Kaunis sisustus aula ja pöydät häät Tee se itse (210+ kuvaa). Ideoita kankaalla, kukilla, kirjaimilla

Kaunis koristelu sali ja pöydät häät

Jokainen pari haluaa, että heidän päivänsä on ainutlaatuinen ja omaperäinen, häiden alkuperäinen muotoilu on loistava tapa erottua. Ota selvää kaikista menetelmistä ja valitse sinulle sopiva. Lisätietoja myöhemmin artikkelissa.

Tärkeitä raivausstrategioita

Hääseremonia on jännittävä ja vastuullinen hetki, kun haluat erityisesti, että tästä päivästä tulee unohtumaton paitsi tilaisuuden sankareille myös kutsutuille vieraille. Auttaa tekemään lomasta alkuperäisen, ei muiden tavoin epätavallisen hääkoristeen, täydellisen tyylitelmän, aksenttien, yksityiskohtien avulla.

Kaikki vain kauneinta ja parasta

Kaikki vain kauneinta ja parasta

Mikä se tulee olemaan, riippuu nuorten mieltymyksistä. Sisustuksessa on kolme päämenetelmää, täydellistä tyylittelyä käytetään melko harvoin, koska se vaatii paljon vaivaa, mutta tulos ylittää kaikki odotukset.

Kirjoitus menossa

Kirjoitus menossa

Yleisempi strategia koristelu – osittainen tyylitys, täällä kaikki pelataan asetettujen aksenttien avulla, se voi olla väri, jolla salin pääelementit on sisustettu ja jotka ovat läsnä sulhanen pukuissa morsiamen ja vieraiden kanssa lisävarusteena.

Osittainen muotoilu voi myös tehdä hyvää työtä.

Osittainen muotoilu voi myös tehdä hyvää työtä.

Voit pelata mitä tahansa sisustuselementtiä häiden symbolina kukista kurpitsiin, tärkeintä on käyttää niitä oikein. Perinteiden kannattajille on klassinen suunnittelutyyli. Tämä tyyli on melko monipuolinen, se sopii mihin tahansa paikkaan. Mutta jopa tällaisessa koristuksessa voit lisätä oman kuoren..

Täysin tyylitelty häät

Kun olet valinnut tämän häätkoristemenetelmän, sinun on oltava valmis siihen, että tämä vaatii paljon taloudellisia ja fyysisiä kustannuksia, on melkein mahdotonta valmistautua täällä, se vie paljon aikaa ja hermoja, jotka ovat jo rajalla. On parempi hakea apua asiantuntijalta, jolla on pääsääntöisesti oma ammattitaitoinen tiiminsä, joka tuntee liiketoimintansa..

Klassinen versio lomasta

Klassinen versio lomasta

Pariskunnan on vain kysyttävä tulevan juhlan teema. Tällaisten häiden tyyli voi olla hyvin erilainen, se voi olla tapahtuma, joka on järjestetty suosikkielokuvan, tiettyjen ihmisten kulttuurin tai romanttisen meriympäristön perusteella. Voit myös valita tietyn ajanjakson ja järjestää juhlan, joka on täynnä valitun ajan henkeä..

Merenkulun teeman tyyli on lyömätön täälläkin

Merenkulun teeman tyyli on lyömätön täälläkin

Sanalla sanoen, tyylin valinnassa ei ole ongelmia, jokainen pari voi löytää jotain itselleen sopivaa. Tällainen muotoilu on erityisen tehokas, ellei se rajoitu pelkästään sisustussuunnitteluun, vaan työskentelyyn paikan, viihteen, tapahtuman pääsankarien ja heidän vieraidensa parissa. Esimerkkinä voit harkita häiden suunnittelua – talven satu.

Talvinen tarina milloin tahansa vuoden aikana

Talvinen tarina milloin tahansa vuoden aikana

Talven tarina

Häät talvella ovat aina upea tapahtuma erityisellä tavalla, varsinkin jos ne pidetään kaupungin ulkopuolella, missä on lumikelloja, lumen peittämiä havukasveja, kodikas tunnelma takan äärellä. Kaikki tämä sinänsä luo erityisen lomailmapiirin..

Valkoiset ja kylmät sävyt vallitsevat talvihäiden suunnittelussa.

Valkoiset ja kylmät sävyt vallitsevat talvihäiden suunnittelussa.

