10 zastrašujućih igara za užasnu noć Halloween

Već smo vam prikazali 20 horor filmova za Noć vještica. Mnogi od vas željeli bi i jezive igre za PC i platformu. Mnogi igrači smatraju da igre mogu biti mnogo strašnije od filmova jer su igrači u pravu u akciji i vode korake heroja ili same žrtve umjesto da samo gledaju. Na tržištu već postoje stotine koje se smatraju zastrašujućim igrama s temama kao što su zombiji, duhovi, vanzemaljci itd. Naveli smo i saželi deset najboljih za vas, bez ikakvih spojlera. Radije ne igrajte sami noću bez svjetla. Iako je većina onoga što se u njemu događa potpuno izmišljeno, očekujte noćne more nakon svake utakmice.

Strašne igre koje vas tjeraju da zadrhtite

zastrašujuće igre gamer crtani film

Pet noći kod Freddyja

Ova serija igara postala je posebno poznata među gaming zajednicom zbog svoje složene povijesti od svog prvog izdanja 2014. godine. Brojne teorije vrte se oko programera Scotta Cawthona i njegovih ideja do danas. Stalno se pojavljuju novi dijelovi i knjige. Prve tri igre govore o izmišljenom restoranu “Pizza Freddyja Fazbeara”, a igrač je stavljen u ulogu noćnog čuvara.

Međutim, brzo postaje jasno da pizzeria i njezini “stanovnici” noću nisu toliko bezazleni i dragi kako se prvi put pojavljuju.

Na prvi pogled nije toliko opasno?

zastrašujuće igre 5 noći

Pogrešno pretpostavljeno!

zastrašujuće igre pet noći

U petak 13

Ova horor igra zasniva se naravno na istoimenom filmu. To je igra za više igrača i stoga je savršena za zabavu za Noć vještica s prijateljima. Može igrati do 8 ljudi. 7 od njih su u ulozi roditelja koji moraju preživjeti od jednog ubojice Jasona. Možete birati između 14 roditelja i 9 Jasona, od kojih svaki ima svoje prednosti i slabosti. Ubojica je nasumično odabran od strane sustava i juri ostale igrače kroz područja iz prvih 5 filmova ograničeno vrijeme. Dakle, koordinacija i suradnja su na dnevnom redu, inače ćete brzo postati žrtva.

Ova se igra temelji na poznatom filmu

zastrašujuće igre 13 petak

Preuzmite ulogu žrtve ili lovca

strašne igre petak 13

Alan Wake

Alan Wake, kao što ime govori, protagonist je ove igre. Uspješni je romanopisac koji pokušava riješiti misterij iza nestanka svoje žene. Radnja se odvija u 6 epizoda u izmišljenom gradu Bright Falls i okolici. Preko dana sve izgleda prilično mirno, no noću oživljavaju čudovišta iz sjene, također iz njegovih vlastitih romana. Horror za preživljavanje dobio je puno pozitivnih kritika, snimljena je i TV epizoda “Bright Falls” pa strašne igre možete kombinirati s TV -om.

Alan Wake omot CD -a

zastrašujuće igre alan wake

Opasnosti vrebaju noću

zastrašujuće igre alan wake

Bioshock

Bioshock je pucačka igra iz prvog lica s elementima horora i fantazije. Vaš glavni junak Jack otkriva izolirani podvodni grad Rapture nakon pada njegova aviona. Grad je zahvaćen ADAM -om, naslijeđem koje daruje natprirodne moći. Jack pokušava pobjeći iz grada i njegovih opsjednutih stanovnika. Mnoge odluke o moralnoj igri utječu na radnju. Igra je ocijenjena kao jedna od najboljih na tržištu i mora je imati svaki strastveni igrač.

Klasika s dobrim kritikama

zastrašujuće igre bioshock

zastrašujuće igre bioshock igranje

Tamne duše

Dark Souls se smatra jednom od najtežih i najnemilosrdnijih igara ikada i namijenjen je isključivo hardcore igračima. To je igra otvorenog svijeta pa slobodno istražujte s oprezom. No, čudovišta postaju sve teža i agresivnija, u svakom se području vodi i borba s šefovima. U nekim aspektima, Dark Souls se također može smatrati igrom za više igrača jer postoji PVP (igrač protiv igrača), ali i kooperacija (suradnja) za borbu protiv posebno teških šefova.

