Suoran keittiön 4 metrin valinnan vivahteet: yleiskatsaus vaihtoehtoihin ja suunnitteluvinkkejä

Lumivalkoinen sarja sopii täydellisesti sisustuksen minimalismin ja lyhyyden ystäville

Lumivalkoinen sarja sopii täydellisesti sisustuksen minimalismin ja lakonismin ystäville kaikissa yksityiskohdissa.

Suoraa (lineaarista) keittiötä kutsutaan vaihtoehdoksi sijoittaa kuulokekotelot keittiön yhtä seinää pitkin. Tällainen järjestely ei ole aina kätevä, joten sinun on ensin selvitettävä, kuka sopii tämän tyyppisille kuulokkeille keittiössä:

 1. jos olet pienen huoneen omistaja tai kokkaat vähän ja et tarvitse paljon tilaa tarvikkeille, tämä on sinun vaihtoehtosi;
 2. huoneessa on reunat tai kaiteet, on uloskäynti parvekkeelle;
 3. studio -huoneistossa tai keittiössä yhdistettynä ruokasaliin;
 4. yksin- tai pienperheisille;
 5. kokkaat vähän ja tulet toimeen minimaalisella laitteistolla;
 6. jos aiot asentaa sohvan keittiöön ja järjestää suuren ruokailutilan.

Tyylikäs mustavalkoinen sisustus moderniin tyyliin

Tyylikäs mustavalkoinen sisustus moderniin tyyliin

Valkoinen minimalistinen sisustus neliönmuotoisella ruokapöydällä

Valkoinen minimalistinen sisustus neliönmuotoisella ruokapöydällä

Suoran keittiön edut ja haitat

Tämän vaihtoehdon edut keittiöyksikön sijaintiin sisältävät seuraavat kohdat:

Edut
tällainen projekti on helpoin suunnitella, joten jos päätät luoda huonesuunnittelun itse, on parempi suosia sitä;
budjettivaihtoehto: se on paljon halvempi kuin muut kuulokemallit, koska siinä ei ole kalliita kulmajalkoja;
on pienikokoinen, ei kuormita pienen huoneen tilaa;
vaatekaappeihin ei tarvitse toimittaa kalliita varusteita, koska ne ovat kaikki vapaasti saatavilla, toisin kuin kulmakaapit;
lineaariset huonekalut on helpoin koota moduuleista tai valita valmis vaihtoehto;
sopii mihin tahansa sisustukseen ja kaiken kokoiseen huoneeseen.

Teollisuustyylinen tiiliseinä

Teollisuustyylinen tiiliseinä

Fusion -studio kirkkaalla sitruunan jääkaapilla

Fusion -studio kirkkaalla sitruunan jääkaapilla

Tällaisten kuulokkeiden haittoja ovat seuraavat:

 1. suorat huonekalut eivät salli kolmion periaatteen luomista, joten ne ovat vähemmän ergonomisia kuin kulmakalusteet;
 2. jos kodinkoneet sijoitetaan neljän metrin keittiön eri päihin, niiden käyttö on hankalaa: sinun on voitettava etäisyys esineestä toiseen, mikä johtaa nopeaan väsymykseen.

15

Materiaalit kuulokkeiden valmistukseen

Keittiökalusteiden valmistusmateriaali on erittäin tärkeä näkökohta, johon sinun on kiinnitettävä huomiota valittaessa, koska kaikki eivät sovi tähän. Jotkut materiaalit eivät siedä korkeita lämpötiloja, toiset kosteutta tai vaativat erityistä hoitoa. Muista kysyä, mistä runko, julkisivu ja pöytälevy on tehty..

Loft -tyyli, jossa on kontrastisia mustia elementtejä ja valkoinen tiiliseinä

Loft -tyyli, jossa on kontrastisia mustia elementtejä ja valkoinen tiiliseinä

Kuulokkeen runko

Sen valmistuksessa käytetään lastulevyä, MDF -levyä, luonnonpuuta tai multipleksia. Kallein ja luotettavin materiaali on luonnonpuu. Sen käyttöikä on pisin, koska puu on peitetty vettä hylkivillä aineilla..

Huomautuksella! Vaihtoehto, joka maksaa vähemmän, on multiplekseri. Nämä ovat nauhoja eri puulajeista, jotka on liimattu yhteen useisiin suuntiin. Multiplex kestää aggressiivista ympäristöä ja on moderni materiaali, joka ei käytännössä ole huonompi kuin massiivi.

Tilava sisustus valoisassa studiossa, jossa on lineaarinen kuulokemikrofoni

Tilava sisustus valoisassa studiossa, jossa on lineaarinen kuulokemikrofoni

MDF tulee paljon halvemmaksi. Tätä vaihtoehtoa pidetään edullisena, mutta käytännöllisenä. Erityishartseilla kyllästetty se on kestävä eikä pelkää kosteutta. Lastulevy on edullisin vaihtoehto huonekalujen valmistukseen. Se on samanlainen kuin MDF, mutta sen käyttöikä on lyhyempi..

Tärkeä! Kun ostat tuotteita tällaisesta materiaalista, sinun on ymmärrettävä, että tietyn ajan kuluttua ne on muutettava..

MDF -keittiösarja on korkealaatuinen eikä kovin kallis

MDF -keittiösarja erottuu laadusta ja kohtuullisesta hinnasta.

julkisivu

Hän määrittelee tyylin. Luonnonpuuta, MDF -levyä tai laminoitua lastulevyä käytetään useimmiten raaka -aineena, peitetään kalvolla tai maalilla, runko voidaan koristaa lasilla tai muovilla.

