Soveværelsesdesign 9 kvm. (70 billeder)

Soveværelsesdesign 9 kvm. (70 billeder)

Korrekt soveværelsesdesign 9 kvm. hjælper dig med at skabe et behageligt siddeområde selv i så lille et område. Det vigtigste, der kræves, er en seng, et klædeskab og natborde eller deres analoger, det vil sige de mest funktionelle møbler. Resten kan sikkert kasseres. I denne artikel vil vi se på, hvordan du kan dekorere et værelse, så det er behageligt, smukt, hyggeligt og samtidig kan du placere alt, hvad du har brug for livet i det..

Valg af interiørstil

I design bliver tendensen til at bruge elementer af forskellige stilarter i et interiør mere og mere populær. Det betyder, at du kan oprette en ægte blanding af dine yndlingsteknikker. Det vigtigste er, at de kombineres med hinanden. Takket være dette vil du modtage dit unikke, unikke design..

Her vil vi beskrive nogle af de mest populære stilarter, der egner sig til et lille soveværelse på 9 kvm. Du skal bare beslutte, hvilken af ​​dem du vil implementere i dit hjem. Bare husk på, at uanset hvilken stil du vælger, skal du vælge møbler uden unødvendige detaljer..

Soveværelsesdesign 9 kvm. i en moderne stil

Moderne stil handler om materialer af høj kvalitet, enkelhed og komfort i møbler, såvel som dets originale form. Malerier eller fotografier bruges ofte som indretning. Pop art -stil er især populær.

Dette design er perfekt til et lille soveværelse. For at spille op i rummet skal du vælge et usædvanligt sengegavl til din seng eller vælge billeder, der afspejler din smag..

Det største plus ved den moderne stil er, at det er let at ændre det. Tilføj lyse puder til et neutralt rum, skift sengetæppet, et par andre detaljer, og det vil se helt nyt ud..

Soveværelsesdesign 9 kvm. i en moderne stil Soveværelsesdesign 9 kvm. i en moderne stil

Soveværelsesdesign 9 kvm. i stil med minimalisme

Denne stil, som navnet antyder, indebærer et minimum af møbler og indretning. Hvert element skal have en bestemt funktion, ellers er det simpelthen ikke nødvendigt indendørs. Alle former er strenge og lakoniske, produkterne er enkle og behersket. En mere behagelig atmosfære kan skabes ved brug af tekstiler: tæpper, puder og lignende. Men mængden skal være moderat. Rullegardiner eller persienner bruges ofte i stedet for gardiner..

Soveværelsets design er 9 kvm. oftest vælger de almindelige vægge i kombination med små lyse pletter i interiøret. Også populært er kontrasten, såsom sort og hvid..

Soveværelsesdesign 9 kvm. i stil med minimalisme

Soveværelsesdesign 9 kvm. i klassisk stil

Den klassiske stil søger at skabe en hyggelig atmosfære gennem en blød og harmonisk kombination af alle møbler i soveværelset. Møbler vælges ofte i lyse eller brune farver. Til dekoration bruges en neutral farve – ikke hvid, men ikke for mættet. Væggene kan også dekoreres med dekorative sokler, stuk.

I klassikerne bruges de bedste materialer altid. Møblerne er normalt af træ. Tekstiler er valgt fra standardstoffer til klassikere – jacquard, boucle, plys. Elegante lysekroner og sengelamper, malerier på væggene og spejle i flotte rammer ser godt ud som indretning..

Soveværelsesdesign 9 kvm. i klassisk stil Soveværelsesdesign 9 kvm. i klassisk stil

Soveværelsesdesign 9 kvm. i øko-stil

Øko-stil indebærer brug af naturlige materialer i interiøret. Det gælder dekoration, møbler, tekstiler og indretning. For at opnå den ønskede effekt kan du bruge træ og sten til dekoration af vægge eller gulve, vælge møbler med en bevaret tekstur, foretrække naturlige stoffer.

For eksempel en original løsning til et soveværelse på 9 kvm. der vil være et sengegavl lavet af træ eller bambus. Det vil straks blive det centrale element i rummet og skabe den nødvendige stemning for rummet..

Soveværelsesdesign 9 kvm. i øko-stil

Soveværelsesdesign 9 kvm. i skandinavisk stil

Et soveværelse i skandinavisk stil er en af ​​de mest optimale løsninger til indretning af et 9 meter stort værelse. Alle møbler er normalt meget funktionelle. Stilen pålægger ikke stive rammer, derfor kan både sengen og det omgivende rum dekoreres med en række forskellige genstande. For eksempel kan du vælge et toiletbord, eller du kan tage en trækasse eller skammel til samme formål..

