Soveværelse og vuggestue i ét rum: 90 fotoideer

Soveværelse og vuggestue i ét rum: 90 fotoideer

Fødslen af ​​et barn er en stor lykke for hver familie. Samtidig er forældrene nedsænket i bekymringerne for, hvordan de skal give deres barn de mest behagelige levevilkår. Desværre skal mange forældre under forholdene i små lejligheder og mangel på boligareal klemme sammen med deres barn i samme rum. Men fortvivl ikke – i dag har designere udviklet mange måder, der hjælper med at gøre designet af et soveværelse med en vuggestue i et værelse behageligt, stilfuldt og praktisk. I dag vil vi dele disse hemmeligheder med dig.!

Hvor skal man begynde?

Inden reparation påbegyndes, er det værd at overveje mulighederne for at udvide lokalerne. Dette kan gøres på bekostning af en altan eller loggia. Det er værd at overveje, at fuldstændig demontering af åbningen vil kræve tilladelse fra de relevante myndigheder, så det er lettere at begrænse dig selv til nedrivning af vinduet med termoruder. Det vedhæftede område skal isoleres yderligere – dette gælder både installation af termisk isolering af væggene og installation af batteriet. Nu får du et par ekstra firkanter, hvilket er vigtigt i et lille rum..

På planlægningsstadiet er det vigtigt klart at definere, hvor vuggestuen skal ligge. Hvis vi taler om en nyfødtes krybbe, er det bedre at placere det væk fra vinduet, så overdreven lys ikke forstyrrer børns søvn i dagtimerne, og et utilsigtet træk ikke fører til forkølelse. Prøv at undgå at placere rodede stativer, hylder, et fjernsynspanel i nærheden af ​​krybben – alt dette kan forårsage alvorlig skade på barnet. Udstyr vuggen med en baldakin – på denne måde giver du dit barn en rolig og behagelig hvile.

Når barnet er vokset lidt, får han oftest en plads til sin egen “lille verden” nær vinduet. Dette er et helt berettiget træk: for det første er der nok lys her, og for det andet er børnenes område ikke et gennemkørselsområde, og ingen vil forstyrre barnet fra at gå i gang med deres forretning.

I huse i gamle bygninger (for eksempel Khrushchevs) findes ofte nicher og opbevaringsrum i værelser. Ved at fjerne døråbningen kan du omdanne lagerområdet til en vuggestue. Lyse lysarmaturer hjælper med at erstatte naturligt lys. Her vil barnet altid være varmt og behageligt.

Soveværelse og børnehave design i ét rum - Hvor skal man starte Soveværelse og børnehave design i ét rum - Hvor skal man begynde

Soveværelse og børnehaver zoneinddeling

Et værelse med to eller flere funktionelle områder har brug for zoneinddeling. Det er muligt at adskille forældres og børns territorier ved hjælp af skydeskærme, gipsskillevægge, gardiner, møbler eller brug af forskellige efterbehandlingsmaterialer. Valget af denne eller den metode afhænger i høj grad af rummets indledende dimensioner og barnets alder..

Når babyen stadig er meget lille, og hele hans område er begrænset af en barneseng, kan du zonere rummet ved hjælp af dekoration og belysning. Tape væggen nær krybben med farvet tapet, installer en lille natlampe. Som en sidste udvej kan du adskille vuggen med et lysgardin, så blændingen fra et fungerende tv ikke forstyrrer barnet..

I et lille rum kan du adskille børnehjørnet med et smalt stativ, som samtidig vil spille rollen som et opbevaringssystem til bøger, blade og andet tilbehør.

Det rummelige soveværelse har mulighed for at installere en dekorativ gipspladevæg. Du kan gøre det mere funktionelt ved at tilføje nicher og hylder til designet. Skydedøre i glas er en god mulighed, især hvis barnet er teenager. Dette vil give ham mulighed for at være alene, at bringe en ven på besøg..

Hvis rummet er langt, kan den bedste måde at organisere rummet være at arrangere et højt podie. Dets indre rum kan fyldes med skuffer, som hjælper med at undgå installation af et skab og ovenpå for at udstyre et barns soveplads, et rekreationsområde, studie. Der er en anden mulighed – en udtræksseng er installeret i podiets tarme, skuffer er installeret i trinene, og et skrivebord er ovenpå. Arrangementet på podiet vil skabe behagelige forhold for barnet, og resten af ​​rummet vil forblive til forældrenes rådighed..

