Kuinka tehdä uudenvuoden 2019 pöydästä todella juhlava ja budjettinen? 135+ (valokuva) kaunis kattaus omin käsin (+ arvostelut)

Kuinka tehdä pöytä uudelle vuodelle 2019 todella juhlallinen ja budjetti-

Itäisen horoskoopin mukaan Uusi 2019 pidetään Keltaisen Maan Sian suojeluksessa. Se tuo vakautta kaikille ihmiselämän alueille. Sika kunnioittaa perhearvoja, rakastaa syödä hyvin ja pitää hauskaa. Jotta eläimestä tulisi liittolainen ympäri vuoden, sinun on rauhoitettava se. Kuinka koristella? Mitä kokata? Mitä tavata? Vastaukset tärkeimpiin kysymyksiin myöhemmin artikkelissa.

 Tämän artikkelin sisältö:

Näin valmistat kotisi lomalle?

Villisika on perheen tulisijan ja ystävällisten suurten yritysten rakastaja. Siksi on mahdollista juhlia uuden vuoden 2019 saapumista sekä perheesi kanssa että meluisassa juhlassa ystävien kanssa. Tärkeintä on juhlia lomaa hauskalla tavalla.

Kaunis kattaus

Kaunis kattaus

Sika rakastaa ylellisyyttä ja luonnollisia materiaaleja. Siksi kodin sisustamiseksi sinun on otettava uudenvuoden koristeet kaikenlaisista luonnon elementeistä.. Nämä sisältävät:

 • puu;
 • savi;
 • lasi;
 • vastaavia kohteita.

Punainen on aina trendissä

Punainen on aina trendissä

Astrologit neuvovat käyttämään tuoreiden kukkien kimppuja uudenvuoden koristeina. Ne näyttävät alkuperäisiltä lomalla..

Luonnonmateriaalien tulisi olla läsnä myös loman päävieraalla – joulukuusella. Voit ripustaa kasvin oksalle:

 • kaneli palot;
 • puiset lelut;
 • kuoppia;
 • pihlajaklusterit;
 • kuivattuja appelsiineja.

Kaneli ja appelsiinit näyttävät hyvältä puussa

Kaneli ja appelsiinit näyttävät hyvältä puussa

Sika pitää siitä, jos hänen lempiruokansa käytetään koristeina:

 • tammenterhoja;
 • kastanjat;
 • pavut.

Juhlakoostumuksen täydentämiseksi voit järjestää herkkujen joukkoon koristeellisia kynttilöitä, jotka on sidottu kultaisella nauhalla..

Tammenterhot ja kastanjat toimivat hyvin tänä vuonna.

Tammenterhot ja kastanjat toimivat hyvin tänä vuonna.

Se on mielenkiintoista sinulle: YLEISKATSAUS: Kuinka mielenkiintoista, tyylikästä ja omaperäistä sisustaa huone uudenvuoden 2019 omilla käsilläsi (230 + kuvaa): Uskomattoman kauniita sisustustarvikkeita jokaiseen kotiin

Mitä pitäisi olla pöydällä?

Sika on tunnettu herkullisen ruoan ystävä. Siksi pöydän tulisi houkutella runsaudellaan. Täällä on oltava erilaisia ​​liharuokia..

Lisukkeena voit käyttää erilaisia ​​palkokasveja. Nämä sisältävät:

 • linssit;
 • soija;
 • herneitä.

Älä unohda herneitä ja linssejä pöydällä

Älä unohda herneitä ja linssejä pöydällä

Vihannekset ja hedelmät on parempi valita keltaisia ​​sävyjä. Loppujen lopuksi vuosi 2019 on keltaisen maasian aika. Astrologit suosittelevat myös vihreiden käyttöä eläimen rauhoittamiseen astioiden koristeluun. Kohokohdan tulisi olla mistä tahansa metsäsienestä valmistettu ruokalaji..

NeuvojaÄlä ihastu alkoholijuomien juomiseen uudenvuodenaattona. Earthen Pig ei hyväksy tällaisia ​​vapauksia. Voit pitää hauskaa ilman lämmittäviä juomia.

