Skenaario Uusi 2020 suosikkityylilläsi (110+ kuvaa) (venäjä, skandinaavinen, itämainen). Nykyaikaisia ​​suunnitteluideoita

Rotan vuosi

Teemajuhla on vaihtoehto perinteiselle uudenvuodenjuhlille. On tarpeen sisustaa huone etukäteen, ommella puvut, tehdä pöytä pöydälle, valita hauska kilpailuohjelma ja musiikillinen säestys. Kun he ovat perehtyneet esimerkkeihin juhlista, he valitsevat tiukan vaihtoehdon toimistojuhliin tai hauskan ystävälliseen tapahtumaan. Ota selvää, kuinka voit sisustaa asunnon venäläiseen, rock- tai skandinaaviseen tyyliin. Lisätietoja myöhemmin artikkelissa.

Sisältö:

Uusi vuosi venäläiseen tyyliin

Uuden vuoden viettämiseksi venäläiseen tyyliin on suositeltavaa lajitella isoäidin arkkujen sisältö, joka sisältää runsaasti muinaisia ​​astioita. Talon tai huoneiston sisätila on sisustettu lautasliinat tai kankaalla, jossa on kansallisia motiiveja, tulosta venäläisiä aiheita pahville, maalaa pestävä tapetti maaleilla kaavaimilla.

Sarja käsintehtyjä puisia koruja

Sarja käsintehtyjä puisia koruja

Juhlien suunnittelu maalaistalossa, ystävällisen seuran kokoaminen:

 • Olohuone vanhan huoneen alla peittämällä se kankaalla uteliailta silmiltä Televisiot mikroaaltouunien kanssa. Patchwork -päiväpeitteet, värikkäät huivit, joissa on tupsut, toimivat peitteenä.
 • Keskellä huonetta, pitkä taulukot puisilla penkkeillä, jakkareilla tai tuoleilla. On suuria arkkuja tai kaapit tyylin alla.
 • Lattiat on peitetty kotitekoisilla lattialaudoilla, ikkunat peitetty pellavaverhoilla. Brodeeratut paneelit, joissa on valanssit, ripustetaan ikkuna -aukkoihin.
 • Pellava- tai puuvillaliinat, joissa on pöytäliinat, näyttävät harmonisilta puukalusteiden, savilelujen taustalla. Kansien ompeluun huonekalut valitse luonnolliset kankaat, jotka sopivat valkaisemattomaan kotitekoiseen kankaaseen.
 • Jos haluat luoda juhlat rikkaiden kauppamajojen tyyliin, koristeluun käytetään tekstiilikankaita, kuten veluuria tai silkkiä, jotka on brodeerattu kultaisilla langoilla. Penkkien sijaan tuolit asetetaan pöydille ja sohvat, peitetty kuvioiduilla päiväpeitteillä. Homespun -juoksijat korvataan matoilla, kiiltävästä kankaasta valmistetut verhot ripustetaan.
 • Teemapuoli koristellaan tapetti venäläisellä liesillä. Suorakulmainen pöytä on liimattu pahvilla ja tapetilla luonnonkiven alle, tulipesä leikataan pois, hirsit, joissa on “tuli”, asetetaan alle.

Joulukuusen koristelu venäläiseen tyyliin

Joulukuusen koristelu venäläiseen tyyliin

Seinät on peitetty karhunnahalla, pyöreillä tarjottimilla tai isoäidin huiveilla kansan tyyliin. Ne ripustavat myös sipulia ja sämpylöitä, pihlajamarjojen ja kuusen tassujen koostumuksia huoneen kulmiin ja seiniin.. Kiiltäväksi kiillotettu samovaari näkyy pöydällä, kylpyammeet, tynnyrit, pajutarvikkeet, ruoka ja juoma tarjoillaan savi- ja puuruokissa.

Teatteristudiosta vuokratut vanhat venäläiset juhlapuvut luovat juhlatunnelmaa. Miehet kokeilevat puseroita, joissa on kuvioitu kirjonta, vetoketjut ja lampaannahkatakit venäläiseen tyyliin. Tytöt näyttävät värikkäiltä brodeerattuissa paidoissa, tyylikkäissä punaisissa tai keltaisissa sundresseissa ja nahkaisissa nilkkureissa. Naiset käyttävät pääkoruja, joissa on kolttia, helmikoruja ja korallihelmiä.

