Lasimaalaus lasille – Ominaisuudet ja valinta: 145+ (Valokuva) Vaihtoehdot (läpinäkyvä, kuvioitu, itseliimautuva). Kuinka kiinnittää ja poistaa?

Lasimaalaus lasille - Ominaisuudet ja valinta: 145+ (Valokuva) Vaihtoehdot (läpinäkyvä, kuvioitu, itseliimautuva). Kuinka kiinnittää ja poistaa?

Nykyään lasimaalaukset ovat suosittuja sisustuksessa. Helpoimmin käytettävissä oleva tapa luovuuden ilmaisemiseen on erityinen lasimaalaus lasilla. Ensin sinun on tutkittava kaikki yksityiskohdat, mietittävä ikkunan sisustuksen käsitettä. Sisällöstä, valinnasta ja soveltamisesta tarkemmin myöhemmin artikkelissa.

Tämän artikkelin sisältö:

Asunnon sisustus

Klassisella lasimaalauksella on monimutkainen rakenne, joka on juotettu erityistä tekniikkaa käyttäen. Liimatut moniväriset elementit tulevat yhteen maalaukset tai tietty malli. Arvokkuudesta huolimatta tekniikka on kallista. Hän näyttää myös pieneltä pieneltä asuntoja. Tätä varten on kannattavampaa käyttää erikoismateriaalia..

Vaihtoehto lasimaalaukselle on kalvomateriaali

Vaihtoehto lasimaalaukselle on kalvomateriaali

Laadukkaat polymeerit, jotka on liimattu oikein lasipintaan, näyttävät kunnioittavilta ja epätavallisilta. Verrattuna klassiseen lasimaalaukseen ne ovat kannattavampia ja käytännöllisempiä. Pienissä tiloissa sisustus auttaa täydentämään verhot korosta Windowsissa tärkeimmät kohdat. Tilavissa esikaupunkien rakennuksissa tällaista ainutlaatuista, näyttävää koristetta voidaan käyttää panoraamaikkunoihin, lasiseiniin, siitä luodaan kokonaisia ​​seiniä. Tällainen monimutkainen sisustus pystyy muuttamaan ympäröivää tilaa..

Nykyään on kehitetty monia muunnelmia kankaasta:

 • Atermaalinen materiaali. Suojaa infrapunasäteiltä.
 • Lasimaalaus kerros. Käytetään koristeina ikkunan lasipinnalla.
 • Itsekiinnittyvä suojakalvo. Voidaan käyttää lasimaalausten luomiseen, eri osien suojaamiseen mekaanisilta vaurioilta, halkeamilta.
 • Liimakerroksella kuvio.
 • Staattinen pinnoite, jota yleensä myydään 90 cm leveinä rullina ja jossa ei ole liimapohjaa, kiinnitetään pintaan staattisella tartunnalla.

Näyttää kunnioitettavalta, epätavalliselta

Näyttää kunnioitettavalta, epätavalliselta

Lasimaalauksen eri laatu ja ominaisuudet varmistavat sen käytön monissa ideoissa. Parantaa ulkonäköä, pidentää ikkunoiden käyttöikää.

Koostumus, tuotteiden luokittelu

Kalvo-lasimaalaus koostuu koristeellisesta ylemmästä, alemmasta paperikerroksesta.

Ensimmäisen kerroksen valmistukseen käytetään vinyyliä, polyesteriä tai muuta polymeeriä, jossa on painettu kuvio tai kuvio. Toinen kerros on taustakerros, joka tarttuu lasiin ilman erikoislaitteita, liimoja ja työkaluja.

Tämä yksinkertaistaa materiaalin käyttötekniikkaa ja tekee siitä kätevän.

Koostuu koristeellisesta ylä- ja alapaperikerroksesta

Koostuu koristeellisesta ylä- ja alapaperikerroksesta

Koriste -esineen hinta riippuu myös laadusta. On olemassa eurooppalaisten valmistajien eliitin itseliimautuvia malleja, halvempia vastineita kotimaiselle, kiinalaiselle tuotannolle. Ottaen huomioon, että kuvioitu lasimaalaus voi kyllästyä nopeasti ja sen asennus suoritetaan nopeasti, siitä ei tarvitse maksaa paljon rahaa.. On parempi vaihtaa kansi useammin, valitsemalla se kauden mukaan, uusille taustakuville. Totta, kalliit materiaalit kestävät pidempään, ne esitetään eri pinnoitusvaihtoehdoissa..

