Suunnittelu näkölasin takaa – Pienet ja suuret peilit asunnon sisätiloissa (290+ kuvaa)

Pienet ja suuret peilit asunnon sisätiloissa

Peili asunnossa laajentaa tilaa, muuttaa huoneita, antaa sinun ruumiillistaa rohkeita fantasioita. Peilistä tulee viimeinen yksityiskohta sisustusta luodessa. Jos se asennetaan väärin, pinta kaventaa käytäviä ja aiheuttaa epämukavuutta omistajille..

Mitat ja sijainti

Ennen kuin asennat minkä tahansa peilin sisätiloihin, on erittäin tärkeää tutustua kaikkiin vivahteisiin, joita saattaa ilmetä asennuksen aikana..

 • suuren peilin koko alueella 1,7-1,9 m;
 • täyden kasvun näyttämiseksi tarvitaan pinta, jonka korkeus on 140 cm, polviin asti – enintään 120 cm, 60 cm riittää vyötärölle, vain pää on 40 cm;
 • lisää huomattavasti huoneen peiliä enimmäismäärä v lattia;
 • pienin leveys – vähintään 0,3-0,4 m;
 • kun se sijaitsee työssä vyöhyke, kohtaamme haittaa – jatkuvaa taistelua sormenjälkien ja muiden epäpuhtauksien kanssa;

Peilistä tulee viimeinen yksityiskohta sisustusta luodessa

Peilistä tulee viimeinen yksityiskohta sisustusta luodessa

 • nostamme useiden pienten lisävarusteiden koostumuksen lattialta 1,5 m;
 • asennamme seinärakenteet silmien korkeudelle, jotta emme kumartu yrittäessämme nähdä heijastusta;
 • aseta peilipinnat virheellisesti vastakkain, niin asunto muuttuu labyrintiksi sen sijaan, että laajentaisi tilaa visuaalisesti;
 • vältämme työskentelemästä palasilla, joiden reunat ovat raakoja, jotta emme loukkaantuisi;
 • jos se ripustetaan suoraan auringonvalolle altistuneelle alueelle, pinta muuttuu nopeasti sameaksi kuumennettaessa. Valaistuksen ei pitäisi pudota lisävarusteeseen, vaan sen sisältämiin sisustusesineisiin.

Huoneiden sisustamiseen peilien ominaisuutta käytetään valovirtojen näyttämiseen.. Hyvin sijoitetut sisätilojen yksityiskohdat muuttavat pimeitä huoneita ja kapeita käytävillä lisää äänenvoimakkuutta. Jos lisävarustetta ei ripusteta suoraan, vaan tietyssä kulmassa, huonekalujen määrä kasvaa visuaalisesti tai luodaan loputon käytävä..

Hienostuneet ja alkuperäiset ovet

Hienostuneet ja alkuperäiset ovet

Toimivuus ja tarkoitus

Valitsemme peilin muodon suhteessa toimintoon, jonka se suorittaa asunnon sisätiloissa. Keskustelemme kaikista vaihtoehdoista perheenjäsenten kanssa mieltymysten huomioon ottamiseksi:

 • pystysuunta – nosta kankaat korkeammalle, voit nähdä itsesi täydessä korkeudessa;
 • vaakasuora – “työntää” seinät, mutta katot näyttävät olevan alhaiset;
 • neliö ja suorakulmainen – täydentää tiukkaa klassista tyyliä;
 • soikea ja pyöreä – käytetään useimmiten käytävän sisustuksessa;
 • kiharat tai kolmion muodossa – tehdään tilauksesta, ne koristavat luovien ihmisten asuntoa poikkeuksellisella ajattelulla;
 • suljettu kehyksiin – suorita koristeellinen toiminto.

Epätavallinen ratkaisu kukilla

Epätavallinen ratkaisu kukilla

Peilipinnat eivät ainoastaan ​​heijasta ympäröivää maailmaa, vaan niistä tulee myös sanoinkuvaamaton osa sisustusta. Teemme mallin mosaiikille seinien koristamiseksi mielikuvituksella, samanaikaisesti “laajentamalla” tai “nostamalla” kattoja.

