Zubna njega kroz slatkiše? Ovdje možete dobiti pastile ksilitola po kilogramu

Ako ne prestanete grickati, često morate računati sa strašnim posljedicama i dugim čekanjem kod zubara. Tako je bilo, a barem ranije, kada je grickanje izravno povezano sa štetnim bijelim šećerom. Ostaci šećera na zubima i loša oralna higijena uzrok su koji može dovesti do komplikacija i neugodnih posjeta stomatologu. Ali zapravo ovdje danas radi se o nečem sasvim drugom … Radi se o činjenici da svi oni koji imaju slatki zub sada mogu sretno nastaviti grickati bez brige o svom zubnom zdravlju. Ovdje bi jedini zahtjev bio zamijeniti popularne delicije slatkišima od ksilitola ili žvakaćim gumama. Za optimalnu zubnu njegu, trebali biste staviti nekoliko bombona u usta nakon svakog obroka. Tako možete utažiti želju za žvakanjem ili sisanjem u isto vrijeme i učiniti nešto dobro umjesto nečeg štetnog za zube.

zubna njega ksilitol pastile dijete

Nova njega zubi sa zdravim slatkišima

Poznate i popularne pastile od ksilitola mogu se pronaći u mnogim lancima ljekarni ili, naravno, u svakoj ljekarni.

Ubrzo nakon praznika, mnogi proizvođači, trgovci ili različiti davatelji usluga počinju privlačiti svoje kupce popustima, popustima ili drugim ponudama.

A ako ste dugo čekali da se neke cijene smanje, sada je pravo vrijeme za štrajk.

njega zuba ksilitol pastile dijete zdravi zubi close

zubna njega xylit pastile žvakaće gume

Popusti za trgovce i ispitivače proizvoda

Za današnji članak odabrali smo temu koja bi mogla zanimati trgovce i veletrgovce mnogo više od prosječnog potrošača. U jednom od najboljih mjeseci, u kojem se može dobro poslovati po niskim cijenama, sada se ima mogućnost kupiti veće količine ksilitol bombona u okusima jagoda, limun i menta na ograničeno vrijeme. Na primjer, sada biste morali platiti cijenu po kilogramu između 17,50 € i 24,90 € i oko 10 € za manji paket da biste se upoznali. za 150 g

njega zuba ksilitol pastile dijete zdravi zubi

njega zuba ksilitol pastile laechelde žena zdrav osmijeh

dental care xylit pastile bazen za njegu zubi

Pažnja testeri proizvoda! Ako koristite partnerski program Amazon, dobit ćete dodatnih 30% popusta s kodom za popust A30XYLIT za iste količine. (Nikad čuli za to?! Pametni poslovni ljudi i žene danas razmišljaju o proširenju i vođenju poslovanja putem inteligentnih i pojednostavljenih kanala na Internetu) Pogledajte oko sebe. Čekaju vas i mnoge ponude!

Bez obzira radite li u trgovini ili prodaji ili ne pripadate niti jednoj od dvije industrije, uvijek je vrijedno upoznati najnoviju stomatološku njegu radi bolje oralne higijene i optimalnih pH vrijednosti te osigurati dobru profilaksu zuba! Samo na taj način godišnji pregled kod zubara može biti ugodan i neće dugo trajati.

Uvijek vrijedi tražiti aktualne ponude ili trenutne popuste, jer ako radite kao veletrgovac ili ste stekli uporište u prodaji, razlike postaju jasno uočljive dugoročno i s velikim količinama.

Osim toga, nikad ne bi škodilo informirati se ili se pretplatiti na relevantne biltene. Biti informiran ne prisiljava nikoga na bilo što, ali može skratiti udaljenosti i uštedjeti vrijeme i novac.

S tim na umu, želimo vam sretnu novu godinu i vidimo se sljedeći put!

njega zuba xylit pastile xzlit žvakaće gume zubar