Soveværelsesdesign i Khrushchev: 60 fotoideer

Soveværelsesdesign i Khrushchev: 60 fotoideer

Soveværelset i Khrusjtjov er normalt et af de mindste værelser – dets areal kan være så lidt som 6-10 kvm. Selv et så kompakt rum kan dog let omdannes til et hyggeligt og smukt hjørne til at sove, du skal bare se på friske designideer og omsætte det bedste af dem i praksis..

Soveområde i et et-værelses Khrushchev

Sager, hvor en hel familie bor i et Chrumtsjov med et værelse, er slet ikke ualmindelige. Det ser ud til, at man under sådanne forhold kun kan drømme om personligt rum. Men faktisk er det slet ikke svært at adskille soveområdet i det eneste fællesrum, og mange af de præsenterede muligheder kan implementeres på egen hånd..

Zoning

En af de hurtigste og mest bekvemme måder at skjule en seng på er at hænge den med tykke gardiner. For at gøre dette behøver du kun en gesims, som er bedst fastgjort til loftet, og faktisk gardinerne.

En mere praktisk mulighed for zoneinddeling er tynde gipsvægge eller krydsfinervægge. Den samme funktion kan udføres af en garderobe, stativ eller høj hylde..

Soveværelsesindretning i Khrushchev - Zoning

Sammenklappelig seng

En seng, der kan lænes lodret op af væggen i løbet af dagen og gemt bag skabets forside, er en møbelkundskab, der vil være en glimrende løsning for en trang etværelses lejlighed. I modsætning til en sovesofa er dette et behageligt soveplads med en flad madras.

Soveværelsesindretning i Khrusjtjov - Foldeseng Soveværelsesindretning i Khrusjtjov - Foldeseng

Podie

Lav højde over gulvet muliggør effektiv udnyttelse af lodret rum.

Ved at installere sengen ovenpå kan opbevaringskasser placeres inde på podiet og endda et udtræksbord i højere strukturer.

Det er let at skjule en udtræksseng under dagen, og ovenpå kan du arrangere et arbejdsområde, sætte en sofa eller udstyre et andet soveplads.

Soveværelsesindretning i Khrushchev - Podium Soveværelsesindretning i Khrushchev - Podium

Sådan øges pladsen i et lille soveværelse

En lille optagelse er ikke et så stort problem for et soveværelse, men hvis du vil tilføre rummet ekstra plads, kan du gøre det med følgende metoder:

Spejle

Hvis du dekorerer en af ​​væggene eller skabets forside med et stort spejl, vil hele situationen afspejles i det. Således vil området i dit soveværelse i Khrusjtjov visuelt stige næsten to gange..

Soveværelsesindretning i Khrushchev - Stort spejl i sengens hoved

Tapet

Korrekt udvalgte vægmalerier eller enorme malerier med et realistisk perspektiv er en anden måde at visuelt udvide et værelse. Landskabs- og panoramabilleder er bedst egnet til dette formål..

Indretning af et soveværelse i Khrushchev - Tapet Indretning af et soveværelse i Khrushchev - Tapet

Kombineret med altan

Soveværelset i Khrusjtjov har ofte en udgang til altanen, som kan udvides ved at fjerne vinduet og den nedre skillevæg. Dette tilføjer et par kvadratmeter til indretning af et arbejdsområde eller et blødt hjørne..

Indretning af et soveværelse i Khrushchev - Kombineret med balkon Indretning af et soveværelse i Khrushchev - Kombineret med balkon

Væg over hovedgærdet

En modulvæg med højt til loftet og en rummelig mezzanin hjælper dig med at få mest muligt ud af det lodrette rum. Ideelt set skal det være let og uden håndtag..

Soveværelsesindretning i Khrushchev - Modulær væg over sengegavlen

Interiørstil til et soveværelse i Khrushchev

Valget af stil til et soveværelse er et rent individuelt spørgsmål, fordi atmosfæren i dette rum skal appellere til dens indbyggere, afspejle deres personlige præferencer. Men alligevel bør man tage højde for Khrusjtjovs dimensioner og ikke overbelaste rummet med lyse detaljer såvel som omfangsrige elementer..

Soveværelse i stil med minimalisme

Kompakte møbler, lige linjer og uden dikkedarer er hovedtrækkene i et minimalistisk interiør, som er ideelt til trange soveværelser i Khrusjtjov. Dette design efterlader maksimalt ledig plads og ser meget lakonisk ud..

Soveværelsesdesign i Khrusjtjov - Minimalisme stil

Soveværelse i moderne stil

Den moderne stils grafiske karakter bringer det tættere på minimalisme, men der er mere interessante finish, usædvanlige tegninger og teksturerede møbler..

