Najočekivaniji filmovi 2020

Službeno je 2020., a Hollywood se sprema za novu sezonu ispunjenu filmovima o superjunacima, nastavcima, disneyjevim remakeima, hororima, književnim adaptacijama i još mnogo toga. Evo nekih od najiščekivanijih filmova 2020.

Najočekivaniji filmovi 2020

Najočekivaniji filmovi ptica grabljivica 2020

Lovci na duhove: Zagrobni život

Najočekivaniji filmovi zagrobnog života Lovaca duhova 2020

Soul by Pixar priča priču o duši

Najočekivaniji filmovi soul 2020

Osobna povijest Davida Copperfielda trebala bi biti komedija

Najiščekivaniji filmovi 2020. osobna povijest Davida Bakfielda

Top Gun: Maverick – nastavak klasike

Najočekivaniji filmovi vrhunskog maverica 2020

Mulan (27. ožujka 2020.)

Disney će nastaviti svoj trend animiranih remakea uživo s filmom o Hua Mulan iz 1998. godine. Mulan je legendarna kineska ratnica koja se prerušava u muškarca kako bi zauzela mjesto njezina oca u carskoj kineskoj vojsci. Dobitnica BAFTA -e Niki Caro piše i režira glumačku postavu koja uključuje Jet Li i Liu Yifei kao Mulan.

Najočekivaniji filmovi mulan 2020

Novi mutanti (3. travnja 2020.)

Prijavljeno kao 13. i posljednji dio u seriji X-Men, Novi mutanti prate skupinu mladih mutanata, uključujući Anya Taylor-Joy i Maisie Williams, koje se pokušavaju spasiti iz tajnog istraživačkog objekta.

James Bond 007: Nema vremena za umiranje (8. travnja 2020.)

Daniel Craig se posljednji put vraća kao Bond. Cary Joji Fukunaga režira, a Rami Malek glumi Safina, velikog negativca filma. Craig je osobno zamolio kreatoricu Fleabaga i zvijezdu Phoebe Waller-Bridge da napiše scenarij. Time je postala druga žena koja je ikad napisala Bondov scenarij.

Najočekivaniji filmovi 2020. ne vezuju vrijeme za smrt

Crna udovica (1. svibnja 2020.)

Natasha Romanoff / Crna udovica Avenger Scarlett Johansson napokon će dobiti svoj samostalni film. Cate Shortland režira radnju prepunu radnji koja se događa nakon Prvog osvetnika: Građanski rat 2016. i istražuje Romanoff i njezinu rusku prošlost. Tu su i David Harbor, William Hurt, Robert Downey Jr., Florence Pugh i Rachel Weisz. Nakon Kapetana Marvela iz 2019., ovo je drugi MCU film o superjunaku.

Najočekivaniji filmovi crne udovice 2020

Skoro & Furious 9 (22. svibnja 2020.)

Od objavljivanja prvog filma Brzi i žestoki 2001. filmovi su zaradili više od 5 milijardi dolara bruto. Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster i drugi prethodni glumci ponovit će svoje uloge uz Michaela Rookera, Cardi B i Johna Senu.

Najočekivaniji filmovi 2020. brzi i žestoki 9

Čudesna žena 1984. (5. lipnja 2020.)

Ako ne možete zaključiti po naslovu, film će se odigrati u slavnoj 1984. godini. Čudesna žena Gal Gadota / Diana Prince bori se s neprijateljskim gepardom, koju glumi Kristen Wiig. Patty Jenkins, prva žena koja je snimila film o superjunacima, vraća se kao redateljica i koscenaristica. Ako je svjetski uspjeh Wonder Women 2017. od 821 milijun dolara bilo koji pokazatelj, nastavak bi trebao oboriti i rekorde.

Najiščekivaniji filmovi čudesne žene 2020

Račun & Ted Face the Music (21. kolovoza 2020.)

Prošlo je gotovo 30 godina otkako su Alex Winter i Keanu Reeves na velikom platnu svirali loše glazbenike Williama “Billa” Prestona, Esquirea i Teda Logana. Bill i Ted sada imaju zadatak razviti pjesmu koja će spasiti čovječanstvo. Kladimo se da oni to opravdavaju.

Najočekivaniji filmovi Bill and Teda 2020 suočeni su s glazbom

Vječni (6. studenog 2020.)

S Eternals -om, Marvel će pokušati pokrenuti novu franšizu unutar MCU -a. Adaptacija stripa prikazuje rasu besmrtnih humanoida poznatih kao Vječni. Chloé Zhao trebala bi voditi. Glumice će imati Angelina Jolie, Salma Hayek, Kumail Nanjiani, Kit Harington, Richard Madden i Gemma Chan.

Dune (18. prosinca 2020.)

1984. David Lynch pokušao je prilagoditi složeni znanstveno-fantastični roman Franka Herberta Dune, ali film nije uspio. Sedamdesetih godina prošlog stoljeća avangardni redatelj Alejandro Jodorowsky pokušao je proizvesti 14-satnu verziju romana. No brzo mu je ponestalo novca. Denis Villeneuve sada pokušava oživjeti nadu. Timothée Chalamet preuzima ulogu Paula Atreidesa i igra uz Oscara Isaaca, Josha Brolina, Jasona Momou, Javiera Bardema, Davea Bautistu Zendayu i naravno Sandworms.

Kojim se filmovima 2020 najviše radujete?

Najočekivaniji filmovi 2020

Horor: Mirno mjesto II

Najiščekivaniji filmovi 2020. mirno mjesto 2

Akcijska komedija: Loši dječaci za cijeli život

Najiščekivaniji filmovi loših dječaka 2020. za život

Znanstvenofantastična akcijska komedija: Slobodan dečko

Najočekivaniji filmovi besplatnog momka 2020

Noć vještica ubija

Najočekivaniji filmovi Noći vještica 2020. ubijaju

Naprijed od Pixara

Najočekivaniji filmovi od 2020