Soveværelsesdesign 2021: moderne ideer (80 fotos)

Soveværelsesdesign 2021: moderne ideer (80 fotos)

Soveværelset er det sted i huset, hvor vi tilbringer det meste af vores tid. Her hviler vi, går på pension og slapper af, og nogle gange arbejder vi. Derfor er det meget vigtigt at gøre dette værelse ikke kun æstetisk attraktivt, men også behageligt. I 2021 er modetrends faktisk rettet mod at skabe en afsondret oase i den hurtige strøm af begivenheder og information. I dag vil vi finde ud af, hvordan man organiserer et interessant, funktionelt og originalt interiør, der er i overensstemmelse med det moderne designopfattelse af dette rums rolle i menneskeliv..

Design funktioner

Udtømning af naturressourcer, hurtig befolkningstilvækst, klimatiske forandringer – alle disse faktorer bidrager til revision af menneskehedens holdning til miljøet, tættere på naturen, besparelse af energi og ressourcer og undgåelse af forbrugerværdier. Disse forhåbninger hos den moderne person manifesterer sig på alle områder af livet, især i design. Derfor er de sidste tendenser i det sidste årti fyldt med en trang til minimalisme og miljøvenlighed, hvilket især gælder design af soveværelser i 2021..

Nytåret kalder på rejse og eventyr, det er gennemsyret af frihedens ånd, nye indtryk og naturlighed. I soveværelset bør du frigøre plads så meget som muligt. Efterlad kun det væsentlige, en stor mængde luft, lys – hovedprioriteterne for et opdateret interiør.

På trods af nogle stramninger skal designet være elegant og stilfuldt. Adel og skønhed manifesteres i de korrekte proportioner og linjer, farvekombinationer, originale materialer af høj kvalitet.

Soveværelsesdesign 2021 - Funktioner Soveværelsesdesign 2021 - Funktioner

Farver i 2021

En harmonisk farvepalet ændrer altid miljøet, uanset modeens indfald. Men selv når du vælger en farve, er der præferencer og tidens ord. Nogle nuancer får i dag særlig betydning og afspejler virkelighedens natur og definerer husets sted og rolle i det..

Hvidt soveværelse

Ikke kun i 2021, men i løbet af de sidste par år har denne farve været på toppen af ​​sin popularitet. Dette er ikke overraskende, fordi det er alsidigt i sine kombinationer, udvider rummet og er også minimalistisk og pænt. Hvid er især relevant for nordlige lande, der mangler naturligt lys. Et soveværelse i et hvidt look vil sandsynligvis ikke gå af mode, det ser altid friskt ud og vil være klar til eventuelle stilistiske ændringer..

Hvidt soveværelse - Indretning 2021 Hvidt soveværelse - Indretning 2021

Blågrønt soveværelse

Det anerkendte malingfirma Sherwin-Williams har annonceret den mørkeblågrønne favorit til 2021. Tonen tilføjer en mystisk, tilbageholdt energi til atmosfæren, mens den er spændende og inviterer til ny forskning og opdagelse..

I betragtning af det utroligt hurtige livstempo kan vidunderlige noter pacificere og give styrke til nye præstationer. Tonen i skovens friskhed og havets dybder er ret intens og følelsesmæssigt påvirkende, men ikke iørefaldende. Det går godt med sort, hvid, grå, blå, grøn, gul, lilla, brun, metallisk og beige farver. Perfekt udfører hovedrollen, det bliver det generelle miljøs vigtigste og definerende karakter.

Blåt grønt soveværelse - Indretning 2021 Blåt grønt soveværelse - Indretning 2021

Rødt soveværelse

Dynamisk, selvsikker, stærk og ildrød belyser ønsket om at rejse og opdage. Caliente -skyggen, hovedsymbolet for 2021 ifølge Benjamin Moore, er blevet en ægte fornemmelse. Varm og energisk disponerer han over for sig selv og kan simpelthen ikke lade være med at blive kærlighed ved første blik.

Det er passende at bruge det som en aktiv accent eller at male alle rummets vægge med det på en gang. Frisk kontrast kan opnås med hvid eller sort. Beige, grå, sand, creme vil blødgøre effekten af ​​denne farve, hvilket er særligt vigtigt for soveværelset. Brug turkis, dæmpet blå, gul, laks, hindbær som en komplementær palet.

Rødt soveværelse - Indretning 2021 Rødt soveværelse - Indretning 2021

Lyserødt soveværelse

Alderen og sart, den modne nuance af røgfyldt pink er pålidelig og naturlig. Samtidig er den meget elegant og ligner en bærs smoothie, derfor fremkalder den ekstremt positive følelser blandt husejere og gæster..

