Podieseng i interiøret: 80 fotoideer

Podieseng i interiøret: 80 fotoideer

Indretning af et soveplads er et af de vigtigste spørgsmål i tilrettelæggelsen af ​​boligkvarterer, da en behagelig hvile bliver en garanti for fremragende humør og godt velvære hele dagen efter. Det moderne marked er fyldt med mange modeller af komfortable senge, men ikke alle kan prale af deres høje æstetiske og funktionelle egenskaber. Den ledende position her indtages af en podie -seng, ved hjælp af hvilken du kompetent kan planlægge atmosfæren i et lille rum eller skabe et helt ekstraordinært billede i et rummeligt værelse. Derudover kan det suppleres med en række ekstra funktioner, der gør det til et uerstatteligt møbel. Vi inviterer dig til at gøre dig bekendt med de bedste ideer til at arrangere en podiumseng samt besøge fotogalleriet, hvor en række modeller præsenteres.

Fordele og ulemper

Når du indretter rummets indvendige rum, er det nødvendigt at tage sig af både hjemmets æstetiske appel og dets bekvemmelighed og funktionalitet. I værelserne i soveværelser, stuer og børneværelser samt studielejligheder har installationen af ​​en podieseng mange fordele, som består af følgende egenskaber:

– En seng med podiebase kan blive en rummelig opbevaring af tøj, linned og andre husholdningsartikler, hvilket eliminerer behovet for at købe ekstra møbler. Dette problem er ganske relevant i små lejligheder, hvor der er kamp for hver ekstra kvadratmeter brugbart areal;

– Ved hjælp af en podieseng kan du effektivt zonere rummet, hvilket er særligt vigtigt for studiolejligheder. Rummet, geografisk opdelt af en seng på en gang, vil bevare en følelse af rummelighed, da det ikke er nødvendigt at installere yderligere skillevægge her;

– Podernes multifunktionalitet og muligheden for at organisere mobile senge på dem giver dig mulighed for at få ekstra plads. Podiepladsen i dagtimerne kan bruges som legeplads til børns spil, møde gæster, kreative aktiviteter osv.;

– Æstetisk appel er en vigtig faktor, der spiller en af ​​hovedrollerne i designet af nutidens interiører. Selve designet ser ganske attraktivt og originalt ud. Det kan suppleres med indbygget belysning eller en elegant baldakin, hvilket skaber en atmosfære af komfort..

Det er værd at bemærke det faktum, at at lave et rammepodium med en seng med egne hænder gør det muligt at fylde det med alle de nødvendige funktionelle elementer, samtidig med at det reducerer penge til køb af skabe, piedestaler og andre møbler. Hvad angår ulemperne, kan vi her udpege strukturens stationaritet, hvilket ikke gør det muligt let at flytte det, hvis det er nødvendigt. Som praksis viser, er det svært at håndtere podiets design for ældre og mennesker med ledproblemer, især at sidde på podiet og rejse sig fra det. Før du køber, er det også værd at overveje loftets højde og rummet i rummet, så sengen ikke optager al den ledige plads..

Podieseng i interiøret - Fordele og ulemper Podieseng i interiøret - Fordele og ulemper

Typer podiebede

I dag opfinder designere mange nye modeller af podiebede, der er i stand til at udføre forskellige funktioner i interiøret. Set fra funktionelt tilbehør kan hele serien betinget opdeles i tre typer:

1. Udførelse af tekniske funktioner – senge med en base, der hjælper med at skjule uønsket kommunikation eller rumfejl, kan have yderligere lagersystemer i designet;

2. Dekorative – de kan blive en ægte indretning, dens accentelement, deltage i at opdele rummet i zoner og justere det;

3. Kombineret – kombiner egenskaberne ved de to tidligere typer, ofte med et rummeligt opbevaringssystem, ekstra belysning, udtrækningsmekanismer.

Hver af arterne har mange fortolkninger, som vi vil overveje detaljeret nedenfor. De har individuelle designfunktioner, der giver dig mulighed for at vælge den passende mulighed for en bestemt familie..

