Kylpyhuoneen peili valaistuksella (yli 200 kuvaa): Käytännöllisyys ja omaperäisyys. Lisävarusteiden valitseminen (pistorasia / kello / lämmitys)

Valaistu kylpyhuoneen peili

Peilin valaistus kylpyhuoneessa ei ole ollenkaan tarpeen. Mutta jos näet tämän vaikutuksen, et voi kieltää sitä itseltäsi. Peili voi olla täysin erilainen, joten jokainen voi valita haluamansa vaihtoehdon. Valikoimamme vaihtoehtoja voi yllättää sinut miellyttävästi ja näyttää tämän huoneen kaiken kauneuden..

Tämän artikkelin sisältö:

Kylpyhuoneen peilin peili

Peilikaappi on yksi tuoreista ideoista kylpyhuoneen suunnittelussa. Se viittaa käytännöllisyyteen huonekalut, joka sopii erityisesti pieniin huoneisiin, koska samalla toiminto ja hyllyt erilaisten työkalujen ja itse lisävarusteiden säilyttämiseen.

NeuvojaJos kylpyhuoneen koko sallii sinun säästää tilaa, peili kaappi voidaan käyttää sisustustyökaluna, valitsemalla minkä kokoisia ja malleja tahansa.

Käytännölliset huonekalut, jotka voivat koristella kylpyamme

Käytännölliset huonekalut, jotka voivat koristella kylpyamme

Ne, jotka ovat jo ostaneet peilikaapin kylpyhuoneesta, huomioivat tämän huonekalun seuraavat edut:

 • kyky täyttää tarvittava määrä hyllyjä, koukkuja, osastoja;
 • yksinkertainen kokoonpanotekniikka (monet selviävät siitä yksin);
 • valaistuksen järjestäminen sekä kaapin sisällä että ulkona;
 • energiansäästö taustavalon läsnäolon vuoksi;
 • kyky toteuttaa mikä tahansa vaihtoehto sisätiloihin ja ulkokoristeluun.

Mukavuus koko perheelle

Mukavuus koko perheelle

Suuren perheen jäsenet arvostavat peilikaapin ostamista kylpyhuoneessa. Yleensä hygieniatuotteiden tulisi olla lähellä, kaikille saatavilla olevassa paikassa, esimerkiksi jos on lapsia, voit sijoittaa kaapin matalalle varaamalla heille alemmat hyllyt..

Kaikki hygieniatarvikkeet käsillä

Kaikki hygieniatarvikkeet käsillä

Se on mielenkiintoista sinulle: YLEISKATSAUS: Kylpyhuoneen joustavan katon hyvät ja huonot puolet: paras ratkaisu tai kunnianosoitus muodille? (125+ kuvaa)

Materiaalit (muokkaa)

Jokainen kotiäiti tietää, että huonekaluja valittaessa tärkein määrittävä kriteeri on luotettavuus, joka riippuu suoraan mallin valmistuksessa käytetystä materiaalista. Sama koskee kylpyhuoneen peilin valintaa.. Jotta materiaali olisi luotettava, sillä on oltava seuraavat ominaisuudet:

Kaapin peilin luotettavuus ja korkea laatu

Kaapin peilin luotettavuus ja korkea laatu

 • älä muuta väriä edes pitkäaikaisen käytön jälkeen;
 • älä muuta kokoa (älä laske);
 • hylkää kosteuden ja höyryn toiminnan, jotka ovat välttämättömiä kylpyhuoneessa;
 • pinnoite ei saa irrota ja / tai irrota;
 • eivät huonone huonelämpötilan jyrkän muutoksen vuoksi.

Mukavuus, tyylikäs muotoilu ja toimivuus

Mukavuus, tyylikäs muotoilu ja toimivuus

Valmistajat tarjoavat peilikaappeja eri materiaaleista. Kestävimmät, luotettavimmat ja käytännöllisimmät niistä ovat:

 • erityinen lasi;
 • metalli- ja puuosien yhdistelmä;
 • luonnonkivien jäljitelmä;
 • Lastulevy päällystetty laminaatti;
 • muovi-.

Puinen kaappi vaatii erityistä hoitoa

Puinen kaappi vaatii erityistä hoitoa

Kaksi viimeistä vaihtoehtoa ovat halvimmat, joten niiden luotettavuus on suuruusluokkaa alhaisempi kuin muiden.. Samaan aikaan lastulevy ja muovi ovat parhaita halpoja vaihtoehtoja verrattuna muihin olemassa oleviin..