Farven afslører især godt sammen med brun, beige, turkis, oliven, pistacienød, smaragd, blå, koral og metalliske noter. Tilstedeværelsen af ​​træ, glas, spejle, blanke og lysende overflader forædler og tilføjer en særlig raffinement til soveværelset.

Lyserødt soveværelse - Indretning 2021 Lyserødt soveværelse - Indretning 2021

Sort soveværelse

Øget ekstern aktivitet, åbenhed i den sociale verden skaber uundgåeligt et ønske, i det mindste for et stykke tid, om at skjule sig og trække sig tilbage. Den mørke farve besvarer denne anmodning. Helt absorberende og indhyllende sort er grundtonen, der kan kombineres med absolut alle farver. Du kan skabe en stærk kontrast med hvid, skygge den med gråtoner, blødgøre den med varme, subtile toner eller gøre sort til en fantastisk ramme til at spille en levende palet..

Sort soveværelse - Indretning 2021 Sort soveværelse - Indretning 2021

Finisher og materialer

Den moderne indretning af soveværelset forudsætter en følelse af harmoni og konsistens. Materialer bør vælges af høj kvalitet, for i dag er dette den vigtigste måde at demonstrere din praktiske og smag..

Etage

Et soveværelse er først og fremmest et sted at slappe af; det skal være varmt og behageligt her. Derfor vælges ofte varmt træ eller gulvtæpper til gulvet..

Efterbehandling af parket forbliver den mest populære mulighed i 2021. Afhængigt af den generelle idé kan det være lys, mørk eller medium tone. Dette materiale er meget holdbart og miljøvenligt, det holder godt på varmen og fastholder også lyde.

Og takket være marmor og porcelæn stentøj får du et luksuriøst og dyrt udseende af gulvet, som dog vil være noget køligt. Ved at anvende keramiske fliser kan du skabe et unikt mønster, der afspejler designet af hele soveværelset.

Soveværelse Design 2021 - Gulvafslutning Soveværelse Design 2021 - Gulvafslutning

Vægge

Det vigtigste og mest mærkbare lærred til dekoration er væggene. De kan dekoreres med lys maling, dekorativt gips eller tapet. Uanset hvilken metode du vælger, skal du være opmærksom på, at det i 2021 er vigtigt at dække alle fire sider på én måde eller kun markere en accentvæg.

Fra den seneste tid, 1990’erne, er fototapeter tilbage til os, men allerede noget modificerede. En god form ville være at bruge diskrete motiver i form af planter eller grene samt et tryk med et perspektiv, der visuelt udvider rummets rum. En anden ny trend er smukke træpaneler, der bringer naturlighed og varme til interiøret..

Soveværelsesdesign 2021 - Vægdekorationer Soveværelsesdesign 2021 - Vægdekorationer

Loft

I langt de fleste stilistiske løsninger til den øvre del af soveværelset anbefales en klassisk hvid overflade eller et lakonisk hvidt nedhængt loft med spotlights. På samme tid ser træpaneler godt ud og flyder glat fra loft til væg. Dekorative blomsterelementer er kun passende til den klassiske stil. Et lofts soveværelse er tilfældet, når rå beton kan blive hoveddekorationen i interiøret..

Således afhænger loftets foring direkte af den valgte stil. Det indeværende år er ingen undtagelse. Imidlertid kan hovedmotivet stadig spores – det er lethed og enkelhed, hvor et komplekst ornament er organisk i ganske sjældne tilfælde..

Soveværelse Design 2021 - Loftsfinish Soveværelsesdesign 2021 - Loftsfinish

Møbel

Når du vælger møbler til dit soveværelse i 2021, skal du undgå dikkedarer. Minimalisme af former og kun de mest nødvendige ting – det er præcis det, du har brug for. Giv afkald på massive lænestole og garderober; udskæringer, buede linjer i ryg og ben – skæbnen for en usædvanlig klassisk indstilling.

En separat sag med en seng, den centrale egenskab af et værelse – her giver det mening at vise kreativitet. Nu er det vigtigt at installere muligheder med et hovedgærde af træ, stof eller læder. For nemheds skyld placeres puffebænke i stigende grad ved foden, hvor en badekåbe eller sengetæppe kan placeres inden sengetid. Placer små borde eller skabe på siderne til en gulvlampe og dekorative bagateller. Hvis du har brug for et særligt sted til tøj og andre ting, skal du vælge en indbygget garderobe, garderobe, kommode eller en lille og pæn version med lige linjer. Hvis det ønskes, skal du også tildele plads til arbejdsområdet, organisere en blød vindueskarm.