Vihreys on edullinen väri uudenvuoden pöydän koristeluun

Vihreät ovat suotuisa väri uudenvuoden pöydän koristeluun

Juhlapöydän koristelu alkaa lautasliinoilla ja kynttilät. Ehkä, jotta voit luoda keskeisen sävellyksen, sinun on näytettävä kaikki mielikuvituksesi. Kuusen ikebana näyttää hyvältä. Se voidaan sijoittaa koko koostumuksen keskelle.. Hänen koristeena käytetään:

 • Käpyjä.
 • Luonnollisia oksia.
 • Helmilangat.
 • Rowan -nippuja.
 • Joulun lelut.

Kuusi ikebana pöydällä on sopiva

Kuusi ikebana pöydällä on sopiva

Joulukuusen muotoiset puukehykset, joissa on kynttilänjalat, kaikenlaiset joulupalloilla ja mäntyneuloilla koristellut kynttiläkoostumukset näyttävät hyvältä. Voit laittaa kauniin astian, jossa on vettä, aivan pöydän keskelle, ripotella tähdillä tai kultaisilla kimalluksilla ja laittaa kelluvia kynttilöitä veteen.

Kynttilöistä tulee juhlapöydän pääkoriste.. Tämä tyylikäs elementti luo ympäröivän ja miellyttävän puolipimeän tunnelman. Hän lisää mysteeriä vuoden maagisimpaan yöhön. Kynttilöiden liekki heijastuu samppanjalaseihin, jotka luovat samanaikaisesti upean ja romanttisen tunnelman.

Kynttilät näyttävät harmonisilta uudelle vuodelle

Kynttilät näyttävät harmonisilta uudelle vuodelle

On parasta valita kynttilöitä korkeissa kynttilänjaloissa. On myös sallittua käyttää pieniä lasinalusia.. Tärkeintä on ottaa huomioon juhlapöydän koko.

Pääruoan voi korostaa jopa kynttilöillä. Tätä varten sen ympärille asetetaan pieniä palavia lasinalusia. Käytettäessä kynttilöitä talossa, jossa on lapsia, on toteutettava muita turvatoimenpiteitä sekä varmistettava, etteivät pienet vieraat polta vahingossa kynttilän liekin vaikutuksesta..

Kaunista, juhlallista, mukavuuden ilmapiirissä

Kaunista, juhlallista, mukavuuden ilmapiirissä

Toinen esine uudenvuoden pöydän koristeluun voi olla helmiä.. Se on kiristettävä ohuelle langalle, joka voidaan taivuttaa vieraan nimen ensimmäisen kirjaimen muodossa. Tämä auttaa tunnistamaan vieraan paikan alkuperäisellä tavalla tai yllättämään hänet vain miellyttävästi. Jos on aikaa ja halua, tehty kirje on koristeltu kauniilla nauhalla, väärennöksen viereen asetetaan mandariini ja havupuu. Tämä tekee pöydästä todella upean, minkä ansiosta jokainen voi tuntea loman hengen..

Koska ensi vuosi ei ole vain sian vuosi, vaan keltainen sika. Kaikkien korujen tulee olla keltaisia ​​ja kultaisia..

Useimmat venäläiset yhdistävät uudenvuoden lomat Olivieriin ja silliin turkissalaattien, mandariinien ja suklaiden tuoksun alla. Astiat eivät voi aina välittää juhlatunnelmaa kokonaisuudessaan. Tässä pelastaa alkuperäinen kattaus..

Otamme huomioon kaikki yksityiskohdat ja yhdistymme tulevaan sikaan

Otamme huomioon kaikki yksityiskohdat ja yhdistymme tulevaan sikaan

Se on mielenkiintoista sinulle: YLEISKATSAUS: Käsityksiä kuusen käpyistä (suuret, maalatut) uudelle vuodelle (175+ kuvaa) Kauniita leluja lomalle!

Kuinka koristella?