Yleensä talvisisätilassa käytetään sellaisia ​​koriste -elementtejä, jotka itsessään ovat talvisymboleja ja täyttävät sielun miellyttävällä lämmöllä ja mukavuudella. Se käyttää puuta, kuusen oksia, käpyjä, kukkakimppuja täydentää puuvilla, kaikenlaiset talvimarjat.

Talvi häät elementtejä

Jokainen sisätiloissa käytetty esine luo häälle erityisen tunnelman. Kaikki tulee valita selkeästi, sopusoinnussa keskenään. On myös tärkeää olla ylikuormittamatta yleistä sisustusta tarpeettomilla pikkuasioilla..

Kakun voi myös koristella

Kakun voi koristaa myös “talvella”

Näiden esineiden avulla voit luoda talvitaikuuteen upottamisen vaikutuksen:

  • Kuten jo mainittiin, käpyjä, havupuiden oksia, ovat juuri se talvisymboli, jota ilman on mahdotonta tehdä ilman tarvittavan ilmapiirin luomista. Tällaisia ​​kimppuja voidaan käyttää koristamaan pöytää sekä hääkakkua..
  • Paljetteja. Tällainen näennäisesti merkityksetön elementti voi korostaa aksentteja täydellisesti. He voivat suihkuttaa vastasyntyneitä terälehtien sijaan, tai niitä voidaan käyttää kutsujen pelaamiseen vieraille..
  • Puu on ehkä mukavin materiaali. Massiivinen puinen pöytä ja tuolit, jotka on koristeltu luonnollisilla kankailla, sopivat täydellisesti sisustukseen ja luovat tunnelman ja mukavuuden. Puiset sahaleikkaukset ovat loistava lisä kaikenlaisiin levyihin ja telineisiin.
  • Mitä mukavuus on ilman kynttilöitä? Ne ovat yksinkertaisesti korvaamattomia, niitä käytetään koristamaan pöytä, hääkaari ja ripustetaan katosta erityisiin kynttilänjalkoihin. Ja jos koristat kynttilät männyn neuloilla tai kanelitangolla, salin ilma täyttyy sanoinkuvaamattomalla aromilla.
  • Sametti ja neulotut elementit lisäävät häiden mukavuuden lisäksi myös ympäristöystävällisyyttä. Samettia voidaan käyttää tuolien koristeluun, villapalat voidaan sijoittaa esimerkiksi takan ääreen ja neuloja voidaan esittää vieraille matkamuistoina.
  • Puuvilla lisää keveyttä, arkuutta juhlaan, se voidaan sijoittaa sekä pöydän että koko huoneen koristeluun, kukkakimppuihin tai yksinkertaisesti järjestämällä korit kukinnoilla, voidaan ripustaa katosta, kaikissa muunnelmissa, se näyttää epätavallinen.

Kimpussa voi olla jopa kuoppia talvihäät.

Kimpussa voi olla jopa kuoppia talvihäät.

Osittainen muotoilu

Suosituin tyyli häiden suunnittelussa, toisin kuin ensimmäinen, täällä muotoilua ei ole täysin harkittu, ja kokonaiskonseptin määrittää väri tai jonkinlainen kuva, joka asettaa aksentteja sekä sisustuksessa että kuvissa nuoripari vieraiden kanssa.

Mehukas, hedelmäinen häät

Mehukas, hedelmäinen häät

Useimmiten parin valinta riippuu väristä, mutta viime aikoina hedelmä- tai makeat häät ovat erittäin tärkeitä. Siten tietty hedelmä, kukka tai mikä tahansa muu symboli toimii symbolina, ja koko suunnittelu perustuu siihen. Katsotaanpa tarkemmin esimerkkiä mintunvärisestä hääkoristeesta..

Suunnittelussa hallitsee mehukas vihreä väri

Suunnittelussa hallitsee mehukas vihreä väri

Mintun häät

Niin sanottu mintun väri sopii niille, jotka haluavat lisätä lomaansa nuoruuden, keveyden ja raikkauden muistiinpanoja, koska värin nimi jo hengittää tuota raikkautta ja inspiraatiota. Optimaalinen aika vuodesta tällaiselle teemalle on kevät tai kesä..

Sisustuselementtejä mintun häihin

Sisustuselementtejä mintun häihin

Tämä väri liittyy sinänsä uuteen elämään, muutosten alkaessa, joten se sopii parhaiten hääjuhliin. Tämä sävy on hyvä yhdistää vaaleisiin, herkkiin sävyihin, mutta jos haluat järjestää enemmän värisävyjä, voit lisätä kultaa.