Koristemateriaalilla on monia etuja:

 • Edullinen toiminta.
 • Alhaiset kustannukset.
 • Helppo vaihtaa.

Sillä on monia etuja muihin materiaaleihin verrattuna

Sillä on monia etuja muihin materiaaleihin verrattuna

Sen ainutlaatuisten ominaisuuksien ja ominaisuuksien ansiosta sitä voidaan käyttää aiottuun tarkoitukseen talon ulkoisten, sisäisten sisustussuunnitelmien toteuttamiseen.

Sillä on erilaisia ​​käyttötarkoituksia. Se voidaan helposti liimata:

Kalvomaalausta käytetään menestyksekkäästi myös mainonnassa..

Kaunis koriste kaappiin

Kaunis koriste kaappiin

Se voidaan jakaa seuraavien kriteerien mukaan. Ominaisuuksien mukaan:

 • Läpinäkyvä, läpinäkymätön. Ensimmäinen vaihtoehto jäljittelee usein himmeän lasin aallotettua pintaa, siinä on hieman havaittavissa oleva kuvio ja se on visuaalisesti samanlainen kuin huurre. Läpinäkymättömillä kalvoilla on erilaisia ​​väriyhdistelmiä, mukaan lukien jotkut samanlaiset kuin alkuperäiset lasimaalaukset lyijyvälilevyillä. Käyttäjät haluavat koristella pintoja kasvien, eläinten ja lisääntymisten kuvilla maalaukset. Materiaaliin voidaan käyttää nykyaikaisen tekniikan avulla rakkaiden ja sukulaisten valokuvia. Ratkaisujen määrä vaihtelee, vain mielikuvitus rajoittaa.
 • Kolmiulotteinen, kuvioitu, matta. Pinnoitteet erottuvat tekstuurin kehityksestä, levitetyn kuvion laadusta, koristeista. Kolmiulotteiset tuotteet valmistetaan usein tilauksesta, ja kuvioiduilla tuotteilla on usein yksi sävy, epätasainen pinta.

Viihtyisä olohuone

Viihtyisä olohuone

Se on jaettu käyttömenetelmän mukaan ryhmiin:

 • Pinnat, joissa on valmis kuva koko lasilevyllä, ostettu valmiina käsitellyn lasin parametreille.
 • Matriisi -aihioita käytetään leikkaamaan yksittäisiä osia, jotka muodostavat koristeen tai applikaation luoman kuvan. On poly, yksivärinen.

Lasimaalaus on yksinkertaistettu Internetistä ladattavien stensiilien avulla.

On pinnoitteita, jotka voidaan levittää märälle pinnalle. Kalvo kostutetaan alustavasti vedellä. Ensin työkappaleen yläreuna levitetään pinnalle, vähitellen alaspäin, kangas asennetaan.

Kalvo on alkuperäinen koriste -elementti

Kalvo on alkuperäinen koriste -elementti

On myös materiaaleja, joissa on liimakerros. Jos haluat kiinnittää ne, poista suojakansi paperilta ja levitä se lasille. Sitten yläosa tasoitetaan kuivalla pyyhkeellä, mikä poistaa liimajäämät, erilaiset viat.

Itsekiinnittyvä lasimaalaus

Sisustuskalvoa, joka jäljittelee todellisia lasimaalauksia, voidaan käyttää eri paikoissa eri menetelmillä. Ruokasalin viimeistelyn lisäksi, keittiö, käytetään lasimaalausten jäljitelmiä:

 • Loggian koristelu, parvekkeet. Tila muuttuu värikkäämmäksi ja tyylikkäämmäksi. Riittävä määrä valoa tunkeutuu huoneeseen ja näkyvyys kadulta on vähäinen.
 • Täydentämällä kylpyhuoneen suunnittelua tai kylpyhuone huoneet, joissa on pienet ikkunat.