Etuovi peilillä

Sellainen ovet säästää tilaa kapeassa käytävässä. Pieneen asuntoon asennamme vakio -oven, jonka sisäpuolella on peili. Maalaistalolle valitsemme ulkopinnan, jota täydentävät taonta tai ristikko.

NeuvojaPeilin sijaan voit kiinnittää aurinkovoidetta oveen. Pinta on iskunkestävä, voidaan helposti puhdistaa liasta, voit varustaa ovet kellolla ja silmäreiällä.

Lisää tilaa visuaalisesti

Lisää tilaa visuaalisesti

Koristamme oven:

 • Nopea katsaus kampauksen korjaamiseen on tiedostamaton vaisto, joten päätös saada ovi peilillä miellyttää nykyaikaisia ​​naisia..
 • Sopii harmonisesti mihin tahansa tyyliin. Yhdistyy maalaiseen, klassikkoon ja jopa afrikkalaiseen tyyliin, johon kuuluu lisävarusteiden kiinnittäminen seiniin.
 • Tällaiset ovet ovat sopusoinnussa minkä tahansa kanssa huonekalut v eteinen. Useimmiten paneelit ostetaan tuhkasta, valkaistusta tammesta tai wengestä.
 • Ovirakenne sisältää valmistuksen paneelit paksuus on yli 12 mm verrattuna tavalliseen – 10 mm.
 • Visuaalisesti seinät liikkuvat toisistaan, joten varustamme tilan käytävällä ja käytävällä uudella tavalla.

Tämä vaihtoehto on talon tärkein kohokohta.

Tämä vaihtoehto on talon tärkein kohokohta.

NeuvojaVakiorakenteen hinta on alhaisempi kuin lumivalkoisten tai värillisten ovien hinta. Se ei ole kiinteä kangas, joka näyttää mielenkiintoiselta, vaan monimutkainen mosaiikki, valmistettu värillisistä paloista tai pienistä erimuotoisista peileistä (vuorattu kuvioilla, pyöreä tai neliö).

Peilit seinälle

Peilipinnat laajentavat kapeita huoneita ja laajentavat visuaalisesti käyttötilaa. Jos ripustat yhden peilin käytävän loppuun, tämä virheellinen tekniikka ei lisää houkuttelevuutta asuntoon.. Sinun tulisi harkita useiden lisävarusteiden koostumusta, jotta tila loistaa.

Peilipinnat parantavat kapeita huoneita

Peilipinnat parantavat kapeita huoneita

Fragmenttien paneeli

Rohkea päätös leikata peilipinta nauhoiksi tai neliöiksi ilmentämään ajatusta koristaa suurempi osa seinää. Voit sijoittaa sirpaleet taaksepäin tai jättää tilaa. Vaikka yksi neliö putoaa pois käytön aikana, se voidaan helposti muuttaa samanlaiseksi elementiksi..

Rohkea sisustusratkaisu

Rohkea sisustusratkaisu

Labyrintit

Emme asenna peilejä vastakkaisille seinille. On parasta ripustaa kuva tai perhekuva vastapäätä. Joten sisätilat eivät ylikuormitu, ja tila kasvaa visuaalisesti..

Peilikatto

Niitä käytetään yhä enemmän kattojen suunnittelussa. Asetamme tavallisen peilin tai teemme palasista mosaiikin lisäämällä ja “nostamalla” matalia kattoja. Asetamme kaikki mallit palasiksi, jopa aloittelija oppii työskentelemään niiden kanssa. Voit tehdä peilikaarnaisen ajamalla sitä huoneen kehän ympäri. Ylellinen vastaanotto näyttää klassisen tyylisissä makuuhuoneissa.

Ylellinen olohuone

Ylellinen olohuone

Kuvioidut seinät

Jos osa seinää on koristeltu koristeilla kipsi, täydennämme sitä peilikappaleiden mosaiikilla. Teemme myös siirtymisen rapatun seinän ja tapetti. Valo osuu mosaiikkiin ja laajentaa tilaa. Valonlähde ei ole tärkeä, vaikka ei auringon säteet, mutta sisäänrakennettu taustavalo.

Valon käyttö

Jugendtyyliin käytämme mattapintaisia ​​malleja ja vaihdamme lamput vähemmän tehokkaisiin. Täydennä koostumusta kuparilla tai alumiinilevyillä, jotka hierotaan kiiltoon, ja asetamme seinille.

