70+ design ideer til hvidt soveværelse (fotos)

70+ design ideer til hvidt soveværelse (fotos)

Et snehvidt soveværelse er utvivlsomt en stilfuld og korrekt løsning, der vil forvandle dit værelse til ukendelighed og give det en uforglemmelig charme og harmoni. Den hvide alsidighed gør det muligt at bruge den til indretning i enhver stil, fra klassisk til loft. Sådan præcis at bortskaffe hvide nuancer i dit yndlings soveværelse – læs videre.

Hvid farve og kombinationer med den

Hvid har altid indtaget en vigtig plads i symbolismen for forskellige civilisationer. For mange mennesker i verden var dens fortolkning anderledes, men de fleste var enige om, at det er farven på det guddommelige princip, hellighed, renhed og åndelig fornyelse..

Det er den letteste af alle toner i farvespektret. Det kan se ud til, at han selv ikke har nogen nuancer, men det er ikke sådan. Hvis du kigger godt efter, kan du se, at selv med en lille plet af en anden farve vil den hvide ændre sig mærkbart. Så du kan få et betydeligt antal mulige undertoner – både kolde og varme..

Pantone -systemet glæder sig over ædle og smukke nuancer med vidunderlige navne: dansesky, vaniljeis, mystisk, skumfidus, sommerbruser – find din egen smag!

På grund af hvidens dominans i interiøret er det muligt at opnå dens visuelle stigning. Dette vil især være nyttigt til små soveværelser. Sådan et simpelt, men vanskeligt trick hjælper med at udvide absolut ethvert rum..

Den ædle tone er utrolig harmonisk med mange andre nuancer, hvilket til gengæld har givet designverdenen hundredvis af forskellige løsninger ved hjælp af den. For nemheds skyld kan variationer grupperes i tre hovedgrupper:

– Rolige, neutrale kombinationer er bedst til soveværelset. På baggrund af sarte kombinationer vil materialer få særlig klarhed og tekstur. Sørg for at bruge til dekoration;

– Hvidkalkede farver vil blive fremhævet positivt af varme metaller: pink og gult guld, kobber;

– Brug interessante teksturer: luftige, strikkede tekstiler, lyst træ, gennemsigtige detaljer. Dette vil tilføje komfort og lethed, luftighed;

– Glem ikke planter – dekorative grønne områder, roser, tulipaner, snoede grene, kaktusser. Delikate blomster nuancer og frodig grønt vil gøre interiøret endnu friskere;

– En lys sammensætning opnås fra en kombination af grå + citron + hvid, tranebær + gråblå + cremet, vin + dybblå + grøn.

Design af hvidt soveværelse - farvekombinationer Design af hvidt soveværelse - farvekombinationer

Interiør stilarter

Hvid passer virkelig til alle stilarter, men for nogle er det en uerstattelig farve. Hvilke? Læs nedenunder.

Hvidt soveværelse i klassisk stil

Den traditionelle stil har sine egne kanoner og ideer. Det forudsætter især højt til loftet. At skabe en sådan illusion vil hjælpe en sådan teknik som at male vægge og loft i en enkelt skygge. Dette vil skabe en slags kuppeleffekt. Prøv at holde dig til proportioner og symmetri. Tilføj graciøse blomsterelementer til finish og møbler.

Hvad angår nuancerne i hvidt i sig selv, vil ædle muligheder se harmoniske ud: ren snehvid, kold perle, varm fløde eller blød, men elegant elfenbensfarve.

Klassisk stil hvidt soveværelse - Indretning Klassisk stil hvidt soveværelse - Indretning Klassisk stil hvidt soveværelse - Indretning

Hvidt soveværelse i moderne stil

Det er ikke svært at se, at de fleste moderne interiører er lyse. Denne løsning giver dig mulighed for let at opnå en følelse af friskhed og rummelighed. Derfor kan du roligt bruge hvid som hovedfarve og tilføje flere farve accenter til den. Moderne tema tolererer ikke pladsens rod. Undgå overdreven indretning og inventar.