Seng på et monolitisk podie

I denne version dannes sengepodiet i form af en struktur i ét stykke. Installation af sådanne podier spiller for det meste en dekorativ funktion – monolitiske podiebede blev installeret i majestætiske slotte, og de tjente i lang tid på grund af deres høje styrke. I moderne lejligheder har en sådan installation en vis ulempe, som er dens høje vægt, fordi beton bruges under installationen, derfor er strukturerne velegnede til private huse.

Typer podiebede - Seng på et monolitisk podie Typer podiebede - Seng på et monolitisk podie

Traditionel seng på stel

Den mest forenklede mulighed for at organisere en podiebed, når sengen er placeret på en rammebasis. Designet er designet til at opfylde funktionerne i at dekorere interiøret og udjævne rummets asymmetri. Der er ingen ekstra lagersystemer her, så sådanne modeller har en lavere pris, men ikke desto mindre ser de ikke mindre imponerende ud. De kan suppleres med sengegavle og hylder ved sengen.

Podiums sengetyper - traditionel indrammet seng Podiums sengetyper - traditionel indrammet seng

Multifunktionel podieseng

Konstruktionen af ​​en seng på et rammepodium giver en glimrende mulighed for at organisere et rummeligt opbevaringssystem. Som regel omfatter sådanne designs temmelig rummelige skuffer, nicher og hylder, hvis volumen gør det muligt at nægte at købe et ekstra skab..

En god designteknik er at maskere opbevaringsrummene, når de ikke kan opdages med det samme, og rummet er fyldt med ledig plads og luft. Ofte er podier udstyret ikke kun med lavere skuffer, men også med sidesystemer, som giver dig mulighed for at placere tøj, linned og andre nødvendige ting: bøger, udstyr osv. I podiets inderside kan du placere et omklædningsrum eller et pengeskab, som man får adgang til gennem en luge ved sengen, hvilket vil være svært at finde. Senge på et rammepodium laves som regel på bestilling under hensyntagen til alle ejernes ønsker til den interne fyldning.

Podium sengetyper - Podium multifunktionel seng Podium sengetyper - Podium multifunktionel seng

Udtrækkelig seng-podie

Dette design kan kaldes det mest funktionelle og passende til små rum. Konklusionen er, at sovepladsen “gemmer sig” i podens tarme og om nødvendigt trækkes ud ved hjælp af ruller. Dette er en fantastisk mulighed, som er værd at være opmærksom på store familier eller dem, der lever i trange levevilkår. Et udtrækkeligt sengesystem giver dig mulighed for næsten helt at bruge podiet til de nødvendige formål – du kan placere et legeområde, et arbejdsområde på det eller installere en blød sofa og gøre området til en stue.

En interessant kendsgerning er, at denne idé om at “skjule” en ekstra seng stammer fra middelalderen, da der under senge fra repræsentanter for den velhavende adel var yderligere sovepladser til assistenter, der overnattede hos dem. Selvfølgelig var de tidligere designs ikke forskellige i høj mobilitet og æstetiske indikatorer, i modsætning til de nuværende, men ikke desto mindre afspejlede konceptet om deres organisation sig i moderne podiebede..

Podium -sengetyper - Podium -seng, der kan trækkes ud Podium -sengetyper - Podium -seng, der kan trækkes ud

Mobil seng på podiet

I dette tilfælde er podiet og sengen separate dele af sengen. På det store trin om aftenen er der lagt en tynd madras med sengetøj. I dagtimerne kan alt dette let fjernes i kantstenen, og selve podiet bruges til andre formål..

Podium sengetyper - Podium mobil seng Podium sengetyper - Podium mobil seng

Podium til altan

Det er ganske muligt at organisere et behageligt soveplads på en altan eller loggia, hvis du først tager sig af ekstra isolering. Til balkonen er det bedre at installere tredobbelte vinduer med termoruder samt isolere vægge og gulv (nogle gange udføres et varmesystem her). Det er ikke svært at samle et altanpodium på egen hånd efter at have foretaget foreløbige nøjagtige målinger. Rammen er dannet af metalhjørner, møbelplader og krydsfiner. I dette tilfælde kan du lave et ekstra dæksel for at få adgang til podiets indre rum. En blød madras er placeret oven på strukturen. Sådan et podium vil være et godt sted for en god hvile..