Art nouveau

Art nouveau

Galleria

Emme koristele seinää mosaiikilla, vaan eri muotoisten kehysten peileillä. Joten teemme katosta matalamman, tämä tekniikka “rikkoo” seinän pienillä elementeillä. Galleria seinällä sopii olohuoneen sisustamiseen, lisää siihen kodin mukavuutta.

Alleviivattu klassinen tyyli on paksut kehykset, ja nykyaikaisiin suuntauksiin kuuluu kapeiden kehysten käyttö soikean, kolmion tai viisikulmion muodossa. Pinta tehdään mattaksi tai levitetään kukkakuvioita, voit piirtää sarjakuvahahmoja.

Peilit sisätiloissa

On monia vaihtoehtoja, jotka voivat olla hieno lisä sisustukseesi. Katsotaanpa tärkeimpiä esimerkkejä, joita käytetään useimmiten..

Käytävällä

Käytävällä sisustuselementillä on käytännöllinen tehtävä.. Täällä ei tarvitse ripustaa koristepeilejä, vaan suosii yhtä leveää tai useita kapeita vaakalevyjä. Ne luovat sujuvan siirtymisen sisäänkäynnistä olohuoneeseen..

Käytävän sisätiloissa

Käytävän sisätiloissa

Useita pieniä peilejä on ripustettu pitkien käytävien seinille. Varustamme tarvikkeet valaistuksella, asennamme useita seinävalaisimia. Tarvittavan tilan laajentamiseksi kaappi-osasto heijastavilla ovilla.

Hallissa

Asennamme peilin eteiseen, vaikka lipastoa tai ottomaania ei jää tilaa. Sisustuselementillä ei ole vain käytännöllistä toimintaa, vaan siitä tulee myös huoneen sisustus..

Käytävällä sisustuselementillä on käytännöllinen tehtävä.

Käytävällä sisustuselementillä on käytännöllinen tehtävä.

Eteisen asennussuositukset:

 • Kapea käytävä laajentaa peilin visuaalisesti koko seinän pintaan. Vastaanotto toimii myös huonekaluilla, joissa on peilikaapit ja ovet.
 • Koukkujen mallien valitseminen, hyllyt tai laatikoita.
 • Alkuperäisyyden ystävät varustavat epätavallisen muodon omaavan lisävarusteen.
 • Alhaisiin kattoihin asennamme heijastavat venytyskatot tai katon laatat.
 • Naulaamme useita pieniä peilejä samoilla kehyksillä seinää pitkin tai teemme koostumuksen eri kokoonpanoista.
 • Koristamme ilmeettömän eteisen suurella peilikankaalla kauniissa kehyksessä. Minimalismiksi valitsemme lakonisen kehyksen, etniseen tyyliin – koristelemme nahalla tai langalla, barokilla ja gootilla – soikeat puukehykset, jotka on peitetty kuvioilla.
 • Peilikaapit – kantavat toiminnallisen kuorman. Piilotamme avaimet, pienet tarvikkeet, vaatteiden hoitotuotteet ja kengät.
 • Jos haluat sijoittaa kuvan ja peilin eteiseen, ripusta peilikuva seinälle.
 • Pienet peilit alkuperäisissä kehyksissä täydentävät kuvat ja kuvia.
 • Peitämme seinät ja kapeat peililaatoilla. Tämä lisää valoa käytävään ja lisää tilaa..
 • Yhdistämme valaistut peilit, asetamme pienet sisustuselementtien viereen kalusteet.

Suunnittelu näkölasin takaa - Pienet ja suuret peilit asunnon sisätiloissa (290+ kuvaa) Suunnittelu näkölasin takaa - Pienet ja suuret peilit asunnon sisätiloissa (290+ kuvaa) Suunnittelu näkölasin takaa - Pienet ja suuret peilit asunnon sisätiloissa (290+ kuvaa)

Suunnittelu näkölasin takaa - Pienet ja suuret peilit asunnon sisätiloissa (290+ kuvaa) Suunnittelu näkölasin takaa - Pienet ja suuret peilit asunnon sisätiloissa (290+ kuvaa)

Suuntaus on käyttää huonekaluja, joissa on peilipinta. Yöpöydät, lipastot, ripustimet ja hyllyt auttavat piilottamaan vaatteet ja kosmetiikan ja sopivat samalla yleiseen tyyliin.

