Mustavalkoinen grafiikka sisätiloissa (yli 70 kuvaa): valikoima ihastuttavia suunnitteluideoita asuntoon ja taloon

Tee-se-itse-yksinomainen seinäkoriste

Tee-se-itse-yksinomainen seinäkoriste

Sisätilojen klassista väriyhdistelmää voidaan verrata sarjaan ihmiselämän toistuvia raitoja. Selkeät linjat ja karkeat muodot ovat aina sopivia, ja ne voidaan helposti yhdistää mihin tahansa tyyliin. Ei ole turhaa, että kiinnostus mustavalkoiseen valokuvaukseen ei menetä merkitystään värivalokuvien ulkonäöstä huolimatta. Suunnittelijoita, valokuvaajia ja muotisuunnittelijoita inspiroivat edelleen hämmästyttävät mahdollisuudet välittää kuvasyvyys vain kahdella värillä..

Mukautetut piirustukset ovat aina kiehtovia

Epätyypilliset piirustukset kiehtovat aina, korostavat tyylin omaperäisyyttä

Grafiikan vaikutus sisätiloihin

Seinämaalauksia on ollut olemassa miljoonia vuosia, mikä on vahvistettu arkeologisilla kaivauksilla. Uusien mahdollisuuksien ja nykyaikaisten tekniikoiden myötä ihmiset käyttävät edelleen graafista suunnittelua kodin sisustamiseen ja ainutlaatuisten ominaisuuksien antamiseen. Sisätilojen grafiikka muistuttaa taiteilijan piirustusta, jossa on hiilitikut tai yksinkertainen lyijykynä. Usein vain muutaman rivin avulla voit antaa suunnittelulle omaperäisyyden, joka on yhtä tehokas kuin näyttävät taide -esineet..

15

Grafiikka sopii parhaiten työpaikan järjestämiseen. Mustavalkoinen paletti auttaa sinua keskittymään, luomaan ja häiritsemättä. Sen lisäksi, että huoneen sisustukseen tuodaan uutta, sitä voidaan käyttää seuraavasti:

  1. muodostaa suunnittelukoostumuksen visuaalisen keskuksen;
  2. poistamalla studio -huoneiston toiminta -alueiden rajat;
  3. mallinnetaan kokoonpanoa nostamalla kattoa tai laajentamalla kapea seinä valitsemalla kuvio oikein;
  4. ainutlaatuisen suunnittelun luominen sisustus- tai huonekaluesineissä;
  5. korostamalla tyylin ominaispiirteitä, esimerkiksi huipputeknologiaa tai modernia;
  6. pop -taiteen ja kitschin luomiseen käytettyjen kirkkaiden sisävärivalikoimien laimennus;
  7. muuttaa sisustuselementtejä maalaamalla kukkaruukut ja lamput.

Toimiston seinän sisustus

Toimiston seinän sisustus

Juonena voit valita eläinten kuvan, yökaupungin, erilaisia ​​filosofisia linjoja, abstraktioita tai kukkakoostumuksia. 3D -grafiikka näyttää erityisen houkuttelevalta nykyaikaisissa sisätiloissa ja laajentaa rajoja lisäämällä tilaa visuaalisesti..

Neuvoja! Grafiikan avulla voit yhdistää toiminnallisia alueita tai luoda aksentteja seinille, kattoihin ja huonekaluihin.

Tasoittavat kattoviivat grafiikalla

Tasoittavat kattoviivat grafiikalla

Grafiikan luomisen perussäännöt

Tehokkaimman vaikutuksen saavuttamiseksi grafiikka soveltuu parhaiten neutraalille taustalle. Useimmiten mustavalkoinen piirustus sisätiloissa löytyy mustien viivojen muodossa valkoisella seinällä..

Neuvoja! Ornamentti, etniset aiheet tai mandala näyttää hyvältä pienissä huoneissa..

Esimerkiksi unen sieppari makuuhuoneessa sängyn yläpuolella on kirkas aksentti neutraaleissa väreissä. Dynaaminen piirustus, joka luo voimakasta energiaa, sopii toimistoon: kuva lentävästä koneesta tai autosta, joka juoksee suurella nopeudella..

15

Korostusta tarvitsevan olohuoneen seinän koristelu vaatii monimutkaisemman kuvion. Symmetrinen koostumus, jossa on paljon yksityiskohtia, on erittäin mielenkiintoista harkita..

Neuvoja! Kun sisustat oleskelutilaa, on suositeltavaa välttää teräviä kulmia ja kiinnittää huomiota asteittaisiin siirtymiin virtaviivaisilla muodoilla. Tällainen aikataulu auttaa sinua virittäytymään hyvään lepoon ja rentoutumaan täysin..

Rentoutumisalue, jossa on vaalea trooppinen seinäkoriste

Rentoutumisalue, jossa on vaalea trooppinen seinäkoriste

Huoneessa, jossa on neutraali värimaailma, mustavalkoinen grafiikka voi aiheuttaa ei -toivottua dissonanssia, joten on parasta pehmentää sen kovia ominaisuuksia hieman..