Podium Sengetyper - Balkon Podium Podium Sengetyper - Balkon Podium

Rund podie seng

Moderne runde podie -designs ser ganske imponerende ud. I dette tilfælde kan køjen være rektangulær eller have en afrundet form. Oftest er disse senge installeret i rummelige værelser eller soveværelser med et ikke-standardiseret layout. Sengen bliver et slags center, som den videre situation dannes omkring. Dette møbel er så usædvanligt, at det helt sikkert vil fokusere på sig selv..

Sengen er installeret enten i midten af ​​rummet eller tættere på midten af ​​den længste af væggene. I lange smalle soveværelser ser denne mulighed urentabel ud, da en rund seng vil fungere som en skillevæg. Løsningen kan være køb af et rundt podie med et ekstra sengegavl, som giver dig mulighed for at installere sengen i et hjørne, langs en væg eller i en niche..

Podiums sengetyper - Runde podieseng

Podieseng med indbygget belysning

En særlig original løsning er organisering af en seng med belysning, som vil give atmosfæren et vist mysterium og originalitet, hvilket skaber effekten af ​​en seng, der “flyder” i rummet. For at lave baggrundsbelysningen bruges spotlights eller LED -bånd. Ud over det faktum, at en sådan podie -seng ser ganske smuk ud om aftenen, tjener ekstra lys også for sikkerheden og belyser trinets kanter. Hvis et opbevaringssystem er placeret på podiet, med ekstra belysning, vil det ikke være svært at finde det nødvendige om aftenen uden at tænde for hovedbelysningen.

Podium sengetyper - Podieseng med indbygget belysning Podium sengetyper - Podieseng med indbygget belysning

Podium seng design

Ud over at vælge graden af ​​funktionalitet og æstetisk opfattelse af podiesengen, er det vigtigt at være opmærksom på interiørets stil. For eksempel kan og bør sengen i klassisk stil have et ret rigt udseende, som opnås ved hjælp af luksuriøs polstring af stel og sengegavl. I de fleste tilfælde fungerer klassiske designs som indretning, så opbevaringssystemer, hvis nogen, maskeres.

Senge i loftstil ser særligt interessante ud, hvis podier er lavet af groft, ubehandlet træ. Træets farve kan være anderledes, men det skal være naturligt. Da antikke møbler især er værdsat i denne retning, kan det have elementer af ældning, afskalning af maling. For at sikre et behageligt ophold på et træpodium er det vigtigt at vælge en behagelig moderne madras.

I de østlige retninger, for eksempel i japansk stil, foretrækkes lave podiebede med et mobilt sengearrangement. Den bruger nationale tatami -madrasser, komplet med komfortable puder. Møbler behøver ikke at være dyre, det er snarere kendetegnet ved stringens og enkelhed med fravær af dekorative elementer.

En højteknologisk podieseng kan have de mest vovede og uventede former. Denne teknologiske retning antager geometriske strenge eller strømlinede former i kombination med ikke-standardiseret design..

Podium seng design Podium seng design Podium seng design Podium seng design

Podiumseng – foto

Mange muligheder for moderne podiesenge er præsenteret i vores fotogalleri, hvor du personligt kan se bekvemmeligheden ved en bestemt model for at træffe det rigtige valg af seng til dit værelse i fremtiden. På samme tid er det vigtigt at være opmærksom på muligheden for det korrekte arrangement af møbler i interiøret, dets evne til at opdele territoriet i zoner og også blive en fremragende dekoration. Glad udsigt!

Podiumseng - foto Podiumseng - foto Podiumseng - foto Podiumseng - foto Podiumseng - foto Podium seng - foto Podiumseng - foto Podiumseng - foto Podiumseng - foto Podiumseng - foto Podium seng - foto Podium seng - foto Podiumseng - foto Podiumseng - foto Podiumseng - foto Podiumseng - foto Podium seng - foto Podiumseng - foto Podiumseng - foto Podiumseng - foto Podiumseng - foto Podiumseng - foto Podium seng - foto Podiumseng - foto Podiumseng - foto Podiumseng - foto Podium seng - foto Podiumseng - foto Podiumseng - foto