Smuk og usædvanlig indretning af en kaffebar

Smuk og usædvanlig indretning af en kaffebar

Moderne indretning af kaffebaren

Moderne indretning af kaffebaren

Det luksuriøse træinteriør i kaffebaren vil ikke efterlade dig ligegyldig

Det luksuriøse træinteriør i kaffebaren vil ikke efterlade dig ligegyldig

Ganske enkelt, men interessant design af en lille kaffebar

Ganske enkelt, men interessant design af en lille kaffebar

Principper for kaffebarudstyr

For at skabe en atmosfære i virksomheden, der er med til at måle afslapning over en kop kaffe, er det vigtigt at fokusere på planlægning, rumzonering og skabe en komfortzone for hver besøgende. Derfor er det tilrådeligt at bruge følgende designløsninger:

 1. Installer panoramavinduer med udsigt over det attraktive bylandskab. Det er vigtigt at dekorere det område, der støder op til virksomheden med spektakulære indretningsartikler – kar med eksotiske planter, indviklede gulvlamper, krukker med blomster, dekorative keramiske figurer. Panoramaglas giver ikke kun mulighed for at observere forbipasserende, men også fylde kaffebaren med rigeligt naturligt lys, hvilket vil bidrage til den visuelle ekspansion af små lokaler.
 2. Placer spisegrupper i en afstand fra hinanden. For gratis kommunikation og oprettelse af en komfortzone kan du opdele spisegrupperne med skillevægge, der organisk ekko typen af ​​vægdekoration, dør- eller vinduesåbninger.
 3. Arranger belysning, der kan justeres af besøgende. Lamper, der kan fungere i tilstande med forskellige belysningsintensiteter, med en fjernbetjening, vil give kunderne mulighed for uafhængigt at skabe de optimale lysscenarier over deres placering. Elskere af at læse bøger eller aviser over en kop kaffe vil kunne installere et snævert rettet lys over bordet, og dem, der beslutter sig for at chatte ansigt til ansigt med svag belysning, vil kunne skabe en isoleret romantisk atmosfære i en kaffe butik.
 4. Opret et interiør til en bestemt kategori af besøgende. Når en institution støder op til et forretningscenter, vil de fleste af kunderne være ansatte på nærliggende kontorer, og hvis de er placeret i et indkøbscenter, vil de være kunder i butikker og saloner. Derfor bør stilvektoren være rettet mod det passende tematiske design af kaffebarens indre skal. Klassikerne i interiørgenren, der bruges til at dekorere virksomheden, tilfredsstiller den æstetiske smag hos kontoransatte, der har mulighed for at tage en pause fra det monotont færdige arbejdsområde.
 5. I kaffehuse placeret nær indkøbs- eller underholdningscentre skal der være et børneværelse og møbler til førskolebørn skal være tilgængelige. Til familiehygge i et positivt miljø er kaffebarer med tavlevægge, lette bogstaver og farverige malerier ideelle. Møbler med lyst polstring mod en neutral baggrund af vægge dekoreret med en ensfarvet maling i en diskret farve kan skabe en positiv atmosfære i institutionen..
 6. Vælg møbler og efterbehandlingsmaterialer med fremragende ydeevneegenskaber. Borde, lænestole, sofaer, bardisk og stole, gulvbelægninger, døre med en høj grad af slidstyrke vil ikke miste deres oprindelige udseende i lang tid på trods af institutionens store fremmøde.

Loftstil i designet af en kaffebar

Loftstil i designet af en kaffebar

Bløde lænestole og gulvlamper tilføjer hygge til det indre af kaffebaren

Bløde lænestole og gulvlamper tilføjer hygge til det indre af kaffebaren

Traditionel kaffebar med vægt på retrostil

Traditionel kaffebar med fokus på retrostil

Råd! For at skabe et mindeværdigt billede af det indre af en kaffebar er det ikke nødvendigt at bruge dyre møbler, møbler eller indretning. Virksomhedens hal kan oprindeligt udstyres med hjemmelavede møbler af træpaller, lamper med flerfarvede lampeskærme, der er fremstillet af tråd og farverige tråde, står for menuer, servietter eller tandstikkere af træ dekoreret med tematiske billeder ved hjælp af pyrografi-teknikken. Originale interiørartikler vil skabe en unik atmosfære i kaffebaren, fylde den med noter af raffineret enkelhed og ægte naturlighed.