 • Kallis ja arvostettu on tietysti puinen julkisivu. Oikein hoidettuna käyttöikä on merkittävä. Sen kanssa työskenteleminen ei kuitenkaan ole helppoa, esimerkiksi kaarevien ovien ja koriste -elementtien luominen on melko vaikeaa..

Se on hyvin yleistä MDF -keittiöissä, koska sen hinta on alhaisempi. Sen kanssa on helppo työskennellä ja luoda mitä tahansa suunnitteluratkaisuja. Se voidaan maalata, kalvoa tai muovia liimata.

Tyylikkäät grafiittiväriset julkisivut modernissa sisustuksessa

Tyylikkäät grafiittiväriset julkisivut modernissa sisustuksessa

Julkisivun valmistustekniikka on suosittua, koska runkoon voidaan asettaa lasi-, muovi- tai paju rottinki. Erilaisista suunnitteluvaihtoehdoista johtuen tällaiset julkisivut ovat kuluttajien keskuudessa erittäin kysyttyjä..

Valkoinen etuosa, jossa kahvaton ovi

Valkoinen etuosa, jossa kahvaton ovi

Keittiön työtaso

Tämä elementti altistuu eniten sekä mekaanisille tekijöille että kemikaaleille. Kallein vaihtoehto on tehdä kivi (graniitti tai marmori) työtasot. Se näyttää erittäin hyvältä ja kestää pitkään. Voimakkaat iskut voivat kuitenkin aiheuttaa materiaalin halkeilua ja värjäytymistä kosketuksessa ruokaan. Keinotekoisella kivellä ei ole näitä haittoja..

Laminaattitaso maalaistyylisessä sisustuksessa

Laminaattitaso maalaistyylisessä sisustuksessa

Neuvoja! Teräs työtasot näyttävät orgaanisilta korkean teknologian tyylillä, ne on helppo hoitaa ja ne maksavat huomattavasti vähemmän kuin edellinen versio.

Halvin vaihtoehto on laminaattitasot, joita on saatavilla markkinoilla monenlaisina väreinä. On vain tärkeää, että ne suoritetaan korkealla laadulla, jolloin ne palvelevat pitkään. Luonnollisesta massiivipuusta valmistetut työtasot ovat harvinaisempia, koska ne vaativat erityistä huomiota..

15

Ammattimaisia ​​neuvoja ja vivahteita lineaarisen keittiön valinnassa

Jos haluat valita oikean keittiösarjan, kiinnitä huomiota joihinkin kohtiin.

 • Älä aseta pesuallasta lähelle seinää. Kun luot projektia, sinun on aloitettava märältä alueelta. Useimmiten pesuallas sijaitsee keittiöyksikön päässä seinän lähellä, mutta tämä on hankalaa astioita pestäessä. Suunnittelijat neuvovat tekemään pienen sisennyksen seinältä alaspäin, asettamaan rahdin ja sulkemaan sen työtasolla tai pesualtaalla. Optimaalinen sijainti on liesi ja jääkaappi, mutta tätä varten sinun on siirrettävä viestintä. Jos aiot asentaa astianpesukoneen tai pesukoneen, ne tulee sijoittaa lähemmäksi pesuallasta, jotta ei vedetä insinööriverkkoja koko vierailun ajan.
 • Alempien jalkojen leveys. On suositeltavaa tehdä kaappien syvyys 60 cm, mutta jos huone on kapea, muista, että kuulokkeiden ja pöydän välillä on oltava vähintään metrin etäisyys, muuten se on ahdas.

Loft -tyyli ja runsaasti vehreyttä näyttää tuoreelta ja mielenkiintoiselta

Loft -tyyli ja runsaasti vehreyttä näyttää tuoreelta ja mielenkiintoiselta

 • Työtaso sijaitsee liesi ja pesuallas. Tämä on tärkeää ja ergonomian sääntöjen mukaista. Leveyden tulisi olla 40-80 cm, eikä mikään sovi pienempään, koska liian suuri etäisyys kuluttaa voimaa ja aikaa.
 • Jääkaapin ja lieden välisen raon on oltava vähintään 15 cm. Tämä etäisyys suojaa jääkaappia ylikuumenemiselta ja lialta..
 • Kynäkoteloita voidaan käyttää neljän metrin kuulokkeisiin. Tällaisissa huonekaluissa sisäänrakennetut laitteet on helppo piilottaa ja monet tarvittavat asiat mahtuvat..

Kirkas oranssi moderni keittiö

Kirkas oranssi moderni keittiö

 • Jos valitset korkeat seinäkaapit, sitten voit käyttää tilaa toiminnallisemmin ja lisätä visuaalisesti katon korkeutta.
 • Mukavuuden vuoksi voit tehdä saaren. Tämä vaihtoehto sopii erityisesti studioihin tai keittiöihin, joissa on ruokailutila. Saaren avulla voit saada lisää säilytystilaa. Kuulokkeiden ja saaren välisen etäisyyden on oltava vähintään 1 metri.
 • Jos haluat lisätä tilaa, silloin kannattaa valita julkisivut, jotka sopivat seinien viimeistelyyn, se on parempi vaaleissa väreissä.

Valitsitpa minkä tahansa vaihtoehdon, on tärkeää ottaa huomioon nämä yksinkertaiset vivahteet, niin saat täydelliset ergonomiset keittiökalusteet..

15

Pieni studio, jossa on värikkäitä tuoleja ruokailutilassa

Pieni studio, jossa on värikkäitä tuoleja ruokailutilassa

Huonekalujen lineaarinen järjestely ullakolla

Huonekalujen lineaarinen järjestely ullakolla