Soveværelsesdesign i Khrushchev - Moderne stil Soveværelsesdesign i Khrushchev - Moderne stil

Soveværelse i loftstil

Moderigtigt industriel stil kan appellere til kreative og frihedselskende personligheder. Bare beton- eller murstensvægge, metalhylder samt skabe fremstillet af groft forarbejdet træ hjælper med at skabe en sådan atmosfære i et lille soveværelse..

Soveværelsesdesign i Khrushchev - Loftstil

Klassisk stil soveværelse

Det klassiske interiørdesign indebærer symmetri af linjer, diskret luksus og raffinement af miljøet generelt. De karakteristiske træk ved denne trend er emaljerede møbler med buede udskårne ben, et højt sengegavl, dyre tekstiler og en smuk lysekrone..

Soveværelsesdesign i Khrusjtjov - Klassisk stil Soveværelsesdesign i Khrusjtjov - Klassisk stil

Soveværelse i landlig stil

Rustik stil er en nostalgi for sommerdage og tilladelse i landet. I Khrusjtjov vil et sådant soveværelse se særligt hyggeligt ud, du skal bare lade det naturlige træmønster ligge på gulvet, vælge enkle møbler, din hjerteindretning og diskrete bomuldstekstiler.

Soveværelsesdesign i Khrushchev - landlig stil

Soveværelse i Provence -stil

Delikat Provence ved første øjekast luller og pacificerer med sin diskret lethed. Pasteller, blomster, blonder, fransk romantik – alt dette kan appellere til unge piger, der elsker alt luftigt og smukt.

Soveværelsesdesign i Khrushchev - Provence -stil

Farve i det indre af et lille soveværelse

I betragtning af designet af et soveværelse i Khrusjtjov kan man ikke ignorere farveskemaet i dette værelse. Stemningen før du går i seng og umiddelbart efter at vågne vil i høj grad afhænge af ham, så valget skal tages meget ansvarligt. Da rummet er lille, anbefales det ikke at bruge mere end 2-3 farver i lyse eller dæmpede nuancer..

Hvidt soveværelse i Khrusjtjov

Et snehvidt soveværelse er altid meget smukt. For at gøre det mere hjemligt kan du lægge et luftigt tæppe på gulvet og dekorere væggene med naturmalerier eller familiebilleder..

Hvidt soveværelse i Khrusjtjov - indretning Hvidt soveværelse i Khrusjtjov - indretning

Sort soveværelse i Khrushchev

Der kan godt være et sted for sort i soveværelset. Det ser især stilfuldt ud sammen med hvidt. Blanke sorte overflader (f.eks. Garderobedøre) kan endda fungere som et ekspansionsrum ved at reflektere lys som et stort spejl..

Sort soveværelse i Khrushchev - indretning

Gråt soveværelse i Khrusjtjov

Af hele farvepaletten er grå den roligste. Det fremkalder ikke følelser og fremmer god hvile. Afhængig af tekstur vil grå passe perfekt ind i enhver stil: For klassikere kan du vælge sølvfarver, til højteknologisk – metallisk, til loft eller Provence – matte asketoner.

Gråt soveværelse i Khrusjtjov - indretning

Beige soveværelse i Khrushchev

Faktisk er beige hvid med et lille strejf af brun. Det er en meget trendy farve, der skaber en fredelig, hjemlig atmosfære i soveværelset. Det passer godt med brun, blå, bordeaux og guld.

Beige soveværelse i Khrushchev - indretning Beige soveværelse i Khrushchev - indretning

Brunt soveværelse i Khrusjtjov

Ifølge psykologer er brun mest ønsket af mennesker, der er engageret i familiens værdier og traditioner. Det er farven på stabilitet, pålidelighed og tillid. Hvid, beige og også creme hjælper med at blødgøre interiøret i chokoladetoner..

Brunt soveværelse i Khrushchev - indretning

Grønt soveværelse i Khrushchev

Selvom grøn er en rolig farve, er den ikke særlig almindelig i soveværelser. Det ser dog meget interessant ud ved hvidt, gråt eller lyserødt, og passer også godt til træ..

Grønt soveværelse i Khrushchev - indretning Grønt soveværelse i Khrushchev - indretning

Blåt soveværelse i Khrusjtjov

De beroligende kvaliteter af blå gør det til en af ​​de bedste løsninger til soveområdet. Denne farve lindrer både mental og fysisk træthed, lindrer pres og fremmer god søvn..

Blåt soveværelse i Khrushchev - indretning

Lyserødt soveværelse i Khrusjtjov

Et soveværelse til en ung pige bliver endnu smukkere, hvis du tilføjer lyserøde elementer her. Det kan enten være at male væggene eller bare blomster på tapet, møbler eller indretning – i hvert fald vil rummet få en særlig romantisk charme..