Kylpyhuoneessa

Varten kylpyhuone Valitse suuret heijastavat pinnat, jotka kestävät kosteutta ja höyryä. Kun ostamme, olemme kiinnostuneita kehyksen materiaalista, jotta kallis ostos ei tule pettymykseksi. Täydennä tyyliä Provence raskaat rakenteet, joissa on keinotekoisesti vanhennettu runko korkeateknologia Valitsemme lasi- tai alumiinikehykset, klassiset – suorakulmaiset mallit, joissa on tiukat kehykset.

Moderni tyyli tarjoaa heijastavia pintoja LED -taustavalolla. Valitse kylpyhuoneeseen tuotteet, joissa on runko kampasimpukoiden tai kuorien muodossa, yrittäen olla ylikuormittamatta huonetta tarpeettomilla yksityiskohdilla. Mallit ilman kehyksiä – ratkaisu niille, jotka eivät voi päättää kylpyhuoneen tyylistä.

Kylpyammeelle valitaan suuret heijastavat pinnat

Kylpyammeelle valitaan suuret heijastavat pinnat

Lisäämme tilaa heijastavalla pinnalla kylpyhuoneen alla. Jotta se kestäisi pidempään, käytämme iskunkestävää materiaalia. Ripustamme seinille monitahoisia peilejä, joilla ei ole selkeitä rajoja.

Kylpyhuoneen peilien valinta

Kun valitset peilejä pienen huoneiston kylpyhuoneeseen, yhdistämme käytännöllisyyden ja kauneuden.

Kaapit tai hyllyt

Valitse hyllyt heijastavan pinnan sijaan kaapit. Voiteiden ja hammasharjojen säilytysalue kasvaa, ja sisäkasvit laitetaan ilmaisille hyllyille.

Taustavalaistut mallit

Käytännöllinen ratkaisu on valita kylpyhuoneeseen pesuallaskaappi peilillä. Suunnittelu on wc: n rooli pöytä, niin peili tarvitsee valoa. Hämärä valaistus edistää rentoutumista lämpimässä vedessä, toisin kuin kova ylävalo. Sisäänrakennetun valaistuksen sijaan he valitsevat myös kalliin vaihtoehdon – riippuvalaisimet ja pöytävalaisimet..

Käytännöllisyyden ja kauneuden yhdistelmä

Käytännöllisyyden ja kauneuden yhdistelmä

Suuret peilit

Jopa pieneen kylpyammeeseen asennamme korkean täyspitkän peilin. Täydennämme sitä useilla pienillä malleilla seinillä tai teemme heijastavan mosaiikin. Vastaanotto “laajentaa” huonetta, kylpy näyttää paljon tilavammalta.

Lämmitys

Ne tuottavat kalliita lämmitettyjä malleja, joten jopa korkeassa kosteudessa ne eivät sumuta. Käytä tavallisten heijastavien pintojen hoitoon auton lasiliuoksia, koska ne suojaavat kosteudelta.

NeuvojaKylpyhuoneessa tarvitset useita “lääketieteellisiä” peilejä. Ne auttavat valmistautumaan menettelyihin, heidän avullaan on helppo levittää meikkiä.

Boheemi tyyli

Boheemi tyyli

Keittiössä

Laitamme suuria huonekaluja keittiöön, ja peilit auttavat laajentamaan käyttöaluetta. Älä vain koristele seiniä eri kehysten malleilla, vaan tee myös peilipinta huonekaluihin.

Lisäämme keittiön pinta -alaa:

Klassinen sijoitus on kehystetty peili keittiön seinällä. Se on ripustettu silmien korkeudelle, jotta se ei tippu rasvaa ja vettä. Pesualtaan päälle sijoittaminen ei myöskään vaadi enemmän huoltoa kuin sama lisävaruste kylpyhuoneessa..

Seinään kiinnitettävät mallit, joissa on massiiviset kehykset, jotka heijastavat pieniä sisätiloja, eivät lisää, mutta vähentävät tilaa. Vaihtoehto sopii suuriin keittiöihin, ja pienissä maalaamme kehysten päälle huonekalusarjan mukaan, jotta ne “liukenevat” ilmaan.

