70+ turkise soveværelsesdesignideer

70+ turkise soveværelsesdesignideer

Hvis stuen er husets hjerte, så kan soveværelset roligt kaldes dets sjæl. Dette afsondrede sted for hvile og ro er skjult for nysgerrige øjne, og derfor ønsker alle, at et sådant intimt rum skal være indhyllet i en atmosfære af fred, hygge og komfort. Turkis hjælper med at klare en vanskelig opgave. Himlen-havskyggen udstråler en særlig ømhedsenergi. Psykologer er kommet til den konklusion, at et turkis soveværelse kan have en positiv effekt på en persons psykologiske sundhed, hvilket er meget vigtigt for moderne travle mennesker..

Turkis farve og kombinationer med den

Turkis toner kan se virkelig rige og originale ud på baggrund af andre neutrale eller lignende farver. På trods af at turkis betragtes som ganske lyst, kan dens base være både broget og naturlig. De mest populære farver i denne nuance er himmel-turkis, turkis-grøn og også smaragd.

Især vellykkede kombinationer af turkis farve med sine andre brødre kan skelnes. For eksempel vil kombinationen af ​​turkis med pastelfarver (hvid, grå, beige) være et glimrende eksempel på tilbageholdenhed og ro i interiøret, tilføjelse af pink eller guld vil gøre et værelse til et kunstværk, der kombineres med brun eller sort vilje give rummet en slags glans og elegance.

En anden usædvanlig, men meget ekstravagant mulighed er tilføjelsen af ​​en turkis tone med skinnende skær eller metalimitation. En mere farverig og kreativ løsning kan være kontrasten mellem blå turkis med lysegrøn eller sennepsgul. Denne type soveværelse er velegnet til et smukt arrangement af de nødvendige accenter..

Turkis soveværelse design - farvekombinationer Turkis soveværelse design - farvekombinationer Turkis soveværelse design - farvekombinationer

Interiør stilarter

Det korrekte valg af stilretning hjælper med at skabe ikke kun komfortable, men også æstetiske boliger, der vil glæde ejerne og deres gæster. Turkis ser meget harmonisk ud i en række forskellige designs.

Turkis soveværelse i moderne stil

Et sådant design vil appellere til alsidige mennesker, der ønsker at kombinere moderne innovationer med respekt for gamle traditioner. Moderne stil er komfort, hygge og elegance. Det turkise soveværelse vil være en god baggrund for usædvanlige funktionelle møbler, kreativ indretning i form af metalfigurer, tekstiler med forskellige teksturer samt vægmalerier. Et fremragende valg, der vil skabe ægte komfort i soveværelset.

Turkis soveværelse i moderne stil - Indretning

Provence -turkis soveværelse

Den valgte stil omfatter rustik enkelhed, miljøvenlig luksus og let romantik. Havbrisens farve vil fremhæve den sarte atmosfære. En perfekt kombination i dette tilfælde vil være en kombination af turkisfarvefinisher med snehvide eller beige møbler. Tekstiler med blomsterprint vil også supplere sensualiteten og koncisiteten i Provence-designet..

Provence turkis soveværelse - Indretning Provence turkis soveværelse - Indretning

Højteknologisk turkis soveværelse

Dette er den perfekte mulighed for at holde dit soveværelse konservativt og funktionelt, men alligevel stilfuldt og hyggeligt på samme tid. Brugen af ​​de nyeste belysningsteknologier og klare grænser for højteknologisk layout vil se godt ud på den ekstraordinære azurblå baggrund af turkise møbler eller tekstiler. At dekorere soveværelset med glasoverflader og geometriske mønstre vil være i harmoni med azurblå gardiner.

Højteknologisk turkis soveværelse - Indretning Højteknologisk turkis soveværelse - Indretning

Turkis minimalistisk soveværelse

Ved den lakoniske indretning og fraværet af omfangsrige detaljer er det let at genkende minimalismestilen. Med sin enkelhed og komfort erobrer den hurtigt alle verdens lande. Hængende metal- eller træhylder, et sofabord i glas og usædvanlige planter vil gå godt i et minimalistisk soveværelse. Dekoration og tekstiler i himmel-turkise farver vil være et stilfuldt højdepunkt..

Turkis minimalistisk soveværelse - Indretning Turkis minimalistisk soveværelse - Indretning

Turkis soveværelse i middelhavsstil

Glatte blues samt smaragdtoner vil perfekt passe ind i det solrige middelhavsindretning. Turkis farve vil smukt udløse lyse marmorfinisher, lerindretning, småstenmosaikker og andre interessante tilføjelser til denne stil. Kombineret med den orange palet kan soveværelset blive til et hyggeligt og varmt eventyr..