Valmistus on yksinkertaistettu kaavaimilla

Valmistus on yksinkertaistettu kaavaimilla

 • Asuntoikkunoiden liittäminen ¾ tai 2/3 kankaasta. Menetelmä on tarkoitettu pohjakerroksen huoneistoihin. Tekniikkaa käytetään yksityisellä sektorilla piiloutumaan uteliailta katseilta ilman raskaita tekstiilejä.
 • Sisätilojen sisustus, sisäänkäynti karkaistusta lasista.
 • Monimutkaisten kuvioiden jäljitelmä, lasimaalaus läpinäkyvillä pinnoilla (panoraamaikkunat, akryylilasiseinät, läpinäkyvät ovet tai kasvihuoneen lasielementit).

Sisustus näyttää upealta maalaismökeistä, kun taloon asennetaan läpinäkyvät väliseinät ja kaksinkertaiset ikkunat.

Lasimaalauksia läpinäkyvillä pinnoilla

Lasimaalauksia läpinäkyvillä pinnoilla

Ikkunoiden lisäksi lasimaalauksia voidaan liimata kovettuneisiin lasi-, akryyli-, puu, Lastulevy, peilit, laatat. Valitsemalla värimaailman voit saavuttaa viileyden tunteen. Tämä saadaan käyttämällä sinisiä, vihreitä sävyjä. Voit myös lisätä viihtyisyyttä huoneeseen hakemalla keltainen värit. Tällainen vastaanotto on perusteltu, kun kadun varrella kulkevat ihmiset voivat nähdä asunnon sisätilan..

Läpinäkyvä

Läpinäkyvää materiaalia ei ole tarkoitettu koristeluun. Sillä on suojaava toiminto, sillä on mattapinta ilman kiiltävää kiiltoa. Terän leveys on 90 cm, myydään 15 juoksevan metrin rullina.

Tällaisia ​​itseliimautuvia pintoja käytetään suojaamaan sileitä tuotteita, materiaaleja mekaanisilta vaurioilta, naarmuilta kuljetuksen ja varastoinnin aikana. Niitä sovelletaan eri malleihin.

Kylpyhuoneen sisustus

Kylpyhuoneen sisustus

Läpinäkyvä pinnoite ei luo koristeita, kuvioita lasille, tekee kuvasta sameamman. Heijastavat ominaisuudet menetetään peiliä käsiteltäessä.

Materiaalin positiivisia ominaisuuksia ovat:
 • optinen läpinäkyvyys;
 • valonkestävyys;
 • ilkivallanesto;
 • fragmenttien särkymisen estäminen;
 • helppo asennus;
 • purkaminen.

Matta

Mattapinnoitteiden päävaihtoehto on suojata asunnon sisätilat auringonvalolta, ulkonäöltä, vähentää ultraviolettisäteilyn vaikutusta ihoon. Alhaisen hinnan lisäksi mattakalvolla on muita etuja:

 • mahdollisuus päivittää, koristella muotoilua;
 • visuaalinen, valon sameus;
 • lisääntynyt lasipinnan tiheys, suoja pieniä naarmuja vastaan;
 • vaatimaton hoito;
 • erinomainen suorituskyky käytön aikana.

Tällainen ikkuna voi päivittää minkä tahansa tylsän sisustuksen.

Tällainen ikkuna voi päivittää minkä tahansa tylsän sisustuksen.

Huurrelasit ovat olleet suosittuja jo pitkään. Tunnetuin menetelmä on hiekkapuhallus..

Paineessa kiiltävä raina altistuu hienolle hiekkasuihkulle naarmujen muodostamiseksi. Mutta tällaiset hoidot ovat kalliita, joten mattakalvoista on tullut ratkaisu. Niitä on helppo käyttää ja ne voidaan liimata lasiin 30 minuutissa.

Läpäisevän valon määrä riippuu pinnoitteen paksuudesta. Mitä paksumpi se on, sitä pienempi läpäisykyky, sitä epäselvämmät kuvan ääriviivat. Jotkut pinnoitteet ovat heijastavia eivätkä läpäise infrapunasäteitä. Myynnissä on myös vandaalintorjuntakalvoja, joilla on monitasoinen rakenne. Tällaisten päällysteiden polymeerikoostumus tarjoaa viskositeetin.

Läpäisevän valon määrä riippuu pinnoitteen paksuudesta

Läpäisevän valon määrä riippuu pinnoitteen paksuudesta

Painettu elokuva

Monet valitsevat tämän ratkaisun, joka myydään valmiina. Se tarvitsee vain liimata esivalmistetulle pinnalle..

