5 zabavnih party igara za doček Nove godine – dočekajte Novu godinu uz srdačan smijeh

Uskoro ćemo ponovno brojati posljednje sate i minute u godini i dočekati novi. Želje i snovi, nove odluke i izjave ljubavi ovaj put bi se zaista trebale ostvariti. Htjeli bismo opet sve učiniti puno bolje. Neka svima uspije! No, prije nego što uđemo u Novu godinu, dobro je napraviti divlji doček Nove godine, zar ne? Ako tražite novu inspiraciju za zabavne zabavne igre, onda ste na pravom mjestu. Danas ćemo vam reći naših 5 favorita koji će vam pružiti dodatni dio zabave. Osim za doček Nove godine, mogu se igrati i na rođendanskoj zabavi, za Božić ili samo za zabavu na društvenom druženju s prijateljima. Zabavite se isprobavajući i slaveći!

Naučite i koristite zabavne zabavne igre za doček Nove godine

smiješne zabavne igre novogodišnje ideje za zabave

# 1 “Tko sam ja” – pravi klasik među društvenim igrama

Mnogi od vas su možda već upoznati s igrom. Pogodniji je za odrasle koji žude za zabavnom zabavom bez mnogo kretanja. Svatko uzme Post-it i na njega napiše ime poznate ili izmišljene osobe iz bajke ili crtića.

Komad papira zalijepljen je za čelo osobe koja sjedi pokraj, a da ne može pročitati ono što je na njoj napisano. S da i bez pitanja, svi počinju pogađati jedno po jedno o kojoj se osobi radi. Igra završava kada su svi već saznali što se nalazi na svakom pojedinačnom papiru.

Smiješne zabavne igre dodatno vas raspoloževaju

tko sam ja smiješne ideje za zabavne igre za doček Nove godine

# 2 “Nikad nisam imao” – čista komunikacijska zabava !

Na engleskom jeziku igru ​​možete pronaći pod: “Never have I ever”. Dosta zabavna komunikativna igra koja se igra s puno pitanja. Daje se drska ili zabavna izjava, na primjer: nikad se nisam kupao u moru noću bez odjeće ili nikad ništa nisam ukrao. Tada svi moraju prihvatiti ili poreći jedno za drugim. Igra se može izmijeniti tako što ćete popiti gutljaj vina ili pojesti biskvit za sve – “Ne, stvarno ga još nisam dobio”, ovisno o dobi, ukusu i vrsti zabave.

Igra pomalo podsjeća na “Istina ili usud”

nemam još ideju za zabavne zabavne igre

# 3 boja prema tijelu – kratka zabavna igra za mlade i stare

Ova igra se može igrati koliko god želite i idealna je za grupe od 5-6 ljudi. Međutim, povezana je s nekom vježbom, koja daje još više energije i dobro raspoloženje. Nije uzalud igra se i kao pokretač energije ili razbijanje leda na seminarima i radionicama, kao i u team buildingu. Osoba / domaćin imenuje boju, a također i dio tijela. Svi sudionici sada trebaju staviti odgovarajući dio tijela na ovu boju, bez obzira na to gdje se nalazi u prostoriji. To može biti tuđa odjeća ili ukras na zidu. Svatko može slobodno improvizirati, a kreativnost i smijeh ovdje su sve i kraj.

Izmislite svoju vlastitu varijantu igre

smiješne zabavne igre novogodišnje ideje

# 4 Oracle Gummy Bear Oracle – što očekivati ​​u Novoj godini?

Iako ova igra zvuči djetinjasto, više je namijenjena odraslima. To je više danak našem djetinjstvu i prilično se dobro slaže s većinom ljudi. Sve što trebate je dublja zdjela i vrećica gumenih medvjeda u različitim bojama. Svatko može povući medvjeda zatvorenih očiju. Zatim se, ovisno o boji, tumači što vas čeka u novoj godini. Boje su prethodno zapisane, poput: crvena označava ljubav i naklonost ili zelena slobodu i prirodu itd..

Šareno proročište za novu godinu

gumeni medvjedi oracle zabavne zabavne igre za doček Nove godine

# 5 Drugačiji pristup tihoj pošti – kretanje podiže raspoloženje

Znate li još uvijek popularnu dječju igru? Svi šapnu riječ ili izjavu na uho drugom do sebe, a to se zatim tiho ponovi u uho drugom. Na kraju uspoređujete ono što je prvi rekao i ono što je zadnji razumio. Ali što ako vježbamo? Idealno s ovom smiješnom verzijom iz Stiller Posta. Provodi se na sljedeći način. Svi stoje jedan za drugim u nizu. Posljednja osoba, koja zapravo stoji licem okrenuta svima prema leđima, pokazuje pretposljednji pokret, po mogućnosti kratku aktivnost, kao što je vožnja motorom ili nešto slično pred sobom, itd. Na kraju, posljednji i prvo lice pokazati svoju verziju pokreta pred svima uključenima. Svaki put je jako zabavno. Obećano!

Uskoro ispucajte topove šampanjca i konfeta!

smiješne zabavne igre novogodišnje ideje za probijanje ledoloma

Smijte se i lijepo slavite!

smiješne zabavne igre novogodišnje ideje za zabave

Sparkleri su bezvremenski i univerzalni

smiješne ideje za zabavne igre za doček Nove godine

Baš poput divnog vatrometa u ponoć!

smiješne društvene igre novogodišnje ideje vatromet