Greške se ovdje rijetko opraštaju

strašne igre mračne duše

Teški konačni šefovi za svaku zonu

zastrašujuće igre dark soul igranje

Mrtvi prostor

Igre Dead Space smatraju se hororima za preživljavanje trećih osoba. Pojavili su se i filmovi i stripovi. Glavni junak je inženjer Isaac, koji se mora boriti protiv grotesknih čudovišta nalik zombijima na međuzvjezdanom svemirskom brodu i prkositi prirodnim opasnostima u svemiru. Većinu oružja i spravica improvizira lokalno Isaac. Polako se otkriva priča o brodu i transformaciji posade. Sada se Izak ne samo da se mora boriti za život, već i spriječiti izbijanje bolesti.

Strašne igre u svemiru

zastrašujuće igre dead space

Ovdje možete očekivati ​​groteskne protivnike

zastrašujuće igre dead space gameplay

Zadnji od nas

The Last of Us je horor preživljavanje akcijsko-avanturistička igra uloga. Igra dobiva pozitivne kritike posebno zbog emocionalno nabijene, nezaboravne priče koja prati dvojicu protagonista Joela i Ellie te detaljni svijet. Radnja se događa u postapokalipsi, a igrač mora improvizirati oružje, ušuljati se i koristiti samo okruženje kako bi preživio od neprijatelja poput zombi kanibalističkih stvorenja. Igra ima sustav za više igrača za do 8 osoba.

Igra Last of Us najpoznatija je po svojoj priči

jezive igre posljednje od nas

Igranje ipak ne zaostaje mnogo

zastrašujuće igre posljednji od nas gameplay

Metro 2033

Metro 2033 temelji se na romanu ruskog autora Glukhovskog. Igra je FPS pucačina iz prvog lica s puno horor elemenata. Tamni postapokaliptični metro tuneli posljednje su zone preživljavanja čovječanstva nakon nuklearnog rata. Vani postoje opasnosti poput otrovnih plinova i čudovišta mutiranih zračenjem. Kraj određuju brojne odluke igrača o glavnom liku Artyomu.

Temeljeno na romanu Glukhovskog

zastrašujuće igre metro 2033

Nadajmo se da moskovski metro neće izgledati ovako 2033

zastrašujuće igre metro 2033 igranje

Nadživjeti

Outlast se smatra velikim klasikom kada su u pitanju zastrašujuće igre. To je horor za preživljavanje u prvom licu. Glavni junak Miles je slobodni novinar koji ispituje udaljenu kliniku za mentalno zdravlje Mount Massive radi pisanja materijala. Međutim, ludnicu su preuzeli ubojiti pacijenti. Igrač se ne može obraniti, samo se svojim znanjem sakriti od protivnika. Prostorije i hodnici su slabo osvijetljeni, a igrač mora gledati kroz svoju kameru za noćno gledanje, čiju bateriju morate redovito mijenjati.

Ova horor igra izbacit će vas sa straha

zastrašujuće igre nadmašile

zastrašujuće igre nadmašuju igranje

Vampir

Zastrašujuće igre s razlikom. Umjesto bijega od čudovišta, vi ste u ulozi jednog. Vampyr je objavljen ovog ljeta i već je dobio vrlo mješovite kritike. To je akcijska igra uloga s određenim horor elementima i izvrsnom grafikom. Glavni lik je svjetski poznati kirurg Jonathan, koji je ironično pretvoren u vampira. Razapeti između Hipokratove zakletve i njene krvoločne prirode, svojim postupcima određujete sudbinu Londona za vrijeme španjolske gripe. Zanimljiv spoj povijesne faktologije i mašte.

Pojavite se kao vampir na zabavi za Noć vještica, a zatim se igrajte kao takvi

zastrašujuće igre vampyr

zastrašujuće igre vampirsko igranje

Zaključak: Bilo FPS, RPG ili čisti horor za preživljavanje, postoje brojne zastrašujuće igre i prilagođene su svakom ukusu. Želimo vam užasnu noć Halloween.

zastrašujuće igre