En interessant belysningsmulighed til en lille kaffebar

En interessant belysningsmulighed til en lille kaffebar

Smukt moderne interiør med sorte vægge og små billeder i guldrammer

Smukt moderne interiør med sorte vægge og små billeder i guldrammer

Skandinavisk stil i designet af en kaffebar

Skandinavisk stil i designet af en kaffebar

Klassikere i det indre af en kaffebar

Indretning af kaffehuse kan udføres i genren i enhver stilistisk retning, uanset om det er strenge klassikere eller hjemlig hyggelig shabby chic. Den klassiske interiørstil, der er kendetegnet ved fine træborde, læderpolstrede sofaer med capitonne eller wieners højryggede stole, skaber et elitemiljø, hvor forretningspartnere kan opfriske sig selv og fortsætte deres forretningssamtaler i en uformel samtale uden for de typiske mødelokaler..

Klassisk stil i designet af en kaffebar med moderne elementer

Klassisk stil i designet af en kaffebar med elementer af moderne shabby chic

Det klassiske design af kaffehuse kan tilskrives træpaneler.

Det klassiske design af kaffehuse kan tilskrives træpaneler.

Beige og grå bløde lænestole i et sort og hvidt kaffebarinteriør

Beige og grå bløde lænestole i et sort og hvidt kaffebarinteriør

Klassikerne glæder sig over de lakoniske former for møblering af detaljer, en behersket farvepalet, dæmpet belysning og kunsthåndværk, manifesteret i indretningen af ​​møbler, tekstiler og et par tilbehør. Det vigtigste æstetiske vartegn for et klassisk indrettet kaffehus kan være overvægten af ​​udsøgte stoffer i interiøret: fløjlsgardiner, der skinner i lyset, damask silke duge, uldtæpper – alt dette belyser kanonerne i et designkoncept, der aldrig går ud af mode..

Et elite snehvidt udstillingsvindue fremstillet af mose eg med glashylder, der roterer rundt om sin akse, der viser et udvalg af kaffe eller desserter, vil se organisk ud i det indre af kaffehuset..

Skårne møbler i et klassisk kaffebarinteriør

Skårne møbler i et klassisk kaffebarinteriør

Rund blød sofa med et lille bord i midten og en smuk udsigt fra vinduet

Rund blød sofa med et lille bord i midten og en smuk udsigt fra vinduet

Lille kaffebar i klassisk design

Lille kaffebar i klassisk design

Interiør i kaffebar i Provence -stil

Provencalsk raffinement, mættet med romantik, i det indre af kaffehuset vil helt sikkert appellere til forelskede par og ægtepar, der foretrækker at organisere møder i institutioner, der visuelt minder om Frankrigs ekstraordinære smag med feromoner af kærlighed, der svæver i luften. For at skabe den passende atmosfære skal du vælge til indretning af rummet:

 • materialer i lyse eller pastelfarver;
 • hvidkalkede møbler med tydelige tegn på ældning;
 • vintage lamper med smedejernsskærme;
 • malerier og paneler, der viser Middelhavskysten eller Eiffeltårnet;
 • keramiske vaser og urtepotter, der skildrer lavendel.

Smuk Provence i designet af en kaffebar

Smuk Provence i designet af en kaffebar

Fransk land i det indre af en kaffebar

Fransk land i det indre af en kaffebar

Caféen skal have antikke buffeter med sjældne kaffesæt lavet af porcelæn af høj kvalitet. Hjemmemiljøet er i stand til at minde besøgende om episoder fra barndommen, hvor en omsorgsfuld bedstemor under tedrikning lagde en samovar på bordet og hældte te til gæsterne i en indsamlingstjeneste. Antikt bestik, retter fra loppemarkedet, håndlavede åbent servietter og tekandevarmepuder vil skabe de passende provencalske omgivelser i kaffebarer..