Vaatteet lisäävät erityistä makua

Vaatteet lisäävät erityistä makua

Se on mielenkiintoista sinulle: YLEISKATSAUS: Kuinka mielenkiintoista, tyylikästä ja omaperäistä sisustaa huone uudenvuoden 2019 omilla käsilläsi (230 + kuvaa): Uskomattoman kauniita sisustustarvikkeita jokaiseen kotiin

Satujen tyyliin

Upean uudenvuodenjuhlan valmistelu alkaa kahden viikon kuluttua huoneen sisustuksen ja kattauksen suunnittelusta. Ensin lähetetään kutsut, jotka osoittavat loman teeman, kansi on koristeltu satuhahmojen kuvilla.

Cinderellan sadun ruumiillistuma

Maalaistalo muutetaan kuninkaalliseksi palatsiksi. Pöydät on sijoitettu eteiseen, ja ne on koristeltu valkoisilla satiinipöytäliinilla, joissa on kultaisia ​​tupsuja. Sali on koristeltu pääosin valkoisella ja kullalla, kiiltävät seppeleet ripustetaan, kuusen seppeleet kynttilöillä asetetaan pöydille.

Seppeleitä tyylikkäästi

Seppeleitä “Tuhkimon” tyyliin

Hiirihahmot on piilotettu raskaiden verhojen taakse satu-tyyliin. Kahdesta selkänojaisesta nojatuolista tulee valtaistuimet juhlien isännille – kuninkaalle ja kuningattarelle. Seremonioiden päällikkö ilmoittaa herttuan ja herttuattaren saapumisesta kutsumalla vieraita pöytään.

Se on mielenkiintoista sinulle: YLEISKATSAUS: Uudenvuoden 2020 ikkunan sisustus: 170+ valokuvaideaa käytettäväksi

Itämaisia ​​tarinoita

Jos haluat järjestää Aladdin -tyylisiä teemajuhlia, poista huoneesta kaikki pöydät ja tuolit ja rullaa lattialla matto kirjavilla kuvioilla. On suositeltavaa jättää matalat pöydät antiikkivaloille, kynttilöille ja suitsukkeille. Hajallaan lattialla tyynyt, huolehtien vieraiden mukavuudesta. Valitse juhlan värimaailmasta tyyliin punaiset, kultaiset ja vihreät sävyt. Vieraille tarjoillaan itämaisia ​​makeisia kuparialustoilla, ja tarjolla on sokeroituja hedelmiä.

Hieman itää sisustukseesi

Hieman itää sisustukseesi

Se on mielenkiintoista sinulle: YLEISKATSAUS: Kuinka sisustaa talo kauniisti uudelle vuodelle 2020 omin käsin (186+ kuvaa): Satua ympärillämme

Kutsu Narniaan

Vieraat kaapin oven kautta pääsevät Narniaan, jossa tyylitelty ajopuu on koristeltu valkoisilla seppeleillä, valkoiset ja hopeiset pallot ripustetaan seiniin ja ikkunoihin. Pahvista ja tapetti näpytellä takka, he järjestävät pajuhuonekaluja, punaiset huivit ripustetaan tuoleille vastaamaan faunin talon tyyliä, joka kutsuu juhlaan. Raskas puinen pöytä ja korituolit on sijoitettu huoneen keskelle..

Decoupage -pullot tyylikkäästi

Pullojen decoupage “Narnia” -tyyliin

Käy Hatuntekijässä

Upeassa Ihmemaassa vieraat valitsevat Hatuntekijän, Viisaan toukon, Liisan, Kani ja muiden hahmojen roolin. On suositeltavaa järjestää teejuomapöytä, jolle järjestää vieraille laitteita ja makeisia. Pahvi katsella pysähtyi kello viiden kohdalla, on aika kutsua pöytään. Puffit ommellaan etukäteen sienityypin mukaan, ne sotkevat ajopuun seppeleitä, tee pahvipuu, jossa on kaninreikä.

NeuvojaMerirosvojen tarinaa varten korut on piilotettu talon ympärille, ja vieraat, jotka on jaettu kahteen joukkueeseen, etsivät aarteita. Pöytä on koristeltu laivamalleilla, rommipulloilla, mustilla lipuilla ja kalloilla. Potterin fanit heijastavat virallista tunnelmaa toistamalla herra ja rouva Dursleyn olohuoneen sisustuksen tai muuttamalla pienen huoneen Harryn kaapiksi.