Lasin osalta peilien valmistuksessa käytetään erikoisnäytteitä, jotka erottuvat iskunkestävyydestä ja luotettavuudesta..

Jos malli sisältää puisia osia, tällainen kaappi vaatii erityistä huolenpitoa. Se koostuu muiden valmistajien suositusten tuuletuksesta ja noudattamisesta homeen estämiseksi..

Kestävimmät ovat peilit, luonnon jäljitellyt kaapit kiviä. Ne eivät ole vain käytännöllisiä, vaan myös näyttävät jaloilta, ja niiden ainoa haitta on korkeat kustannukset..

MuistiinpanoonNykyaikaisten laitteiden avulla voit viimeistellä huonekalut mille tahansa arvokkaalle kivelle, joten tällaiset peilikaapit sopivat ylellisiin tyyleihin tehtyihin kylpyhuoneisiin..

Peilin lähellä oleva paikka voidaan koristaa maalauksilla

Peilin lähellä oleva paikka voidaan koristaa maalauksilla

Se on mielenkiintoista sinulle: YLEISKATSAUS: Kylpyhuoneen laattojen viimeistelyvaihtoehdot (175+ kuvaa). Luomme suunnittelun, joka muistetaan.

Suunnitteluvaihtoehdot

Kylpyhuonekaapin peili voidaan suunnitella sopimaan vapaaseen tilaan. Valmistajat tarjoavat laajan valikoiman mallivaihtoehtoja, joista suosituimmat ovat seuraavat mallit:

1Ulkoilu. Lattialle asennettu peilikaappi olisi loistava vaihtoehto lapsiperheille. Tyypillisesti tällaisissa lattiakalusteissa on kaksi tukimallia: joko neljä jalkaa tai sivutuet. Kaapin lattiapeilin tärkein plus on, että se voidaan helposti järjestää uudelleen, ja sen alta on myös helppo pyyhkiä pöly. Vaatekaappi lattiasta kattoon ulottuvilla peileillä

Vaatekaappi lattiasta kattoon ulottuvilla peileillä

2Saranoitu. Tätä muotoilua pidetään klassisena, koska ensimmäiset kaapin peilit saranoitiin. Ne voidaan asentaa mihin tahansa seinään, useimmiten ne ripustetaan pesualtaan päälle. Tässä tapauksessa kaapin peilipintaa käytetään meikkiä ja muita toimenpiteitä levitettäessä.. Ripustettu rakenne on suosituin

Ripustettu rakenne on suosituin

3Mezzanine. Tällaisia ​​peilejä ja vaatekaappeja alettiin valmistaa suhteellisen hiljattain, joten niille ei ole vielä suurta kysyntää. Tällaiset mallit voidaan varustaa erilaisilla hyllyillä, kapeilla, koukuilla ja muilla tarvittavilla elementeillä. Mezzanine -muotoiltujen peilien painava plus on suuren kapasiteetin mahdollisuus. Puolikerroksessa on suuri kapasiteetti

Puolikerroksessa on suuri kapasiteetti

4Kulma. Ne voivat olla joko lattialla seisovia tai kiinnitettyinä seinän kulmaan. Kaikki kulmakalusteet erottuvat käytännöllisyydestään, koska ne vievät vähän tilaa, mutta sisällä ovat tilavia. Sama koskee kylpyhuoneen kulmapeilikaappeja, tällaiset mallit ovat erinomainen vaihtoehto tapauksissa, joissa sinun on vapautettava jonkin verran tilaa huoneessa.. Vähintään tilaa, mutta suuri kapasiteetti

Vähintään tilaa, mutta suuri kapasiteetti

Kosketa peiliä

Aistiteknologioita käytetään lähes kaikkien huonekalujen, myös kylpyhuoneen peilien, valmistuksessa. Mekanismin ydin on kytkimeen asennetun erityisen anturin reaktio, joka reagoi käden liikkeeseen.

Monet ihmiset puhuvat myönteisesti tästä taustavalon sytyttämisvaihtoehdosta, koska se on erittäin kätevää: aseta vain kätesi kytkimelle ja taustavalo syttyy heti. Tämä on käytännöllistä kylpyhuoneessa, koska sinun on usein käytettävä peiliä, kun kädet ovat märät. Ja tässä tapauksessa tavallisen sähkökytkimen koskettaminen on vaarallista ja hankalaa..

