Tee-se-itse-askarteluja (yli 75 kuvaa): valikoima tyylikkäitä ideoita omilla käsilläsi ja 4 vaiheittaista mestarikurssia

Luovat lasinaluset sisustukseen

Luovat lasinaluset sisustukseen

Syksy on mielenkiintoinen aika vuodesta. Aluksi puiden kruunut saavat keltaisen ja punaisen värin, ja sitten lehdet putoavat aiheuttaen masennusta. Tänä aikana sinun on monipuolistettava elämääsi jollakin mielenkiintoisella ja omaperäisellä. Siinä on kyse käsistä, jotka on tehty piikkeistä. Osoittautuu, että ensi silmäyksellä tarpeettomat oksat voivat olla erittäin hyödyllisiä sinulle sisätiloissa tai kesämökissäsi. Harkitse 5 mestarikurssia, jotka liittyvät kauneuden tekemiseen omin käsin.

Tyylikkäitä DIY -sisustusesineitä

Tyylikkäitä DIY -sisustusesineitä

Kaunis koristeellinen kynttilänjalka ajopuusta

Kaunis koristeellinen kynttilänjalka ajopuusta

Kuinka valmistaa oksat käsityöhön?

Tavallisesta, merkityksettömästä ajopuusta voidaan valmistaa alkuperäistä puuta, jota myöhemmin käytetään kotitekoisiin gizmoihin..

15

Monet käsityöläiset ihmettelevät tämän materiaalin valmistamisen monimutkaisuutta. Prosessi on yksinkertainen, jos noudatat tiettyä toimintojen järjestystä. Valmistelutoimiin tarvitset seuraavat tuotteet (niitä löytyy melkein jokaisesta kodista):

 1. Muovinen säilytysastia.
 2. Sooda.
 3. Hioa.
 4. Pellava valkaisuaine.

Liota vanha haara liuokseen

Liota vanha haara liuokseen

Oksien valmistelu
 1. Ota muovisäiliö ja lisää siihen noin puoli lasillista ruokasoodaa ja kaada sitten kuumaa vettä tämän sisällön päälle..
 2. Nyt sinun on lähetettävä oksat tähän säiliöön ja painettava niitä voimakkaasti alas – kunnes puu on kokonaan veden peitossa. Sitten puulle on asetettava raskas taakka, joka toimii ankkurina pitämään sitä kosteuden alla. Jätä kaksi päivää.
 3. Oksien kuorintaprosessin jälkeen huomaat, että puu on epätasainen. Nyt meidän on käsiteltävä hänen valkaisuaan. Sinun on kaadettava valkaisuaine puhtaaseen veteen ja täytettävä se vedellä suhteessa 1:15. Puu upotetaan jälleen 100% astiaan ja jätetään 48 tunniksi.
 4. Myöhemmin hakat otetaan pois ja laitetaan aurinkoiselle paikalle vielä useita päiviä. Kolmen päivän kuluttua saat luovuuteen valmiita tuotteita. Mutta vaikka ne ovat hyvin karkeita, niin terävät paikat puhdistetaan ja hiotaan..

Paneeli kuivista oksista modernissa sisustuksessa

Paneeli kuivista oksista modernissa sisustuksessa

Oksien käyttö huonekaluissa

Suuri ajopuu on ihanteellinen pöytien ja vaatteiden ripustimien luomiseen. Keskikokoiset raaka-aineet ovat paras vaihtoehto hyllyjen, lasten huonekalujen valmistukseen. Ja pienet ajopuut ovat käteviä yksittäisten yksityiskohtien suhteen. Huonekalurakenteita valmistettaessa on tärkeää ottaa huomioon joitakin kohtia..

15

 1. Ajopuun on välttämättä oltava vahvaa, koska sen on otettava valtava kuorma, varsinkin kun kyseessä ovat vaikuttavan kokoiset huonekalut.
 2. Raaka -aineet valmistellaan työhön edellä mainittujen tietojen mukaisesti. Ne on valkaistava ja hiottava.
 3. Seuraavaksi valmistellaan työkaluja. Tarvitset poran, ruuvimeisselin, nauloja kaatumisten kaatamiseen, jos huonekalusuunnittelu tarjoaa tämän. Muita laitteita, jotka ovat tarpeen alkuperäisen veneen luomiseksi, valmistellaan myös..
 4. Valmistusprosessin jälkeen ajopuu on käsiteltävä jälleen yhdisteillä, jotka estävät mätänemistä ja tuholaisia. Anna vaikuttaa pari päivää ja ota sitten huonekalu käyttöön.

Koska ajopuusta valmistettuja huonekalurakenteita on paljon, kannattaa käyttää vinkkejä tietyntyyppisten huonekalujen valmistukseen..

Valaistus

Ajopuusta käy ilmi, että voit tehdä upean lampun! Suunnitteluvaihtoehtoja on tietysti monia, mutta tarkastelemme prosessia ja algoritmia käyttämällä klassisen tuotteen esimerkkiä. Mitä tahansa sanomme sen standardisuudesta, se näyttää epätavalliselta, mutta sen ulkonäön ansiosta se sopii mihin tahansa sisustukseen.

