Dobbeltsenge (70 fotos): typer og modeller

Dobbeltsenge (70 fotos): typer og modeller

Søvn er en stor del af enhver persons liv. Det er under korrekt hvile, at kroppen genvinder sin styrke, trækker energi og opretholder et godt helbred. En vigtig garanti for en god søvn er en behagelig seng, der har kriterier som blødhed, lethed og varme. Det dobbelte design er designet til forelskede par, ægtefæller eller dem, der elsker masser af ledig plads. Vi hjælper dig med at beslutte det rigtige valg af disse møbler..

Fordele og ulemper ved en dobbeltseng

For at en dobbeltseng kan opfylde sine rationelle og æstetiske funktioner i dit soveværelse, skal du gøre dig bekendt med dens vigtigste fordele og ulemper..

De største fordele omfatter et bredt område, hvor man under venlige sammenkomster og film ser ikke kun to, men også tre eller fire voksne. En anden uomtvistelig kendsgerning er den robuste konstruktion, der kan holde i over ti år. Udseendet af dobbeltsenge er så forskelligartet, at det omfatter både mobile oppustelige modeller og smukke smedejernsmodeller. Sengegavlen kan også være blød, usædvanlig i formen eller simpel lakonisk. Ofte indeholder sådanne store senge yderligere nicher til opbevaring af ting, hvilket er meget vigtigt for små rum, hvor hver kvadratmeter er guld værd.

Ulempen kan være det samme brede område, som vi rangerede blandt fordelene. Ikke alle værelser har plads nok til at rumme det. Men verden af ​​interiør og møbler udvikler sig så hurtigt, at der allerede er foldbare dobbeltsenge, som på få minutter bliver til en kompakt sofa. En anden ulempe er den højere pris (sammenlignet med standard- eller enkeltsenge). Men det berettiger sig fuldt ud på grund af sin lange levetid og den mest holdbare base, som sjældent udsættes for deformation..

Dobbeltsenge - fordele og ulemper Dobbeltsenge - fordele og ulemper

Typer af dobbeltsenge efter designtype

Sådan en populær møbeltype adskiller sig ikke kun fra eksterne kriterier, men også efter den type design, der forudsætter en individuel tilgang. Vi vil overveje de mest berømte typer designløsninger til dobbeltsenge..

Dobbeltseng med udtrækkelige nicher

Udadtil ligner denne model en behagelig rummelig seng. Men i bunden af ​​produktet er der særlige skuffer, der let glider ud. De kan være med eller uden guider. Denne praktiske tilgang giver dig mulighed for at spare ekstra plads i rummet og opbevare ting i sikre sengeceller, frem for omfangsrige skabe. Dobbeltsenge med udtrækkelige nicher er lavet, oftest af træ eller smukt metal.

Typer af dobbeltsenge efter design - Dobbeltseng med udtrækkelige nicher Typer af dobbeltsenge efter design - Dobbeltseng med udtrækkelige nicher

Dobbeltseng med løftemekanisme

Denne type køje indeholder en ekstra stor plads i den indre ramme. Det er designet til at gemme store mængder tøj eller sengetøj. Disse senge er meget komfortable og bløde til afslapning og passer perfekt ind i ethvert interiørdesign..

Typer af dobbeltsenge efter design - Dobbeltseng med løftemekanisme Typer af dobbeltsenge efter design - Dobbeltseng med løftemekanisme

Podium dobbeltseng

En usædvanlig mulighed for elskere af alt luksuriøst og originalt. På trods af sin farveprincis og enkelhed i designet, gør den lille forhøjning sovesengen til et ekstraordinært æstetisk element i rummet, som effektivt kan zonere ethvert rum. En podieseng er bedst egnet til store værelser. Der er standard og udtrækkelige modeller. Førstnævnte vil være en ideel tilføjelse til store soveværelser, og sidstnævnte hjælper med at spare plads..

Dobbeltsenge efter design - Podium -dobbeltseng Dobbeltsenge efter design - Podium -dobbeltseng

Dobbeltseng-garderobe

En meget kreativ tilgang til soveplads. Garderobesengen er en foldestruktur, der kan forklædt som en simpel garderobe. Den indeholder en særlig løftemekanisme, der let kan indbygges i vægrummet eller et sted i nærheden af ​​den. Modeller styres ofte med en automatisk fjernbetjening. Dette er en god løsning til et lille værelse..

