Tako svoj skijaški odmor možete učiniti jeftinim

Kako si svatko može priuštiti skijaški odmor

Je li zaista moguće da se tako skupo zadovoljstvo poput skijanja odjednom pojavi u ozbiljnom pitanju poput ovoga? Bi li bilo moguće jeftino organizirati skijaški odmor i ako je tako, na što trebate obratiti pozornost i na što točno trebate obratiti pozornost? Što misliš? Mislite li da je to nemoguće i malo ste skeptični?

Nije nam bilo drugačije ni u uredničkom timu kada smo se pozabavili ovom temom i krenuli u posao kako bismo pronašli načine koji bi nam dali pozitivan odgovor na gornje pitanje. Odlučili smo detaljno dokučiti ovo skijaško pitanje i provjeriti sve vjerojatnosti dok ne dođemo do rezultata koji je drugačiji od onoga što već znamo. I čini se da smo jako uspjeli – naš je rad pokazao iznenađujuće rezultate, koje bismo htjeli podijeliti s vama danas i zasigurno će nekoga usrećiti.

Kako zamišljate svoj skijaški odmor?

skijaški odmor szech ski područja dječje staze transport poljska

Svi koji se strastveno bave skijanjem, ali bi htjeli napokon ostaviti nešto po strani, a svi drugi koji se osjećaju obraćenima i zainteresiranima mogu čitati i obratiti pažnju jer će se tu otkriti tajna kako otići na jeftino skijanje.

Dosta je bilo riječi o grmu, dragi čitatelji!

Ovdje je naš kontrolni popis koji možete podijeliti s prijateljima i rodbinom.

Naše prvo razmatranje ili pitanje u vezi jeftinog zimskog odmora bilo je koliko ste udaljeni od skijališta. Ako je udaljenost do skijaške staze 2-3 sata autom, mogli biste se voziti tamo i natrag bez naplaćivanja dodatnih troškova za noćenje. Možete se izmjenjivati ​​za volanom i / ili dijeliti troškove goriva. Uz nekoliko razmazanih sendviča eliminiraju se skupi troškovi hrane. Dobar razgovor tijekom (osobito dugog) putovanja uvijek je popularan.

Druga mogućnost bila bi odabir skijališta za koje se ne smatra da je preskupo. Primjeri takvih skijališta su Benecko u Češkoj, Stronie Slaskie u Poljskoj i Schönau u Schwarzwaldu. Nedaleko od kuće možete pronaći izvrsnu kvalitetu po zadovoljavajućoj cijeni u susjednim zemljama.

Dobra oprema sve je i kraj zimskih praznika

ski odmor skijanje

Naše treće razmatranje je skijaška oprema. Rano rezerviranje opreme putem interneta donosi malo više popusta ako svoj odmor možete isplanirati unaprijed. Rano planiranje odmora omogućuje ranoj ptici da pravovremeno i jeftino iznajmi smanjene skijaške potrepštine. Rani bookeri mogu kupiti svoju skijašku odjeću vrlo jeftino izvan sezone od mnogih dobavljača sportske opreme.

Ističući važnost skijaške sezone, trebali bismo primijetiti nekoliko razlika koje mogu utjecati na veličinu vaših vlastitih troškova.

Ne štedite novac na pogrešnom kraju!

skijanje skijanje szech skijališta dječje staze transport poljska skijaška jakna

Zimski odmor izvan sezone znači niže troškove smještaja i iznajmljivanja opreme. Ako ste se usudili skijati u glavnoj sezoni, još uvijek postoji mogućnost skijanja jeftinije u posebnim vremenima. Nije samo jeftinije skijati noću, na primjer, već je i uzbudljivije i rijetko ćete nekoga sresti na stazama. Pogodno posebno vrijeme za skijanje bilo bi, na primjer, svaki radni dan, vrlo rano ujutro, petkom između 13 i 20 sati i subotom između 9 i 15 sati.

