Käsityöt helmistä – perusta aloittelijoille kaavioilla (puut, kukat, maalaukset). DIY -kauneustunnit (190 + kuvaa)

Käsityöt helmistä

Tässä artikkelissa tarkastellaan esimerkkejä sisustuksesta, jossa helmikäsityksiä koristellaan. Loppujen lopuksi erilaisten korujen manuaalista valmistamista kätevistä materiaaleista pidetään yhtenä vanhimmista taideteoksista. Siinä mestarit ilmaisevat mieltymyksensä, taitonsa, sielunsa, lahjakkuutensa. Ja koska olohuone vaatii koristeellisia lisävarusteita, tällaisesta sisustuksesta voi tulla kohokohta huoneen sisustuksessa..

Syy suosioon

Helmimateriaalista valmistetut tuotteet on helppo valmistaa. Kuka tahansa voi oppia tämän luovuuden nopeasti ja ilmaiseksi. Tätä varten on paljon mestarikursseja, kaavioita, kuvauksia, joissa on vaiheittainen opas. Jos käsityöläisellä on sellaisia ​​luonteenpiirteitä kuin sitkeys, tarkkaavaisuus, kärsivällisyys, menestyksen saavuttaminen on erittäin helppoa..

Erittäin kauniita DIY -käsitöitä

Erittäin kauniita DIY -käsitöitä

Lisäksi siitä valmistetut korut ovat kalliita edellyttäen, että ne on valmistettu taidolla ja maulla. Monia tekniikoita, kudontatekniikoita on luotu, joten valittavana on paljon. Helmimateriaalia on valtava määrä:

 • kiiltävä;
 • matta;
 • galvaaninen;
 • lasi;
 • helmi;
 • helmi;
 • sateenkaari.

Uskomattoman kauniita asioita, jotka ilahduttavat kaikkia

Uskomattoman kauniita asioita, jotka ilahduttavat kaikkia

Värivalikoima on niin valtava, että missä tahansa veneessä voit heijastaa turvallisesti jopa erittäin merkityksettömiä sävyjä suurten hahmojen tai maalausten taustalla.

Jopa kokematon käsityöläinen voi luoda kuviollisia tuotteita vaihtamalla helmiä tai helmiä. Aluksi yksinkertainen, sitten monimutkaisempi.

Jopa kokematon henkilö voi tehdä sen

Jopa kokematon henkilö voi tehdä sen

Se on mielenkiintoista sinulle: YLEISKATSAUS: Lelut, jotka on tehty langoista tai miten miellyttää lasta tyhjästä: 155+ (Kuva) ainutlaatuisia ja kauniita DIY -käsitöitä mestarikursseilla (pehmeä, joulukuusi, pallot)

Käsityöt aloittelijoille

Tämän materiaalin muuttumaton ja tärkeä etu on eri värit, ja tämä on rajaton mahdollisuus toteuttaa minkä tahansa tekijän idea todellisuuteen. Esimerkiksi he eivät voi vain pukea suosikkiesineitänne. Voit luoda niistä tyylikkäitä koruja, kutoa kaikenlaisia ​​koristehahmoja.

Perinteistä neulaa ja lankaa, johtoa tai lankaa ei tarvitse käyttää. Ne voidaan asettaa turvallisesti liimalle, savelle, vahalle. Tulos näyttää yhtä houkuttelevalta ja joskus jopa paremmalta..

Ompelemme suosikkisi helmillä

Ompelemme suosikkisi helmillä

Se on mielenkiintoista sinulle: YLEISKATSAUS: DIY Clay Crafts: lyhyt kurssi aloittelijoille (100+ kuvaa). Vaiheittaiset mestarikurssit (eläimet, nuket, joululelut)

Diy -suunnitelmat

Kokeneet neulanaiset voivat pärjätä ilman kaavoja. Kaavio on opas toimintaan, jota ei kuvata sanoin, vaan nuolilla, helmien lukumäärällä. Aloittelijat todella tarvitsevat niitä, koska merkkijonon lisäksi ne on myös merkitty niihin:

 • materiaalin väri;
 • numero palasina;
 • helmien koko;
 • merkkijonon määrä;
 • kierrosten lukumäärä;
 • liikevaihdon suunta.