Typer af dobbeltsenge efter designtype - Dobbeltseng -garderobe Typer af dobbeltsenge efter designtype - Dobbeltseng -garderobe

Dobbeltseng-sofa

Dette møbel ligner en kombination af en lænestol, en sofa og en seng. På grund af sin kompakthed og lethed kan den placeres i enhver bekvem del af rummet. Udvendigt kan sovesofaen være rund, firkantet, kombineret. Det er lavet af metal eller træ. Det går godt med ortopædiske madrasser, hvilket er vigtigt for helbredet. Sådan en sofa foldes ud til en fuld dobbeltseng.

Typer af dobbeltsenge efter designtype - Dobbeltseng -sofa

Fremstillingsmaterialer

Møblernes bestanddel spiller ikke mindre rolle end de æstetiske data. Valget bør baseres på personlig præference, individuel tilgang og viden om hvert af de mulige materialer i produktet..

Dobbeltseng lavet af træ

Designet er berømt for sin høje styrke, lettelse, miljøvenlighed og holdbarhed. Nogle typer dobbeltsenge af træ er dækket med en ekstra beskyttende lak, hvilket skaber en smuk visuel effekt, og nogle er endda lavet af antibakterielt træ, som er helt sikkert for helbredet. Sådanne møbler ser godt ud i loft, Provence, land og klassisk design.

Dobbeltseng lavet af træ Dobbeltseng lavet af træ

Dobbeltseng af spånplader og MDF

Dette er et mindre miljøvenligt materiale til opstilling af dobbeltsenge, men også billigere. Når du vælger møbler af spånplader eller MDF, er det værd at se nærmere på fraværet af ridser og revner på rammen samt mærkerne E0 og E1, der angiver miljøvenligheden af ​​den valgte sengeklasse. Udseendet kendetegnes ved simpel elegance og lakoniske former.

Dobbeltseng af spånplader og MDF Dobbeltseng af spånplader og MDF

Metal dobbeltseng

Et gennemprøvet, holdbart og billigt materiale, der sætter en ære i fremstillingen af ​​dobbeltsenge. Metalrammen er så holdbar, at den kan holde op til tyve år. For at sengen kan bevare sit smukke udseende og sine egenskaber i mange år, kan den belægges med en speciel lak, der forhindrer korrosion..

Metal dobbeltseng Metal dobbeltseng

Sådan vælger du en dobbeltseng: tips

Eksperter udarbejder hele lister over praktiske tips, der i høj grad kan lette opgaven med at vælge en dobbeltseng. Vi har udvalgt de mest populære anbefalinger:

1. Det er værd at være opmærksom på sengens mærke samt møblernes levetid.

2. Sengen skal nødvendigvis have instruktioner, der trin for trin fortæller dig om samlingen.

3. Hvis du beslutter dig for at prøve møblerne, men du føler en knitrende lyd, betyder det, at produktet kan tære og skal kasseres..

4. Inden du køber det valgte produkt, er det værd at spørge, om rammen er dækket med et specielt svampedræbende middel. Det er meget vigtigt for sundheden..

5. Hvis du har valgt den seng, du kan lide, men betrækket ikke passede dig, skal du vide, at den let kan udskiftes med andre.

6. Hvis sengen sælges sammen med en madras, så er det bedst, at det er et ortopædisk element, der giver en behagelig søvn.

7. For børn er det bedst at købe en seng med et blødt hovedgærde. Dette vil hjælpe med at undgå traumer fra det rastløse barn..

8. Dobbelte metalkonstruktioner i metal vil passe smukt ind i barok, klassisk og moderne design, og træmodeller vil være en god tilføjelse til loftet, landet og Provence -stilen..

Sådan vælger du en dobbeltseng - Tips Sådan vælger du en dobbeltseng - Tips Sådan vælger du en dobbeltseng - Tips

Dobbeltsenge – foto

Vi har sammensat en samling smukke fotos, der viser, hvilke typer dobbeltsenge der er, og hvilke stilretninger dette komfortable møbel er i harmoni med. Nyd din visning og inspiration!

Dobbeltsenge - foto Dobbeltsenge - foto Dobbeltsenge - foto Dobbeltsenge - foto Dobbeltsenge - foto Dobbeltsenge - foto Dobbeltsenge - foto Dobbeltsenge - foto Dobbeltsenge - foto Dobbeltsenge - foto Dobbeltsenge - foto Dobbeltsenge - foto Dobbeltsenge - foto Dobbeltsenge - foto Dobbeltsenge - foto Dobbeltsenge - foto Dobbeltsenge - foto Dobbeltsenge - foto Dobbeltsenge - foto Dobbeltsenge - foto Dobbeltsenge - foto Dobbeltsenge - foto Dobbeltsenge - foto Dobbeltsenge - foto Dobbeltsenge - foto Dobbeltsenge - foto Dobbeltsenge - foto Dobbeltsenge - foto Dobbeltsenge - foto Dobbeltsenge - foto