Valkoinen kylpyamme kosketusherkällä peilillä

Valkoinen kylpyamme kosketusherkällä peilillä

Jotta kosketuskytkin toimisi oikein, on tärkeää sijoittaa se oikein esimerkiksi peilin viereen. Sitten lähestymällä sitä ja nähdessäsi, että valoa ei ole tarpeeksi, voit yksinkertaisesti nostaa kätesi ja kytkeä taustavalon päälle.

On myös tärkeää varmistaa, ettei anturin vieressä ole koukkuja ja hyllyjä 20-30 cm säteellä..

Koska heti kun otat heiltä jotain kiinni, taustavalo syttyy..

Moderni kosteutta kestävä peili

Moderni kosteutta kestävä peili

Pyöreä ja soikea

Pyöreät ja soikeat peilit liittyvät tähtien pukuhuoneisiin, jotka tunnetaan loistostaan. Samaan aikaan, jos vain tällainen muoto sopii kylpyhuoneen sisustukseen, voit valita mallin, joka näyttää alkuperäiseltä.

Miksi soikeat ja pyöreät peilit ovat yleensä kalliimpia?

Jotta lasista saadaan pyöristetty muoto, on käytettävä enemmän tekniikkaa, mikä tarkoittaa enemmän kustannuksia..

Suuri pyöreä peili voidaan sijoittaa kylpyhuoneen yläpuolelle

Suuri pyöreä peili voidaan sijoittaa kylpyhuoneen yläpuolelle

Jotkut ajattelevat, että pyöreät ja soikeat peilit eivät ole käytännöllisiä, koska niitä ei voi sijoittaa hyllyille. Itse asiassa se ei ole niin.

Ensinnäkin tämän muotoisia peilejä on usein kaappipeilimalleissa, joihin ne on helppo asentaa..

Toiseksi hyllyt voidaan sijoittaa eri puolille erillistä pyöreää tai soikeaa peiliä.:

Kaksi puolipyöreää peiliä korostavat huoneen klassista tyyliä

Kaksi puolipyöreää peiliä korostavat huoneen klassista tyyliä

Hyllyt. Ne voivat sijaita sekä peilin alla että sen tasolla, mikä vaikuttaa pieneen osaan. Älä huoli siitä, että tämä aiheuttaa haittaa. Nykyaikaisissa malleissa hyllyt ovat hieman eteenpäin ja niissä on muita “sivuja”, jotta niille asetetut asiat eivät putoa. Siten voit laittaa niihin kosmetiikkaa, henkilökohtaisia ​​hygieniatuotteita ja muita erikokoisia esineitä..

Hyllyjen sivut lisäävät mukavuutta

Hyllyjen sivut lisäävät mukavuutta

Haltijat. Pidikkeet kiinnitetään usein pyöreiden ja soikeiden peilien ympärille, joille asetetaan pienet lasit tai hyllyt (noin 10 * 15 cm). Tällaisia ​​pidikkeitä voi olla mikä tahansa, joillekin on kätevää, että ne ovat vain peilin alla, toiset kiinnittävät ne sekä alhaalta että sivuilta. Tällaisten pidikkeiden ja erillisten hyllyjen etuna suurelle perheelle on, että jokaisella voi olla oma “alue”.

Pienet pidikkeet eivät vie paljon tilaa

Pienet pidikkeet eivät vie paljon tilaa

Se on mielenkiintoista sinulle: YLEISKATSAUS: Pienet kylpyhuonelaatat (150+ suunnittelukuvia): Tyylin ja sisustuksen optimaalinen yhdistelmä

LED -taustavalo

LED -valoja pidetään yhtenä parhaista valaistusvaihtoehdoista. Koska kylpyhuone tarvitsee huolellisen lähestymistavan valaistuksen valintaan, tämä vaihtoehto on käytännöllisin. Itse asiassa tässä huoneessa ei yleensä ole päivänvaloa, joka on tavallista muille huoneille, joten sinun on tehtävä lisävalonlähteitä..

LED -valaistus on käytännöllisin valinta

LED -valaistus on käytännöllisin valinta

Monet pitävät LED -taustavalon tärkeimpänä etuna säästää energiaa, koska tällaiset lamput ovat pienimmät sähkönkuluttajat..

Tästä huolimatta valon määrä ja laatu ulostulossa eivät kärsi, eli LED -taustavalon tehokkuus ei vaikuta negatiivisesti sen laatuun..

Salaperäinen musta kylpyhuone marmorilla

Salaperäinen musta kylpyhuone marmorilla

Lisäksi LED -taustavalojen etuna on niiden välitön vastaus päälle kytkemiseen.. Toinen merkittävä lisä on, että ne sietävät rauhallisesti lämpötilan muutoksia, mikä on erittäin tärkeää kylpyhuoneissa, joissa sekä kosteus että lämpötila muuttuvat jatkuvasti..

