Sretni sljedbenici: 11 cool kampera i kamp prikolica

cool mobilne kućice i kamp kućice

Sretni sljedbenici: 11 cool kampera i kamp prikolica

Ima li išta bolje od putovanja daleko i odlaska tamo gdje nas osjećaj vodi? Mnogo je lakše spakirati se i krenuti na put za improvizirano kampiranje kada imate kamp prikolicu ili kamp kućicu koja čeka da vas i vašu vožnju odvede do novih krajolika.

Ovi kamperi i kamp prikolice imaju funkcionalnost i stil svog kampiranja vrlo različit od gužvi koje vjerojatno poznajete iz djetinjstva.

Lunar Yukon mini kuća

kul kamperi i kamp kućice praktički putuju

Unutrašnjost ove prikolice – zaista udobna

cool-kamperi i kamp-kućice-stropna rasvjeta

Laird Herbert iz Yukona stvorio je ovu sićušnu mobilnu kućicu od 15 četvornih metara kao minijaturnu alternativu tradicionalnoj kući. Mala kuća je izdržljiva i ima dodatno jastučiće kako bi zadovoljila zahtjeve teških uvjeta. Ima iznenađujuće veliku količinu skladišnog prostora s obzirom na svoju malu površinu, kao i potpuno opremljenu kuhinju i natprosječan krevet u potkrovlju.

Kamper dom od 252 stupnja

cool mobilne kućice i kamp kućice auto moderno crveno

Kuća se otvara kao knjiga, a svaka stranica otvara novu sobu cool mobilne kućice i kamp kućice yanko dizajn

Dizajneri Stephanie Bellanger, David Dethoor, François Gustin i Amaury Watine projektirali su jedinstveni auto -dom s idejom za svemirski brod. Kad dođete do kampa u kojem želite prenoćiti, pojavi se zaslon koji vas štiti od komaraca i stvara vam privatni prostor.

Prikolica Colim

cool mobilne kućice i kamp prikolice futuristički dizajn

Mini automobil i veliki stambeni prostor

hladne mobilne kućice i kamp -kućice odvojene futuristički

Koncept karavana Colim omogućuje svojim mobilnim stanovnicima da odluče ponijeti cijelu kuću sa sobom ili jednostavno voziti automobil. Colim (Boje života u pokretu) mobilna je kuća u dva dijela: mini automobil i veliki stambeni prostor. Oboje su obično povezani, ali se po potrebi mogu odvojiti. Tako možete napustiti dio stana i voziti se s autom neopterećen.

Višećelijska višećelijska prikolica

cool mobilne kućice i kamp kućice auto kutne bijele

Putnici kojima je teško pronaći odgovarajuće kampere ili kampere radovali bi se konceptu više ćelija za veću personalizaciju. Mehrzellerovi dizajneri kažu da rade s kupcima kako bi bolje razumjeli što im zaista treba, a zatim formirali potpuno personaliziranu kamp kućicu. Svaki put bi trebalo izgledati kao da ste organski razvili ćeliju.

Solarna kućica za automobile VW Westfalia

westfalia volkswagen solarna karavana mobilna kućica karavana solarna

Volkswagen Westfalia odavno je popularan simbol hipi kulture i slobode

cool mobilne kućice i karavani westfalia volkswagen

 Dizajner Alexandre Verdier želio je poboljšati kvalitetu vožnje Westfalije pa je izgradio ekološki i luksuzni Volkswagen. Krov kamperskog kombija opremljen je solarnim panelima koji prikupljaju maksimalnu energiju od sunca. Sustav zračnog ovjesa spušta kombi kako bi bio stabilnije parkiran. Skočni krov čak omogućuje i drugi kat. Ovaj se kamper jako razlikuje od uobičajenog Volkswagena. To se može priuštiti za visoku cijenu od 26.000 do 69.000 dolara.

Eko kapsula

cool kamperi i kamp prikolice auto glamurozan

Kapsula je sa 6 sjedala i može se otvoriti po lijepom vremenu

cool dizajn kamp prikolica i kamp prikolica

Ova sićušna prikolica ne traži pažnju drugih putnika – zapravo se sasvim dobro uklapa u okolinu. Eco kapsula namijenjena je zajedničkoj uporabi, pa je svaka kapsula spojena na sljedeću kako bi formirala električni sustav. Svaki sustav ima vjetroturbinu ili krovne ploče kako bi se na ekološki prihvatljiv način zadovoljile energetske potrebe stanovnika. Sjajna površina sastoji se od limenki za piće koje odražavaju okolinu i kapsula joj uvijek ometa. Kapsula je sa 6 sjedala i može se otvoriti po lijepom vremenu kako bi putnici mogli bolje uživati ​​u prirodnim ljepotama.

Patuljak patuljak

cool kamp prikolice i kamp prikolice

Ultra-zeleni putnici radije će uzeti bicikl nego automobil

moderan cool kamp prikolica kamp prikolica

Patuljak patuljak ostvaruje ovaj san robusnom prikolicom pričvršćenom na vaš bicikl. Šator pruža praktičnu mogućnost spavanja za vrijeme vašeg putovanja.

Innovan

cool mobilne kućice i kamp prikolice inovativne

Serija Innovan ima nove definicije za kamp -prikolice, kamp -prikolice i prikolice

hladne mobilne kućice i kamp kućice u pokretu Umjesto uobičajenih debelih stvari u obliku kutije, Innovanovi proizvodi su fini i aerodinamični. Tijekom vožnje krov kampera je vrlo nizak, tako da je automobil izložen manjem otporu zraka. Kad se automobil zaustavi, zahvaljujući skočnim prozorima ima puno više unutarnjeg prostora.

  Bulleit Frontier Whisky Woody

hladne mobilne kućice i prikolice drvene površine

Vjerojatno nema drugog privjeska koji je tako elegantan ili zabavan kao ovaj

hladne mobilne kućice i prikolice za piće

 Pa, ne možete kampirati unutra niti čak sakriti svoje vrtne stolice. No, tamo gdje nedostaje prostora za kampiranje, čisti stil to nadoknađuje. Whisky Woody bar s potpunom uslugom u klasičnoj prikolici, uključujući set za poker i raskošan kožni namještaj.

Moderna mobilna kućica

cool mobilne kućice i kamp kućice mali mobilni stan

Ne možete ni zamisliti da u ovoj prikolici postoji pravo malo prebivalište

koncept cool kamp -kućica i kamp -kućica

 U sklopljenom postolju dizajn Mehdija Hidarija Badieja vidi ga kao mobilnu jedinicu za pohranu. No, kad stignete na odredište, ovaj se moderni kamp -dom razvija u kuću koja izgleda poput uobičajenih kamp -kućica. Lagana, ali čvrsta, ova kuća izgrađena je od ekološki prihvatljivih recikliranih materijala. Na vrhu su solarni paneli za konstantno napajanje kuće.

Mobilni stan Opera

hladne mobilne kućice i karavani sunčana jedra

Mobilni stan Opera lijepa je, elegantna mobilna kućica

cool mobilne kućice i karavani bijela sunčana jedra

Iako većina ljudi kampiranje smatra grubim, nema potrebe potpuno odustati od luksuza na kampiranju. Mobilni apartman Opera lijepa je, elegantna mobilna kućica oblika i stila operne kuće u Sydneyu. U ovom apartmanu kamperi mogu sa sobom ponijeti malo luksuza, bez obzira gdje se nalazili.