Makuuhuoneet “Lazurit”: yleiskatsaus makuuhuoneen nykyisistä kokoelmista

Kaunis kaappi luonnonpuusta

Tyylikäs kaappi luonnonpuusta

Tutkijat ovat laskeneet, että jokainen meistä viettää noin kolmanneksen elämästämme unessa. Siksi on tärkeää, että tämä aika on mahdollisimman mukava! Tätä varten on suositeltavaa valita huolellisesti makuuhuone, kiinnittäen huomiota paitsi laatuominaisuuksiin myös sisustukseen. Kuulokkeet “Lazurit” ovat osoittautuneet parhaalla tavalla kotimarkkinoilla.

Huonekalut sarja

Huonekalusarja “Marta” auttaa korostamaan modernismin tyyliä

Huomautuksella! Lazuritia pidetään Venäjän suurimpana huonekaluyrityksenä. Sen tuotannon kuulokkeet erottuvat paitsi laadukkaista ja edistyneistä tekniikoista, myös ainutlaatuisesta ulkonäöstä..

Lazurit -makuuhuoneiden ominaispiirteitä

Tämän merkin makuuhuoneet eroavat kilpailijoista seuraavilla eduilla:

 • Yhdistelmä luonnonmateriaaleja ja modernia muotoilua. Monet venäläiset yritykset tekevät syntiä vanhentuneella mallivalikoimalla. Lazurit -kuulokkeet eroavat niistä ainutlaatuisesta muotoilustaan, joka muistuttaa eurooppalaista tyyliä. Tuotannossa käytetään luonnonmateriaaleja, bambua ja rottinkia.
 • Laaja valikoima – klassisista ratkaisuista nykyaikaisiin tekniikoihin. Yritys valmistaa huonekaluja, joiden ulkonäkö on erilainen, joten jokainen löytää itselleen sopivan vaihtoehdon..

Ilona -kokoelma modernilla muotoilulla

Ilona -kokoelma modernilla muotoilulla

Suunniteltu tilava makuuhuone skandinaaviseen tyyliin

Suunniteltu tilava makuuhuone skandinaaviseen tyyliin

 • Progressiiviset tuotantotekniikat. Yhtiö näkee tavoitteensa huonekalujen valmistuksessa kestävistä materiaaleista. Tässä tapauksessa käytetään korkealaatuisia varusteita..
 • Ilmainen asiantuntijan vierailu kotiisi laatimaan huonekalujärjestelyprojekti.
 • Tuotteiden saatavuus koko maassa.
 • Moderni värivalikoima: tammi (valkaistu, tumma, bellagio tai maitomainen), pähkinä (sienna, vaalea, clifton, artemis), setrisuklaa.
 • Modulaarinen sarjaperiaate, joka mahdollistaa suuren määrän muunnelmia.

Neuvoja! Älä unohda juhlia ja peilejä, jotka eivät ole huoneen pakollisia osia, mutta korostavat sen yksilöllisyyttä..

 • Valitse lähes kaiken kokoinen vuode: 1,4–1,8 metriä leveä ja 2 metrin vakiopituus.

neljätoista

Verkkosivuston käytön helppous on syytä mainita erikseen. Hän tutustuttaa asiakkaat yksityiskohtaisesti kunkin sarjan ominaisuuksiin..

Arvioiden perusteella objektiivisuuden vuoksi arvioinnissa on myös mainittava joitakin puutteita:

 1. Hintaluokka keskimääräistä parempi.
 2. Lastulevyn ja laminoidun lastulevyn käyttö (monet tehtaat ovat kuitenkin syyllisiä tähän).

Kokoelmat

Huonekalut “Lazurit” ovat muotoilultaan lähellä eurooppalaista tyyliä. Brändi tarjoaa ajantasaisia ​​ratkaisuja seuraavissa tyyleissä:

Tyylikokoelman nimi
Skandinaavinen Viola, Ilona
Eklektinen Galatea, Siena
Uusklassinen Martta
Barokki Michelle, Margaret
Parvi Orneta

neljätoista

Tärkeä! Samaan aikaan sarjassa ei ole voimakkaita piirteitä, joiden avulla sata prosenttia voisi liittää ne yhteen tai toiseen suunnittelun ajattelun suuntaan. Tämä tekee kuulokkeista hienostuneita, kevyitä ja siistejä..

Esimerkiksi sängyn “Michel” pehmeä pääty viittaa meihin XX vuosisadan 60 -luvun ranskalaisiin elokuviin. Ja “Margaret” muistuttaa vain “porvariston vaatimattomasta viehätyksestä”.