Kaulakorun valmistusjärjestelmä

Kaulakorun valmistusjärjestelmä

Kaikki eivät voi hallita järjestelmien työtä heti, varsinkin jos he eivät ole koskaan työskennelleet kyseisen materiaalin kanssa. Tässä tapauksessa mestarikurssi voi auttaa. Niitä on monia – yksinkertaisimmasta monimutkaisimpaan (eksklusiiviseen).

Opimme kudonnan perusteet askel askeleelta

Opimme kudonnan perusteet askel askeleelta

Jos ei ole kärsivällisyyttä tai halua tehdä työtä itse, käsityö voidaan ostaa valmiina. Kuitenkin se, joka on tehty omin käsin, on aina rakkain, rakkain.

Se on mielenkiintoista sinulle: YLEISKATSAUS: Puuvilla- ja tietokonelevyjen toinen elämä – loistavia DIY -käsityöideoita (yli 95 kuvaa). 11 nerokkaasti yksinkertaista vaiheittaista työpajaa

Sisustus

Korjauksen päätyttyä, huonekalut huone vaatii sisustusta, vaikka se olisi merkityksetön. Kyse ei ole vain kauniiden maljakoiden, kirjojen ja muiden tarvikkeiden järjestämisestä. Tämä tehtävä sisältää myös hyvin pienten hahmojen käytön esimerkiksi Feng Shuissa tai vastaavasti – kauneuden vuoksi.

Sininen rintakoru-perhonen

Sininen rintakoru-perhonen

Niitä voidaan käyttää missä tahansa, miten haluat, tärkeintä on, että ne täydentävät sisustusta ja täyttävät täysin koristeelliset toiminnot..

Esimerkkejä valmiiden korujen käytöstä

Sisustuksesta riippuen helmiä voidaan käyttää viimeistelymateriaalina tai ne voidaan sisällyttää hahmojen, hahmojen ja muiden käsitöiden suunnitteluun.

Kirjonta kankaalle

Hän koristaa pääasiassa pöytäliinoja (juhla) lautasliinoja, koristetyynyjä, viittoja. Täällä tarvitset paitsi kykyä työskennellä materiaalin kanssa myös kirjontaa. Tällaiset korut näyttävät aina ihastuttavilta ja alkuperäisiltä..

Feng shui maalaus

Feng Shui -maalaus “Vauraus ja vauraus”

Se on mielenkiintoista sinulle: YLEISKATSAUS: Kaikkein epätavallisimmat ja mielenkiintoisimmat käsityöt kahvista ja kahvipavuista yli 5 -vuotiaille. Helppo mestarikurssi aloittelijoille askel askeleelta (130 + kuvaa)

Langoista valmistetut verhot helmistä tai helmistä

Tämä koru on paitsi helppo tehdä myös erittäin nopea. Ei vain aloitteleva mestari, jopa lapsi voi selviytyä tästä tehtävästä.. Ne voidaan ripustaa mihin tahansa:

 • v eteinen;
 • minkä tahansa huoneen oviaukko;
 • seinillä.

DIY -helmiverhot

DIY -helmiverhot

Heidän avullaan kaavoitus voidaan suorittaa luomatta suuria suuria rakenteita. Niiden valmistamiseksi tarvitset vain viimeistelymateriaalia, siimaa vähän aikaa, kärsivällisyyttä. Luomasi sisustus näyttää kauniilta, tyylikkäältä – jopa ainutlaatuiselta.

Se on mielenkiintoista sinulle: YLEISKATSAUS: Ainutlaatuisia ja herkullisia ideoita: DIY -karkkia lahjoja. 90+ (Kuva) Makeita ja alkuperäisiä käsitöitä uudelle vuodelle 2019. 7 helppoa mestarikurssia

Käsittää puita helmistä

Tämä koristelu vaatii jonkin verran taitoa, aikaa. Joskus siihen ei käytetä vain tunteja, vaan päiviä, joskus ei yksin. Mutta tulos on sen arvoista. On olemassa sellaisia ​​luomuksia, joiden tuskin voit erottaa niitä todellisista.. Näistä pienistä helmistä kudottu puu ei ole vain hyvä koriste -elementti, vaan myös erittäin epätavallinen rakkaudella tehty lahja..