Sisustus sadun maassa on aina kirkas, kaunis, lapsuuden ripaus

Sisustus sadun maassa on aina kirkas, kaunis, lapsuuden ripaus

Se on mielenkiintoista sinulle: YLEISKATSAUS: Kuinka tehdä DIY -paperi -ikkunakoristeita? (150+ kuvaa)

Rock -tyyli

Uuden vuoden viettäminen rock -muusikoiden tyylillä antaa sinulle erinomaisen tunnelman ja antaa sinun unohtaa toimiston pukukoodin päiväksi. Tyylikkäistä vaatteista ja asusteista, kattauksesta ja huoneen sisustuksesta keskustellaan etukäteen.

Juhlia varten miehet pukeutuvat T-paitoihin, joissa on pääkallo, nahkahousut ja liivi, huppari tai nahkatakki. Päähän on sidottu musta bandana, kengistä sopivat korkeat armeijan saappaat nauhoilla.

Ecostyle uudenvuoden sisustuksessa

Ecostyle uudenvuoden sisustuksessa

Metalliset nastatut rannekorut, mitalit ja ketjut täydentävät ulkoasua. Tytöt valitsevat naisellisuuden ja töykeyden yhdistelmän, yllään kevyet mekot paksujen pohjallisten saappaiden alla. Tummanvärinen meikki sopii tyylikkääseen juhlaan – mustat silmäluomet ja silmäripset, syvän kirsikanväriset huulet.

Se on mielenkiintoista sinulle: YLEISKATSAUS: Ideoiden ilotulitus: Kuinka voit tehdä pitkän ja kauniin paperisen seppeleen uudelle vuodelle? 100+ helppoa vaiheittaista DIY-valokuvaa

Tapahtumapaikka

Teemarokkibileet sopivat erinomaisesti yritys- tai ystävätapahtumaan. Suositellaan juhlimaan yökerhossa tai rock-baarissa konserttityylisessä ympäristössä. Koristele tarvikkeilla autotalli, varasto tai diskopussi. Grunge -tyyli tekee vaikutuksen huoneissa, joissa on tiiliseinät, täällä soitetaan kovaa musiikkia ilman pelkoa naapureiden valituksista.

Uudenvuoden teemabileet

Uudenvuoden teemabileet

Se on mielenkiintoista sinulle: YLEISKATSAUS: Kuinka sisustaa tyylikkäästi ja kauniisti joulukuusi uutta vuotta 2020 varten? Mitä leluja sinun on hankittava? (175+ kuvaa)

Huoneen sisustus

Autotallin seinät on peitetty julisteilla, joissa on rock -muusikoiden kuvia, kitarat asetetaan, gramofonilevyt ripustetaan. Juhlan koristeena ovat mustat ilmapallot, joissa on valkoisella maalilla maalatut bändien symbolit, kalloja, kitaraa, joka vastaa tyyliä.

Moottoripyörän keinujen korvaaja on tulinen vedolla maalattu vaahtomuovi. He asettivat valonheittimet improvisoidulle näyttämölle jättäen salin valaistuksen vaimeaksi. Keskellä on vapaata tilaa tanssia varten, pöydät on sijoitettu seinille. Gothic lisää paksuja kynttilöitä pöydille.

Teemana on sisustus kitaroilla

Teemana on sisustus kitaroilla

On suositeltavaa neuvotella etukäteen rock -ryhmän esiintymisestä tyylikkäässä juhlassa, tällainen idea ei jätä sinua kyllästymään, antaa iloa ja voimaa. Furor näyttää rokkari Joulupukilta suurissa mustissa laseissa ja bandanassa, jakaen matkamuistoja julmille toimistotyöntekijöille.

Joulupukki ilahduttaa jokaista vierasta

Joulupukki ilahduttaa jokaista vierasta

Se on mielenkiintoista sinulle: YLEISKATSAUS: Kuinka tehdä DIY -joulukuusityö uudelle vuodelle? Koristamme talon ennen lomaa (185+ kuvaa)

80 -luvun tyylibileet

80 -luvun juhlat ilahduttavat sateenkaaren väreillä ja antavat iloisen tunnelman, eikä ole vaikeaa varustaa huone ja pöytä, joka vastaa viime vuosien tyyliä. Laitteet ja kaihtimet on piilotettu värillisten verhojen alle, jotta ne eivät häiritse toiminnan tunnelmaa.