Soveværelse og børnehave design i ét rum - Zoning Soveværelse og børnehave design i ét rum - Zoning Soveværelse og børnehave design i ét rum - Zoning

Farveløsninger

Det er bedre at vælge en farve til et multifunktionelt værelse fra en lyspalet, som visuelt vil gøre rummet mere rummeligt og lyst. Zonen, der er placeret ved vinduet, kan dekoreres i varme farver, og den der er yderligere i koldere farver. Denne teknik giver dig mulighed for at afbalancere rummets overordnede farve..

Valget af tone afhænger af husholdningens personlige præferencer. De beige og creme paletter ser hyggelige ud, den grønne farve bidrager til skabelsen af ​​en rolig, fredelig atmosfære. Ved at tilføje lidt gule eller orange farver vil du væsentligt revitalisere interiøret, gøre det mere muntert.

Soveværelse og børnehave design i ét rum - Farveløsninger Soveværelse og børnehave design i ét rum - Farveløsninger

Stil til soveværelset og vuggestuen i ét rum

Værelset vil se meget pænere ud, hvis det er indrettet i en bestemt interiørstil. For et rum, hvor flere zoner er placeret på én gang, er det bedre at dvæle ved den minimalistiske retning. Lyse toner af grå, beige, hvid palet vil give rummet lethed og komfort.

Installer møbler med blanke facader, inkluder flere spejle og glasgenstande i designet, og den “prangende” indretning bør opgives – det er ikke acceptabelt for minimalisme. Da vægdekoration antager et monokromatisk design, kan du hænge et billede eller et par fotos i en lakonisk ramme for en ændring..

Soveværelset og vuggestuen i et værelse, indrettet i japansk eller miljøvenlig stil, vil se interessant og attraktivt ud. Disse tendenser understøtter også ideen om minimalisme i indretning. Specifikke møbler bliver det vigtigste “træk” her: for japansk stil – skydeskærme, shoji -skillevægge, squat -møbler og til et øko -interiør – en træbørneseng i form af et skovhus, behagelige grønne -beige toner af dekoration , plantemotiver.

Soveværelset til forældre med et barn i skandinavisk stil, som har vundet stor popularitet de seneste år, ser friskt og hyggeligt ud. Her skaber naturlige efterbehandlingsmaterialer i lyse kolde toner, træmøbler og fremragende belysning en fantastisk behagelig atmosfære..

Soveværelse og børnehave design i ét rum - Stilarter Soveværelse og børnehave design i ét rum - Stilarter Soveværelse og børnehave design i ét rum - Stilarter

Dekorationsmaterialer

Der er mange materialer til dekoration af forældres værelse med et barn. Valget afhænger af, hvor meget du er villig til at bruge tid, kræfter og økonomiske ressourcer på at udstyre et behageligt interiør.

Etage

De bedste materialer til dekoration af gulvet i soveværelset er laminat eller parket – et sådant belægning vil være varmt og holdbart. Du kan bruge en mere økonomisk mulighed – dæk linoleum, og du bør nægte fra gulvtæppet, da det vil samle ret meget støv. Derudover kan du udstyre et gulvvarmesystem, som om vinteren vil tjene som et ekstra varmesystem.

Soveværelse og børnehave design i ét rum - Gulvbehandling Soveværelse og børnehave design i ét rum - Gulvbehandling

Vægge

Det mest dekorative materiale til et soveværelse med en planteskole vil være tapet med en lang række materialer og farver. Giv præference for almindelige lærreder, og ved hjælp af mønstre kan du designe accentområder. Til et børnehjørne kan du vælge en mere farverig version, mens det er ønskeligt, at tapetet kan vaskes eller males.

Smukke vægge er dekoreret med dekorativt gips. Dels kan du introducere fotovægspapir eller kunststen. Overmæt ikke rummet med en række forskellige teksturer og farver, så interiøret ikke bliver til et muntert kalejdoskop.

Soveværelse og børnehave design i ét rum - Vægdekoration Soveværelse og børnehave design i ét rum - Vægdekoration

Loft

Gipsplader hjælper med at forenkle loftets efterbehandling, hvormed du hurtigt kan få en perfekt flad overflade. Materialet tillader konstruktion af trinede strukturer – en smuk omkreds med skjult belysning eller krøllede fremspring, der angiver zoner. Matte og blanke stretchstoffer er også relevante. En af fordelene ved disse materialer er muligheden for at arrangere et punktbelysningssystem samt maskere kommunikation.

