Visokokvalitetni dijelovi mopeda daju vašem ikoničkom komadu završni dodir

Čeznete li za bezvremenskim kultom i oslobađajućim usporavanjem na dva kotača? Što kažete na starinski moped? Ili ste možda već ponosni vlasnik takvog dragulja? Mopedi su zapravo već nekoliko godina u punom zamahu i sve se češće mogu vidjeti na našim ulicama. Ono što je počelo kao sastavni dio kulture mladih 60 -ih, 70 -ih i 80 -ih godina sada je više trend za prave znalce koji imaju slabost prema ležernosti i različitosti.

Moped – priča bez kraja

Izvedeno iz motora, moped zapravo znači nešto poput motoriziranog bicikla. Zato pravi, klasični mopedi uvijek imaju pedale koje se koriste za pokretanje, kočenje i kao podloga za noge. Moped je po zakonu moped koji ne smije prijeći najveću brzinu od 25 km / h. S odgovarajućim ispitnim certifikatom možete upravljati takvim vozilom u Njemačkoj od 15 godina i u Švicarskoj od 14 godina.

klasični dijelovi mopeda

Nakon što su mopedi bili najveći san mnogih tinejdžera u 60 -im i 70 -im godinama, kasnije su pretrpjeli dosta zastoja s uvođenjem zahtjeva za kacigom i kao rezultat povećanja imućnosti i brzog razvoja prometnih tehnologija. Suvremeniji skuteri zamijenili su klasične motocikle i oni su neko vrijeme bili gotovo zaboravljeni.

Međutim, otprilike 10-15 godina primjećuje se pravi povratak dobrih komada. Pogotovo u Švicarskoj, gdje je moped pun ljubavi "Motocikl" ili "Pfupf" zove, kult pronalazi sve više sljedbenika, iz različitih generacija. Svake godine organiziraju se uzbudljivi događaji mopeda i mopeda, poput međunarodnih sastanaka, utrka i maratona, na kojima se možete sresti na otvorenom i podijeliti zajedničku strast.

maraton mopeda

Pronađite visokokvalitetne dijelove za moped

S oživljavanjem kulta, i proizvodnja rezervnih dijelova i restauracija mopeda doživljavaju zamjetan porast. Mnoge radionice, pa čak i mlade tvrtke već su se specijalizirale za to i daju svoj značajan doprinos održavanju kulta mopeda. Srećom, na internetu čak možete pronaći sve vrste dijelova mopeda, na primjer mofakult.ch pronaći i naručiti. Predan tim i tehničko znanje iza njega omogućuju široku paletu rezervnih dijelova poznatih proizvođača kao i iz vlastite proizvodnje.

dijelovi mopeda kultni

Naravno, prvo su zastupljene dobro provjerene marke mopeda kao što su Piaggio, Puch, Pony, Sachs, Zündapp, Solex, Tomos ili Cilo. Tako možete jednostavno i profesionalno pretvoriti svoju dragu u stvarno cool hvatač očiju u savršenom tehničkom stanju. Jer osim motora, srce vašeg stroja, okvir, ispuh, rukohvati i sedlo su naravno važne komponente koje osiguravaju veću udobnost u vožnji i vizualni užitak. Pravi ljubitelji mopeda također jako cijene manje detalje, poput zvona i čepa za gorivo, a njihova srca počinju brže kucati kad pronađu prave.

pronaći dijelove mopeda

Uživajte u kultnom osjećaju slobode dok vozite moped. Osjetite vjetar na svojoj koži i stavite se u opušteno stanje vječne mladosti. Dovedite svoj moped u vrhunsko stanje i sudjelujte u uzbudljivoj turneji ove godine ili budite dio sljedećeg velikog međunarodnog okupljanja mopeda.

Uspjeh i puno zabave s kultom!

visokokvalitetni dijelovi za moped