Vanha puu uudella tavalla

Vanha puu uudella tavalla

Se on mielenkiintoista sinulle: YLEISKATSAUS: 180 + valokuvaideoita: Kuinka kaunis ja omaperäinen sisustaa toimisto omin käsin uudelle vuodelle 2020

Asunnon sisustus

Mitä tilavampi juhlatila, sitä parempi luoda uudenvuoden tunnelma menneisyyden tyyliin. Jätä laaja tanssilattia, pöydät ja tuolit työntäen seiniin.

Puoluejärjestyksen säännöt:

 • Alla enimmäismäärä roikkuva pallo – diskotyylin symboli, joka on liimattu kiiltävillä levykappaleilla. Kiiltävät tarvikkeet ripustetaan seiniin, kattoon, ikkunoihin. Folioleikatut seppeleet, tähdet, lumihiutaleet, liput.
 • Seinille on kiinnitetty julisteita, joissa on diskotähtiä, julisteita iskulauseilla, painettuja kuvia johtajista. Pöydille asetetaan kotitekoisia lamppuja, pahvista leikattuja uudenvuoden hahmoja.
 • Juhliin tarvitset stereo- tai kasettinauhurin. Ei toimivassa kunnossa, vaan tyylin ominaisuutena. Asenna kevyt musiikki, mitä enemmän glitteriä ja tyylikkyyttä, sitä parempi loma.
 • Aseta tyylikäs juhla, aseta joulukuusi, jossa on kuohuviini “sade”, lasihelmiä, lelusotilaita.
 • Pöydässä on värikäs pöytäliina, neuvostoliiton säilykkeiden etiketit on painettu lautasliinoille.

Sisustukseen - makuasia, mutta kierteellä

Sisustukseen – makuasia, mutta kierteellä

Juhlan kohokohta on putkitelevisio, jossa on neulottu lautasliina. Päälle asetetaan lasinen maljakko, jossa on kolme neilikkaa. Antiikkiradio, seinäkiinnitys, isoisän käki -kello ovat hyödyllisiä.

Juhlavaatteet

80 -luvun tyyliä leimasi kirkkaiden värien yhdistelmä. Miehille juhliin sopivat kapenevat paidat, joissa on henkselit ja urheilupuvut, kengät korvataan tyylikkäillä lenkkarilla. Tytöillä on leggingsit, minihameet, takit tai villapaidat. Kiiltävästä kankaasta valmistettu tunika tai mekko avaa toisen olkapään. Suuret lisävarusteet: leikkeet, helmet, korvakorut, rannekorut.

Sisustamme huoneen valittuun tyyliin

Sisustamme huoneen valittuun tyyliin

Juhlissa tyttöjä kehotetaan tekemään korkea kasa, hännän annetaan mennä toiselle puolelle. Silmiä hivelevä meikki, jossa on kimalluksia, kirkkaan siniset silmäluomet, vaaleanpunainen poskipuna, helakanpunainen tai fuksiahuulipuna.

Se on mielenkiintoista sinulle: YLEISKATSAUS: Decoupage -pullot uutta vuotta varten (170+ kuvaa). DIY -korut. Uusia ideoita ja työpajoja

Skandinaavinen tyyli

Tärkeintä on, että valittu sisustus luo mukavuuden ilmapiirin.

Tärkeintä on, että valittu sisustus luo mukavuuden ilmapiirin.

Skandinaavinen juhla kutsuu sinut viettämään lomasi perheesi kanssa. Kodin mukavuutta yksinkertaisella sisustuksella ilman kirkkaita värejä ja hopeaa:

 • lelut, telineet, pöydät ja tuolit ovat puuta;
 • improvisoidun materiaalin käyttö: käpyjä, marjoja, tammenterhoja;
 • koristeet eläinten muodossa, useammin peuroja;
 • kotitekoiset kankaat ikkunoiden, seinien, pöytien, tuolien koristamiseen.

Huoneessa on puinen joulukuusi ja skandinaavinen tyyli

Huoneessa on puinen joulukuusi ja skandinaavinen tyyli

Rukkaset ripustetaan talon ympärille, kelkat ja luistimet asetetaan Scandi -tyylin luomiseen. Huone ja pöytä on sisustettu kylmillä väreillä, käsintehty sisustus korostaa uudenvuoden kuvan lyhyyttä

Valmistautuminen skandinaaviseen tyyliin:

