Beige soveværelse: 75 designideer

Beige soveværelse: 75 designideer

Den beige farve er en af ​​dem, der ikke er genstand for modetrends, dens foranderlige indfald. Takket være den mangefacetterede palet af nuancer var og var den relevant i design af interiører. Det beige soveværelse vil være et godt sted til afslapning, hvor bløde pastelfarver hjælper dig med at slappe af så meget som muligt efter hårde dage, lindre aggression og træthed. Brug af forskellige nuancer i dekoration samt kompatibilitet af beige maling med andre farveløsninger giver dig mulighed for sikkert at eksperimentere med stilarter, placere accenter, zoneplads.

Interiør stilarter

Indretning af interiører med en bestemt stil er ret populær. Stilen kan være alt – fra klassisk til moderne, men skal nødvendigvis afspejle ejerens karakter, hans indre verden og præferencer.

Beige soveværelse i stil med minimalisme

Hovedtrækket ved den moderne minimalistiske trend er det lakoniske design, fraværet af ubrugelige dekorative elementer og unødvendige møbler. Alt her skal være så funktionelt som muligt. Et beige soveværelse vil være en glimrende mulighed, hvor lyse finish i sandede, creme toner vil skabe en følelse af rummelighed og tilbageholdenhed..

Strækblanke eller matte overflader er velegnede til loftet, gulvet er belagt med laminat uden tæpper. I en forenklet version kan du lægge et almindeligt tæppe. Væggene er dekoreret med monokromatisk tapet (dekorativt gips) i en mælkeagtig eller cremefarvet farve, mens accentvæggen i sengens hoved kan have en mørkere nuance, for eksempel lysebrun. Du kan vælge samme farve til sengetekstiler, rullegardiner eller persienner til vinduer (stofindstillinger er ikke egnede her).

Beige minimalistisk soveværelse - Indretning Beige minimalistisk soveværelse - Indretning

Beige soveværelse i klassisk stil

Indretning af et soveværelse i klassisk stil vil kræve betydelige økonomiske omkostninger, da tilstedeværelsen af ​​naturlige materialer, møbler af værdifuldt træ, tekstiler af høj kvalitet er nødvendig. Interiøret bør domineres af den raffinerede udsmykning af de kongelige kamre med elementer fra den byzantinske kultur. Brugen af ​​beige farver, der ligner ton i tandem med guld, vil være den mest succesrige mulighed for klassikerne..

Denne stil bruger stukelementer, baguetter på loftet og væggene, efterligning af søjler. Gulvet er parket eller laminat. Møbler er indrettet med nøje overholdelse af symmetri. Lysekronen er en af ​​trendens hovedattributter, men du kan ikke undvære vægmonter ved sengen. Den bedste løsning er at købe et kit. Figurer, malerier, antikke lysestager vil fungere som tilbehør.

Klassisk beige soveværelse - Indretning Klassisk beige soveværelse - Indretning

Beige soveværelse i Provence -stil

Ånden i det franske soveværelse på landet er fyldt med varme og komfort. Her kan du ikke undvære et ternet eller blomsterprint i interiøret. En glimrende mulighed ville være beige tapet med et lavendelmønster, et mat strækloft, et gulv dekoreret med et laminat eller parketbræt..

Obligatorisk opmærksomhed bør rettes mod indretningen, som kan være kurvekurve, bundter af tørrede blomster i små kander, smedede kandelabre, figurer. På væggene vil broderede malerier med landskaber, stilleben og altid et spejl i en gammel ramme indtage et værdigt sted. Træmøbler med virkningen af ​​antikken vil supplere stilen – slid, revner.

Beige Provence Soveværelse - Indretning Beige Provence Soveværelse - Indretning

Beige soveværelse i loftstil

Originaliteten af ​​den “industrielle” loftstil bringer den til de førende positioner inden for moderne indretning. Grov vægdekoration med gips eller efterligning af murværk, møbler af forkromet metal ser ud til at være helt usædvanlige for et soveværelse. Men nej! Brugen af ​​lyse beige og grå-beige toner i dekorationen vil gøre rummet hyggeligt og samtidig lyse, skabe en blød hjemlig atmosfære.

I en sådan farvepalet vil en murstensmur spille fantastisk og understrege et bestemt område, måske i toppen af ​​sengen. Let sandlaminat vil perfekt supplere det kaffefarvede tæppe. Indretningen vil være forskellige ekstravagante elementer, plakater, malerier af unge kunstnere, originale lamper.

Beige Loft Soveværelse - Indretning Beige Loft Soveværelse - Indretning

Beige soveværelse i øko-stil

Når den ikke er interessant, bliver øko -stilen mere og mere efterspurgt efter den urbane person, hvilket giver en følelse af nærhed til naturen. Det hjælper med at skabe et gunstigt klima i huset, først og fremmest ved tilstedeværelsen af ​​naturlige materialer i dekoration, indretning, møbler. Loftsfladen er malet i en creme- eller elfenbenfarve (kan hvidkalkes). For vægge vil efterbehandling med dekorativt gips i naturlige beige nuancer være en glimrende mulighed. I budgetversionen vil den blive erstattet af papirtapet. Gulvet er belagt med naturligt træ eller korkmaterialer.

Her kan du eksperimentere ved at supplere interiøret med accenter af blå og grønne nuancer. Øko-stil elementer i indretning fremstillet af naturlige materialer understreges: paneler lavet af skaller og havsten, trælamper samt grønne planter.