Kudottu puu pienistä helmistä

Kudottu puu pienistä helmistä

Voit tehdä tämän kauneuden itse. Sinun tarvitsee vain kutoa se erittäin huolellisesti ja pitkään.. Ajan, hoidon ja sitkeyden lisäksi työ vaatii lisämateriaalien käyttöä:

 • eri paksuisia koruja tai kukkalankaa;
 • alabasteri liimalla runkoon, oksat;
 • helmimateriaali tai bugles (eri sävyjä ja kokoja);
 • pihdit, pyöreä nenä, pihdit.

Vähän kärsivällisyyttä ja huolenpitoa

Vähän kärsivällisyyttä ja huolenpitoa

Eri kuvioiden helmipuita kudotaan saman mallin mukaan. Totta, on olemassa monimutkaisempia kudontamuotoja, joita aloitteleva mestari ei aina pysty hallitsemaan ensimmäistä kertaa.

Yleisimmin käytetyt puut ovat:

 • sakura;
 • rakkaus puu;
 • raha;
 • onnen puu.

Yksi käytetyimmistä vaihtoehdoista

Yksi käytetyimmistä vaihtoehdoista

Niiden tekemiseen tarvitset taitoa, kokemusta, taitoa.. Joka kertyy ajan mittaan. Siksi ei tarvitse toivoa, että aloitteleville mestareille ensimmäinen kerta kaikki sujuu sujuvasti, lähes virheettömästi. Vaikka hän teki kaikki toimenpiteet huolellisesti askel askeleelta.

Pieni syksy huoneen sisustuksessa

Pieni syksy huoneen sisustuksessa

Se on mielenkiintoista sinulle: KATSAUS: Keltaisen sian alkuperäiset käsityöt vuodelle 2019 (65+ kuvaa). 6 hämmästyttävää DIY -työpajaa eri tekniikoilla (huopa, pasta, suola taikina) + arvostelut

Helmillä maalauksia

Kuvien kirjonta helmimateriaalilla jopa valmiiden suunnitelmien mukaan on työläs, vaivalloinen ja pitkä prosessi. Niitä pidetään edelleen erittäin kalliina. Sekä lahja että sisustus. Tällainen työ vaatii erityistä keskittymistä, kärsivällisyyttä, sinnikkyyttä, puhumattakaan työhön käytetystä ajasta..

Iso kuva omin käsin

Iso kuva omin käsin

Kaikista näistä vaikeuksista huolimatta kirjonta auttaa rauhoittamaan hermostoa, häiritsee tarpeettomia ajatuksia, auttaa kehittämään huomiota, havaintoa. Aloittelijoiden tulisi oppia käsityö kankaalle värillisillä kuvioilla.

Siististi tehty työ – käsin tehty koriste yhdessä versiossa.

Tärkeintä on tarkkailla helmien suuntaa.

Tärkeintä on tarkkailla helmien suuntaa.

Se on mielenkiintoista sinulle: YLEISKATSAUS: Käsityöt muovista ja korkkikorkista (130+ kuvaa): Ainutlaatuisten esineiden tekeminen omin käsin

Suuria käsitöitä, leluja ja matkamuistoja

Näitä ovat lahjoitetut tai henkilökohtaisesti tehdyt symboliset rihkat. Nämä sisältävät:

 • lelut;
 • avaimenperät;
 • hahmoja;
 • kukat;
 • kynttilänjalat;
 • maljakoita.

Pienet joulukuuset uudelle vuodelle

Pienet joulukuuset uudelle vuodelle

Helmistä, bugleista, helmimateriaalista valmistettu laaja vene on koriste -elementti, joka saa nopeasti fanit. Eikä vain aikuisilla, vaan myös nuorilla, jopa lapsilla.

Kukkia ja kuvioita kudonta

Ne valmistetaan nopeasti eri kudontatekniikoilla. Ne voivat olla eri muotoja, kokoja ja värejä. Sopii hyvin sisätilojen kokonaiskuvaan.