Råd! Provence er kendetegnet ved en overflod af blomster og dekorationsgenstande fremstillet af naturlige materialer. Derfor bør provencalsk æstetik repræsenteres af talrige paneler med herbarier fremstillet af tørrede lavendelkviste, polstrede møbler dekoreret med blomsterprint. Det er vigtigt at dekorere kaffebarens lokaler med forskellige sammensætninger fremstillet ved hjælp af topiarteknikken med brug af kaffebønner. Det kan være træer med en kugleformet krone, kopper og underkopper, glober, hjerter og andre kompositioner dekoreret med kaffebønner..

Varm og hyggelig kaffebar interiør i Provence -stil

Varm og hyggelig kaffebar interiør i Provence -stil

Lurvet chik kaffebar

Lurvet chic kaffebar

Moderne kombineret med Provence i designet af en kaffebar

Moderne, kombineret med Provence i designet af en kaffebar

Kaffebar interiør med æstetik af moderne design tendenser

Moderne og moderne er nyskabede tendenser inden for indretning, der ofte findes i kaffehuse. Begreberne inden for disse indvendige genrer glæder sig over skabelsen af ​​fantastiske kunstgenstande, der betager kreativiteten hos forfatterne af designprojekter. En interiørkomposition, der er mindeværdig for sit originale design, kan bestå af unikke møbleringsdetaljer:

 • indviklede lysinstallationer, præsenteret i form af mange opadrettede kaffekopper og dessertskeer;
 • lyse rammeløse lænestole;
 • lave borde med et interessant understel i form af en fjeder eller med en gennemsigtig top med flerfarvede stænk i form af kaffebønner;
 • halvcirkelformede, asymmetriske eller buede vægpaneler;
 • sæt ikke-trivielle retter med positive inskriptioner;
 • stativer beklædt med krukker med kaffebønner af forskellige sorter, tørret frugt eller dekorative flasker fyldt med flerlags flerfarvet salt, hirse, forskellige slags peberfrugter, korn, frugt eller grøntsager dyppet i et specialiseret konserveringsmiddel, hvilket skaber et realistisk hjemmemiljø i etableringen.

Stilfuldt og moderne sort / hvidt design af en lille kaffebar

Stilfuldt og moderne sort / hvidt design af en lille kaffebar

Skandinavisk stil i designet af en kaffebar

Skandinavisk stil i designet af en kaffebar

Fusion -stil kaffebar

Fusion -stil kaffebar

Til vægdekoration kan du bruge grafitmaling eller vægpaneler, der efterligner belægningen af ​​et skiferbræt, hvor institutionens personale vil skrive menuen, ønsker til kunderne, og besøgende vil kunne vise kunstneriske evner. Trendlettering er på mode – indretning af almindelige mørke vægge med hvide eller flerfarvede farveblyanter. Alle former for kaffedrikke, interessante fakta om kaffehuse, kreative slogans og andre indskrifter kan skrives med smuk kalligrafisk håndskrift på institutionens vægge..

Kaffebar i loftstil med usædvanlig belysning

Kaffebar i loftstil med usædvanlig belysning

Til design af en moderne kaffebar kan helt forskellige ting, selv nogle gange uforenelige ting, være egnede.

Til design af en moderne kaffebar kan helt andre, endda undertiden uforenelige ting være egnede.

Bløde puder ved vinduet og en murstensvæg er en god mulighed til at dekorere en lille kaffebar i loftstil

Bløde puder ved vinduet og en murstensvæg er en god mulighed til at dekorere en lille kaffebar i loftstil

Mange forbipasserende, der har vist interesse for den lyst dekorerede facade af kaffehuset, vil helt sikkert gerne nyde smagen af ​​duftende Americano eller glace i en institution fyldt med designermøbler og indretningsprodukter. Indretningen skal være en fortsættelse af bygningens ydre. Derfor er det vigtigt at opretholde ensartethed i designet af virksomhedens ydre og indre. Farverige graffititegninger på virksomhedens ydre og indvendige vægge, unikke gadelamper og belysningsudstyr, der bruges til at organisere hallens belysningssystem, kan fungere som et forbindelsesled. Det kan være belysningsarmaturer med nuancer fremstillet i form af halvdele af kaffebønner eller kopper..

Skandinavisk minimalisme i designet af en moderne kaffebar

Skandinavisk minimalisme i designet af en moderne kaffebar

Kaffekopper kan blive en interessant dekoration af en kaffebar.