Nyt – valmistusmenettelystä. Varustaudu tietyillä materiaaleilla ja ryhdy toimiin.

 1. Ota yksi iso piikki (enintään 1 m pitkä). On toivottavaa, että sillä on mielenkiintoinen muoto (kiharat oksat alkuperäisessä järjestyksessä). Valitse rotu harkintasi mukaan, mutta on parasta suosia tammi- tai mäntyneuloja: tuotantoprosessi antaa sinulle monia miellyttäviä tunteita ja tulos hämmästyttää epätavallisuudellaan.
 2. Käsittele puuta ensimmäisen mestarikurssin mukaisesti ja tee sitten reikiä pohjan ja yksittäisten oksien koko pituudelta 10 cm: n etäisyydellä toisistaan, jotta voit lisätä niihin koristeita. Nämä voivat olla metallitarvikkeita, koristekiviä, nauhajousia..

  Valaisimen ainutlaatuisuus riippuu puun muodosta, joka toimii perustana

  Valaisimen ainutlaatuisuus riippuu puun muodosta, joka toimii perustana

 3. Valmistele lampun pohja. Se voi olla ostettu osa tavallisen jalustan muodossa. Sitten sinun on yhdistettävä teline ja kiinnike kätevästi. Tätä varten sinun on hankittava kirvesmiehen taidot, se on vaikeaa aloittelijalle. Ajopuun paksuimman osan tulee sijaita lähempänä kuormalavaa, ja ohuin osa toimii yläosana.
 4. Rakenteen yläosasta ripustetaan koristeellinen punos tai köysi, jonka pituus on 20-30 cm. Tämän paksun langan toiselle puolelle sijoitetaan sähkömekanismi eli järjestelmä lampun sytyttämiseksi ja sammuttamiseksi..
 5. Jotta lamppu ei olisi “alasti”, anna sille lampunvarjostin. Tämä vaihe on mielikuvituksesi asia. Voit tehdä sen itse tai ostaa valmiin version.

Alkuperäiset paneelit naarmuilta

Jos haluat osallistua tällaiseen käsityöprosessiin, tyylikkäät ja mielenkiintoiset paneelit auttavat sinua. Ne ripustetaan seinälle ja niitä käytetään maalauksina tai kynttilänjaloina, matkamuistoina.

Upea seinäkoriste omin käsin

Upea seinäkoriste omin käsin

Meidän tapauksessamme harkitaan paneelikynttilän valmistuksen mestarikurssia.

 1. Valmista 30 cm pitkä ja 10 cm leveä suorakulmainen ajopuu (se voi olla tukin hakkuuta) ja käsittele se ensimmäisen mestariluokan mukaisesti. Tämä on paneelin perusta..
 2. Toinen elementti on kiinnitetty pohjan poikki. Sen tulisi olla suuntaissärmiön muotoinen ja saman pituinen kuin pohjan leveys. Kiinnitys voidaan tehdä nauloilla tai hyvällä puuliimalla.
 3. Sitten sinun on vain käsiteltävä puu ja asetettava kynttilä ulkonevalle elementille – kotisi muuttuu silmänräpäyksessä!

Tältä tämä alkuperäinen paneeli näyttää. Jos noudatat annettuja ohjeita, tulos yllättää sinut miellyttävästi..

Valokuvakehys ajopuusta

Haluatko tehdä sisustuksestasi ainutlaatuisen ja tallentaa elämäsi parhaat hetket ikuisesti? Miksi et tekisi valokuvakehystä ajopuusta? Tarvitset vain muutaman pienen oksan ja hyvän liiman. Oksat on valmisteltava huolellisesti ensimmäisen mestariluokan mukaisesti ja siirryttävä sitten työn pääosaan.

Helppoa ja vaivatonta toimintaa oman kodin sisustamiseen

 1. Ensin tehdään itse kangas. Tämä on 2 cm paksu puupalikka, jonka pituus ja leveys määräytyvät valokuvan mittojen mukaan (9 * 13, 10 * 15 cm ja niin edelleen). Huomaa, että näiden ilmaisimien tulisi olla 2-3 cm: n marginaalilla, joten tarvitset itse asiassa 12 * 16 cm: n tai 13 * 18 cm: n palkin.
 2. Kangas käsitellään hiekkapaperilla, päällystetään mätänemis- ja huononemisyhdisteillä. Sitten valokuva asetetaan sille kuvapuoli ylöspäin ja pienet oksat asetetaan kehälle 2-3 cm: n sisennykseen ja kiinnitetään liimalla. 15
 3. Jos haluat monipuolistaa kuvaa, voit laittaa paitsi oksia myös ajopuita, jotka on maalattu eri väreillä. Asettamisjärjestys on kirjoittajan määräämä.

Tämän seurauksena saat alkuperäisen tyylikkään valokuvakehyksen, josta tulee ihana lahja perheelle ja ystäville..