Lyserødt soveværelse i Khrushchev - indretning

Soveværelsesbelysning i Khrusjtjov

Forskere har vist, at aftenbelysning har en stor effekt på produktionen af ​​hormonet melatonin, som direkte påvirker søvnens varighed og kvalitet. Så stråling i det kolde hvide og blå spektrum, neon- og lysstofrør samt skærme af moderne gadgets kan forårsage søvnløshed. På samme tid er den bedste mulighed for soveværelset et varmt hvidt lys, der er dæmpet af en lampeskærm..

Tilstrækkelig belysning af et moderne soveværelse kan omfatte spotlights på loftet, en central lysekrone, belysning af nicher, dekorative fordybninger og hylder samt sengelamper (gulvlamper, sconces, vedhængslamper).

For en mere romantisk indstilling kan du bruge diode -guirlander. De betragtes som nytår, men supplerer smukt interiøret på ethvert andet tidspunkt af året. Lysstyrken på dioderne kan dæmpes ved at dække dem med et gennemsigtigt stof – tyll eller tyll. Der er også guirlander med lysende figurer – miniaturebolde, roser, stjerner.

Et virkelig kosmisk design hjælper med at skabe farvet belysning og et “stjernehimmel” -loft med realistiske blinkende stjernebilleder.

Indretning af et soveværelse i Khrushchev - Belysning Indretning af et soveværelse i Khrushchev - Belysning

Tekstiler og indretning til soveværelset

I soveværelset “Khrusjtjov” kræves indretningen i et minimumsbeløb. Dens eneste funktion er at give interiøret et hyggeligt, beboeligt udseende og et strejf af individualitet. Et par yndlingsbilleder eller malerier på væggene, et par bøger at læse, inden du går i seng, et vækkeur – dette er et omtrentligt sæt ting, der vil være passende i et rekreationsområde.

Dekorative puder kan bruges som dekoration til en seng, en lænestol eller en bred vindueskarm. Deres lyse farver eller usædvanlige mønstre bliver højdepunktet i soveværelset..

Design i en stil tæt på naturen (land, Provence, skandinavisk) vil harmonisk supplere forskellige etniske ting: vævede tæpper, strikkede tæpper, flettet kurve, broderi.

Vægge malet i en kedelig ensfarvet farve kan gøres mere interessante ved hjælp af tegninger – i hånden eller gennem en stencil. Det er ønskeligt, at de ikke er for brogede og kombineret med resten af ​​designet..

Hvad angår tekstiler, er det med dets hjælp let at ændre det indre af soveværelset, så det passer til stemningen: sengelinned i en anden farve, forskellige gardiner – og rummet forvandles for vores øjne. For en behagelig søvn er det bedre at foretrække naturlige stoffer (bomuld, linned).

Soveværelsesindretning i Khrushchev - Tekstiler og indretning

Soveværelse design i Khrushchev – foto

Vil du have endnu flere eksempler på soveværelseindretning i Khrusjtjov? Vi inviterer dig til at se dem i vores fotogalleri! Her finder du et stort antal succesrige designløsninger vedrørende møbelplacering, layout og dekoration. Udvalget vil være nyttigt for alle, der planlægger at opdatere det indre af deres soveværelse, for at gøre det smukkere og hyggeligere..

Indretning af et soveværelse i Khrushchev - foto Indretning af et soveværelse i Khrushchev - foto Indretning af et soveværelse i Khrushchev - foto Indretning af et soveværelse i Khrushchev - foto Indretning af et soveværelse i Khrushchev - foto Indretning af et soveværelse i Khrushchev - foto Indretning af et soveværelse i Khrushchev - foto Indretning af et soveværelse i Khrushchev - foto Indretning af et soveværelse i Khrushchev - foto Indretning af et soveværelse i Khrushchev - foto Indretning af et soveværelse i Khrushchev - foto Indretning af et soveværelse i Khrushchev - foto Indretning af et soveværelse i Khrushchev - foto Indretning af et soveværelse i Khrushchev - foto Indretning af et soveværelse i Khrushchev - foto Indretning af et soveværelse i Khrushchev - foto Indretning af et soveværelse i Khrushchev - foto Indretning af et soveværelse i Khrushchev - foto Indretning af et soveværelse i Khrushchev - foto Indretning af et soveværelse i Khrushchev - foto Indretning af et soveværelse i Khrushchev - foto Indretning af et soveværelse i Khrushchev - foto Indretning af et soveværelse i Khrushchev - foto Indretning af et soveværelse i Khrushchev - foto Indretning af et soveværelse i Khrushchev - foto Indretning af et soveværelse i Khrushchev - foto Indretning af et soveværelse i Khrushchev - foto

Video: Design af et lille soveværelse i Khrusjtjov