Minimalistisen tyylin huomaamaton kauneus

Minimalistisen tyylin huomaamaton kauneus

Myös kylpyhuoneen peilejä, joissa on LED -valaistus, voidaan käyttää paitsi lisävalaistuksena myös sisustukseen. Monissa malleissa on monitilainen LED-taustavalo, joka sisältää väripaletin vaihtotoiminnon. Siten voit muuttaa peilivalaistuksen väriä mielialasi mukaan..

LED -taustavaloa käytetään paitsi valaistukseen myös sisustukseen

LED -taustavaloa käytetään paitsi valaistukseen myös sisustukseen

Se on mielenkiintoista sinulle: YLEISKATSAUS: Muodikas kylpyhuone ilman wc: tä (+100 kuvaa) – Kauneus yhdistettynä mukavuuteen

Muut tyypit

Taustavalossa käytettävien lamppujen tyyppi on tärkeä, koska valaistuksen kirkkaus riippuu niistä, eli kun olet valinnut väärän vaihtoehdon, sinun on ostettava lisää valonlähteitä. LED -lamput eivät ole ainoa taloudellinen ja laadukas valinta.. Monet käyttävät myös:

 • halogeeni;
 • luminoiva;
 • neonlamput.

Halogeenilamput tuottavat kirkasta valoa

Halogeenilamput tuottavat kirkasta valoa

Halogeenilamput kylpyhuoneen peilin valaisemiseen ovat sopivia, koska ne toimivat hyvin huoneissa, joissa on korkea kosteus. Niiden uskotaan olevan 10 kertaa tehokkaampia kuin perinteiset lamput. Valonlähteet saavat virtansa 200 V DC.

Luminesenssi- ja neonlamput luokitellaan kaasupurkausvalonlähteiksi.. Pienellä energiankulutuksella tuloksena on hajavalaistus. Tämän ansiosta kylpyhuoneen valo näyttää lähellä luonnollista, mikä on erittäin arvostettua näissä huoneissa. Loppujen lopuksi siellä on usein vähän tai ei lainkaan tavallista auringonvaloa..

Loiste- ja neonlamput kuluttavat paljon energiaa

Loiste- ja neonlamput kuluttavat paljon energiaa

Erilaisia ​​taustavaloja

Valaistuja peilejä on kahta päätyyppiä:

 • ulkoinen;
 • sisäinen.

Jokaisella niistä on erityispiirteitä ja etuja, joten sinun on valittava yksi niistä omien tarpeidesi perusteella.. Toinen yleinen peilivalaistus kylpyhuoneessa on koristeellinen, ja sen ainoa tarkoitus on sisustaa huone..

Vaaleat vihreät sävyt koristavat enemmän huonetta

Vaaleat vihreät sävyt koristavat enemmän huonetta

Sinun ei tarvitse ostaa kalliita huonekaluja, laattoja ja muita kalliita esineitä antaaksesi kylpyhuoneellesi rikkaan ilmeen. Riittää, kun asennat peilin koristeellisella valaistuksella. Samaan aikaan voit olla varma, ettei yksikään kylpyhuoneeseen saapuva vieras yksinkertaisesti voi sivuuttaa tätä sisätilojen yksityiskohtaa..

Tämä valaistus antaa kalliin ja tyylikkään ilmeen.

Tämä valaistus antaa kalliin ja tyylikkään ilmeen.

Jos puhumme käytännöllisyydestä, kannattaa vertailla ulko- ja sisävalaistusta, koska koristevalaistus ei ole täysimittainen valaistuslähde. Harkitse näiden kahden lajikkeen ominaisuuksia.

vain Ulkoinen

Peilin ulkoinen valaistus tarkoittaa, että lamput ovat joko kehyksen sivuilla tai sen yläosassa. Selkeän mahdollisen heijastuksen saamiseksi on suositeltavaa upottaa taustavalo kaikilta puolilta.. Tällaisen taustavalon kirkkaus riittää hygieniaan ja kosmeettisiin toimenpiteisiin, esimerkiksi voit helposti levittää meikkiä, ajaa, tehdä hiuksesi.

Rungon sivuilla ja rungon yläosassa olevat lamput valaisevat eniten

Rungon sivuilla ja rungon yläosassa olevat lamput valaisevat eniten

Kolmipuoleinen valaistus voidaan tehdä eri lampuilla. Tämä vaihtoehto osoittautuu tehokkaimmaksi: yläkehykseen on rakennettu useita pieniä tai yksi suuri pitkänomainen lamppu ja sivuilla pieniä lamppuja (pistevalonlähteitä).