Seinämalli, kiinteä runko

Seinämalli, kiinteä runko

 • Peili koko seinän alueelle. Jos teemme koko seinän tai kaksi peilikuvaksi, vältämme “suljetun” tilan tunteen. Idea sopii pienikokoisiin keittiöihin, se vaatii minimaalisia kustannuksia. Vastakkaisesta keittiöyksiköstä tulee tyypillinen kapea huone suorakulmaiseksi..
 • Peili esiliina Emäntä on vaikea pestä tahrat pinnalta joka kerta, vaikka voit kerätä materiaalia, joka ei ole niin likainen;
 • Heijastava viimeistely keittiökalusteille. Kun astut keittiöön, näyttää siltä, ​​että täällä ei ole mitään huonekaluja, se “liukenee” ilmassa. Rangaistus emännälle on tuoda siisteys peilihuoneeseen, kun sormenjäljet ​​ovat jälleen näkyvissä. Vaihtoehto – tilaa kohokuvioitu tai vanhentunut huonekalupäällyste;
 • Peilipinnat huonekalujen lisänä. Peililiuskat koristavat ilmakanavia tai tasoittavat rumia pintoja;
 • Koostumus yhdessä tyylissä. Asetamme seinälle useita lisävarusteita, joita yhdistävät yksi kehystyyppi. Kokeilemalla muotoa saadaksesi sävellyksen soimaan.

Ruokapöydän edessä istuminen

Ruokapöydän edessä istuminen

Peilit on sijoitettu ruokapöytää vastapäätä. Ne tuovat runsaasti emännälle, rauhoittavat, houkuttelevat vaurautta.

Olohuoneessa

Suuressa olohuoneet he tekevät ilman peilejä, koska tilaa on jo tarpeeksi. Käyttö pienissä huoneissa on omistajien pelastus, korjaa huoneen pienet viat. Ennen mallin ostamista arvioi olohuoneen ulkoasu, huomaa piilotettavat puutteet.

Olohuone vaihtoehto

Olohuone vaihtoehto

Sijaintisäännöt:

 • Enintään kaksi suurta maljakkoa tai hahmoa ei saa heijastua. Muuten huone muuttuu roskapostiksi..
 • Tilavassa olohuoneessa et voi tehdä peilikattoa. Tämä tekniikka on hyväksyttävä huoneissa, joissa on matala katto niiden “nostamiseksi”.
 • Pystysuorat pitkänomaiset lisävarusteet “vetävät” seinät ylös ja “laajentavat” seinät koristavat seinät pitkillä peiliraidoilla vaakasuunnassa.
 • Galleria. Peiligalleria auttaa vähentämään huoneen korkeutta. Ripustamme mallit kehyksillä seinälle. Tekniikka “rikkoo” seinän, tekee siitä visuaalisesti matalamman.
 • Älä käytä liikaa pimeässä olohuoneessa. Lisävarusteet lisäävät valaistujen huoneiden tilaa, ja ilman valoa ne eivät täytä käytännön tarkoitusta. Sijainti on sallittu, jos taustavalo on mahdollista varustaa pöydällä tai lattialla lamput.
 • Ripustamme peilipinnan ikkunan eteen, jossa on kaunis maisema. Jos näet rakennustyömaan tai tuhoutuneita taloja ikkunan ulkopuolella, on parempi luopua ajatuksesta..
 • Voit korostaa vanhaa maljakkoa tai kallista maalausta peilillä. Aseta se kohteen eteen herättääksesi huomiota..
 • Sävellys. Koristelemme olohuoneen useiden peilien koostumuksella, jotka on kehystetty saman tyylin kehyksiin. Ripustamme perhekuvia esineiden väliin. Koostumuksen keskipiste on suuri peili, joka on koristeltu kukkakuvioilla.
 • Etupiha. Muutamme useita ruukkuja kasaksi heijastavan pinnan avulla. Laitoimme peilin kasvien taakse saadaksemme upean näytön..
 • Nojaa lisävarusteet raskaissa kehyksissä seinää vasten. Sisäseinät eivät ehkä kestä painoaan, joten asennamme ne lattialle. Pinnat näyttävät kauniilta huonekalujen läheltä, joten asennamme ne lähellä lipastoa, kaappeja tai lamppuja kaarevalle jalalle. “.
 • Uuninreunus. Takka on koristeltu koriste -elementeillä, nahkatuolit sijoitetaan sen viereen, kynttilät asetetaan hyllylle, mutta ylempi tila on tyhjä. Jos kiinnität peilin takkakappaleen yläpuolelle, niin tila ei vain kasva, vaan myös kynttilöiden, hahmojen ja rihkametsien tuli näytetään..