Minttu sopii hyvin valkoisten, beigen ja kerman sävyihin

Minttu sopii hyvin valkoisten, beigen ja kerman sävyihin

Häiden koristamiseksi mintun väreissä tulisi lähestyä vaiheittain..

Morsiamen ja sulhasen hääpuvut

Morsiamen kuvassa voit käyttää kenkiä, hiuskoristeita tai valitun värin vyötä. Mekko pysyy yleensä perinteisesti valkoisena. Mutta voit lisätä ilkikurisen muistiinpanon pukeutumalla pehmeän mintunväriseen mekkoon..

Nuorten ja todistajien kuvissa voit käyttää myös mintunvärisiä elementtejä

Nuorten ja todistajien kuvissa voit käyttää myös mintunvärisiä elementtejä

Sulhanen puku, yksityiskohdat myös pelataan, voit tehdä solmion tai rusetti, kalvosinnapit, sukat, boutonniere mintulla. Siten aksentit asettaneet pari näyttää erittäin harmoniselta..

Sulhasen ja morsiusneitojen ystävät

Voit tarjota yllään tyttöystävien mekkoja ja samanvärisiä paitoja sulhasen ystäville. Tai jos pariskunta ei halua vaatia vaatteiden muotoa, voit valmistaa samat putiikit kaikille, mikä erottaa myös läheiset ystävät yleisestä massasta..

Lomavieraat voivat myös liittyä valittuun vaihtoehtoon

Lomavieraat voivat myös liittyä valittuun vaihtoehtoon

Vierailukutsut

Tämä väri tekee kutsuista herkät, kevyet, minttu näyttää hyvältä pastelliväreillä. Voit toistaa kirjekuoret alkuperäisellä tavalla sitomalla ne sopivanvärisellä nauhalla tai muilla lisäelementteillä, kuten konfetit, koristeelliset pyykkipojat ja kaikki mitä mielikuvituksesi kertoo.

Jokainen kutsu voidaan pelata mielenkiintoisella tavalla.

Jokainen kutsu voidaan pelata mielenkiintoisella tavalla.

Juhlan sisustus antaa paljon tilaa ideoille.

Mintun värimaailma näyttää erityisen hyvältä lämpimänä vuodenaikana, kun haluat erityisesti kevyttä viileyttä. Tämä väri itsessään luo oikean tunnelman. Mintun väri näyttää hyvältä kullan ja hopean kanssa.

Luomme oikean tunnelman kaikille vieraille

Luomme oikean tunnelman kaikille vieraille

Tällaiset älykkäät värit yksinkertaisesti takaavat kirkkaan, unohtumattoman juhlan. Koriste -elementtejä voivat olla nauhat, kevyet lentävät kankaat, kuten tylli, ne näyttävät erityisen hyviltä ulkona, leijuen tuulessa. Pöydän voi koristaa epätavallisella pöytäliinalla ja lautasilla.

Pöydän tärkein herkku on hääkakku, voit myös koristella koko häät sävyllä, josta tulee todellinen koko juhlan helmi.

Mintunvärinen hääkakku

Mintunvärinen hääkakku

Mintun väriä täydennetään usein vaaleilla sävyillä, jotka haluavat lisätä tuoretta arkuutta, kannattaa lisätä enemmän mintun sävyä häiden yleiseen sisustukseen.

Klassinen tyyli

Huolimatta siitä, että monet parit pyrkivät erottumaan järjestämällä tyyliteltyjä häitä, mikä tekee niistä ikimuistoisen itselleen ja ystävilleen, kannattajat pysyvät klassikoita, lisäksi huomattava määrä.

Luo ajaton sisustus

Luo ajaton sisustus

Ei ole yllättävää, että tyyli voi olla universaali, mutta ei millään tavalla sama sen toteutuksessa. Klassinen tyyli on lakoninen, ei ole sattumanvaraisia ​​esineitä, kaikki on harkittu pienintä yksityiskohtaa myöten. Mutta ensin asiat ensin.

Korvaamaton klassinen kukkakauppa

Korvaamaton klassinen kukkakauppa

Morsiamen kuva

Yleensä hauras, herkkä, lentävä tyttö näyttää posliininukelta, meikki ja hiukset ovat virheettömiä. Voit lisätä hienostuneisuutta korostettujen huulien avulla, joissa on huulipuna, kylläinen väri, joka muistuttaa sinua rakkaasi intohimosta ja aistillisuudesta. Ja tyylikkäät, hyvin valitut korut korostavat tytön kauneutta.