Peilin ulkoisen valaistuksen suunnittelussa käytettävien lamppujen määrä riippuu ennen kaikkea sen koosta ja kylpyhuoneen päävalaistuksesta..

Peilikaappi, jossa on kaksi pitkänomaista lamppua

Peilikaappi, jossa on kaksi pitkänomaista lamppua

Lamppujen värin valinnassa klassinen valkoinen valaistus on käytännöllisin. Aiemmin moniväriset lamput olivat muodissa, mutta itse asiassa ne tuovat paljon haittaa. On epätodennäköistä, että pystyt levittämään meikkiä tai suorittamaan mitään hygieniatoimenpiteitä tässä valossa..

Kaksi kohdevaloa valaisevat luovasti muotoillun peilin

Kaksi kohdevaloa valaisevat luovasti muotoillun peilin

NeuvojaJos kylpyhuoneen valaistusta käytetään paitsi koristeluun, moniväristen lamppujen käyttöä ei suositella. Sen lisäksi, että ne ovat täysin epäkäytännöllisiä, lääkärit varoittavat tällaisen valaistuksen vaaroista silmille..

Paras vaihtoehto on valkoinen valaistus.

Paras vaihtoehto on valkoinen valaistus.

Se on mielenkiintoista sinulle: YLEISKATSAUS: Pieni kylpyhuone yhdistettynä wc: hen (50+ kuvaa): 12 tekniikkaa ainutlaatuiseen tilan korjaamiseen

Sisäinen

Peilin sisäinen valaistus kylpyhuoneessa ei ehdottomasti ole huonompi laadun ja kuvan selkeyden suhteen kuin ulkoinen. Kun lamput ovat sisällä, ne jakavat valon tasaisesti pintaan, joten voit rentoutua ja rasittaa silmiäsi.

Sisäinen valaistus on miellyttävämpi silmille

Sisäinen valaistus on miellyttävämpi silmille

Helpoin ja käytännöllisin tapa saada sisäpeilivalaistus on käyttää LED -lamppuja, jotka voidaan sijoittaa joko yksittäin tai teipillä. Kun sisustat, voit antaa mielikuvitukselle vapauden ja liimata nauhoja mihin tahansa geometriseen tai muuhun muotoon..

Peili näyttää upealta sisäisellä valaistuksella, joka on monimutkaisen koristeen muotoinen, joten jokainen, joka näkee sen ensimmäistä kertaa, pysähtyy tahattomasti katsomaan piirustusta.

Lamppujen avulla voit korostaa merkintöjä ja kuvioita

Lamppujen avulla voit korostaa merkintöjä ja kuvioita

Toinen sisäpuolelta asennettujen lamppujen etu on lasiin kohdistuva vaikutus – se lämmitetään. Monet ovat tottuneet siihen, että kylpyammeen tai suihkun jälkeen on mahdotonta nähdä itseäsi peilistä heti, koska lasi sumuutuu höyrystä.

Lämmityksen ansiosta tätä ei tapahdu, ja vaikka höyryä on paljon ja ongelma ilmenee, se kulkee nopeasti ja lasi pysyy puhtaana..

Lämmitetty peili poistaa höyryn

Lämmitetty peili poistaa höyryn

Peilin sisäinen valaistus kylpyhuoneessa maksaa suuruusluokkaa enemmän kuin ulkoinen. Kuitenkin pehmeä valaistus, helppokäyttöisyys, suuret koristeet, jotka houkuttelevat silmiä – kaikki tämä oikeuttaa kustannukset..

NeuvojaSisävalaistus näyttää paremmalta suurilla peileillä. Jos se on pieni, on lähes mahdotonta asettaa jonkinlainen kuvio tai koriste LED -lampuista. Ja jos näin on, se näyttää yleensä naurettavalta..

Sisävalaistus on kalliimpaa, mutta useita etuja perustelee sen asentamisen

Sisävalaistus on kalliimpaa, mutta sen asennusta perustellaan useilla eduilla

Se on mielenkiintoista sinulle: YLEISKATSAUS: Kylpyhuoneen suunnittelu ja sisustus muovipaneeleilla 110+ kuvaa – nopea ja halpa tapa sisustaa

Valaisimet

Lamppuja, joita käytetään peilin ulkoisen valaistuksen suunnittelussa kylpyhuoneessa, voidaan vaihdella sekä ulkonäöltään että tarkoitukseltaan. Kuten jo mainittiin, ne sijaitsevat useimmiten ylä- ja / tai sivukehyksessä.. Joissakin tapauksissa ne voidaan kuitenkin kiinnittää myös peilin vieressä olevaan seinään..