Useimmat venäläiset yhdistävät uudenvuoden lomat Olivieriin ja silliin turkissalaattien, mandariinien ja suklaiden tuoksun alla. Mutta astiat eivät ainoastaan ​​välitä uudenvuoden tunnelmaa. Tässä pelastaa myös alkuperäinen pöytäkoriste, joka koostuu seuraavista elementeistä:

Pöytäliina. Voit itsenäisesti koristella valkoisen pöytäliinan reunan uudenvuoden kirjonnalla muodossa:

 • kalanruoto;
 • lumiukot;
 • lahjat;
 • lumihiutaleet.

Pöytäliina on jokaisen pöydän ominaisuus

Pöytäliina on jokaisen pöydän ominaisuus

Voit myös käyttää rautaa liimaamaan uudenvuoden-aiheisia applikaatioita pöytäliinan reunoille.. Hyvä vaihtoehto on kaksi kontrastiväristä pöytäliinaa:

 • punainen ja vihreä;
 • kulta ja musta;
 • kulta ja valkoinen;
 • kulta ja hopea.

Kaikki uudenvuoden värit - kaunis vaihtoehto lomalle

Kaikki uudenvuoden värit – kaunis vaihtoehto lomalle

Pöytäliinojen tulee olla erikokoisia. Toinen valehtelee tavalliseen tapaan ja toinen on timantti.

Astiat. Sinun on valittava valkoiset astiat, joissa on kultaiset vanteet. Käsityön ystävät voivat maalata lasit uudenvuoden teemalla akryylimaaleilla.

Astioihin kannattaa kiinnittää erityistä huomiota

Astioihin kannattaa kiinnittää erityistä huomiota

Koristeet. Voit laittaa männyn oksia pöydälle ja jopa koristella tai asettaa ruokia juhlapöydälle. Vaahtolumella jauhettujen käpyjen improvisoitu puhdistus näyttää alkuperäiseltä.

Koristeet, pallot, kuusen oksat - käytämme kaikkea

Koristeet, pallot, kuusen oksat – käytämme kaikkea

Pieni joulukuusi pöydällä näyttää myös hyvältä. Sen ei pitäisi estää talon vieraita ja omistajia näkemästä eikä myöskään olla jonkinlainen este viestinnälle. Keltaisen sian tulevana vuonna voit tehdä työpöydän joulukuusia erilaisista makeisista.

Se on mielenkiintoista sinulle: YLEISKATSAUS: DIY -käsitöitä uudelle vuodelle 2019 (120+ kuvaa) – Yllätä rakkaasi mielikuvituksellamme (+ arvostelut)

Mitä kokata?

Kun laadit ruokalistaa lomalle, et voi säästää, keltainen sika rakastaa ylellisyyttä. Jos haluat rauhoittaa häntä koko ensi vuoden, sinun on otettava vastuullisempi lähestymistapa ruokien valintaan..

Valmistamme alkuperäisiä ruokia ja välipaloja

Valmistamme alkuperäisiä ruokia ja välipaloja

Taulukon tulee sisältää:

 • Useita salaatteja.
 • Mielenkiintoisia välipaloja.
 • Alkuperäinen pääruoka.
 • Jälkiruoka.

Tärkeintä on, että se on maukasta ja ruokahalua

Tärkeintä on, että se on maukasta ja ruokahalua

Koska suojelijana on sika, liharuokia pitäisi olla pöydällä. Sinun täytyy käyttää erilaisia ​​ainesosia herkkujen valmistamiseen. Kukaan vieras ei saa nousta juhlapöydältä nälkäisenä tai tyytymätön valmistettuihin ruokiin..

On parasta, jos pöydällä on kuumia ja kylmiä alkupaloja kanaa, naudanlihaa ja kalaa. Salaattien pukeutumiseen voit käyttää tavallisen majoneesin lisäksi myös muita alkuperäisiä kastikkeiden reseptejä, mukaan lukien oliiviöljy. Jokaisen ruuan tulee olla maukasta, mutta ei vaikeaa valmistaa. Savisika rakastaa pitää asiat yksinkertaisina ja nopeina.