Finishen er normalt lys. Også i denne stil bruges en kombineret version ofte: en væg er dækket med farvet tapet, og resten er lavet monokromatisk. Til indsætning vælges en væg med et vindue eller den, som sengens hoved hviler på.

I store mængder kan du bruge puf, puder, tæpper. Kort sagt ethvert tekstil, der gør rummet varmere og mere behageligt.

Soveværelsesdesign 9 kvm. i skandinavisk stil Soveværelsesdesign 9 kvm. i skandinavisk stil

Farvepalet til soveværelse 9 kvm.

Farveskemaet i det lille soveværelse er 9 kvm. spiller en af ​​hovedrollerne. Sørg for at overveje, hvilken side vinduerne i rummet vender ud mod. Hvis de vender mod syd, skal du holde dig til neutralhvide eller kølige nuancer (blå, lysegrøn). Hvis mod nord, så er varme nuancer og pastelfarver bedre egnet. I dette tilfælde skal du ikke bruge mere end 2 primære farver i designet..

Hvidt soveværelse 9 kvm..

Hvid er den bedste farve til dekoration af et lille soveværelse, da det udvider rummet perfekt. Dens ekstra plus er, at du kan vælge møbler i enhver farve, du kan lide..

Nogle mennesker kan lide næsten hvide værelser. Nogen fortynder hvidheden med nuancer af træ og gør rummet varmere. Og nogen foretrækker at tilføje lyse farver og skabe en ægte sommerstemning i den..

Soveværelsesdesign 9 kvm. - Hvid farve Soveværelsesdesign 9 kvm. - Hvid farve

Soveværelse 9 kvm. i mørke farver

Mørke vægge udvider ikke rummet, men de har en anden stor fordel – de skjuler hjørnerne i rummet, så du ikke længere kan mærke dets grænser. Du er i et kammerrum, der beroliger og slapper ikke værre af end de sædvanlige pastelfarver..

Til soveværelsesdesign 9 kvm. brune, blå og mørkegrå toner fungerer godt. Brug lyst farvet sengetøj og indretning til at afbalancere mætning..

Soveværelsesdesign 9 kvm. i mørke farver Soveværelsesdesign 9 kvm. i mørke farver

Soveværelse 9 kvm. i kontrastfarver

Opret kontrasterende vægge i dit soveværelse! Denne teknik ser stilfuld ud og hjælper visuelt med at ændre rummet. For eksempel ville maling af den fjerne væg i en mørk farve være en god løsning til aflange rum. Takket være dette vil det på en generel neutral baggrund virke tættere.

Du kan også opnå en interessant effekt med fototapet. De bliver kontrast til midten af ​​det 9 meter store soveværelse og sætter den rette stemning til det. Hvis du vælger et billede af en by, natur eller en anden, der har perspektiv i det fjerne, sletter dette visuelt rummets grænser i den retning..

Soveværelsesdesign 9 kvm. i kontrastfarver Soveværelsesdesign 9 kvm. i kontrastfarver

Gråt soveværelse 9 kvm..

Neutral grå er fantastisk til et 9 kvm soveværelse, da det er en meget rolig og ædel tone. I det indre kan du bruge enten en af ​​dens nuancer eller lege med forskellen i mætning eller bruge andre teknikker..

Ofte er det grå design fortyndet med gule eller turkise farver, der er populære i dag. Normalt gøres puder, malerier og andre elementer lyse, som om ønsket let kan ændres for andre i et andet farveskema..

Soveværelsesdesign 9 kvm. - grå farve Soveværelsesdesign 9 kvm. - grå farve

Soveværelse 9 kvm. i pastelfarver

Pastelfarver er det mest populære farveskema til indretning af et soveværelse på 9 kvm. Disse nuancer er meget lettere at kombinere med hinanden end lyse og mættede. Derudover er de rigtig gode til at berolige, hvilket er meget vigtigt for et feriested. Oftest bruges de i designet af den klassiske stil..

Pastelfarver kan være varme eller kolde. Dette skal man huske på, hvis man vælger dekorationens farve alt efter om vinduerne vender mod syd eller nord..

Soveværelsesdesign 9 kvm. i pastelfarver

Indretning af et 9-meters soveværelse

Etage

Afhængigt af stilen er det bedre at vælge laminat, parket eller træplank. Betrækket kan lægges diagonalt for at udvide rummet. Denne teknik er især relevant i aflange rum. Til et lille soveværelse på 9 kvm. det er også vigtigt at overveje, at gulvet skal være flere nuancer mørkere end loftet, ellers bliver rummet som en lukket kasse.