Klassinen kylpyhuone

Klassinen kylpyhuone

Suunnittelun päätehtävä lamput kylpyhuoneen peiliin – vastaanottaa hajavaloa, mikä vaikuttaa näytön laatuun ja selkeyteen.

NeuvojaOn parasta valita lamput, joiden sävyt ovat valkoisia, tämä vaihtoehto on käytännöllisin. Tällainen valaistus ei ärsytä silmiä, koska himmeä valo ei herätä huomiota..

Kukkakimput kylpyhuoneessa saavat yhä enemmän suosiota

Kukkakimput kylpyhuoneessa saavat yhä enemmän suosiota

NeuvojaEi ole suositeltavaa käyttää suuria lamppuja peilin ulkoiseen valaistukseen. Niiden suurin haittapuoli on se, että ne luovat ankaria varjoja, jotka häiritsevät heijastuksen tarkastelua ja ärsyttävät silmiä..

Toinen suositus valaisimia valittaessa on määrittää plafonin väri.

Voit valita valkoisen, mutta läpinäkyvän tai erityisen värisävyn. Mutta sitten lampusta tuleva valo häikäisee, ja pitkäaikaisessa käytössä silmäalueelle ilmestyy kivuliaita tunteita.

Erittäin kätevä vaihtoehto - kaksi pesuallasta kylpyhuoneessa

Erittäin kätevä vaihtoehto – kaksi pesuallasta kylpyhuoneessa

Oikein valittujen valaisimien hajavaloa täydennetään parhaiten suoralla valolla. Muuttuvan kulman malleja voidaan käyttää valaistuksen ohjaamiseen tiettyyn kohtaan. Näitä valoja voidaan kääntää haluttuun suuntaan, jotta voidaan kohdistaa suora valolinja haluttuun kohtaan. Samalla on tärkeää, että sitä ei ohjata alhaalta ylöspäin, vaan päinvastoin..

NeuvojaKun valitset lamput kylpyhuoneen peiliin, on tärkeää ottaa huomioon se, että tällaisessa huoneessa on usein korkea kosteus ja höyry. Tässä suhteessa on parasta valita malleja, joissa on erityiset vedenpitävät pinnoitteet..

Kehystetty peili sopii koko sisustukseen

Kehystetty peili sopii koko sisustukseen

Lisäominaisuuksia

Valaistu kylpyhuoneen peili voidaan varustaa lisäelementteillä, sekä sisustuksella että käytännöllisillä yksityiskohdilla. Sisustuksen osalta ne voivat olla mitä tahansa yksityiskohtia, jotka näyttävät edullisilta sisätiloissa..

Esimerkiksi jos kylpyhuone on rakennettu tyyliin korkeateknologia, ja peili on pyöreä, niin se ei sovi tyypillisiin geometrisiin muotoihin. Jotta peili ei muuttuisi suorakulmaiseksi tai epäsymmetriseksi, voit koristaa sen tämän muotoisilla elementeillä. Erinomainen vaihtoehto olisi vanne tai kehys sen ympärillä, se voi olla seinään liimattu nauha. Tuloksena on “ympyrä neliössä” -tekniikka, ja se sopii jo enemmän korkean teknologian tyyliin kuin vain ympyrä.

Korkean teknologian kylpyhuone

Korkean teknologian kylpyhuone

Lisäkoristeita voivat olla kehykseen kiinnitetyt erityishahmot, varsinkin usein niitä käyttävät lapsiperheet.

NeuvojaJos lapset ovat pieniä, rakastavat vanhemmat yrittävät ympäröidä heidät upealla ilmapiirillä, ja yksi tapa on käyttää erityisiä tarroja kehykseen, mutta ei missään tapauksessa veistää niitä lasille.

Valkoiset huonekalut beigenvärisessä sisustuksessa

Valkoiset huonekalut beigenvärisessä sisustuksessa

Hyllyillä ja valaistuksella

Kuten jo mainittiin, hyllyt voidaan asentaa erikseen, peilin ympärille tai ne voidaan asentaa sisään. Niitä valittaessa on tärkeää ottaa huomioon kylpyhuoneen tarpeet ja ominaisuudet. Jos siinä on erityinen kaappi, jossa säilytetään kaikki vesitoimenpiteisiin tarvittavat tavarat, hyllyn päätarkoitus on koko huoneen sisustus. Tässä tapauksessa niitä ei saisi olla paljon, riittää, että niihin voi yksinkertaisesti luottaa pienillä asioilla..