Bellagion klassiset linjat ovat puhdasta Välimeren tyyliä. “Galatean” kauniit kuviot viittaavat barokkiin, mutta sopivat myös skandinaaviseen huoneeseen. Tämän ansiosta “Lazurit” -huoneet sopivat mihin tahansa sisustukseen.

Huonekalut

Bellagio -huonekalut ovat tyylikkäitä

Kokoelma

Michelle -kokoelma

Ostajat voivat valita seuraavat viimeistelyvaihtoehdot:

 1. Rottinki.
 2. Bambu.
 3. Kiilto.
 4. Kiiltävä akryyli.

Tärkeä! On mahdollisuus kieltäytyä viimeistelystä.

 • Tuntuu kuin kokoelma olisi saanut inspiraationsa Italian rannikon tuulesta ja Toscanan kirkkaasta auringosta. Tästä syystä runolliset nimet, jotka viittaavat meihin italialaiseen Dolce Vitaan: “Siena”, “Bellagio”, “Orneta”, “Viola”.

neljätoista

Neuvoja! Useimpien sarjojen modulaarisen periaatteen avulla voit järjestää huoneen sisätilan asiakkaan nykyisten tarpeiden mukaan. Tämä mahdollistaa myös sisätilan päivittämisen helposti vaihtamalla julkisivut tai ostamalla sarjan uuden tuotteen..

Laajan lisävarustevalikoiman ansiosta voit löytää yksilöllisen ratkaisun. Laajan valikoiman lipastot, yöpöydät, hyllyt, kaapit, hyllyt, pöydät ja säilytysjärjestelmät auttavat sinua löytämään sopivan vaihtoehdon koon, suunnittelun ja tarkoituksen mukaan..

Jos haluat navigoida valikoimassa paremmin, tutustu taulukkoon:

Kokoelman nimi Hintaluokka Esimerkkejä väripaletista Viimeistelyesimerkkejä
Galatea Alkaen 64162 р. Artemis pähkinä Rottinki, bambu tai ei verhoilua
Bellagio OTO 76050 RUR. Bellagio tammi Bambu, ilman viimeistelymateriaalia
Orneta Alkaen 62803 hieroa. Maito tammi tai bambu Myös
Ilona Alkaen 85527 hieroa. Tammi, vaalean keltainen Myös
Magna Alkaen 45838 hieroa. Maito tammi Myös
Eleanor Alkaen 14755 hieroa. Tammi tai kiiltävä valkoinen Kiiltävä tai bambu, ei viimeistelyä

Sarja

Magna -sarja näyttää ylelliseltä

Jotkut vuoteet on varustettu nostolaitteella

Jotkut vuoteet on varustettu nostolaitteella

Neuvoja! Tällaisessa valikoimassa on helppo hämmentyä. Siksi, ennen kuin lähdet kauppaan, päätä etukäteen vaadittu tyyli, budjetti, komponentit ja tutustu myös erilaisiin ideoihin verkkosivustolla..

Yhtiön verkkosivuilta löydät sekä vanhoja aikatestattuja kokoelmia että uusia kohteita. Jälkimmäisistä huomaamme “Eleanorin”. Sarja erottuu lakonisesta suorituskyvystä ja lumivalkoisesta väristä, jonka avulla voit lisätä tilaa visuaalisesti. Siksi huonekalut sopivat pieniin moderneihin huoneisiin..

Huomautuksella! “Galatea” on erityisen suosittu. Ostajat asettuivat siihen alkuperäisen suunnittelun, syvien tilavien vaatekaappien, kauniiden varusteiden ja luotettavien mekanismien ansiosta..

Galatea on erittäin suosittu omaperäisyytensä vuoksi.

Alkuperäisyytensä vuoksi Galatea on erittäin suosittu

Hintapolitiikka

Kuulokkeet erottuvat joustavasta hinnoittelupolitiikasta – 7-85 tuhatta ruplaa. Hinta riippuu mallista, varusteista, kahvoista, ovista jne..

neljätoista

Neuvoja! Alennuskampanjoita järjestetään usein kaupoissa, ja jos seuraat mainoksia, voit ostaa makuuhuoneita erittäin houkuttelevilla ehdoilla. Esimerkiksi nyt alennus kaikista kaappikalusteista on 35%.

Ei ole yllättävää, että hämmentyy Lazurit -valikoimassa. Mutta lukuisten arvostelujen perusteella pätevät konsultit ja erinomainen verkkosivusto helpottavat oikean päätöksen tekemistä. Brändin laaja läsnäolo Venäjän kaupungeissa tekee huonekalujen ostamisesta entistä edullisempaa..