Hvidt soveværelse i moderne stil - Indretning Hvidt soveværelse i moderne stil - Indretning

Hvidt soveværelse i skandinavisk stil

Drømmere og oprørere vil helt sikkert elske det demokratiske nordeuropæiske design. Det har inkorporeret hovedtrækkene i minimalisme, øko-stil, funktionalisme og endda et loft og land.

Alligevel, med en sådan sydende kombination, prøv at skabe et lakonisk og enkelt design. Stol på originale, praktiske møbler, kompetent planlægning, naturmaterialer og grundfarver. Således kan du let legemliggøre et konceptuelt og ergonomisk design..

Hvidt skandinavisk soveværelse - Indretning Hvidt skandinavisk soveværelse - Indretning Hvidt skandinavisk soveværelse - Indretning

Hvidt soveværelse i nautisk stil

At dekorere et soveværelse i et gratis og spektakulært nautisk tema er en let opgave. Brug snehvid maling til vægdekoration. Sengelinned vælges bedst i et lignende farveskema med en blå eller sort stribe. Optimalt efterbehandlingsmateriale til gulvet – mellemtonet parket eller andet i hvidt.

I sengens hoved kan du placere et tematisk billede af havet, en sejlbåd eller et skib og på en banket, natbord, hylde – indretning i form af store skaller. Generelt stræber du efter at vælge ikke de mest farverige og iørefaldende smykker, men subtile “tip” om temaet sørejser. Begræns dig selv til en hvid baggrund og to eller tre ekstra nuancer, blandt hvilke der kan være azurblå toner.

Hvidt soveværelse i nautisk stil - Indretning Hvidt soveværelse i nautisk stil - Indretning

Finisher og materialer

Dekorationen skaber grundlaget for spillet af alle de vigtigste indvendige detaljer. Prøv derfor at gøre det korrekt ved hjælp af egnede materialer..

Etage

Hvis du vil have bløde gulve, kan du simpelthen ikke undvære tæpper. De giver ikke kun behagelige taktile fornemmelser, men øger også varme og lydisolering. Ulempen er, at der kan ophobes støv i bunken. Men dette problem kan let elimineres med en vaskestøvsuger i høj kvalitet..

For kæledyrsejere er et ridsefast laminat egnet. Det er dog et ret koldt materiale, så det bruges bedst i kombination med et sengetæppe..

I det hvide soveværelse ser medium og let parket smukt ud. Afhængigt af dine ønsker, vælg massiv, blokparket eller parketplader. Det er en naturlig belægning med allergivenlige egenskaber. Det holder godt på varmen og absorberer lyde. Træet vil vare mindst 25 år, men er bange for et fugtigt miljø..

For værelser i et varmt, fugtigt klima eller kombineret med et badeværelse, afhent sten, keramiske fliser eller beton.

Design af hvidt soveværelse - gulvfinish Design af hvidt soveværelse - gulvfinish

Vægge

Afhængigt af soveværelsets stil og dine smagspræferencer skal du vælge en beklædningsmetode:

1. Farvning i hvidt. Den bedste løsning til vores sag. Produceret på et allerede forberedt grundlag;

2. Dekorativt gips til beton kontrasterer smukt med klassiske detaljer og supplerer murstensvæggen;

3. Snehvid murstenstapet og dekorativt murværk passer ind i de fleste moderne stilarter;

4. Traditionelt design understreges graciøst af MDF -paneler;

5. Ikke -standard løsning – at dekorere accentvæggen med tekstureret træ eller volumetriske gipsplader.

Design af hvidt soveværelse - Vægdekorationer Design af hvidt soveværelse - Vægdekorationer Design af hvidt soveværelse - Vægdekorationer

Loft

Hvis du har et lille soveværelse, så prøv ikke at overvælde rummet med komplekse strukturer. Vær først og fremmest opmærksom på det blanke strækloft og den hvide matte maling – sammen med væggene i samme farvedesign hjælper det visuelt med at øge rummet.

Koldgrå skala vil være “til ansigtet” dekoration under betonen. Træelementer i interiøret understøtter bjælker og et lakonisk nedhængt loft med træmotiver.