Suunnittelu näkölasin takaa - Pienet ja suuret peilit asunnon sisätiloissa (290+ kuvaa) Suunnittelu näkölasin takaa - Pienet ja suuret peilit asunnon sisätiloissa (290+ kuvaa) Suunnittelu näkölasin takaa - Pienet ja suuret peilit asunnon sisätiloissa (290+ kuvaa)

Suunnittelu näkölasin takaa - Pienet ja suuret peilit asunnon sisätiloissa (290+ kuvaa) Suunnittelu näkölasin takaa - Pienet ja suuret peilit asunnon sisätiloissa (290+ kuvaa)

Täydennä mikä tahansa tyyli peili -ikkunalla. Valitsemme kuviollisen kehyksen, vanhennamme sitä keinotekoisesti, lisäämme siteitä. Valkoisen kehyksen pinta vastaa ranskalaista tyyliä, raaka puu luo maalaismaisen tunnelman, ja runkokokonaisuuden monimutkainen kudonta retro -tyylillä pelaa raskaan kaapin ja kullattujen lisävarusteiden taustalla..

Makuuhuoneessa

Molemmilla puolilla sänky makuuhuoneessa on yöpöydät, mutta jos kiinnität peilit niiden taakse, valon määrä kasvaa, huone saa romanttisen ilmeen. Sijoittaminen yöpöydän taakse ei ärsytä silmiä, ei ole ristiriidassa Feng Shuin sääntöjen kanssa.

Makuuhuoneen sisätiloissa

Makuuhuoneen sisätiloissa

Valmistamme yöpöydien julkisivut, sängynpäädyn, jalat tai sängyn peilit peilikuvana. Peitämme laakeripylväät heijastavalla pinnalla, jotta ne “liukenevat” avaruuteen. Koristele tarvikkeet leikattuilla elementeillä, maalikuvioilla.

Päiväkodissa

Vauvan turvallisuudesta huolehtiminen on tärkein kriteeri peilin valinnassa. Lisävaruste edistää lapsen kehitystä, kiinnittää hänen huomionsa pitkään:

 • Sängyn heijastuminen peiliin on kielletty. Jos vauva herää yöllä, heijastus pelottaa. Myös muiden esineiden ei pitäisi heijastua, mikä muuttuu kauhutarinoiksi yöllä..
 • Et voi ostaa lastentarhalle ovia peilillä.
 • Ripustamme pinnan pystysuoraan, älä aseta sitä kulmaan.
 • Lisävarusteessa ei saa olla vaurioita ja pölyä.

Lisävaruste edistää lapsen kehitystä

Lisävaruste edistää lapsen kehitystä

Leikkasimme sarjakuvahahmot ääriviivapeileistä kuvioiden mukaan. Tytöt rakastavat Winx Clubin keijuja, pojat rakastavat kilpa -autoja tai Mikki hiirtä.

NeuvojaPienimmille leikkasimme kaikki hahmot peilimuovista – kaloja, autoja tai perhosia. Liimaamme lasten piirustuksia seinälle, ja huoneesta tulee upea.

Pukeutumispöydän suunnittelu

Peilipöydässä on monia hyllyjä ja laatikoita. Valitsemme suuret peilit, jotta meikataan kätevästi. Pinnan on vastattava pöydän tyyliä, ei erotuttava kokonaisuudesta. Laitamme lamput tai lamput molemmille puolille, valitse pehmeä valaistus. Kova valo osuu silmiin, saa silmänräpäyksen.