Eco Style Beige Soveværelse - Indretning Eco Style Beige Soveværelse - Indretning

Finisher og materialer

Når du indretter et soveværelse i beige, skal du overholde hovedreglen: vægge, gulv og loft bør ikke smelte sammen, så glatte overgange er nødvendige her. Ellers bliver rummet til en monokromatisk “kedelig” kasse. Kombinationer af creme, karamel, lysebrune toner tilføjer variation til det samlede interiør. Ved hjælp af kombinationer kan du arrangere et loft på flere niveauer, en accentvæg ved sengens hoved og visuelt udvide rummet.

Etage

I beige soveværelser ser chokoladegulve med en mat eller blank overflade smuk og virkelig solid ud. Det kan være laminat, parket, tæppe, linoleum (afhængigt af stil og økonomiske muligheder). Gulvets farve kan kombineres med skyggen på en af ​​væggene og vinduestekstiler.

Beige Soveværelse Design - Gulvfinish Beige Soveværelse Design - Gulvfinish

Vægge

Vægdekoration skal være forskellig fra loftet, gulvet og polstring af møbelsættet. For små rum er den optimale kombination, når væggene er et par nuancer mørkere end loftsoverfladen og et par nuancer lysere end gulvet. Således vil soveværelset se rummeligt og harmonisk ud..

Materialerne kan være tapet, dekorativt gips, paneler med efterligning af kunststen. Designløsninger med en kombination af almindelige og mønstrede overflader hjælper med at lave de nødvendige accenter på individuelle zoner, f.eks. Adskiller et soveplads fra et lille boudoir.

Beige Soveværelsesdesign - Vægdekorationer Beige Soveværelsesdesign - Vægdekorationer

Loft

Materialerne til udformningen af ​​loftsoverfladen er både vandbaseret maling, kalkning, tapet og moderne stræk, ophængte gipsplader. Brugen af ​​sidstnævnte gør det muligt at maskere overfladefejl, udstede et helt originalt design på flere niveauer og også at afgrænse zoner i store rum. Grundlæggende vælges et let monokromatisk farveskema..

I klassisk stil kan loftet dekoreres med stukstøbning, for et ultramoderne højteknologisk er en blank spændingsstruktur velegnet, og kalkning er karakteristisk for et soveværelse i Provence-stil.

Beige Soveværelsesdesign - Loftsfinish Beige Soveværelsesdesign - Loftsfinish

Soveværelsesmøbler

Det er tilrådeligt at vælge møbler til et beige soveværelse i en nuance, selvom muligheder med kontraster også har en ret til at eksistere. Så interiøret ikke blænder med monotoni, bør møblerne adskille sig med flere toner fra den generelle baggrund. For eksempel vil møbler i brune toner passe til en lys finish, og et perlefarvet sæt vil se godt ud på en baggrund af mønstret tapet i farven kaffe med mælk. For at diversificere interiøret kan du købe harmoniske møbler separat, snarere end et enkelt stykke..

Sengen kan laves af ethvert materiale. Træ-, metal- eller plastgenstande i headsettet vil se lige så æstetisk tiltalende ud i et beige rum. Til små soveværelser bør du ikke vælge massive møbler – det er bedre at foretrække mere kompakte, lyse farver.

Beige Soveværelsesdesign - Møbler Beige Soveværelsesdesign - Møbler Beige Soveværelsesdesign - Møbler

Indretning og belysning

Forskellige lyse accenter hjælper med at gøre det beige soveværelse interessant og moderigtigt. Indretningen kan være tekstiler, for eksempel et lyst bordeaux sengetæppe på sengen, dekorative puder i samme farve, gardiner. Glem ikke vaser, figurer, der matcher den stil, der skabes. Tomme vægge vil blive dekoreret med malerier, paneler, fotogallerier.

Belysningsenheder vil perfekt klare indretningens rolle, som også skal svare til den stilistiske orientering. Belysning i et beige soveværelse udføres bedst på flere niveauer for at give varierende lysindfald i områderne.

Sconces og paneler lavet af LED -guirlander fungerer som natlamper, bord- og sengelamper vil være en lyskilde til læsning. Den generelle belysning af rummet kan overlades til en lysekrone eller et system med spotlights indbygget i loftet.

Beige Soveværelsesdesign - Indretning og belysning Beige Soveværelsesdesign - Indretning og belysning Beige Soveværelsesdesign - Indretning og belysning

Soveværelsesdesign i beige farve – foto

For at forstå, hvor smuk den beige farve er i det indre af soveværelset, og hvordan dens nuancer kan lege med det rigtige design, skal du bare se på udvalget af fotos af artiklen. Her er muligheder for forskellige stilistiske designs, der hjælper med at skabe det varmeste, mest beroligende og hyggelige miljø..

Beige soveværelse - foto til indretning Beige soveværelse - foto til indretning Beige soveværelse - foto til indretning Beige soveværelse - foto til indretning Beige soveværelse - foto til indretning Beige soveværelse - foto til indretning Beige soveværelse - foto til indretning Beige soveværelse - foto til indretning Beige soveværelse - foto til indretning Beige soveværelse - foto til indretning Beige soveværelse - foto til indretning Beige soveværelse - foto til indretning Beige soveværelse - foto til indretning Beige soveværelse - foto til indretning Beige soveværelse - foto til indretning Beige soveværelse - foto til indretning Beige soveværelse - foto til indretning Beige soveværelse - foto til indretning Beige soveværelse - foto til indretning Beige soveværelse - foto til indretning Beige soveværelse - foto til indretning Beige soveværelse - foto til indretning Beige soveværelse - foto til indretning Beige soveværelse - foto til indretning Beige soveværelse - foto til indretning Beige soveværelse - foto til indretning Beige soveværelse - foto til indretning Beige soveværelse - foto til indretning Beige soveværelse - foto til indretning Beige soveværelse - foto til indretning Beige soveværelse - foto til indretning Beige soveværelse - foto til indretning Beige soveværelse - foto til indretning

Video: Beige soveværelse – Interiørideer