Pogledajte jeftina mjesta za boravak 

skijanje skijaška područja

Što se tiče smještaja, uvijek možete smanjiti svoj proračun. Umjesto hotela, mogli biste preferirati spartanske, ali nezaboravne, ugodne planinarske kolibe ili, ako se pojavi, unajmiti apartman za odmor s nekoliko ljudi i podijeliti troškove s ostalima.

Ako ste strastveni skijaš / snowboarder i dopuštali biste si to zadovoljstvo redovito, ima smisla potražiti ili pronaći najjeftinije moguće ponude. U ovom slučaju članstvo u skijaškom klubu moglo bi biti vrijedno razmatranja.

Druga mogućnost povoljnog zimskog odmora bila bi iskoristiti popuste na paket -aranžmane. Nemojte misliti da ćemo za minutu završiti s temom zimskih praznika!

Jeste li ikada skijali u Češkoj?? 

skijanje odmor szech skijališta djeca

Sve je to prekrasno dok studiraš i život te tjera da privremeno štediš, ali kako sve to izgleda ako si čvrsto ukorijenjen u svom profesionalnom životu i želiš skijati s cijelom obitelji? Troškovi se brzo povećavaju kada odjednom morate kupiti 4 ili 5 skijaških karata umjesto samo jedne. I ovdje bi istraživanje ponuda bilo vrlo korisno, pogotovo ako saznate da postoje skijališta na kojima se djeca mogu besplatno skijati. Bilo bi logično uključiti popuste za djecu, čak i ako imate samo jedno dijete sa sobom. Mali napor u usporedbi cijena može vam donijeti dugoročnu uštedu koja čak može produžiti užitak skijanja.

Skijanje u posebnim vremenima donosi dodatne popuste 

skijaški odmor szech skijališta dječje staze

Na padine ponesite sa sobom samo ono što je potrebno

skijaški odmor szech ski područja dječje staze transport poljska ruksak

Svatko tko skija često zna da vrijedi kupiti ski karte na nekoliko dana.

Sada se, naravno, postavlja pitanje zašto se morate toliko truditi na odmoru kad „grčite“ tijekom cijele godine kako biste konačno mogli uživati ​​u opuštanju koje zaslužujete na odmoru.

Istina je da su vam potrebna određena vremena za čisto opuštanje, ali gledano dugoročno, s takvim sustavom možete dobiti više novca za bolju opremu ili uživati ​​u skijanju dva puta predugo nego inače.

Bolje je dvaput razmisliti o kupnji ili iznajmljivanju 

skijanje odmor szech skijališta dječje staze prijevoz

Što se tiče opreme, možda bih trebao spomenuti koliko je važno biti dobro opremljen, posebno za zimske sportove. Ovdje uvijek vrijedi uštedjeti na drugom kraju. Kada uzmete u obzir da su vam osim skija ili snowboarda potrebne i skijaške čizme, skijaške hlače, skijaška jakna, posebne rukavice i funkcionalno donje rublje. Također, mnogo je onih koji radije imaju vlastite skijaške štapove. Sigurnost skijanja trebao bi vam biti jedan od glavnih prioriteta. Zbog toga teško možete ići na staze bez odgovarajućih skijaških naočala ili odobrene skijaške kacige.

Uzbudljive vožnje u 4 sata ujutro

skijanje godišnji odmor szech skijališta djeca staze prijevoz poljska noću

Htio bih vam dati još jednu misao sa strane:

Naš planet je mali, ali nije sve o skijanju već otkriveno. Za to postoji mnogo razloga, a jedan od njih je taj što nitko još nije putovao i koristio ova skijališta. Možda biste bili jedna od prvih osoba za testiranje koje imaju zadatak testirati još neotkriveno skijalište i napisati izvješće ili, točnije, blog o tome.

Više volite višednevne karte jeftino 

skijaški odmor szech ski područja dječje staze transport lift