Lasimaalauksen avulla voit luoda alkuperäisiä sävellyksiä. Se ei ole vain koristeellinen, suojaava pinnoite lasipinnalla. Sen rakenne lähettää säteitä, riippuu värityypistä.

Pinnoite voidaan liimata toiselle puolelle tai molemmille, jolloin syntyy erilaisia ​​koostumuksia ja lisätään lasilevyn lujuutta. Se on läpäisemätön, sitä voidaan käyttää korkeassa kosteudessa.

Kuvioitu kalvo soveltuu oven sisäosien, peilien ja seinien liittämiseen suihkukaapissa. Kerroksen paksuus on 75 mikronia, ja läpinäkyvyys riippuu väristä, sama lasin indikaattori.

Olohuone moderniin tyyliin

Olohuone moderniin tyyliin

Kalvossa on eri sävyisiä ja paksuisia lyijyjuovia, joten kuvasta tulee kestävämpi ja koristeellisempi. Kalvo lasimaalaus ei ylikuormita ikkunan kehystä, muodostaa tasaisemman pinnan.

Kauniiden ja epätavallisten koristeiden käyttäminen voi tehdä sisätiloista houkuttelevampia..

Valmistajat tarjoavat seuraavia malleja:
 • Luonnolliset motiivit, maisemat. Nämä ovat kauniita luonnon motiiveja, venetsialaistyylisiä maisemia, jotka sopivat ovien, ikkunoiden ja suihkukaappien koristeluun..
 • Geometriset koristeet. Nykyaikaisissa sisätiloissa geometria on suositumpaa. Geometriset kuviot heijastuvat kodintekstiileihin, taustakuviin, laattoihin ja muihin pintoihin. Sisustus sopii olohuoneisiin ja toimistoihin.
 • Lasimaalaukset, joissa on pieniä elementtejä. Vaihtoehdot, joissa on kuvia kaleidoskoopista, näyttävät upeilta.

Lasimaalaus lasille - Ominaisuudet ja valinta: 145+ (Valokuva) Vaihtoehdot (läpinäkyvä, kuvioitu, itseliimautuva). Kuinka kiinnittää ja poistaa? Lasimaalaus lasille - Ominaisuudet ja valinta: 145+ (Valokuva) Vaihtoehdot (läpinäkyvä, kuvioitu, itseliimautuva). Kuinka kiinnittää ja poistaa? Lasimaalaus lasille - Ominaisuudet ja valinta: 145+ (Valokuva) Vaihtoehdot (läpinäkyvä, kuvioitu, itseliimautuva). Kuinka kiinnittää ja poistaa?

Muut motiivit ja mallit. Tarrat perustuvat malleihin, mukaan lukien valokuvat. Tämä korostaa sisätilojen luonnetta ja tyyliä, luo erityisen ilmaston..

Pinnoitteen edut

Lasimaalauskoostumuksilla ei ole lähes mitään eroja visuaalisissa parametreissa. Vain huolellisella tutkimuksella, kosketuksella, voit määrittää piirustuksen jäljitelmän, lasikoostumuksen.

Lasimaalauskoostumuksilla ei ole lähes mitään eroja visuaalisissa parametreissa.

Lasimaalauskoostumuksilla ei ole lähes mitään eroja visuaalisissa parametreissa.

Kuvan sisältävän elokuvan tärkeimmät edut ovat:
 • Käytännöllisyys.
 • Laaja valikoima (voit valita minkä tahansa värin, koon, kokoonpanon).
 • Pinnoitteen kestävyys ja käyttöikä jopa 15 vuotta.
 • Alhainen hinta, saatavuus.
 • Helppokäyttöinen, jatkuva huolto.
 • Kestää kotitalouskemikaaleja, muita aggressiivisia aineita.
 • Kestää äkillisiä kosteuden, lämpötilan muutoksia, ei pelkää suolaisia ​​ympäristöjä, ultraviolettisäteilyä, erilaisia ​​epäpuhtauksia.

Laadukkaat tuotteet eivät menetä alkuperäistä väriä pitkään, säilyttäen tekstuurinsa ja muodonsa. Ne voidaan helposti purkaa.