Helppoon meikkisovellukseen

Helppoon meikkisovellukseen

Harkitse pukeutumispöytien tyyppejä:

 • Klassikko. Sarjaan kuuluu pöytä, yöpöydät ja peili.
 • Säleikkö. Pöydän mukana tulee kolminkertainen peilipinta. Keskiosa on kiinnitetty kiinteästi pohjaan ja kaksi sivuttaista on säädettävissä. Mallin avulla voit tehdä muotoilua ja meikkiä, harkita heijastusta paitsi edestä myös takakulmasta.
 • Pier lasi. Työtasot ovat pieniä, mutta täyspitkä heijastava pinta.
 • Käännettävä peili. Lisävaruste on kiinnitetty sisäpuolelle työtasot, siksi otamme sen tarvittaessa pois meikin levittämiseksi;
 • Pienille makuuhuoneille valitsemme seinärakenteen. Se vie vähän tilaa, pöytä on valmistettu parista jaloista, jotka kiinnitämme seinään. Tukee seinälle asennettavaa nelijalkaista mallia.

Jätämme tarpeeksi tilaa pöydän lähelle istua mukavasti peilin edessä. Ulosvedettävien laatikoiden pitäisi riittää kosmetiikan sijoittamiseen, jos tilaa ei ole tarpeeksi, varustelemme vaatekaapin hyllyt.

Klassinen tyyli

Klassinen tyyli

Pienessä makuuhuoneessa vaihdamme yöpöydän peilipöytään, ripustamme peilin seinään, laitamme ottomaanin. Suurissa makuuhuoneissa laitamme pukeutumispöydän ikkunan lähelle, pöytälampun sijaan teemme taustavalon lattiavalaisimella tai taotulla lampulla.

Peili vaatekaapissa

Vaatekaapin peilipinnat muuttavat huoneen. Huone on täynnä valoa, jopa pienet huoneet suurenevat visuaalisesti.

Vaatekaappiin

Vaatekaappiin

Liukuvat vaatekaapit sisustuksessa:

 • Täysin peilatut ovet ilman kehystysmateriaalia sopivat pieniin makuuhuoneisiin. Huone kaksinkertaistuu kooltaan. Asennamme rakenteen mihin tahansa huoneeseen, se näyttää edulliselta ikkunoiden edessä tai kattiloiden kanssa kasveja.
 • Liukukaapien ovet eivät liuku vain toisistaan ​​eri suuntiin, vaan myös avautuvat harmonikan tavoin. Ovien jättäminen hieman raolleen luo moninäytön vaikutuksen.
 • Klassiseen tyyliin kehystetyt peiliovet sopivat. Järjestämme ylimääräisen valaistuksen yläpaneeliin..
 • Kapeat vaatekaapit ja vaaleat seinät “työnsivät toisistaan” kapeiden käytävien ja eteisten seinät.
 • Pinta ei voi olla vain kiinteä, vaan se voidaan jakaa osiin osiin. Teemme puseroita suhteessa yleiseen tyyliin;
 • Kokopitkän peilin sijoittaminen kaapin oviin antaa sinun harkita itseäsi kaikilta puolilta.

Huone täyttyy valolla

Huone täyttyy valolla

Heijastavan pinnan liukukaapit eivät ole vain houkuttelevia vaan myös käytännöllisiä. Vaatteiden tilavuuden lisäksi niiden avulla voit arvioida ulkonäköä ennen kotoa poistumista..

Kiharat peilit

Koristellaksesi lasia käytämme eri muotoisia lisävarusteita:

 • klassinen versio on pyöreät, suorakulmaiset neliömäiset mallit;
 • kolmiomaisten peilien käyttö tuo sisustukseen dynaamisuutta;
 • etniset motiivit – koristamme kehyksen koristeilla, kivillä, helmillä;
 • Boho -tyyli – suorakulmaiset mallit, jotka on vanhennettu keinotekoisesti kemiallisella liuoksella;
 • ekletika – pinnat, joissa on kaarevat reunat ja joilla on koristeellinen rooli;
 • Marokon motiivit – itämaisen eksoottisuuden henki heijastuu peilikuvassa;
 • Art Deco – peilipinta muuttuu amalgaamin avulla ruskehtavaksi, kultaiseksi tai smaragdiksi ja tuo taikuutta mihin tahansa huoneeseen;
 • etninen suunta – peilattujen raitojen sijoittaminen riikinkukon hännän tapaan.

