Soveværelsesdesign i loftstil: 75 fotoideer

Soveværelsesdesign i loftstil: 75 fotoideer

Et ekstraordinært “lofts” -motiv i interiøret kan forvandle det mest almindelige værelse til en behagelig familiebo. På trods af at denne stil kendetegnes ved en særlig atmosfære af kaos og kreativ uorden, garanterer designet af et soveværelse i loftstil utvetydigt sine ejere hygge, funktionalitet og en enorm portion inspiration..

Funktioner i loftstil

Overraskende er det meget populære industrielle design blevet genfødt fra simple forladte industribygninger. Et lofts hovedkendetegn omfatter sådanne interessante punkter:

1. Kombination af moderne og fortid. Det kan være gamle skillevægge og nye belysningsteknologier, antikke ure og møbler fra nye designerkollektioner..

2. Obligatorisk tilstedeværelse af industrielle elementer. Ideelt set kan disse være rør, murværk, bare eller pudsede vægge. Det er også muligt at skabe en sandsynlig efterligning af alt det ovenstående eller en af ​​de foreslåede muligheder..

3. Gratis layout af lokalerne. Det tilrådes at lade rummet være så åbent som muligt. Dette gælder endda vinduer, som ideelt set skal være store og åbne gardiner..

4. Funktionelle møbler. Dette inkluderer krom garderober, sofaborde, en seng på en metalstel.

5. Høje lyse lofter. Visuelt gør de rummet endnu mere frit og rummeligt..

6. Levende kontraster. Disse omfatter opdeling af rummet med farverige tekstiler og kreativ indretning, som endda kan bruges puder med ekstraordinære ornamenter..

Loft Style Soveværelse Design - Funktioner

Farveløsninger

Det er det korrekt udvalgte udvalg af farver og nuancer, der effektivt kan fremhæve individuelle detaljer, foretage ændringer i det overordnede indretning af soveværelset og fylde det med hygge, kreativitet, varme og andre komponenter, der let vil understrege de personlige præferencer og raffinerede smag af ejeren..

Hvidt soveværelse i loftstil

Lyse farver i kombination med denne interiørstil er praktisk talt et “sødt par”. I ingen skygge ser et loft så elegant og harmonisk ud som i hvidt. Hvis det ønskes, kan det let fortyndes med kontrasterende skær i form af turkise puder, kaffemøbler eller blåt tilbehør. Med den eksklusive brug af snehvide nuancer i designet bliver soveværelset konservativt og fredeligt, i kombination med citron – varmt og i takt med lyseblå nuancer – sart og elegant.

Hvidt loftstil soveværelse - Indretning Hvidt loftstil soveværelse - Indretning

Soveværelse i blå loftstil

Blå nuancer er en glimrende løsning til et værelse, hvor en person vil hvile. De har en gavnlig effekt på psyken, lindrer nervøs spænding og lindrer. Derudover ser marinepaletten i interiøret altid behersket og usædvanligt ud. Lys turkis farve går godt med hvid og beige, blå – med grå, blå – med mynte og gul. Glem ikke, at for sådanne intense og lyse motiver i designet skal du passe på den rigtige belysning. Ud over de vigtigste lyskilder er det også værd at bruge dekorative lamper, så rummet ikke virker for koldt..

Blue Loft Soveværelse - Indretning Blue Loft Soveværelse - Indretning

Grønt soveværelse i loftstil

Oliven, mynte, pistacie, smaragd – det er ikke alle grønne nuancer, der kan give dig en god hvile efter en hård arbejdsdag. Selv den gamle praksis med feng shui taler om dette. Ideelle kombinationer er hvid-grøn, gul-grøn, grå-grøn og blå-grøn. Grønne accenter kan bruges til at fremhæve usædvanlig indretning eller tekstilelementer. Og ved hjælp af ældrede træmøbler i det grønne soveværelse kan du let fordybe dig i atmosfæren i en skovlund..

Grønt loft -stil soveværelse - Indretning Grønt loft -stil soveværelse - Indretning

Gråt soveværelse i loftstil

Blyskærme i interiøret er en elegant mulighed, der på trods af sin neutralitet fungerer som en vidunderlig baggrund for lyse møbler og udpræget indretning. Grå er i stand til at vise den sande dybde af ledsagende nuancer, som det er værdsat af designere over hele verden. De mest populære farveskemaer er en kombination af grå med hvid, rød og grøn..

Gråt loft -stil soveværelse - Indretning Gråt loft -stil soveværelse - Indretning

Gul soveværelse i loftstil

Dette er en ret ekstravagant mulighed for kreative og optimistiske mennesker. En solrig palet vil være en reel redning for et mørkt soveværelse. En lys skygge vil fylde rummet med ekstra varme og lys. Det går godt med næsten alle andre lyse brødre, men især smukt – med neutrale hvide, grå og beige toner. Lysere blandinger til kendere af rigdom er citron-mynte, appelsin-kaffe og banan-grøn..

Gul Loft Soveværelse - Indretning Gul Loft Soveværelse - Indretning

Finisher og materialer

At dekorere et soveværelse er altid en meget vigtig proces, uanset indretningsretningen, men for loftsstilen er det en af ​​de vigtigste faktorer, der kan forenkle design af et værelse betydeligt..