Soveværelsesdesign 2021 - Møbler Soveværelsesdesign 2021 - Møbler Soveværelsesdesign 2021 - Møbler Soveværelsesdesign 2021 - Møbler

Indretning, tekstiler og belysning

Interiøret afspejler altid husejernes personlighed. For at designet kan erhverve sin egen individualitet og ikke forblive et ansigtsløst projekt, skal du bruge yderligere indretningselementer. Attraktive accenter i soveværelsesdesignet i 2021 kan være: farvede glasbeholdere, planter i krukker med originale konfigurationer, malerier og fotografier i rammer, spejle i forskellige størrelser og former, figurer og ure samt usædvanlige lamper.

I tilfælde af skandinavisk stil eller loftstema er følget skabt af de mest usædvanlige genstande – plakater, tråde, træstykker, kurvekurve og endda en trappe eller en cykel bliver til kunstgenstande..

Tekstil er fortsat et vigtigt sted. Gardiner af høj kvalitet, tekstureret tæppe, interessante puder og sengetæpper hjælper dig med at føle dig hyggelig og bidrager til afslapning efter den daglige stress og jag..

Kunstig belysning spiller en separat rolle. Lamper kan være et uafhængigt stykke indretning, for i dag kan du finde helt utrolige variationer i deres design. Men hovedopgaven er den faktiske lysforsyning. Da soveværelset ofte er et sted ikke kun for at sove, men også for arbejde eller hvile, er det fornuftigt at sørge for at opdele rummet i flere funktionelle zoner ved hjælp af belysning..

Soveværelsesdesign 2021 - Indretning, tekstiler og belysning Soveværelsesdesign 2021 - Indretning, tekstiler og belysning

Interiør med lille soveværelse 2021

Et stort område skaber et felt for legemliggørelsen af ​​eventuelle kreative ideer. Mange lejligheder har dog ikke rummelige soveværelser. Dette er naturligvis ikke en grund til at fortvivle, for ved at vise opfindsomhed kan selv det mindste rum gøres behageligt og attraktivt..

Inden renoveringen påbegyndes, skal du omhyggeligt overveje designprojektet for det fremtidige interiør. Prioriter og behold kun de vigtigste møbler, da begrænset plads kræver meget lys og luft, blokér ikke disse strømme. En podieseng med opbevaringskasser er en god løsning til at spare kvadratmeter.

Hvad angår farveskemaet, foretrækker lyse nuancer, blanke og spejlede overflader, der visuelt øger rummets størrelse. Overbelast ikke designet med en overflod af tekstiler – et lille luftigt tæppe ved sengen, gardiner uden gardin og små puder vil være nok.

Indretning af lille soveværelse 2021 Indretning af lille soveværelse 2021 Indretning af lille soveværelse 2021 Indretning af lille soveværelse 2021 Indretning af lille soveværelse 2021 Indretning af lille soveværelse 2021

Soveværelse design 2021 – foto

Du har nu de grundlæggende teoretiske færdigheder til at udvikle dit eget soveværelsesdesignprojekt i 2021. Vi har udarbejdet et udvalg af fotos med ægte moderne interiør, så du kan forstærke din viden med visuelle eksempler og begynde at omdanne rummet. Blive inspireret!

Indretning af soveværelse 2021 - foto Indretning af soveværelse 2021 - foto Indretning af soveværelse 2021 - foto Soveværelsesindretning 2021 - foto Indretning af soveværelse 2021 - foto Soveværelsesindretning 2021 - foto Soveværelsesindretning 2021 - foto Indretning af soveværelse 2021 - foto Indretning af soveværelse 2021 - foto Indretning af soveværelse 2021 - foto Indretning af soveværelse 2021 - foto Soveværelsesindretning 2021 - foto Indretning af soveværelse 2021 - foto Indretning af soveværelse 2021 - foto Indretning af soveværelse 2021 - foto Soveværelsesindretning 2021 - foto Indretning af soveværelse 2021 - foto Indretning af soveværelse 2021 - foto Indretning af soveværelse 2021 - foto Indretning af soveværelse 2021 - foto Soveværelsesindretning 2021 - foto Indretning af soveværelse 2021 - foto Indretning af soveværelse 2021 - foto Indretning af soveværelse 2021 - foto Indretning af soveværelse 2021 - foto Soveværelsesindretning 2021 - foto Indretning af soveværelse 2021 - foto Indretning af soveværelse 2021 - foto

Video: Trends til soveværelsesdesign – 2021