Tilavuuskäsitysten kudontatekniikka lila -kukan muodossa

Tilavuuskäsitysten kudontatekniikka lila -kukan muodossa

Helmen käsityöideoita pienille käsityöläisille

Huolimatta siitä, että kudontatekniikoita on paljon, on myös hyvin yksinkertaisia. Jopa lapsi voi hallita niitä. Esimerkiksi litteä tai rinnakkainen punonta. Tässä on kaavio matkapuhelimen riipuksen yksinkertaisimmasta kudonnasta. Jokainen tyttö voi tehdä sen omin käsin ilman vaivaa. Lahjaksi äidille tai tyttöystävälle matkamuistoksi. Tai liitä se jonnekin työpöydällesi.

Puhelimen viehätys-riipus kaavio

Puhelimen viehätys-riipus kaavio

Se on mielenkiintoista sinulle: YLEISKATSAUS: Käsityömallit viljasta ja pastasta lapsille omilla käsillään (185+ kuvaa) – Alkuperäinen ratkaisu Sisustus ja ei vain

Joulukoristeiden tekeminen

Lähempänä uuden vuoden alkua mestaruuden halu kasvaa. Eikä vain lapsilla, vaan myös aikuisilla käsityöläisillä. Tämä loma on inspiraation aarrearkku. Ideat syntyvät jokaisen ihmisen päässä. Erityisesti niille, jotka työskentelevät usein helmien kanssa. Ne eivät vaadi paljon materiaaleja. Aiempien teosten helmien jäänteet ovat hyödyllisiä täällä.. Käsityöt uudenvuoden sisustukseen valmistetaan helposti, yksinkertaisesti ja nopeasti.

DIY -joulukoristeet

DIY -joulukoristeet

Voit tehdä uudenvuoden pienistä helmistä, monivärisistä helmistä:

 • Joulukuuset;
 • enkelit;
 • lumihiutaleet;
 • pallot puussa;
 • kruunut;
 • seppeleet.

Kudonta kauneutta uudelle vuodelle

Kudonta kauneutta uudelle vuodelle

Ja muita uudenvuoden tarvikkeita. Lumihiutaleiden valmistusmenetelmiä on uskomattoman paljon. Kukaan ei voi luetella kaikkea. Niiden tekeminen yksinkertaisemmaksi ja helpommaksi käyttämällä liitoselementtiä – lankaa, lankaa tai siimaa, liimaa, helmiä, kuten alla olevassa kuvassa.

Mestariluokka yksinkertaisimman lumihiutalemallin tekemiseen

Mestariluokka yksinkertaisimman lumihiutalemallin tekemiseen

Tällaisen lumihiutaleen tekemiseen tarvitset monenlaisia ​​helmiä. Hän näyttää rikkaammalta ja houkuttelevammalta

Kaavio lumihiutaleen toisen version valmistamiseksi joulukuusi

Kaavio lumihiutaleen toisen version valmistamiseksi joulukuusi

Tällainen enkeli voidaan valmistaa hopean, kultaisten helmien ja valkoisten helmien jäännöksistä..

Joulun enkeli puussa

Joulun enkeli puussa

Lapsen tekemästä joulukuusta tulee hänelle juhlavin ja tyylikkäin. Tarvitset vain langan, pienen määrän helmiä..

Joulukuusi kierre joulukuusi

Joulukuusi kierre joulukuusi

Kokeneempien käsityöläisten on helppo tehdä tällainen uudenvuoden koristelu omin käsin..

Vaiheittaiset toimet joulukuusi luomiseksi

Vaiheittaiset toimet joulukuusi luomiseksi

Joulupallot korvakorusta varten

Joulupallot korvakorun telineessä

VIDEO: Kudomme kauniita käsitöitä helmistä omin käsin

Lähtö

Kuten yllä olevasta näet, helmikäsityöt voivat muuttaa huoneen. Käsityöläiset, jotka ovat tiiviisti tekemässä helmikoristeluita, keksivät erilaisia ​​asioita tähän tarkoitukseen.

Niiden, jotka vain suunnittelevat tätä, on ymmärrettävä, että taitoa ja kekseliäisyyttä tulee taitavuuden, taitavuuden ja taidon hankkimisella. Jokainen uusi työ on parempi kuin edellinen, ja tämä tapahtuu joka kerta. Ajan myötä helmimallit vetäytyvät taustalle, uusia ajatuksia syntyy päähäni.

KUVAGALLERIA (yli 190 kuvaa)