On suuri valikoima

On suuri valikoima

Jos lasi rikkoutuu, kalvo estää sirpaleiden hajaantumisen. Pienillä vaurioilla (halkeamia) vika ei ole havaittavissa. Kun koristepäällyste levitetään karkaistulle tai akryylilasille, lujuusarvot ovat merkittäviä..

Lasimaalausten huonot puolet ovat huonommat ulkoiset indikaattorit verrattuna luonnon lasimaalauksiin. Lisäksi materiaali on tulenarkaa, sinun on suojattava sitä kosketukselta kuumiin esineisiin

.

Valinta koristeluun

Laaja valikoima lasimaalauksia tekee kuluttajien toiveiden ja vaatimusten mukaisen sisustuksen ostamisesta helppoa. Mutta joskus on vaikea löytää hyvää vaihtoehtoa, joten sinun on noudatettava perussääntöjä.

Ei ole yhtä yleisiä kalvomalleja, jotka sopisivat yhtä hyvin olohuone, keittiö. Sisustus valitaan jokaiseen huoneeseen. Valaistuksen ja mittojen lisäksi ne ottavat huomioon ikkunoiden parametrit, kattojen korkeuden.

Pinnoitteen kestävyys ja käyttöikä jopa 15 vuotta

Pinnoitteen kestävyys ja käyttöikä jopa 15 vuotta

Oikean rakennusmateriaalin valitsemiseksi sinun on otettava huomioon seuraavat kriteerit:
 • Huoneen tarkoitus. Makuuhuoneessa, eteisessä, keittiössä voit käyttää erilaisia ​​koristeita. Niitä valittaessa ei ole erityisiä vaatimuksia. Vain omistajan toiveet otetaan huomioon.
 • Tilojen sijoittaminen. Jos ikkunat ovat eteläpuolella tai meluisalla kadulla, on järkevää liimata niihin lasimaalausta, joka viivästyttää auringonvaloa ja melun imeytymistä. Tämä tekee kodistasi mukavan..
 • Makuuhuoneessa käytetään usein mykistettyjä, pehmeitä sävyjä, eteisessä värikkäitä, kirkkaampia vaihtoehtoja..

Mikä tahansa kuva valitaan pinnan koristamiseksi. Siksi värimaailman lisäksi kehitetään kuvaa (abstraktio, eläimet tai kasvit).

NeuvojaPinnoitteen väri tulisi yhdistää muotoiluun, se voi ylläpitää yleistä tunnelmaa tai tulla kontrastiseksi pisteeksi, joka virkistää, korostaa tunnelmaa. Internetin valokuvat voivat auttaa värin valinnassa..

Alhainen hinta, saatavuus

Alhainen hinta, saatavuus

Anna huoneelle viileyttä, keveys muuttuu kylmäksi:
 • Smaragdin vihreä;
 • violetti;
 • sininen;
 • sininen.

Mukavuuden lisäämiseksi on tarjolla lämpimiä sävyjä:

Tärkeä rooli on sävellykseen sisältyvien yksityiskohtien koolla.. Pienistä elementeistä tehty piirustus laajentaa tilaa visuaalisesti ja päinvastoin. Siksi pienessä huoneessa sinun ei pitäisi valita kuvia suurista osista..

Pinnoitteen rakenne vaikuttaa myös visuaaliseen havaintoon. Kiiltävä pinta heijastaa heikosti, joten se lisää tilan visuaalista laajentumista. Huurrettu lasimaalaus pienentää käsitellyn lasin pinta -alaa.

Helppokäyttöinen, jatkuva huolto

Helppokäyttöinen, jatkuva huolto

Sovellus eri huoneiden suunnittelussa

Suunnittelun nykyaikaistamiseksi voit liimata lasimaalauksen tiettyyn osaan. Niitä käytetään lasisten sisäänkäyntiovien viimeistelyyn (myymälässä tai toimistossa), jotta kävijä voi arvostaa suunnittelun omaperäisyyttä sisältäpäin.. Sisäovet voidaan yhdistää samoihin kalvo-lasimaalauksiin tai liimata eri piirustuksiin, jotka on tehty samalla värialueella.

Voit päästä eroon ylimääräisestä valaistuksesta värillisten lasimaalausten avulla..

NeuvojaJos luonnonvaloa ei ole riittävästi, läpinäkyvä pinnoite, jolla on himmeä pinta, näyttää epätavalliselta..