Korkgulve kan vælges som en alternativ belægning. Populariteten af ​​dette materiale skyldes tendensen til at bruge naturlige materialer i huset. På grund af sin struktur aflaster korken stress fra trætte ben, slipper ikke kulden igennem og er i sig selv ret varm at røre ved. Et ekstra plus er lydisolering. Hvis nogen går over rummet, vil du ikke høre noget, og du vil fortsætte med at sove fredeligt. Med andre ord er det det perfekte gulvmateriale, der virkelig hjælper dig med at slappe af..

Soveværelsesdesign 9 kvm. - gulvbehandling

Vægge

Den mest almindelige måde at dekorere vægge på i et soveværelse er 9 kvm. Er maleri. Oftest er de dekoreret i samme farveskema, og loftet er dækket med hvid maling. Det sker også, at væggene med loftet er malet i samme farve. Takket være denne teknik slettes grænserne mellem disse overflader..

Også i 9-meters soveværelser bruges der ofte tapet. For mange virker en sådan overflade særlig behagelig. Overvej rummets stil, når du vælger et mønster! Så geometriske tryk er bedre til minimalistiske designs, og blomster er bedre til klassikere. Derudover bør du ikke vælge et betræk med et stort mønster til et lille soveværelse, da det mærkbart spiser rummet..

Soveværelsesdesign 9 kvm. - vægdekoration

Loft

Den bedste mulighed for et 9-meters soveværelse er et klassisk hvidt loft. I nogle tilfælde kan du vælge ikke en snehvid belægning, men for eksempel elfenben eller en anden nuance, der passer bedre til designet.

Hvad angår strukturerne, er det bestemt ikke værd at bruge komplekse lofter på flere niveauer i små rum – de ser for lave og tunge ud. Den eneste løsning, som du kan oprette et lille indryk til, er at placere højdepunktet i en niche. Denne teknik vil tværtimod give rummet lethed..

Soveværelsesdesign 9 kvm. - loftsdekoration

Indretning og tekstiler til soveværelset 9 kvm.

Soveværelset er 9 kvm. det er bedre kun at foretrække de genstande, der både vil have en funktionel og en dekorativ rolle. Dette kan være et stilfuldt sengetæppe eller en pude, der matcher den overordnede indretning. De mest fashionable stoffer i de seneste år er fløjl, velour og plys..

Tekstiler kan bruges som et element, der sætter den vigtigste stilistiske retning for rummet. Så en interessant løsning ville være en himmelseng. I et 9-meters soveværelse vil det være det vigtigste stildannende element..

Gardinerne bør kun hænges, hvis det er dikteret af stilen. I et andet tilfælde er det bedre at opgive dem eller erstatte dem med rullegardiner eller diskrete gardiner..

I skandinavisk stil efterlades vinduer ofte uden tekstilindretning overhovedet. I stedet er de dekoreret med smukke blomster placeret på vindueskarmen. Også populær er teknikken, når væggen, hvor vinduet er placeret, er dekoreret med tapet..

På et areal på 9 kvm. malerier eller fotografier vil være en fremragende indretning. De fylder ikke ledigt og sætter samtidig den nødvendige stemning til rummet. Hvis du vil have, at billedet bliver centrum for opmærksomheden, skal du vælge et lyst billede og hænge det over sengegavlen..

Soveværelsesdesign 9 kvm. - indretning og tekstiler Soveværelsesdesign 9 kvm. - indretning og tekstiler Soveværelsesdesign 9 kvm. - indretning og tekstiler

Sådan indrettes møbler korrekt?

Ved indretning af møbler i soveværelset 9 kvm. bygge på rummets arkitektur. Hvis den har en rektangulær form, er det ønskeligt at bringe den tættere på en mere firkantet. Ud over de visuelle metoder, som vi diskuterede i temaet dekoration, kan dette også gøres ved hjælp af møbler.

For et kompetent soveværelseslayout er det meget vigtigt at tænke over lagerområderne. Der skal lægges særlig vægt på indbyggede garderober. Inde i dem kan du distribuere sektioner til opbevaring af en række ting: tøj, sko eller andet. Uanset hvilket skab du i sidste ende vælger, er det ønskeligt, at det har spejldøre..

Hvis du vil sætte et separat spejl i et 9-meters soveværelse, skal du placere det korrekt. Den bedste mulighed er, at den reflekterer det lys, der falder på den. For eksempel overfor vinduet. Du bør ikke rette den mod sengen, da ikke alle kan lide at konstant se deres refleksion..