Idea! Näihin tarkoituksiin peilikuvioiset koriste -elementit, joissa on kuviota heijastava kromipinta, ovat täydellisiä..

Jos grafiikka on sisätilojen päähenkilö, LED -valaistus auttaa tehostamaan vaikutelmaa ja korostamaan koostumusta..

Korostus sisustus käytävällä

Korostus sisustus käytävällä

Neuvoja! Grafiikan käyttö on enemmän luovuutta kuin tiukkojen sääntöjen noudattamista. Tämän tekniikan päätavoite on luoda mukava koti, jossa on mukava olla..

Kahvilan seinien alkuperäinen muotoilu

Kahvilan seinien alkuperäinen muotoilu

Useita ideoita toteutukseen

Sisätilojen grafiikka voi olla piirustuksen muodossa seinällä, joka on tehty käyttämällä airbrushing -tekniikkaa. Maalaukset ja freskot näyttävät yhtä mielenkiintoisilta. Pieni hehku sisäpuolelta luo salaperäisen ilmapiirin ja sopii erinomaisesti goottilaiseen sisustukseen.

Neuvoja! Aloittavia taiteilijoita auttavat stensiilit valmiilla kuvilla.

Erilaisia ​​kahviloissa ja ravintoloissa käytettyjä merkintöjä löytyy yhä enemmän nykyaikaisista keittiön sisätiloista. Siellä voit myös sijoittaa sanomalehtiä pöytälevyn lasin alle lisäämällä englantilaista estetiikkaa sisustukseen..

15

Seinän mustavalkoisella grafiikalla on paljon yhteistä kehon tatuoinnin kanssa: halu siirtyä pois konservatiivisista perustoista itseilmaisun avulla. Grafiikan omistajan kapinallinen henki tuntuu heti rohkean päätöksen ansiosta käyttää samanlaista kuvaa tavallisen maalauksen sijaan. Ainoa ero on, että seinän maalaaminen on paljon helpompaa kuin päästä eroon tatuoinnista, josta et pidä. Tämä tarkoittaa, että kokeilu ansaitsee huomiota, eikä sinun pitäisi pelätä mennä pidemmälle kuin perinteinen viimeistely..

Graafinen piirustus, joka voidaan siirtää mihin tahansa seinän osaan

Graafinen piirustus, joka voidaan siirtää mihin tahansa seinän osaan

Yleisen tasapainon saavuttaminen

Saadaksesi harmonisen väriyhdistelmän sinun on keskityttävä kunkin sävyn aiheuttamaan vaikutukseen. Jos valkoisella on ominaisuuksia, jotka laajentavat tilaa ja täyttävät sen ilmalla ja valolla, musta voi päinvastoin tuoda ripauksen noiria ja mysteeriä. Siksi grafiikkaa luotaessa on tärkeää ottaa huomioon huoneen kuvamateriaali, luonnonvalon virtaus ja mieltymyksesi..

Huomautuksella! Jos suunnittelun perimmäisenä tavoitteena on hämärä makuuhuoneessa tai olohuoneessa, sinun ei ehdottomasti pitäisi rajoittua käyttämään mustaa..

15

Toinen mustan ominaisuus on sen kyky korostaa pinnan mittasuhteita. Mikä tahansa epätavallinen muoto tai rakenne voi tulla esiin ja tulla sisustuksen “kohokohdaksi”.

Tärkeä! Jos pinta ei ole ihanteellinen, siinä on teräviä kulmia tai kapeita aukkoja, on parempi olla keskittymättä tällaisiin puutteisiin..

Ei ole turhaa, että muotisuunnittelijat muuttuvat usein mustiksi esittelytilaksi: se vetää magneettina toisten silmiä..

Silmiä hivelevä kaavain

Silmiä hivelevä kaavain

Voit tasoittaa siirtymiä ja heikentää kontrastia hieman lisäämällä grafiikkaan paletin, joka muistuttaa mustavalkoista valokuvausta. Jos tällaisessa kuvassa on puhtaan värisävyjä ilman mykistettyjä sävyjä, grafiikka toistaa äänenvoimakkuutta ja kuva muuttuu eloisammaksi..

  • Tilavuus saavutetaan käyttämällä avaruuden syvyyden vaikutusta. Mustat elementit näyttävät työntyvän eteenpäin, kun taas valkoiset päinvastoin poistuvat hieman katsojasta..

Lisäämällä hieman väriä saat ainutlaatuisen sisustuksen.

Jos lisäät hieman väriä, saat ainutlaatuisen sisustuksen.

Neuvoja! Mustavalkoiset grafiikat ovat erittäin käytännöllisiä: piirustusta voidaan tarvittaessa täydentää maaleilla, muuttaa tai pelata koristeilla.