Etage

Det mest optimale valg af gulve til et soveværelse i loftstil er naturligt træ, beton eller laminat, hvilket vil skabe en smuk efterligning af naturlige materialer.

Loft Style Soveværelse Design - Gulvafslutning Loft Style Soveværelse Design - Gulvafslutning

Vægge

For at overholde alle loftets regler i interiøret er det nok at være opmærksom på muligheder med groft gips, bare vægge eller efterligning af en murstensvæg. Sådanne enkle elementer vil være i stand til at formidle atmosfæren af ​​komfort, skødesløshed og “kreativ uorden”, hvilket er hvad denne stil kræver..

Loft Style Soveværelse Design - Vægdekorationer Loft Style Soveværelse Design - Vægdekorationer

Loft

Oftest anbefaler designere at dekorere et “loft” -loft i form af en betonplade, bjælker eller planker. En anden mulighed er den sædvanlige skødesløse kalkning..

Loft Style Soveværelse Design - Loft Finish Loft Style Soveværelse Design - Loft Finish

Soveværelsesmøbler i loftstil

Loftets store plus er, at selv et gammelt ur kan passe perfekt ind i dette originale design. Det samme kan siges om et gammelt træbord, en gyngestol eller en “bedstemors” symaskine. Hovedprincippet ved valg af møbler er funktionalitet og enkelhed. Det er værd at være opmærksom på små hængende hylder, en sofabog, rektangulære skabe. En kompetent kombination af moderne og vintage vil hjælpe med at omsætte selv de mest vovede ideer til virkelighed.

Loft Style Soveværelse Design - Møbler Loft Style Soveværelse Design - Møbler Loft Style Soveværelse Design - Møbler Loft Style Soveværelse Design - Møbler

Indretning og tekstiler

Når du vælger indretning og tekstiler til et soveværelse i loftstil, kan du være opmærksom på både iørefaldende og lyst tilbehør og små stilfulde ting. De kan være metalprodukter, håndlavede souvenirs, blomsterpaneler, stenfigurer osv..

Gardiner og gardiner på loftet bruges praktisk talt ikke, men om nødvendigt bør du foretrække lyse nuancer og håndlavede tekstiler lavet af linned eller bomuld.

Loftstil soveværelse design - Indretning og tekstiler Loftstil soveværelse design - Indretning og tekstiler Loftstil soveværelse design - Indretning og tekstiler

Lille soveværelse i loftstil

Hvor mærkeligt det end kan lyde for kendere af store rum, kan det mest fredfyldte og komfortable soveværelse skabes i et lille rum. Kombineret med en hems er dette dobbeltkomfort for sjælen.

Når du indretter et værelse, er det værd at huske, at lyse farver ikke kun vil passe perfekt ind i det samlede billede, men også visuelt fordoble rummet. For at den generelle baggrund ikke skal blive kedelig og monokromatisk, kan du kombinere beige tekstiler med kaffegulve.

Minimum møbler – maksimal komfort. Det optimale sæt er en seng, et sofabord og vægmonterede reoler. Delikat praktisk vil hjælpe med at holde rummet frit nok til luft og lys..

Det er rart at bruge dekorative elementer tilfældigt fra hinanden og ikke rod et separat skab med dem. Belysning i form af LED -lamper kan også være en del af udsmykningen af ​​soveværelset..

Hvis du ønsker det, kan du oprette en ægte “loft -effekt” i dit soveværelse. Dette kræver ikke store udgifter-kun håndtegnede natborde, et par trækasser, en seng på en lav platform og håndlavede souvenirs vil være nok. Et sådant valg vil helt sikkert blive en original løsning..

Lille soveværelse i loftstil - Indretning Lille soveværelse i loftstil - Indretning Lille soveværelse i loftstil - Indretning Lille soveværelse i loftstil - Indretning Lille soveværelse i loftstil - Indretning

Loftstil soveværelse design – foto

Vores store udvalg af fotografier af soveværelser i loftstil vil være en god guide for dig til denne ekstravagante trend inden for indretning. Glad udsigt!

Loftstil soveværelse indretning - foto Loftstil soveværelse indretning - foto Loftstil soveværelse indretning - foto Loftstil soveværelse indretning - foto Loftstil soveværelse indretning - foto Loftstil soveværelse indretning - foto Loftstil soveværelse indretning - foto Loftstil soveværelse indretning - foto Loftstil soveværelse indretning - foto Loftstil soveværelse indretning - foto Loftstil soveværelse indretning - foto Loftstil soveværelse indretning - foto Loftstil soveværelse indretning - foto Loftstil soveværelse indretning - foto Loftstil soveværelse indretning - foto Loftstil soveværelse indretning - foto Loftstil soveværelse indretning - foto Loftstil soveværelse indretning - foto Loftstil soveværelse indretning - foto Loftstil soveværelse indretning - foto Loftstil soveværelse indretning - foto Loftstil soveværelse indretning - foto Loftstil soveværelse indretning - foto Loftstil soveværelse indretning - foto Loftstil soveværelse indretning - foto Loftstil soveværelse indretning - foto Loftstil soveværelse indretning - foto Loftstil soveværelse indretning - foto Loftstil soveværelse indretning - foto Loftstil soveværelse indretning - foto Loftstil soveværelse indretning - foto Loftstil soveværelse indretning - foto

Video: Loft Style Bedroom – Interiørideer