Täysi seinähylly

Täysi seinähylly

Jos hyllyille on asetettava esineitä, sinun on huolehdittava siitä, että ne eivät mene päällekkäin peilin heijastuksen kanssa.. Tällaisissa tapauksissa älä käytä sisäänrakennettuja hyllyjä, jotka on asennettu siten, että ne koskettavat osaa lasista. Loppujen lopuksi, jos laitat niihin enemmän asioita, osa peilistä estetään.

Alkuperäinen puurunko, joka toimii hyllynä

Alkuperäinen puurunko, joka toimii hyllynä

Hyvien tapojen sääntö on erityinen hylly, johon tavarat asetetaan käsiä pestäessä. Monien ihmisten on otettava pois kellot, sormukset ja mahdollisesti muut lisävarusteet, joten vieraiden tullessa heidän luokseen heidän ei pitäisi tuntea epämukavuutta, kun he tulevat kylpyhuoneeseen..

Yleensä nämä hyllyt ovat pieniä, lähellä pesuallasta ja niillä on pienet sivut esineen putoamisen estämiseksi..

Lasinen hylly on kevyt, ei iso

Lasinen hylly on kevyt, ei iso

Kellolla ja taustavalolla

Toinen välttämätön elementti, joka voidaan asentaa taustavalaistuun peiliin, on kello.. Ensi silmäyksellä saattaa tuntua siltä, ​​että ne ovat ehdottoman tarpeettomia kylpyhuoneessa, on tavallisempaa nähdä ne salissa, käytävällä, keittiössä. Itse asiassa ne, jotka haluavat kylpyyn ja viettävät paljon aikaa kylpyhuoneessa, arvostavat tätä ajatusta..

Kosketuslevyn kello - ihanteellinen niille, jotka haluavat viettää paljon aikaa kylpyhuoneessa

Kosketuslevyn kello – ihanteellinen niille, jotka haluavat viettää paljon aikaa kylpyhuoneessa

Yleensä kellot näyttävät sopivilta ja jopa ylellisiltä suurilla peileillä, joissa on sisäinen LED -valaistus.. Ne voivat sijaita yhdessä lasin kulmista tai yläosasta. Tällaiset mallit näyttävät aina jaloilta ja sopivat erityisesti kylpyhuoneisiin, joiden sisustus on tehty yhdellä suosituista tyyleistä..

Lisäksi kelloon on usein asennettu anturi, joka näyttää huonelämpötilan, mikä on myös kätevää etenkin vauvojen uimiseen. Lisäksi jokaisella lisäominaisuudella on oma toimintamekanisminsa, joten ne eivät käytännössä liity toisiinsa. Jos vain kello rikkoutuu tai vain lämpötilan ilmaisin, korjaukset ovat vähäisiä.

Kosketusnäytössä on myös lämpötila -anturi

Kosketusnäytössä on myös lämpötila -anturi

Valolla ja pistorasialla

Käytännöllisin lisä valaistulle kylpyhuonepeilille on pistorasia. Se voidaan upottaa sivupalkkiin ja piilottaa. Peilikaapimalleissa voidaan asentaa useita pistorasioita eri puolille tai vierekkäin.

Pistorasia on välttämätön kylpyhuoneessa

Pistorasia on välttämätön kylpyhuoneessa

Kukaan ei väitä, että pistorasia kylpyhuoneessa on välttämätön. Jopa päivittäisillä toimenpiteillä et voi tehdä ilman sitä. Monet nykyaikaiset laitteet ovat sähköisiä, ja ilman niitä on vaikea tehdä.. Nämä sisältävät:

 • partakone;
 • hiustenkuivaaja, kiharrin ja muut hiusten muotoilulaitteet;
 • epilaattori jne.

Pistorasia kaapin sisällä

Pistorasia kaapin sisällä

Miksi valaistujen peilien integroidut pistorasiat ovat paljon parempia kuin erikseen sijoitetut pistorasiat?

Ensinnäkin peilit asetetaan useimmissa tapauksissa pesualtaan päälle, mikä on välttämätöntä useimmissa toimenpiteissä..

Toiseksi se on erittäin käytännöllinen, koska kaikki on käsillä, mikä säästää aikaa..