Design af hvidt soveværelse - Loftsfinish Design af hvidt soveværelse - Loftsfinish Design af hvidt soveværelse - Loftsfinish

Belysning i soveværelset

Det er nødvendigt at berøre spørgsmålet om belysning, selv på stadiet af forberedende arbejde og efterbehandling, da ledninger til elektricitet afhænger af dets placering. Tænk grundigt over designet, så du ikke behøver at ødelægge din snehvide væg, når finishen er klar.

Lyset i rummet behøver ikke gøres for lyst. Højeffektlamper og koldt lys påvirker den generelle atmosfære negativt. Soveværelset er først og fremmest et sted at hvile og sove, så at være i det bør bidrage til afslapning. Belysningen skal være diffust, varm og blød. Brug specielle lampeskærme med forskellige nuancer.

Spotbelysning eller lamper under stræklofter ser godt ud. Dette vil visuelt forstørre loftet og skabe et blødt og behageligt lys..

At eksperimentere med skjulte designs kan føje et strejf af brugerdefineret til dit soveværelse. For eksempel kan du skjule lamperne bag afsatser på væggene eller skjule dem under loftet – på denne måde kan du opnå effekten af ​​at løfte loftet fra væggene. Desuden foreslår designere ofte at placere lamper med diffust lys direkte under sengen eller monteret på podiet..

Lokal belysning har mange funktioner. Det kan være lamper ved sengegavlen eller på siden af ​​sengen, LED -strimler omkring omkredsen samt lys til arbejdsområdet..

Det menes, at lyskilden i soveværelset skal være i en højde af 1,5 m fra gulvet, hvorfor gulvlamper er meget populære. Hvis du har brug for et mere fleksibelt armatur, så er muligheden for fleksible ben den bedste løsning. Det kan let flyttes og ledes for at belyse et andet funktionelt område, det er meget bekvemt, hvis soveværelset er beregnet til flere personer.

Hvis du ikke har natborde, kan du bruge lamper, der er monteret på sengens hoved. De vil give tilstrækkelig belysning til at læse bøger og blade, og et stort udvalg af designløsninger giver dig mulighed for at vælge noget efter din smag..

Design af hvidt soveværelse - belysning Design af hvidt soveværelse - belysning Design af hvidt soveværelse - belysning

Hvidt soveværelse design – foto

Hvide interiører ophører aldrig med at forbløffe med attraktivitet for al deres askese. Se endnu flere friske, luftige og slanke soveværelsesdesigner i vores udvalg af fotos. Glad udsigt!

Indretning af et hvidt soveværelse - foto Indretning af et hvidt soveværelse - foto Indretning af et hvidt soveværelse - foto Indretning af et hvidt soveværelse - foto Indretning af et hvidt soveværelse - foto Indretning af et hvidt soveværelse - foto Indretning af et hvidt soveværelse - foto Indretning af et hvidt soveværelse - foto Indretning af et hvidt soveværelse - foto Indretning af et hvidt soveværelse - foto Indretning af et hvidt soveværelse - foto Indretning af et hvidt soveværelse - foto Indretning af et hvidt soveværelse - foto Indretning af et hvidt soveværelse - foto Indretning af et hvidt soveværelse - foto Indretning af et hvidt soveværelse - foto Indretning af et hvidt soveværelse - foto Indretning af et hvidt soveværelse - foto Indretning af et hvidt soveværelse - foto Indretning af et hvidt soveværelse - foto Indretning af et hvidt soveværelse - foto Indretning af et hvidt soveværelse - foto Indretning af et hvidt soveværelse - foto Indretning af et hvidt soveværelse - foto Indretning af et hvidt soveværelse - foto Indretning af et hvidt soveværelse - foto Indretning af et hvidt soveværelse - foto Indretning af et hvidt soveværelse - foto Indretning af et hvidt soveværelse - foto Indretning af et hvidt soveværelse - foto Indretning af et hvidt soveværelse - foto

Video: Soveværelse i hvidt – Interiørideer