Turkis middelhavsstil Soveværelse - Indretning Turkis middelhavsstil Soveværelse - Indretning

Finisher og materialer

Hovedreglen, der skal følges ved valg af efterbehandlingsmaterialer til et turkis soveværelse, er produkternes funktionelle praktiskhed og deres harmoni i forhold til rummets generelle baggrund..

Etage

Et hyggeligt soveværelse kan altid suppleres med en interessant gulvdesignmulighed. Det skal være holdbart, af høj kvalitet og i overensstemmelse med rummets design. Turkis noter smelter smukt sammen med træparket i form af tynde brædder eller geometriske firkanter. Laminat i pastelfarver vil ikke være mindre attraktivt og lettere at vedligeholde. Græsimitationstæppe forvandler et turkis soveværelse til et sandt paradis for sjælen.

Turkis Soveværelse Design - Gulvfinish Turkis Soveværelse Design - Gulvfinish

Vægge

Ikke-vævet præget tapet, som har et ubegrænset antal farver og mønstre, bliver en original og lys løsning til vægbeklædningen i soveværelset. Monokrom maling vil også se harmonisk ud på baggrund af lyse turkise møbler, indretning og tekstiler. En anden god mulighed er naturlige efterbehandlingsmaterialer, som omfatter sten og træ..

Turkis Soveværelsesdesign - Vægdekorationer Turkis Soveværelsesdesign - Vægdekorationer

Loft

Det er præcis den overflade i soveværelset, som vi oftest retter opmærksomhed mod. Et elastisk vinylloft (det er i perfekt harmoni med klassisk og minimalistisk indretning), et originalt gipsloft eller en kombineret struktur af tekstiler og glans kan supplere det afsondrede afslapningsrum. Valget bør ikke kun afhænge af det praktiske i de valgte materialer, men også af væggenes design..

Turkis Soveværelsesdesign - Loftsfinish Turkis Soveværelsesdesign - Loftsfinish

Belysning i soveværelset

Lysbølgernes type og retning i et turkis soveværelse skal svare til det valgte design og rummets størrelse. For eksempel vil LED -gulvbelysning gøre et omfangsrigt rum til et mere kompakt og hyggeligt rum, store lysekroner vil visuelt gøre rummet smalt, og væglamper kan erstatte anden dekorativ belysning..

Det er bedre at supplere Provence -stilen og klassikerne med en ikke for lille lysekrone, som vil blive dekoreret ældet (lysestager, sconces). Moderne design (moderne, minimalisme og popkunst) kan se fantastisk ud, hvis hovedlyskilden er lidt mindre lys end den sekundære. Gulvlamper eller lysdioder monteret i loftet vil klare denne opgave..

Det er vigtigt at huske, at yderligere kilder til dæmpet lys hjælper med at lette hvert hjørne af rummet positivt, hvilket gør det endnu smukkere. I kombination med turkis farve bliver denne belysning lige så meget en del af soveværelsesindretningen som indretning og møbler..

Turkis Soveværelsesdesign - Belysning Turkis Soveværelsesdesign - Belysning

Soveværelsesdesign i turkis farve – foto

Vores fotogalleri fører dig til en atmosfære af fred, inspiration og komfort. Du vil være i stand til at se, hvordan den turkise farve ser harmonisk ud i soveværelset, hvordan den supplerer forskellige interiørstilarter, og hvordan dens marine noter forbedrer det generelle humør. Glad udsigt!

Turkis soveværelse - foto af indretning Turkis soveværelse - foto af indretning Turkis soveværelse - foto af indretning Turkis soveværelse - foto af indretning Turkis soveværelse - foto af indretning Turkis soveværelse - foto af indretning Turkis soveværelse - foto af indretning Turkis soveværelse - foto af indretning Turkis soveværelse - foto af indretning Turkis soveværelse - foto af indretning Turkis soveværelse - foto af indretning Turkis soveværelse - foto af indretning Turkis soveværelse - foto af indretning Turkis soveværelse - foto af indretning Turkis soveværelse - foto af indretning Turkis soveværelse - foto af indretning Turkis soveværelse - foto af indretning Turkis soveværelse - foto af indretning Turkis soveværelse - foto af indretning Turkis soveværelse - foto af indretning Turkis soveværelse - foto af indretning Turkis soveværelse - foto af indretning Turkis soveværelse - foto af indretning Turkis soveværelse - foto af indretning Turkis soveværelse - foto af indretning Turkis soveværelse - foto af indretning

Video: Turkis soveværelse – Interiørideer