Ja kolmanneksi, kun kylpyhuone on tehty kauniilla tyylillä, näyttää jaloilta ja ylellisiltä, ​​niin tällainen pikku pistorasia seinän keskellä voi pilata sisustuksen ja huoneen kokonaisvaikutelman..

Useita piilotettuja liittimiä

Useita piilotettuja liittimiä

Valaistu ja lämmitetty peili

Lämmitysvaihtoehto on tärkeä kylpyhuoneelle, kuten märälle huoneelle, joten jos mahdollista, kannattaa ostaa valaistu ja lämmitetty peili. Mikä tahansa sisäinen valaistus LED -lampuilla tai -nauhoilla antaa tällaisen vaikutuksen, mutta se on heikosti ilmaistu ja siksi lasi hikoilee edelleen.. Sisäänrakennettu lämmitin voi ratkaista tämän ongelman ja antaa sinun unohtaa, miten on “olla näkemättä itseäsi peilistä”..

Sisäänrakennettu lämmitin hoitaa höyryongelman

Sisäänrakennettu lämmitin hoitaa höyryongelman

Älä huolehdi siitä, että lämmitys on tarpeetonta kulutetun energian vuoksi. Nykyaikaisissa malleissa käytetään lämmityselementtejä, jotka erottuvat tehokkuudestaan. Ne kuluttavat keskimäärin 12-25 wattia, tämä luku riippuu itse peilin koosta.

Lämmityselementti varmistaa, että lasipinnan lämpötila pidetään vakiona 40 celsiusasteessa. Tämän vaikutuksen tärkeimmät edut ovat:

 • huurtumisen puute;
 • lasin käyttöiän pidentäminen;
 • mukavuutta ja turvallisuutta ihmisille.

Lämmitys pidentää peilin käyttöikää

Lämmitys pidentää peilin käyttöikää

Huolimatta siitä, että taustavalaistut ja lämmitettävät peilit ovat suuruusluokkaa kalliimpia kuin muut, on tärkeää ottaa huomioon käyttöikä ostettaessa.. Lämmityselementin vuoksi lasin amalgaami säilyy, joten monien vuosien jälkeen näyttö on edelleen sama kirkas ja lasi näyttää uudelta.

Nykyaikaisissa malleissa käytetään lämmityselementtejä, mikä säästää energiaa

Nykyaikaisissa malleissa käytetään lämmityselementtejä, mikä säästää energiaa

Se on mielenkiintoista sinulle: YLEISKATSAUS: 2017 Moderni muoti Pienen kylpyhuoneen suunnittelu – mitä sinun tarvitsee tietää?

Asennusominaisuudet

Jos tavallinen peili riittää vain seinälle ripustettavaksi, valaistavia malleja asennettaessa lamput on kytkettävä virtalähteeseen. Samaan aikaan sinun ei tarvitse olla mestari, jos noudatat valmistajan ohjeita, voit selviytyä tästä tehtävästä itse.

Valkoinen ja neonvalaistus

Valkoinen ja neonvalaistus

Ensinnäkin sinun on huolehdittava pistorasian läsnäolosta. On paljon helpompaa asentaa peili kylpyhuoneen osaan, jossa se on, kuin luoda uusi. Muussa tapauksessa sinun on valmistettava pala sähköjohtoa..

Jos haluat asentaa valaistun peilin seinään, tarvitset sarjan mukana toimitettavat tapit. Jos sen koko on suuri, käytetään yleensä erityisiä metallipultteja luotettavuuden takaamiseksi.. Tässä on esimerkki asennusjärjestyksestä:

 • Pisteen merkitseminen seinälle mittanauhalla ja yksinkertaisella lyijykynällä.
 • Poraamme reikiä tappeille tai muille kiinnitysvälineille rei’ittimellä. Tässä tapauksessa on tärkeää käynnistää laite heikossa tilassa..
 • Lisää tapit tai muut laitteet saatuihin reikiin.
 • Asennamme peilin ja liitämme sen etukäteen valmisteltuun pistorasiaan.

Sopii täydellisesti trendikkäisiin yleisiin huonetyyleihin

Sopii täydellisesti trendikkäisiin yleisiin huonetyyleihin

Jos kylpyhuoneen seinät ovat laattoja, asennus on tehtävä erityisen huolellisesti. Johtojen asettamiseksi pistorasiaan sinun on yleensä tehtävä leikkaus, joka työn päätyttyä käsitellään kitillä. Joten se saattaa vaatia pientä kunnostusta.

VIDEO: Sisätilan päivittäminen taustavalaistulla peilillä