Täydennämme kuvaa meikillä ja koruilla

Täydennämme kuvaa meikillä ja koruilla

Sulhanen on parempi pukeutua pukuun, jossa on runsaasti tummia värejä ja joka on koristeltu boutonniere -kukilla, joita käytettiin morsiamen kimppun luomiseen.

Hieno tarjoilu

Pöydän suunnittelussa klassisiin häihin ei ole tarpeettomia yksityiskohtia, tässä astiasto itse toimii sisustuselementtinä. Hienostuneet levyt veistetyillä kuvioilla ovat täydellisiä, ja kristallilasit koristavat minkä tahansa pöydän itse. Vain rehevät kukka -asetelmat ja kynttilät koristavat pöytää. Ylellisyys ei vaadi lisävarusteita.

Kaiken pitäisi olla maltillista

Kaiken pitäisi olla maltillista

Huomio kukat

Kaanon ovat tietysti ruusuja, mutta voit käyttää mitä tahansa muita, tärkeintä on, että kaikki näyttää orgaaniselta ja juhlalliselta. On parempi valita kimppuja valkoisista tai pastellisävyistä, ruusut, liljat, pionit sekä muut jalo silmut näyttävät hyvältä.

Kukkia ei ole koskaan liikaa

Kukkia ei ole koskaan liikaa

Polygografia

Vierailukutsujen ja istuinkorttien pitäisi näyttää erittäin hienostuneilta. Tähän sopivat lempeät pastellivärit, sekä lämpimät että kylmät sävyt. Ja kirjoitukset on parasta tehdä kalligrafian muodossa..

Alkuperäinen istuntosuunnitelma

Alkuperäinen istuntosuunnitelma

Hienostuneesta klassisesta sisustuksesta tulee ikimuistoinen ja ainutlaatuinen paitsi rakastuneelle pariskunnalle myös juhlan vieraille.

Muodikkaita häätrendejä

Pääteema – luonnon ympäröimä romantiikka on edelleen johtavassa asemassa häiden suunnittelussa. Ympäristöystävällisyys kosketti myös tätä aihetta, ihmiset haluavat heille niin valoisan, merkityksellisen päivän, ykseyden luonnon kanssa, jakaa ilonsa ympäröivän maailman kanssa vahingoittamatta ympäristöä.

Tämän vuoden suosittuja jauhemaisia ​​ja pölyisiä sävyjä

Tämän vuoden suosittuja jauhemaisia ​​ja pölyisiä sävyjä

Juhlan suosituimmat tyylit:

1Boho, tai sadun metsästä. Morsian täällä personoi metsäkeijua, ja sulhanen on tietysti komea prinssi. Kaiken pitäisi näyttää mahdollisimman luonnolliselta, teltat, jotka on valmistettu luonnonmateriaaleista, koristeita lyhtyjen muodossa, kenttäkimppuja ja tuulikello. Boho Forest Fairy

Boho -tyylinen metsäsatu

2Maalaismainen. Häät kylässä, täällä ei ole liiallista tyylikkyyttä ja patosia. Romanttiset maisemat niittyjen ja heinäsuovien taustalla, luonnonmateriaalien käyttö puuvillasta ja pellavasta. Koristeet paperilyhtyjen ja vehnäpiikkien kimppujen muodossa, kaikki mikä tuo tämän kodikkaan lämpimän tunnelman. Mielenkiintoinen maalaismainen tyyli - luonto on lähellä meitä

Mielenkiintoinen maalaismainen tyyli – luonto on lähellä meitä

3Ekotyyli. Toisin kuin maalaismainen, terveellisiä tuotteita käytetään ruokaan ja koristeita vain elävistä kasveista. Ekotyyli - vielä enemmän tuoreita kukkia

Ekotyyli – vielä enemmän tuoreita kukkia

4Retro tyyli monien vuosien ajan se ei ole menettänyt merkitystään, kaikki eri vaihtoehtojen ansiosta. Tämä sisältää menneiden vuosien elokuvien tyylisiä hääjuhlia.. Retrotyyli kaiken epätavallisen ystäville

Retrotyyli kaiken epätavallisen ystäville

Häät ovat päivä kahdelle, ja kaikki vieraat ovat vain katsojia, jotka on kutsuttu ihailemaan kaunista rakkaustarinaa.

Tämä on päivä kahdelle, ja sen pitäisi olla valoisa ja näyttävä.

Tämä on päivä kahdelle, ja sen pitäisi olla valoisa ja näyttävä.

VIDEO: Sisustuksen valitseminen kauneimpiin häihin