JLo u nevjerojatnoj vjenčanici za premijeru Marry Me

Jennifer Lopez je prije nekoliko tjedana najavila vjenčanje s Alexom Rodriguezom. Od tada su ljudi znatiželjni o točnom datumu događaja i očekuju da će vidjeti JLo u sjajnoj bijeloj haljini. Upravo se to dogodilo prije nekoliko dana, ali ovaj put u malo drugačijoj prigodi. Jennifer Lopez viđena je u nevjerojatnoj vjenčanici Zuhair Murad. Ona to ima na premijeri novog filma “Oženi me” obučen. Možda je to malo razočaranje za obožavatelje 50-godišnje zvijezde. Nestrpljivi ste i želite vidjeti snimke JLovog velikog dana. Ali i to uskoro dolazi!

Jennifer Lopez izlazi iz automobila na snimanje filma “Udaj se za mene”

izlazak iz auta vijesti o slavnim osobama

Vjenčanica iz JLO -a jako podsjeća na onu iz Sofije Vergare

Mnogi su vjenčanicu Jennifer Lopez usporedili s vjenčanicom Sofije Vergare. Prije nekoliko dana slike su objavljene i na internetu. JLO je viđena u ovoj vjenčanici na snimanju svog novog filma “Udaj se za mene”.

Jennifer Lopez radila je na produkciji romantične komedije u New Yorku u kojoj su glumile i druge velike zvijezde Owen Wilson i Maluma. Film govori o pop zvijezdi neposredno prije vjenčanja. Iznenađujuće, ona se od zaručnika odvaja malo prije vjenčanja. Latino pop zvijezda koju glumi JLO tada se jednostavno udaje za gotovo stranca kojeg je upravo upoznala.

Haljina se u medijima uspoređuje s onom Sofije Vaergara

pomi news celebrity news vjenčanica

Usporedite vjenčanice Sofije Vergare i Jennifer Lopez

Može se reći da su vjenčanice Sofije Vergare i Jennifer Lopez zbunjujuće slične. Imaju klasičan kroj koji se razlikuje od tradicionalnog kraljevska vjenčanja bio zanemaren. Ramena su joj bila naglašena, a pri dnu imate široku i lepršavu suknju. Izgledaju kao prave princeze iz bajki. Međutim, haljinu Jennifer Lopez krasilo je puno glamuroznijih elemenata. Nosila je vrlo upadljive dragulje, a cijelu haljinu odlikovala je srebrna metalik boja.

 Prije gotovo 20 godina J Lo je nosila haljinu istog dizajnera 

vijesti o slavnim osobama - sjajno na crvenom tepihu

Glava za glavu nije bila ništa manje plemenita

vijesti o slavnim osobama jlo odlično lice

JLo i Owen Wilson igraju zajedno u filmu Marry Me

celebrity news s kolegom celebrity news

Opet lijepa haljina iz drugačije perspektive

vijesti o slavnim osobama s vjenčanicom na putu