Natalie Portman glumi u filmu Thor: Love and Thunder

Natalie Portman ponovno se vraća u svijet Marvelov filmski svemir (MCU) i tako ponovno pripada ligi superjunaka. Glumit će Lady Thor u četvrtoj epizodi Thora s naslovom Thor: Ljubav i grom, što njene obožavatelje jako veseli. Vijest je objavljena prošle subote tijekom međunarodnog događaja Comic-Con u San Diegu. Natalie Portman će tamo preuzeti žensku Thor ulogu. Ostali poznati glumci koji će biti predstavljeni su Chris Hemsworth i Tessa Thompson. Ovu četvrtu epizodu Thor režira Taika Waititi, a emitirat će se 2021.

Slika s čekićem Natalie Portman našla se na naslovnicama

Čekić zavidi Natalie Portman

Pozadina Natalie Portman s Thorom

Natalie Portmann već je sudjelovala u prvom i drugom dijelu Thora. Bilo je to 2011. (Thor) i 2013. (Thor: Tamni svijet), a ona je bila dio Thorova glumca. Tamo je glumila Jane Foster. U epizodi iz 2017. (Thor: Ragnarock), međutim, nije se pojavila.

Natalie Portmann već je dva puta igrala u Thoru

Natalie Portman - ispred plavog fonta

Trenutna uloga Natalie Portman

U četvrtoj epizodi Thora, Natalie Portman dobila je težak posao u doslovnom smislu te riječi. Nosit će Thorov čekić i sama će pokušati grom uništiti zlo. Čini se da je glumica zbog toga jako sretna. “Uvijek sam čekićem uništavala zavist”, rekla je.

Nastup Natalie Portmann na Comic-Conu bio je vrhunac 

Natalie Portman na Comi-Con sceni

Ostali uzbudljivi Comic-Con projekti

Marvel je prošle subote najavio i druge uzbudljive Comic-Con projekte. To je uključivalo “Shang-Chi i legende o deset prstenova”, “Crna udovica”, “Doktor Strange u multiverzu ludila” i “Vječni”. Osim toga, obožavatelji se mogu radovati ponovnom pokretanju “Bladea”. Tamo će oskarovka Mahershala Ali preuzeti ulogu Wesleyja Snipesa.

Romantične i herojske scene također karakteriziraju ovaj film

Natalie Portman u filmu Thor

Natalie također može čekićem uništiti zavist 

Natalie Portman s čekićem u ruci

Uloga superjunaka odlično pristaje Natalie Portmann

Sjajan animirani lik - Natalie Portman

Natalie u ženskoj ulozi Thora 

nevjerojatna i ljupka Natalie Portman