Kestää kotitalouskemikaaleja, muita aggressiivisia aineita

Kestää kotitalouskemikaaleja, muita aggressiivisia aineita

Huomaamaton sisustus ilman kirkkaita sävyjä ja suuria piirustuksia sopii makuuhuoneeseen. Voit pelata täällä tekstuurin, sävyjen ja läpinäkyvyyden kaltevuudella. Salissa vieraita houkuttelevat suuret kukat tai kirkas kuva. Päällekkäiset elementit näyttävät upeilta.

Vihannesten, hedelmien, tuotteiden teema on valittu keittiöön. Lisää valoa huoneeseen valitsemalla oranssi, keltainen lasimaalaus.

Kaapin lujuuden antavat uskonnollisen teeman kuoret, jäljennös taiteilijan maalauksesta. Yksiväriset kalvot liitetään usein toimistoihin tai lisätään mainoksia..

Kestää äkillisiä kosteuden, lämpötilan muutoksia

Kestää äkillisiä kosteuden, lämpötilan muutoksia

Kuinka liimata kalvo lasille?

Lasimaalauksen kiinnitystekniikka on yksinkertainen, ei vaadi erityisiä tietoja ja taitoja. Työt on suositeltavaa suorittaa yli 5 asteen lämpötilassa, jotta pinnoite tarttuu tiukasti säiliön pohjaan.

Työt suoritetaan tietyssä vaiheessa:

 • Kangas leikataan kirjoitusveitsellä tai saksilla sopimaan lasin parametreihin (marginaali 1-2 senttimetriä). Tyhjiä matriiseja käytettäessä valmistetaan yksittäisiä osia, jotka muodostavat monimutkaisen kuvion, kuvan.
 • Työtaso rasvatetaan saippuavedellä.
 • Noin 5-10 cm kalvon reunoista on erotettava suojakerroksesta ja painettava selkä lasiin. Jotta ilmakuplia ei ilmesty pinnalle, se tasoitetaan flanellikankaalla ja sitten kumikaapimella. Jos kuplia ilmestyy, niitä ei voida poistaa, lävistämme ohuin neula.
 • Jos tartunnan laatu on riittämätön, käytä hiustenkuivaajaa lämmittämään liimapinta ja tasoittamaan kalvokerros.

Kiinnitystekniikka on yksinkertainen

Kiinnitystekniikka on yksinkertainen

Kalvopäällysteen poistaminen

Joskus liimaamalla kangas asetetaan vinoon, ei peitä vaadittua pintaa. Tietyt vivahteet auttavat korjaamaan tilanteen:

 • Kangas liimataan saippualiuokseen.
 • Lämmitä rakennuksen hiustenkuivaajalla ja nosta sitten toinen pää varovasti pois.
 • Liuottimen käyttö. Puuvilla kostutetaan koostumuksella, kankaan toinen puoli nostetaan, neste tiputetaan sen alle. Vähitellen sen pitäisi nousta.

Lasimaalaus lasille - Ominaisuudet ja valinta: 145+ (Valokuva) Vaihtoehdot (läpinäkyvä, kuvioitu, itseliimautuva). Kuinka kiinnittää ja poistaa? Lasimaalaus lasille - Ominaisuudet ja valinta: 145+ (Valokuva) Vaihtoehdot (läpinäkyvä, kuvioitu, itseliimautuva). Kuinka kiinnittää ja poistaa? Lasimaalaus lasille - Ominaisuudet ja valinta: 145+ (Valokuva) Vaihtoehdot (läpinäkyvä, kuvioitu, itseliimautuva). Kuinka kiinnittää ja poistaa?

Lasimaalaus lasille - Ominaisuudet ja valinta: 145+ (Valokuva) Vaihtoehdot (läpinäkyvä, kuvioitu, itseliimautuva). Kuinka kiinnittää ja poistaa?

VIDEO: Liimaamme lasimaalauksen mahdollisimman helpoksi ja yksinkertaiseksi

päätelmät

Lasimaalauksen hoito ei ole vaikeaa. Pyyhi pinnat rievulla, joka on aikaisemmin kostutettu saippuaseoksella.

Joskus on tarpeen piilottaa sirut, vauriot kalvolla. Tätä varten teippi liimataan molemmin puolin halkeaman alueelle, levitetään kalvomateriaalia.