Kaffekopper kan blive en interessant dekoration af en kaffebar.

Et ret enkelt interiør i kaffehuset vil blive dekoreret med et usædvanligt dekoreret loft

Et ret enkelt interiør i kaffehuset vil blive dekoreret med et usædvanligt dekoreret loft

Design af kaffebarer og ideer fra ikoniske indretningsarkitekter

Ikke-standardiserede designløsninger i design af kaffehuse tiltrækker magnetisk nysgerrige besøgende, der er fascinerede af den uformelle tilgang til facadeindretning. Eksempler på ikoniske dekoratører, der har formået at forbløffe verden med skabelsen af ​​virtuose kunstrum, giver dig mulighed for at skabe et specielt design til kaffebaren. De præsenterede fotos af de originale kompositioner kan inspirere dig til at skabe et lige så spektakulært interiør i kaffebaren..

Som eksempler præsenteres et ekspertudvalg af projekter, hvis forfattere er vinderne af forskellige verdensudstillinger, hvor ikoniske repræsentanter for designkunst deltager:

 1. I Panama er der en kaffebar i øko-stil. Hovedtrækket i det indvendige maleri er overflod af grønt, præsenteret i form af et træ, der vokser i midten af ​​gangen, vægge dekoreret med tapet med en 3D -effekt, der efterligner sten, der er vokset med smaragdmos. Det naturlige tema fortsættes af møbelsæt med buede stel, der perfekt kopierer trægrenene. Miljøet, så tæt på miljøet som muligt, giver dig mulighed for at genoplade med naturlig energi, mens du slapper af over en kop kaffe.
 2. I et af forretningscentrene i Melbourne er der en kaffebar, udført i monokrome farver med mange LED -installationer, der fungerer som lyse fokuspunkter. Iøjnefaldende kunstgenstande præsenteres i form af en galakse af lamper med asymmetriske lampeskærme, lette bogstaver og møbler med integrerede LED-elementer. I et sådant etablissement vil ikke kun stærk kaffe forstærke besøgende, men også lyse installationer med en dynamisk visuel effekt..
 3. I Kosovo kan du besøge en fantastisk kaffebar, hvis sal visuelt ligner en sæk, hvor kaffebønner spredes kaotisk. Halvcirkelformede vægpaneler med en burlap -tekstur, lamper og bordplader i form af halvdele af kaffebønner, dekoration af rummet i chokoladetoner, fortyndet med detaljer om møblerne med farven på bagt mælk, skaber en fascinerende aura i moderne designtrends.

Små fotografier i sorte rammer ser godt ud i en gråbeige kaffebar

Små fotografier i sorte rammer ser godt ud i en gråbeige kaffebar

design af kaffehuse: ventilationsrør i loftet tjener som en ekstra indretning i designet af et moderne kaffehus

Ventilationsrør på loftet tjener som en ekstra indretning i designet af en moderne kaffebar

Interiørstylister foreslår at udstyre designet af mini-kaffehuse med multi-personers sofaer placeret langs omkredsen af ​​væggene og kompakte borde lavet af gennemsigtigt plexiglas eller plast. Knap mærkbare møbelkonturer vil visuelt udvide det trange rum.

En effektiv metode til modellering af et lille rum er at installere et spejlloft, vægpaneler eller vægbeklædning med facetterede fliser. I en lille kaffebar udstyret med et stort antal spejlelementer er det værd at placere lyse accenter repræsenteret af lakoniske gulvvaser med dekorative kviste eller farverige sofapuder. For nemheds skyld at placere besøgende i mini-kaffehuse kan du bruge mobile møbler på hjul med propper, der gør det let at flytte spisegrupper afhængigt af antallet af kunder. Mange designvariationer blev skabt til design af kaffehuse, hvis fotos hjælper dig med at vælge den ideelle stilistiske retning og planlægningsløsning..

Ved at overholde principperne for ergonomi, som gør det muligt at skabe behagelige betingelser for at holde kaffepauser og ved hjælp af ærværdige designeres kreative ideer, kan du oprette et unikt interiør i et kaffehus, der vil oplade dig med et godt humør, hvor besøgende efter et besøg vil helt sikkert vende tilbage igen og igen..