Sinun on muistettava liha - kaikkien pitäisi saada se

Sinun on muistettava liha – kaikkien pitäisi saada se

Emäntä ei tarvitse syövyttää niin, että juhlapöytä on täynnä uudenvuoden ruokia. Se riittää tekemään yhtä paljon kuin vieraat voivat syödä yhdessä maagisessa yössä. On parempi käyttää enemmän aikaa kattaukseen, jotta se tekee positiivisen vaikutelman tulevan vuoden symbolista..

Ensi vuonna tavataan kunnolla. Huolimatta siitä, että sika on kaikkiruokainen, vihannesten ja viljan on oltava läsnä juhlapöydässä. Eksoottisista salaateista kannattaa luopua tuttujen Olivierin ja Shuban hyväksi. Jälkiruokien osalta etusija olisi annettava erilaisille piirakoille ja sämpylöille. Maljakot, joissa on suklaata kultaisessa kalvossa, näyttävät erittäin hyviltä.

Mikä loma ilman makeisia?

Mikä loma ilman makeisia?

Myös keltaisia ​​hedelmiä pitäisi olla pöydällä.. Heidän joukossa:

 • banaanit;
 • omenat;
 • appelsiinit;
 • mandariinit;
 • sitruunat;
 • ananas.

Keltaisten hedelmien on oltava läsnä

Keltaisten hedelmien on oltava läsnä

NeuvojaUudenvuoden pöydälle valmistettujen ruokien tulee olla maukkaita, mutkattomia ja kauniita. Tämän ansiosta seuraavan vuoden suojelija on tukeva koko seuraavan vuoden..

Se on mielenkiintoista sinulle: YLEISKATSAUS: Yksinkertaisia ​​ja suuria DIY-paperi-lumihiutaleita: yli 75 kuvaa, joissa on vaiheittaiset ohjeet. Koristamme talon lomalle (+ arvostelut)

Mitä tavata?

Earth Pig rakastaa olla valokeilassa. Hän on vaikuttunut ylellisistä ja kirkkaista asuista. Siksi kokousta varten sinun on valittava vain tyylikkäimmät asut ja asusteet. Älä missään tapauksessa käytä viime vuoden vanhaa lomaa lomalla..

Kulta on tämän vuoden pääväri

Kulta on tämän vuoden pääväri

Uuden vuoden asun pääväri on kulta.. Sen on oltava läsnä sekä miesten että naisten juhlapuvuissa.. Jos et halua pukeutua kokonaan kultaiseen kylpytakkiin, voit valita vaalean aksentin tai kultaisen sävyn lisävarusteen:

 • rintaneula;
 • hiusneula;
 • vyö.

Sisustusta ei ole koskaan liikaa, edes täällä

Sisustusta ei ole koskaan liikaa, edes täällä

Kaikki korut on valittava luonnonmateriaaleista. On parempi valita mekko pehmeillä lempeillä väreillä.. Heidän joukossa:

 • kahvi;
 • terrakotta;
 • persikka;
 • beige.

Kokous riippuu suoraan siitä, miten järjestät ja koristat pöydän

Kokous riippuu suoraan siitä, miten järjestät ja koristat pöydän

Se on mielenkiintoista sinulle: YLEISKATSAUS: Kuinka tehdä kauniita ilmapalloja uudelle vuodelle 2019 omin käsin? Mielenkiintoisia ja suuria käsitöitä (115+ kuvaa). 9 vaiheittaista mestarikurssia

Lähtö

Loma antaa paljon kirkkaita ja positiivisia tunteita kaikille perheenjäsenille ja vaikuttaa myönteisesti kaikkiin elämänaloihin ensi vuonna. Mutta koristeiden valmistelu ja pöydän järjestäminen on erittäin työläs tehtävä jokaiselle emännälle. Jos haluat tehdä todella tyylikkään loman, sinun on käytettävä paljon rahaa, mikä vaikuttaa negatiivisesti perheen talousarvioon. Jos valmistaudut hyvissä ajoin ja mietit kaikki loman vivahteet, voit viettää lumoavan ja unohtumattoman uuden vuoden 2019 kokouksen.

VIDEO: Kaunis kattaus