 • Kun valitset valkoisen paletin koristamisen, on suositeltavaa laittaa keinotekoinen joulukuusi, jossa on hopeiset oksat ja kuohuviinit seppeleitä lattialle tai pöydälle.
 • Vihreäksi joulukuuseksi sopivat metallista tai puusta valmistetut riipukset, hopeoitujen käpyjen seppeleet, pihlajamarjat. Käsityöläiset ompelevat pehmeitä leluja oksien väliin.
 • Perinteiset tontut “hajallaan” hyllyille, piiloutuneet takka-, pöydälle, sohville ja nojatuoleille.
 • Valkoista maalia käytetään maalaamaan lumihiutaleita ja hauskoja eläinten kasvoja ikkunoihin tai ovien lasitietoihin.
 • He leikkaavat lumihiutaleita seppeleille, tekevät seppeleitä seinille kuusen tassusta ja marjoista.
 • Puiset kynttilänjalat, viiniköynnöskorit, viinitynnyrit asetetaan pöydälle. On suositeltavaa sijoittaa koriste- tai kuivattu kala laitteiden väliin..

Käsityöt arvostetaan tässä tyylissä

Käsityöt arvostetaan tässä tyylissä

NeuvojaSkandinaavinen juhlatyyli näkyy todellisessa tai improvisoidussa takassa, ja punaiset sukat ripustetaan seinälle. Takka ja pöytä on koristeltu kuusen tai katajan seppeleillä, marjoilla, kynttilänjaloilla.

Käytä tarjoiluun valkoisia ja punaisia ​​astioita tyylin mukaan. Punainen väri vaikuttaa lautanen, lokeron tai teekannun valkoiseen puhtauteen. Pöydälle valitaan pöytäliina ja lautasliinat, joissa on peuroja, toistamalla tyynyjen tai verhojen kuvio.

Skandinaavinen juhlatyyli näkyy todellisessa tai improvisoidussa takassa, ja punaiset sukat ripustetaan seinälle. Takka ja pöytä on koristeltu kuusen tai katajan seppeleillä, marjoilla, kynttilänjaloilla.

Joulukuusi korikorissa – mielenkiintoinen ja hillitty

Se on mielenkiintoista sinulle: YLEISKATSAUS: Kuinka tehdä DIY -kynttilöitä kotona? Mielenkiintoisia mestarikursseja (155+ kuvaa)

Japanilaistyyliset juhlat

Japanilaistyylisiin juhliin on suositeltavaa saada punainen matto lattialle, koristeelliset tuulettimet seinille, pöytä teeseremoniaa varten. Tyylikäs tapahtuma kollegoiden tai ystävien kanssa vaatii valmistautumista:

 • On suositeltavaa vyöhyttää huone näytöillä, varata paikka teetä juoda, buffet -vastaanotto ja tanssi.
 • Seiniin on ripustettu paperilyhtyjä, seppeleitä, sakura -kukkia sisältäviä kuvia, hieroglyfejä ja onnen toiveita.
 • Pöytä tarjoillaan suorakulmaisilla lautasilla, koristeellisilla sateenvarjoilla, kelluvilla kynttilöillä.

Tuuletin voidaan tehdä helposti ja nopeasti käsin

Tuuletin voidaan tehdä helposti ja nopeasti käsin

Miehet kokeilevat miekalla aseistettua samuraisoturia. Juhlatyt tytöt muuttuvat silkkikimonossa olevaksi geishaksi, jolla on korkea tyyli. Meikkiä varten sinun pitäisi valkaista kasvosi piirtämällä aasialainen leikkaus silmistä, tehdä helakanruskea “rusetti” huulillesi huulipunalla. Geishaa suositellaan palvelemaan sakea pöydälle, tuulettamaan itseään ja tekemään tanssiliikkeitä..

Vaatteita, jotka vievät sinut japanilaiseen uuteen vuoteen

Vaatteita, jotka vievät sinut japanilaiseen uuteen vuoteen

On suositeltavaa sijoittaa huoneeseen akvaario, jossa on kultakalaa, suihkulähteitä, ruukkuja krysanteemeilla tai bambusta. Tyyliä täydentää pöydälle asetettu ikebana tai bonsai..

VIDEO: Valmistautuminen uuteen vuoteen

Lähtö

Vinkkejä teemajuhlien järjestämiseen tuovat uudenvuoden tunnelman ja lataavat positiivista energiaa koko vuodeksi. Mitä nopeammin ajattelet lomaa, sitä menestyksekkäämmin pystyt toteuttamaan ideoitasi. Yhdessä ystävien kanssa on suositeltavaa laatia kilpailuohjelma ja kattaa kattaus ottaen huomioon tulevien hauskanpitoon osallistuvien kommentit.

KUVAGALLERIA (yli 110 kuvaa)