I midten af ​​ethvert soveværelse er sengen. For at undgå at overvælde et lille værelse, undgå store møbler. Så en høj seng vil se unødigt omfangsrig ud, og en bred mere end 2 meter vil “spise” for meget plads.

Det tilrådes ikke at flytte sengen mod væggen. Det er bedre at nærme sig det fra begge sider. Hvis der ikke er plads nok til at placere natborde der, skal du lave dem på bestilling.

Nogle gange kan du placere sengen skråt. En sådan løsning vil tage meget plads, især i rektangulære rum, men det indre af soveværelset vil se ganske usædvanligt ud..

Soveværelsesdesign 9 kvm. - hvordan man indretter møbler Soveværelsesdesign 9 kvm. - hvordan man indretter møbler Soveværelsesdesign 9 kvm. - hvordan man indretter møbler Soveværelsesdesign 9 kvm. - hvordan man indretter møbler Soveværelsesdesign 9 kvm. - hvordan man indretter møbler

Belysning i soveværelset

Belysning i soveværelset 9 kvm. skal være blødt, men det bør være nok til enhver opgave. Denne effekt gives af lamper med skærme eller specielle pærer. I et lille rum kan både punkt- og centerlysfordeling bruges. Skønheden ved sidstnævnte er, at den på grund af den usædvanlige lysekrone også kan blive et interessant stilistisk træk..

Da der er lidt plads i soveværelset, og jeg ikke gerne vil indtage sengebordene eller gulvet med lamper, er det bedre at lave yderligere vedhængslamper.

Belysning på forskellige niveauer tilføjer volumen til det 9 meter store soveværelse. Hvis rummets form er forlænget, skal lysstrålerne rettes mod de kortere vægge. De vil blive fremhævet i forhold til de længere. I dette tilfælde vil sidstnævnte virke længere, end de egentlig er, og rummet vil have en form for en firkant..

Soveværelsesdesign 9 kvm. - belysning og belysning Soveværelsesdesign 9 kvm. - belysning og belysning

Soveværelsesdesign 9 kvm. – Foto

Renovering i et lille soveværelse på 9 kvm. kræver virkelig en mere grundig tilgang. Hele miljøet skal planlægges, så det ikke fylder unødigt og er så funktionelt som muligt. Vi har sammensat dette fotogalleri til dig, så du kan se så mange originale teknikker som muligt og anvende dem i dit design. Vi håber, at du finder denne samling nyttig.!

Soveværelsesdesign 9 kvm. - Foto Soveværelsesdesign 9 kvm. - Foto Soveværelsesdesign 9 kvm. - Foto Soveværelsesdesign 9 kvm. - Foto Soveværelsesdesign 9 kvm. - Foto Soveværelsesdesign 9 kvm. - Foto Soveværelsesdesign 9 kvm. - Foto Soveværelsesdesign 9 kvm. - Foto Soveværelsesdesign 9 kvm. - Foto Soveværelsesdesign 9 kvm. - Foto Soveværelsesdesign 9 kvm. - Foto Soveværelsesdesign 9 kvm. - Foto Soveværelsesdesign 9 kvm. - Foto Soveværelsesdesign 9 kvm. - Foto Soveværelsesdesign 9 kvm. - Foto Soveværelsesdesign 9 kvm. - Foto Soveværelsesdesign 9 kvm. - Foto Soveværelsesdesign 9 kvm. - Foto Soveværelsesdesign 9 kvm. - Foto Soveværelsesdesign 9 kvm. - Foto Soveværelsesdesign 9 kvm. - Foto Soveværelsesdesign 9 kvm. - Foto Soveværelsesdesign 9 kvm. - Foto Soveværelsesdesign 9 kvm. - Foto Soveværelsesdesign 9 kvm. - Foto Soveværelsesdesign 9 kvm. - Foto Soveværelsesdesign 9 kvm. - Foto Soveværelsesdesign 9 kvm. - Foto Soveværelsesdesign 9 kvm. - Foto Soveværelsesdesign 9 kvm. - Foto Soveværelsesdesign 9 kvm. - Foto Soveværelsesdesign 9 kvm. - Foto Soveværelsesdesign 9 kvm. - Foto Soveværelsesdesign 9 kvm. - Foto Soveværelsesdesign 9 kvm. - Foto Soveværelsesdesign 9 kvm. - Foto

Video: Soveværelse 9 kvm. – Indretning