Soveværelse og børnehave design i ét rum - Loft dekoration Soveværelse og børnehave design i ét rum - Loft dekoration

Sådan vælger du møbler

Prøv kun at vælge de mest nødvendige møbler til rummet. Selvfølgelig kan du ikke undvære senge her, men du kan overveje muligheder for at omdanne møbler. Den enkleste af disse er en sovesofa, der kan foldes ned i løbet af dagen. En interessant mulighed er også en garderobeseng, som vil skjule en seng i tarmen og blive et rummeligt opbevaringssystem.

For et børnehjørne ville en loftseng være et godt valg, hvor sengen er på det øverste niveau, og under den er et skab eller skrivebord. For tvillinger kan du installere en køjeseng eller udstyre et højt podie med to udrulningspladser.

For at undgå at rodet væggene med hylder, skal du installere et åbent stativ mellem områderne. Den glidende garderobe kan også være placeret på grænsen til vuggestuen og soveværelset og derved opdele territoriet i zoner. Hvis rummet er bredt nok, kan du installere garderoben overfor sengen og skjule tv -panelet bag dets døre..

Soveværelse og børnehave design i ét rum - Sådan vælger du møbler Soveværelse og børnehave design i ét rum - Sådan vælger du møbler Soveværelse og børnehave design i ét rum - Sådan vælger du møbler

Belysning og indretning

Udsmykningen af ​​soveværelset og børnehavebelysningen i samme rum kræver særlig opmærksomhed. Du bør ikke spare på lysarmaturer her – intet hjørne bør efterlades uden opsyn. Hvis vuggestuen er placeret ved vinduet – kan du arrangere et blødere overlys, og i lege- og studieområderne – installere yderligere lamper.

Forældrenes område vil kræve mere lys, da det spiller en dominerende rolle og er fjernt fra vinduesåbningen. Her kan du bruge loftkronen, installere spotlights, sengelamper eller bordlamper. Separat skal du fremhæve lagersystemet, hvis der er plads til det her.

For at tilføre rummet hygge for at understrege dets stilfulde design kan du bruge nogle dekorative elementer. I et tomt hjørne kan du installere en urtepotte med en plante, sprede et blødt tæppe af en kontrastfarve ved sengen og tilføje familiefotografier eller originale paneler til væggene. Overdriv det ikke med dekorationer – et stort antal af dem vil føre til rod i et allerede lille rum..

Soveværelse og børnehave design i ét rum - Belysning og indretning Soveværelse og børnehave design i ét rum - Belysning og indretning

Soveværelse og børnehave design i ét rum – foto

Afslutningsvis inviterer vi dig til at besøge fotogalleriet, hvor vi forsøgte at samle de bedste eksempler på soveværelse og børnehave design i et rum. Glad udsigt!

Indretning af et soveværelse og en vuggestue i ét rum - foto Indretning af et soveværelse og en vuggestue i et værelse - foto Indretning af et soveværelse og en vuggestue i et værelse - foto Indretning af et soveværelse og en vuggestue i ét rum - foto Indretning af et soveværelse og en vuggestue i ét rum - foto Indretning af et soveværelse og en vuggestue i ét rum - foto Indretning af et soveværelse og en vuggestue i ét rum - foto Indretning af et soveværelse og en vuggestue i et værelse - foto Indretning af et soveværelse og en vuggestue i et værelse - foto Indretning af et soveværelse og en vuggestue i ét rum - foto Indretning af et soveværelse og en vuggestue i ét rum - foto Indretning af et soveværelse og en vuggestue i et værelse - foto Indretning af et soveværelse og en vuggestue i et værelse - foto Indretning af et soveværelse og en vuggestue i et værelse - foto Indretning af et soveværelse og en vuggestue i ét rum - foto Indretning af et soveværelse og en vuggestue i et værelse - foto Indretning af et soveværelse og en vuggestue i et værelse - foto Indretning af et soveværelse og en vuggestue i et værelse - foto Indretning af et soveværelse og en vuggestue i ét rum - foto Indretning af et soveværelse og en vuggestue i et værelse - foto Indretning af et soveværelse og en vuggestue i et værelse - foto Indretning af et soveværelse og en vuggestue i ét rum - foto Indretning af et soveværelse og en vuggestue i et værelse - foto Indretning af et soveværelse og en vuggestue i ét rum - foto Indretning af et soveværelse og en vuggestue i ét rum - foto Indretning af et soveværelse og en vuggestue i ét rum - foto Indretning af et soveværelse og en vuggestue i et værelse - foto Indretning af et soveværelse og en vuggestue i ét rum - foto Indretning af et soveværelse og en vuggestue i et værelse - foto