Havaittu, ei-standardi vaihtoehto

Havaittu, ei-standardi vaihtoehto

Huone muuttuu peilipinnalla, joka on vahvistettu pystysuorien pylväiden väliin ja jota voidaan kääntää oman harkintasi mukaan. Psyykepeilit valmistetaan useimmiten kaksipuolisina, jolloin voit nähdä suurennetun heijastuksen toiselta puolelta.

Kokeilemalla kehyksiä, täydentämällä klassista tyyliä upealla “kuorella”, lisäämällä aksenttia tyyliin korkeateknologia. Aiemmin peilipinnalla oli käytännöllinen tarkoitus, ajan myötä siitä on tullut välttämätöntä, jos haluat tasoittaa huoneiden teräviä kulmia ja piilottaa suunnitteluvirheet.

Tiiliseinällä

Tiilet sopivat mihin tahansa sisustustyyliin. Suuri peilipinta piilottaa osan epämiellyttävästä seinästä, heijastaa ikkunan ulkopuolista maisemaa tai maalausta.

Parven sisätiloissa

Parven sisätiloissa

Jos huoneessa on kapea tiililiuska seinää pitkin, kopioimme sen vastakkaiselle seinälle peilin avulla. Loft-tyylinen tiilimuuri muuttuu, jos koristat sen keinotekoisesti vanhennetussa kehyksessä olevalla lisälaitteella.

Peilipaneeli

Luomisen aikana paneeli yhdistämme neliön tai kolmion peililaatat. Rakenteella ei ole käytännön tehtävää, sitä käytetään seinien ontelon koristamiseen.

Pienet huoneet luovat erityisen peilikappaleiden avulla illuusion suuresta tilasta. Kardinaali tapa soveltaa suunnitteluideoita on asettaa peilimosaiikki ikkunan vastakkaiselle seinälle, jonka lähelle voi asentaa useita kukkaruukkuja kasveineen.

Suunnittelulla ei ole käytännön tehtävää

Suunnittelulla ei ole käytännön tehtävää

Majoitussuositukset:

 • et voi roikkua niiden paikkojen edessä, jotka haluamme piilottaa vierailta;
 • peilipintoja ei sijoiteta etuovelle tai rentoutumistiloihin, kaikki eivät halua nähdä kuvaa jatkuvasti;
 • paneelin ympärille ei ole asetettu kuvia tai valokuvia, jotta koostumukseen ei tule vaihtelua.

Paneelia luodessamme kokeilemme pinnan väriä ja tekstuuria, täydennämme viimeistelymateriaaleilla tai korjaamme ilman niitä.

Toimii seinien aukkojen koristamiseen

Toimii seinien aukkojen koristamiseen

Kapealla seinällä peili

Kapealla on paitsi koristeellinen myös käytännöllinen tehtävä. Täällä tallennamme pieniä asioita tai asioita, joita emme usein käytä jokapäiväisessä elämässä. Kun sisustamme markkinarakoja, käytämme peilipintaa antaaksemme huoneen syvyyden ja lisätäksemme valoa.

Sängyn päädyssä koristamme kapean peilipaneelilla, teemme hyllyjä, koristelemme ympärillä kohdevaloilla tai seinävalaisimilla. Tätä tilaa tarvitaan pienten esineiden säilyttämiseen matka- tai perhekuvista..

NeuvojaSeinän syvennysten tulisi sopia asunnon yleiseen tyyliin. Suuri määrä ylikuormittaa huoneen ja luo epämiellyttävän vaihtelun. Aukko on sisätilojen erillinen aksentti, et voi muuttaa sitä telineeksi, joka on täynnä pölyisiä hahmoja.

Suunnittelu näkölasin takaa - Pienet ja suuret peilit asunnon sisätiloissa (290+ kuvaa) Suunnittelu näkölasin takaa - Pienet ja suuret peilit asunnon sisätiloissa (290+ kuvaa) Suunnittelu näkölasin takaa - Pienet ja suuret peilit asunnon sisätiloissa (290+ kuvaa)

Suunnittelu näkölasin takaa - Pienet ja suuret peilit asunnon sisätiloissa (290+ kuvaa) Suunnittelu näkölasin takaa - Pienet ja suuret peilit asunnon sisätiloissa (290+ kuvaa) Suunnittelu näkölasin takaa - Pienet ja suuret peilit asunnon sisätiloissa (290+ kuvaa)